![]() |
نقل قول:
|
پیام خاصدودسم رسی/نامی بان چوم وهردگ دسی/
بیسه پیامی دیداریاران/های ده خیالم جورجارجاران. |
مه دی فولم(دکتر شریعتی بعد از چهار کام قلیان دو سیب)
|
خواستم از درخت برایت گلی بچینم اما ایت امد و گفت:گل و دارو نیه!!!!
|
کرمانشاهیه میره بیست سوالی میگن:اسم حیوونه،میگه میتانم بگیرمش؟میگن:بله،میگه:یوزپلنگه ،شیر ،عقابه.میگن:نه، میگه:میتانم با یه دست بلندش کنم؟میگن:بله،میگه:فیله،نهنگه،کر گدنه،میگن:نه جواب قورباغه س باختی.میگه:به علی دانستم عارم آمد بگم.
|
کرده به یارو ميگه: بزرگوار اسمتون چیه ؟ يوسف،...به به عجب اسم قشنگي... شغلتون بزرگوار؟ پرورش زنبورعسل ...به به عجب كارى. كجا ميرى ؟اهواز به به عجب جايي. ببخشید بزرگوار كبريت داري ؟ نه ! نيري و درك -يوفس هم بيه اسم - پشقه باز - سگيش وي گرما چود اراي اهواز؟ :mad: |
کرده پدرش میمیره مراسمش شلوغه
به داداشش میگه ار شو هفت اوقره شلوغ بوو ذرات کلیا بفروشیم.... :confused: |
عکس العمل لکها با بارش اولین باران.
نان حشکه باره ناو خیس بی.... |
کرده دندونش درد میگیره میره پیش دندون پزشک میگه همه رو بکش بجز اونیکه درد میکنه
دکتر می پرسه چرا؟ میگه توام چو سگ تنیا بمینه :21: |
فردی کوتاه قامت با تیپ مشکوک و آمادگی بدنی خیلی زیاد... |
انواع صداها در بین ملت کرد : شلقه شلق ، شلپه شلپ ، شریخه شریخ ، فلقه فلق ، قولته قولت، فلته فلت ، خرمه خرم ، گرمه گرم ، زرمه زرم ، رمبه رمب ، کرمه کرم ، ورته ورت ، تپه تپ ، چقه چق ، سرته سرت ، نقه نق ، جرپه جرپ … |
دوگله لات و ليوت دعوا مي كردنمرافه
جاهل اول: تو اوقره ريوداري بوش بينم چن سالته؟{قاط} جاهل دوم: تاريخ تولد مه :يه ك يه ك يه ك (1/1/1) خود چن سالته؟ جاهل اول : مه؟ مه هي بيمه داشي!!!!!!:cool: |
تالی دوریه که ت به دل اکیشم له سر خیه یالت فرمیسک اریژم قد خیه یال نه که ی تو له یاد به که م مگر او روژی کوچ بو خاک به که م |
میشه بگین مه هي بيمه داشي ینی چه داشی؟
مرسی:) |
نقل قول:
و به دنیا نیامدن بلکه وجود داشتن |
باوکه رو ته قيم چيست؟ آيين شکرگذاري کرد ها بعد ار صرف غذا... |
من كه نفهميدم معنيش چي بود!؟ ..مينا خانوم زودتر شفاف سازي بفرماييد!
|
اگه اشتباه نکنم مینا جون کنایه از پر خوری داره.وبه جای شکر خدا میگه وای تریکیدم
|
"گه نژه!! "كيست؟:
فردي با تمام خصوصيات اخلاقي ،فكري و بدني ناهنجار!!!! |
و خط خوش نیوسام له بان سانی |
اس ام اس هاي كردي كرمانشاهي
نامه ای نوشتم بر برگ بژی
برای تو ای سیول بژبژی **** خرچ خرچ خرچ خرچ خرچ...... اینم خیار خوردن دکتر شریعتی |
براگم گوشیگده فروشه؟؟؟
دکتر شریعتی در کاشیکاری داداش ارای ایمه سس قرمز نکیده بانه.. دکتر شریعتی در فلافل فروشی {قاط} شب عروسی کرده هر چی میگردن پیداش نمیکنن میگردن میبینن رفته تو مینی بوس ردیف آخر جا گرفته..:21: |
مدرسه یعنی ختم زبان مادری ام/
تاخودم را شناختم ترکه ها بر دستانم فرود امدند و دالگم شد مادر و باوگم شد پدر..... |
نقل قول:
من اسمم مینا نیست تروخدا انقد بهم نگین مینا..._:2:...مانی بابا جون مانی.... |
شرمنده ماني جان:53:
|
به کرده میگن بزرگترین آرزوت چیه ؟ میگه : وگرد جاجک کردی پفیلک درس کم.... *********پیره زنه لپ لپ میخره میگه: یا خدا ریچرمی له تی بو!!!! |
اماراتیه یادش میره نفس بکشه میمیره
***************************** ۷ ﺑﺎﺭ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻫﻢ بگو "ﭼﺴﺐ , ﭼﯿﭙﺲ , ﺳﺲ؟" حالا سوتی هایی که دادید رو بنویسید حال کنیم ! |
تهرانيه داشت براي يه قلخاني بلوف ميزد: من يه سگ دارم كه وقتي مياد خونه در ميزنه! |
نقل قول:
آقا به تنکس ! قانع نشدیم ! مدیر جان امجا حذفش بکو :) |
اس ام اس کردی
|
"ال سی دی ارا اوقره گران بیه ؟"
دکتر ش در راه بازگشت از بانه !!!!! |
بن کر چیست؟آخرین حربه کردها برای پر کردن شکم... |
جدید ترین اس ام اس عاشقانه
حکایت من و ته حکایت مامر و لاسه ( چوو چا نیده م ) ********************* |
نقل قول:
|
اگه کریستف کلمپ زن داشت الان آمریکا کشف نمی شد
به چند دلیل زنش میگفت کجا میری ، با کی میری ، کی میای ،منم ببر، آخر سر هم کریستف کلمپ میتمرگید سر جاش |
کرم خدا له جوییل امسال . . .
دکتر شریعتی در راه برگشت از مناطق گرمسیر |
دو تا گل نام ببر که با "و" شروع بشن! |
تکیه اش بر درخت
نگاهش غمگین لبانش پر از زمزمه در ژرفای وجودش غوغا بود و افکارش پریشان فکر خود کشی هم در سر داشت لری که در هیئت شام بهش نرسیده بود |
|
بچه سر سفره گریه میکرد
مامانش میگه چه مرگته؟ بچه میگه:مو استخون گپنه ایخوم مامانش میگه:خفه با مرتو سگی؟ بیلس سی بوت *********************************** شب اول قبر از لکه میپرسن:نماز خوندی لکه میگه: الآ صد کفره مه کم تو بیل هه ر بامه جا ************************************** |
اکنون ساعت 03:05 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |