![]() |
مارادونا:مسي حتي از مارادونا 1986 هم بهتر است!
مارادونا:مسي حتي از مارادونا 1986 هم بهتر است!
او بهترين بازيكن فوتبال دنياست ديگو مارادونا اعتراف كرد كه در مقايسه با جام جهاني 1986 ليونل مسي در حال حاضر در فرمي بهتر از او قرار دارد. |
ممنون کوروش جان
مارادونا در ادامه صحبت هاش هم گفته با وجود داشتن بازیکنی مثل مسی هیچ دلیلی برای قهرمان نشدن در جام جهانی نداریم ! |
با وجود اینکه مسی بازیکن خیلی خوبیه ولی حتی قابل مقایسه با دیگوی بزرگ نیست
البته اگه مسی بتونه یک تنه امسال آرژانتین رو قهرمان جهان کنه اون موقع من دیگه این حرف رو نمیزنم درست مثل مارادونا که یه تنه آرژانتین رو قهرمان جهان کرد |
ديگه اوم موقع ها گذشته كه يه بازيكن به تنهايي بتونه يه تيم رو قهرمان كنه، فوتبال امروز با فوتبال ديروز قابل مقايسه نيست
|
ولی یه مشکلی که با مسی دارم اینه که فقط تو بارسا خوب بازی می کنه
حتی یه بازی درست و درمون تو آرژانتین نکرده حتی یه بازی که نصف بازیش تو بارسا بازی کرده باشه ولی یکی مثل مارادونا میاد ناپولی رو قهرمان میکنه آرژانتین رو قهرمان می کنه بارسا رو قهرمان میکنه بوکا رو قهرمان می کنه یا یکی مثل زیدان هم تو رئال هم فرانسه و هم یووه عالی بود یا یکی مثل رونالدو که هم تو پی اس وی هم تو بارسا هم اینتر هم رئال هم برزیل و حتی با وجود اضافه وزن تو میلان عالی بازی می کرد |
ISN - على دايى سرمربى پرسپوليس گفت: خوشحالم كه به دنبال فصلى پر فراز و نشيب توانستيم در جام حذفى ايران به قهرمانى برسيم.وى پس از قهرمانى اين تيم در رقابت هاى جام حذفى باشگاه هاى ايران گفت: من هم با خوشحالى هواداران پرسپوليس شاد مى شوم .خدا را شكر كه به دنبال فصلى پر فراز و نشيب توانستيم در جام حذفى به قهرمانى برسيم. از تمامى بازيكنان، كادر مديريت، تداركات و هوادارانى كه همواره پشتيبان ما بودند تشكر مى كنيم. همچنين بايد از كادر فنى پيشين پرسپوليس كه اين تيم را ساخته و پرداخته كردند، تشكر كنم. او درباره بازى هم گفت: ما در اين مسابقه مستحق پيروزى بوديم. شايد بايد گل هاى بيشترى را به ثمر مى رسانديم. خدا را شكر كه اين اتفاق هم افتاد، من همواره به حريفان احترام مى گذارم و هيچ حريفى را دست كم نمى گيرم. ما در تبريز بازى سختى را پشت سر گذاشتيم و مى دانستيم كه در تهران بازى بسيار راحت ترى را داريم. به نظر من ما كارمان را در تبريز تمام كرديم. دايى ادامه داد: بازيكنان در اين بازى به ويژه در نيمه نخست بسيار خوب كار كردند. اخراج دروازه بان آن ها باعث شد تا ما بى تفاوت شويم و فكر كنيم از هر كجا مى توانيم دروازه آن ها را باز كنيم. پس از اخراج دروازه بان آن ها بازى را رها كرديم. سرمربى سال هاى پيش تيم ملى فوتبال ايران در بخش ديگرى از صحبت هايش گفت: به فولاد گستر به خاطرحضورشان در اين مرحله تبريك مى گويم. اين تيم هرگز تيم كوچكى نبود. آن ها توانسته بودند تراكتورسازى و ذوب آهن را نيز از اين رقابت ها حذف كنند. دايى درباره برنامه هايش براى فصل آينده گفت: به نظر من ما استارت مان را براى قهرمانى آسيا زديم. بايد تيم را طورى ببنديم كه در آسيا حرفى براى گفتن داشته باشيم. هدف من در سال جارى، قهرمانى در جام حذفى بود. سال آينده قصد دارم با هدف قهرمانى در ۳ جام به ميدان برويم. دايى درباره ادامه كارش با حبيب كاشانى هم گفت: من با كاشانى به پرسپوليس آمدم. همواره به او احترام مى گذارم چرا كه بزرگ تر من است. همچنين به عشق هواداران اينجا آمدم. مديريت كاشانى باعث شد تا در پرسپوليس كار راحتى داشته باشم و تنها به مسايل فنى فكر كنم. پرسپوليس تيمى بزرگ و پرحاشيه است اما با مديريت كاشانى اين تيم به باشگاهى آرام و بدون حاشيه تبديل شد و من توانستم راحت كار خودم را انجام بدهم. دايى گفت: هواداران پرسپوليس به من لطف دارند. حتى مواقعى كه خواسته يا ناخواسته از اين تيم دور بودم و در جاى ديگرى كار مى كردم. مطمئنا دل هواداران پرسپوليس پيش اين تيم بوده است و نه افراد خاصى. من هم همواره به فكر پرسپوليس بودم اما به خاطر فوتبال حرفه اى در جاى ديگرى مشغول بودم. در صبا و سايپا هم تمام تلاشم را براى آن ها كردم. اكنون با تمام توان در خدمت پرسپوليس هستم. قول نمى دهيم اما مطمئنم با هدف قهرمانى در آسيا به ميدان مى رويم. از همين فردا با يارگيرى مناسب نقاط ضعف مان را برطرف مى كنيم. همچنين دايى در ادامه درباره جوابى كه قراربود به قطبى بدهد گفت:من از اين به بعد به هيچ كس اجازه نمى دهم كه درباره من اظهارنظر كند و پشت سر من حرف بزند. قطبى كه در دوران جنگ چندين سال از كشور دور بوده و من را نمى شناسد نمى تواند اينگونه راجع به من صحبت كند. دايى در آخر نيز در مورد مصاحبه اى كه گفته بود اگر كاشانى از پرسپوليس برود من هم مى روم گفت: من به كاشانى علاقه زيادى دارم او محيط خوبى را براى من در پرسپوليس ايجاد كرده و من افتخار مى كنم در كنار ايشان كار مى كنم. سه شنبه 4 خرداد 1389 |
ISN - فرهاد كاظمى سرمربى تيم فوتبال گسترش فولاد گفت: بايد خدا را شكر كنم كه پس از اخراج دروازه بان مان گل هاى زيادى از پرسپوليس دريافت نكرديم. وى پس از شكست ۳ بر يك گسترش فولاد مقابل پرسپوليس درجام حذفى عنوان كرد: اين قهرمانى را به پرسپوليسى ها تبريك مى گويم. هرچند در اين ديدار علاوه بر ضعف هاى تاكتيكى مشكلات زيادى نيز داشتيم. يك تيم براى رسيدن به قهرمانى بايد از اول فصل شرايط ايده آل داشته باشد و ما در اين زمينه ضعف هايى داشتيم.وى گفت: پس از مصدوميت دروازه بان اول بايد اعتراف كنم كه دروازه بان دوم ما شرايط ايده آل را نداشت اما پتانسيل ما همين بود. بايد خد را شكر كنم كه پس از ۱۰ نفره شدن گل هاى زيادى از پرسپوليس نخورديم.كاظمى گفت: ميثم آريان براى اولين بار بود كه به عنوان دروازه بان به ميدان مى رفت و ما مجبور بوديم كه از وى در اين پست استفاده كنيم. به غير از آريان ۸ بازيكن ديگر هم تيم ما براى اولين بار بود كه در ورزشگاه آزادى بازى مى كردند. در اين ديدار تيمى كه در زمين و روى نيمكت توانمندى بيشترى داشت تيم پيروز ميدان شد. كاظمى گفت: من از حمايت مردم آذربايجان نهايت تشكر را دارم اما به دليل اين شكست شرمنده آنها هستم. هواداران پرسپوليس سنگ تمام گذاشتند و اميدوارم شاهد قهرمانى تيمشان در آسيا باشند. سه شنبه 4 خرداد 1389 |
ISN - حبيب كاشانى سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: اين شانس را داريم كه بتوانيم جشن قهرمانى آسيا را نيز بگيريم.وى پس از قهرمانى پرسپوليس در جام حذفى گفت: هواداران براى رسيدن به اين جام سختى بسيارى كشيدند و من اين پيروزى را به آنها تبريك مى گويم. اميدوارم در فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا با قدرت حاضر شويم. او افزود: خيلى خوشبين هستم كه تيم قدرتمندى را در فصل آينده ببنديم چون قهرمانى پرسپوليس در فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا دور از دسترس نيست. وى تاكيد كرد: در مورد نفراتى كه نمى خواهيم؛ تصميم مى گيريم و آنهايى كه مى خواهيم را در تيم خود نگه خواهيم داشت. تيمى مى خواهيم كه فاتح ليگ قهرمانان آسيا شويم. كاشانى يادآور شد: بايد از بازيكنان گسترش فولاد نيز تشكر كرد و به آنها تبريك گفت چون بازى خوبى انجام دادند و شجاعانه به ميدان آمدند اگر چه مى توانستيم با گل هاى بيشترى حريف را شكست دهيم. سه شنبه 4 خرداد 1389 |
ISN - كريم باقرى كاپيتان پرسپوليس گفت: اميدوارم بتوانم يك هدف كه تاكنون در فوتبال به آن نرسيده ام را با قهرمانى پرسپوليس در آسيا تجربه كنم.وى بعد از قهرمانى پرسپوليس در جام حذفى گفت: خوشحالم كه يك بار ديگر با تيم پرسپوليس توانستم جام قهرمانى را بالاى سر ببرم تا شرمنده هوادارانمان نشوم. او گفت: در نيمه دوم با تشخيص على دايى به زمين آمدم و مشكلى براى بازى كردن نداشتم. من يك هدف در زندگى ورزشى ام دارم كه به آن نرسيدم اما اميدوارم سال آينده با قهرمانى پرسپوليس در آسيا اين هدف نيز محقق شود. از زمانى كه قراردادم را با پرسپوليس تمديد كردم به فكر قهرمانى در جام حذفى و رفتن به ليگ قهرمانان آسيا بودم. خوشبختانه امروز اين خواسته عملى شد. كاپيتان پرسپوليس تأكيد كرد: به دايى تبريك مى گويم و اميدوارم فصل آينده در ليگ قهرمانان آسيا با اين همه هوادار قهرمان شويم. وى درباره شرايط حريف تبريزى گفت: گسترش فولاد بازى خوبى انجام داد و من به آنها تبريك مى گويم كه تا اين مرحله پيش آمدند اما ما مستحق پيروزى بوديم. سه شنبه 4 خرداد 1389 |
ISN - براساس اعلام خبرگزارىDPA آلمان مهاجم ايرانى تيم فوتبال بوخوم پس از ۱۱ سال حضور در بوندس ليگا با پيوستن به استيل آذين به وطن بازخواهد گشت.اين خبرگزارى در خبرى كه منتشر كرد، نوشت: وحيد هاشميان مى خواهد به تهران بازگردد و براساس اخبار و گزارش هاى منابع مختلف قصد بازى در تيم استيل آذين را دارد.DPA نوشت: تيم استيل آذين اين اخبار را نه تاييد كرده و نه در مقام تكذيب برآمده است. گفته مى شود اين مهاجم قرار است در هفته آتى با تيم تهرانى قراردادى دو ساله منعقد كند. اين در حالى است كه قرارداد او با بوخوم به پايان رسيده و تمديد نيز نخواهد شد. اين گلزن باسابقه در سال هاى ۱۹۹۹ الى ۲۰۱۰ در تيم هاى آلمانى هامبورگ، بوخوم، بايرن مونيخ، هانوفر و بار ديگر بوخوم بازى كرده است. وى در صورت حضور در استيل آذين با لژيونرهاى سابق ايران در بوندس ليگا يعنى مهدى مهدوى كيا، على كريمى، فريدون زندى و امير شاپورزاده هم تيمى خواهد شد.اين منبع افزود: استيل آذين فصل باشگاهى ليگ ايران را به كسب عنوان پنجمى به پايان رساند، ولى مى كوشد تا در فصل آتى جزو ۳ تيم نخست ليگ شده تا مجوز حضور در ليگ قهرمانان آسيا را پيدا كند. سه شنبه 4 خرداد 1389 |
http://www.iransport.net/News/image_...is_rooz_17.gif |
به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی «فردا» همواره این ضرب المثل در میان ایرانیان وجود داشته که پول، پول میآورد. این ضربالمثل کاملا در مورد بیشتر ستارگان ورزش ایران نیز صدق میکند و آنهایی را که از باشگاهها دریافتهای نجومی دارند را نیز به این فکر انداخته تا از این پولها بیشتر استفاده کنند تا بتوانند درآمد بیشتری داشته باشند.
|
27 بازيکن به تيم فوتبال اميد دعوت شدند |
|
ISN - حسين كاظمى و سياوش اكبرپور دو بازيكن ناراضى استقلال تهران با باشگاه استيل آذين قرارداد داخلى امضا كردند.پس از آنكه در صبح ديروز، غلامى، عشورى زاد و برجلو قراردادهاى خود را به مدت ۲ سال با باشگاه استيل آذين در هيات فوتبال استان تهران تمديد كردند، از اين باشگاه خبر مى رسد كه دو استقلالى نيز با استيل آذينى ها قرارداد داخلى امضاء كرد ه اند. بر اساس اين گزارش و بنا بر اعلام سايت باشگاه استيل آذين، حسين كاظمى و سياوش اكبرپور دو بازيكن فصل گذشته باشگاه استقلال نيز با اين باشگاه قرارداد داخلى امضا كرد ه اند و قرار است قرارداد اين ۲ بازيكن به زودى در هيات فوتبال استان تهران ثبت شود. چهارشنبه 5 خرداد 1389 |
ISN - فدراسيون فوتبال در رابطه با اظهارات على دايى سرمربى پيشين تيم ملى اطلاعيه اى را به شرح زير صادر كرد: |
ISN - سرپرست موقت باشگاه پرسپوليس گفت: تعيين سقف قرارداد براى بازيكنان خوب است اما متاسفانه در فوتبال ما برخى ها با ترفندهاى مختلف اين قانون را دور مى زنند.حبيب كاشانى پيرامون تعيين سقف قرارداد براى بازيكنان فوتبال اظهار كرد: تاكنون كه قانونى وجود نداشته است، اگر اين قانون هم در نظر گرفته شود و بخواهد اجرا شود باز هم برخى اين قانون را دور خواهند زد. تيم هاى مختلف ممكن است قراردادى را با رقمى مشخص و طبق قانون در نظر گرفته شده با بازيكنان مختلف ببندند اما از راه هايى چون مشخص كردن پولى براى دادن رضايت نامه، حق پاداش ، حق گل، حق پاس گل، حق حضور در برنامه هاى مختلف مبالغى را تعيين مى كنند تا سرانجام پولى كه مدنظر آن بازيكن است را به وى پرداخت كنند و باز هم در نهايت همان مبالغ هنگفت مى شود و به نوعى قانون دور زده خواهد شد.كاشانى با تبريك به هواداران، بازيكنان و مربيان پرسپوليس براى قهرمانى در جام حذفى اظهار كرد: ما اين قهرمانى را مديون زحمات همه اعضاى كادر فنى، بازيكنان و خصوصا هواداران پرشمار تيم پرسپوليس هستيم. خوشحالم كه از دوجامى كه در كشور بود يكى را كسب كرديم.زمانى كه با على دايى در ابتداى كارش صحبت كرديم مقرر شد تا حداقل به يكى از ۲ جام هاى ليگ برتر و حذفى دست يابيم و خدا را شكر به اين مهم رسيديم.كاشانى درباره تداوم حضورش در باشگاه پرسپوليس به عنوان مدير عامل گفت: اين موضوع بستگى به تصميم على سعيدلو رييس سازمان تربيت بدنى و دوستانشان دارد كه بنده مدير پرسپوليس باشم يا نباشم. من به سهم خودم تمام تلاشم را براى اين كار انجام دادم. اما متاسفانه هنوز با انتقال و مامور شدن من از وزارت آموزش و پرورش به سازمان تربيت بدنى موافقت نشده است. اين مسئولان سازمان تربيت بدنى هستند كه بايد تصميم بگيرند كه بحث دو شغله بودن من از اين منظر حل شود. در غير اين صورت بايد در شوراى شهر همچنان انجام وظيفه كرده و بحث انتقالم هم منتفى مى شود. كاشانى درباره بستن تيم پرسپوليس براى فصل آينده گفت: ما از ديروز كار بستن تيم را آغاز خواهيم كرد و براساس نيازهاى على دايى كه از عملكرد او در مسابقات اخير راضى هستيم، تلاش مى كنيم بازيكنان مدنظر را جذب كنيم. طبق برنامه از ۲۹ خرداد ماه تمرينات مان را شروع خواهيم كرد، پس از مدتى به كمپ تيم دورتموند در آلمان مى رويم. پس از آن در ۴ مردادماه هم تمرينات را براى حضور درمسابقات ليگ آغاز خواهيم كرد. وى درباره مذاكره و توافق باشگاه پرسپوليس با بازيكنانى چون محمد نورى و غلامرضا رضايى گفت: اين دو بازيكن جزو ليست مدنظر على دايى هستند كه بايد مذاكره را با آنها انجام دهيم و در صورت امكان آنها را جذب كنيم اما تا قراردادى ثبت نشودنمى توانم بگويم كه با آنها به توافق نهايى رسيديم يا خير.كاشانى در پاسخ به اين سوال كه آيا در باشگاه پرسپوليس سقفى را براى قراردادهاى بازيكنان در نظر گرفته ايد، گفت: ما اين كار را در پرسپوليس انجام داديم. طبق برنامه ما بازيكنان درجه بندى شده اند و براى بازيكن درجه ممتاز و ملى پوش سقف قرارداد |
ISN - على سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدنى گفت: تا ۱۰ روز آينده با بررسى افراد واجد شرايط تكليف هيات مديره پرسپوليس مشخص مى شود.وى درباره اعلام اسامى هيأت مديره پرسپوليس اظهار داشت: تا ۱۰ روز آينده تكليف اين موضوع روشن مى شود. برنامه هاى ويژه اى براى موفقيت اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا داريم و سعى مى كنيم اگر اتفاق خاصى رخ ندهد آنها را اجرايى كنيم. رئيس سازمان تربيت بدنى تاكيد كرد: تعدادى از افراد واجد شرايط از سوى كاشانى براى عضويت در هيأت مديره به من معرفى شده اند و با بررسى و جمع بندى نهايى به صورتى كه به نفع باشگاه باشد اسامى قطعى را تا ۱۰ روز آينده اعلام خواهيم كرد. او درباره امكان تغيير و تحول در پرسپوليس عنوان كرد: هر امكانى در اين رابطه وجود دارد، اما بايد به موقع در اين رابطه تصميم گيرى و تصميمى گرفته شود كه كارشناسى شده باشد. سعيدلو درباره احتمال بوجود آمدن مشكلات مالى براى پرسپوليس در فصل نقل انتقالات گفت: به دنبال اين هستيم تا هيأت مديره اى در پرسپوليس تشكيل شود كه توانايى حل مشكلات اعم از مالى و مديريتى را داشته باشد و پشتوانه اى قوى براى تيم باشد. به همين دليل با وسواس و دقت كار مى كنيم و عجله اى براى اين كار نداريم. وى درباره حضورش در رختكن ۲ تيم پرسپوليس و گسترش فولاد تصريح كرد: براى خسته نباشيد و تبريك به خاطر انجام بازى جوانمردانه و زيبا به بازيكنان دو تيم به رختكن آنها رفتم و به آنها براى آوردن ۱۰۰ هزار هوادار به ورزشگاه تبريك گفتم. چهارشنبه 5 خرداد 1389 |
ISN - على دايى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مطمئن باشيد پرسپوليس قدرتمندترى را براى فصل آينده خواهيم ساخت كه از روز اول درست كار كرده و با برنامه باشد.دايى با تشكر از بازيكنان پرسپوليس به خاطر تلاش شان مقابل تيم گسترش فولاد تبريز تصريح كرد: درست است كه پرسپوليس را براى فصل آينده تا حد امكان تقويت خواهيم كرد اما من در بازى هاى اين فصل و نيز اين مسابقه دستم چندان هم خالى نبود. تيم ما بازيكنان خوبى دارد اما به هر حال تعداد نفرات مصدوم در بازى هاى اخير زياد بود و اين اواخر ما نمى توانستيم از همه بازيكنانمان در بازى هاى مختلف استفاده كنيم. برخى از مهره هاى كليدى ما براى يك مسابقه نبودند و اين روى عملكرد پرسپوليس تاثيرگذار بود. دايى درباره تغييراتى كه در پرسپوليس خواهد داد گفت: سعى مى كنم تغييرات زيادى را در تركيب بازيكنان ندهم اما به هر حال چاره اى نداريم و بايد تيم بهترى شويم. من تلاش مى كنم از نيروهاى جوان بيشترى در پرسپوليس استفاده كنم. بالاخره ما بيشتر از ۶ بازيكن ليگ برترى نمى توانيم بگيريم و همين مشخص مى كند كه تغييرات هم بسيار زياد نخواهد بود.دايى با انتقاد از مصاحبه هاى غيرواقعى كه از او در برخى از رسانه ها منتشر مى شود، گفت: بنده غير از كنفرانس مطبوعاتى پس از بازى هاى پرسپوليس و مصاحبه در كنار زمين تمرين در هيچ جاى ديگرى با هيچ رسانه اى مصاحبه نكردم. اما متاسفانه مصاحبه هاى خيالى در بعضى از رسانه ها منتشر مى شود. من بعضى وقت ها روزنامه هاى ورزشى را باز مى كنم ببينم امروز چه مصاحبه هايى انجام داده ام و چه چيزى گفته ام. خودم با هول و هراس آنها را نگاه مى كنم تا ببينم در جملاتى كه از من به چاپ رسيده به كسى توهين و بى احترامى نكرده باشم. چهارشنبه 5 خرداد 1389 |
http://www.iransport.net/News/image_...i_afshin_8.gif |
قهرمان آسيا حريف ذوب آهن شد |
ISN - ناصر حجازى گفت: تيم ملى تجلى خواست عمومى يك ملت است و براى آنكه به موفقيت و كاميابى دست پيدا كند، بايد كدورت ها را كنار گذاشت و بر روى روزهاى روشن آينده متمركز شد.پيشكسوت فوتبال و مربى اسبق استقلال تهران در خصوص اسامى دعوت شدگان به اردوى تيم ملى فوتبال گفت: به نظر مى رسد غالب آنهايى كه استحقاق حضور در تيم ملى را داشته اند به اردو دعوت شده اند، اما زمانى كه بازيكنى مانند شيث رضايى كه طى فصل كارنامه قابل قبولى داشته، پشت خط باقى مى ماند، آنگاه شائبه هايى ايجاد مى شود كه اكثر كارشناسان را براى اظهار نظر در مورد تيم ملى دچار ترديد مى كند. حجازى افزود: تيم ملى تجلى خواست عمومى يك ملت است و براى آنكه به موفقيت و كاميابى دست پيدا كند، بايد كدورت ها را كنار گذاشت و بر روى روزهاى روشن آينده متمركز شد. وى تصريح كرد: تفكر افشين قطبى در دعوت از اين بازيكنان آن هم در اين مقطع قابل تمجيد و ستايش است، چراكه طى اين مدت بازيكنى دچار مشكل و مصدوميت شود اين امكان وجود دارد كه بازيكن ديگرى را جايگزين آنها كرد.كاپيتان اسبق تيم ملى در خصوص عدم دعوت از حسين كعبى اظهار داشت: با تمام احترامى كه براى كعبى قائلم اما معتقدم نمى توان به صرف برخوردارى از تجربه، بازيكنى را به تيم ملى دعوت كرد و اعتقاد دارم در جايى كه بازيكنى مانند خسرو حيدرى تا آن اندازه تاثيرگذار و عالى كار مى كند ديگر توجيهى براى دعوت از سايرين باقى نمى ماند. حجازى در خصوص قهرمانى پرسپوليس نيز گفت: اين قهرمانى را به هواداران اين تيم تبريك مى گويم، اما بايد واقع بين بود و قبول كرد تيمى كه ۴۰ دقيقه مقابل تيم ۱۰ نفره گسترش فولاد تبريز كه دروازه بانى را هم درون دروازه ندارد به گل نمى رسد، قطعا دچار ضعف ها و مشكلات فراوانى است كه بايد براى آن چاره انديشى كرد.وى ادامه داد: پرسپوليس براى فصل جارى قطعا نياز به تقويت و ترميم دارد و در مورد عملكرد على دايى نيز زمانى مى توان اظهار نظر كرد كه فرصت كافى به وى داده شود تا سپس كارنامه اش مورد ارزيابى قرار گيرد. حجازى در خصوص وضعيت استقلال تهران تصريح كرد: هيچ تمايلى ندارم در مورد اين تيم صحبت كنم و در اين شرايط نيز ترجيح مى دهم سكوت كنم، اما چنانچه شرايط حضورم در اتريش فراهم شود در آنجا حرف هاى ناگفته و فراوانى دارم كه قطعا آن را بيان خواهم كرد.ناصر حجازى در پايان در خصوص وضعيت جسمانى اش گفت: تدريجا شرايط جسمانى ام رو به بهبودى است و به زودى دويدن را شروع خواهم كرد و به يارى خدا زودتر از حد معمول و پيش بينى ها، سلامتى كامل خود را پيدا مى كنم و آنگاه در مورد آينده ورزشى خودم تصميم گيرى خواهم كرد. پنجشنبه 6 خرداد 1389 |
|
ISN - على كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال گفت: صحبت هاى على دايى كاملا يك طرفه بود و فدراسيون حق مسلم خود مى داند كه در هر شرايطى از خود دفاع كند. وى در حاشيه مجمع عمومى ساليانه هيات فوتبال استان تهران در پاسخ به سوال خبرنگارى در رابطه با بيانيه اخير فدراسيون فوتبال اظهار كرد: سخنان دايى در برنامه ۹۰ كاملا يك طرفه بود و فدراسيون به اين دليل كه نتوانست در آن برنامه پاسخگويى كند بيانيه اى در جواب صحبت هاى وى منتشر كرد. وى افزود: به هر حال دايى از فدراسيون شكايت كرده و راى كميته انضباطى نيز صادر شده است و ما موظف به پرداخت پول او هستيم اما فدراسيون حق خود مى داند كه در هر شرايطى از خود دفاع كند. كفاشيان همچنين در رابطه با تعيين سقف قرارداد براى بازيكنان و مربيان گفت: امسال سقف قراردادها را هم براى مربيان و هم براى بازيكنان مشخص كرديم و فدراسيون با هر تيمى كه از اين قانون تخطى كند به شدت برخورد خواهد كرد. وى ادامه داد: سقف قرارداد بازيكنان، همانند سال قبل همان ۴۰۰ ميليون تومان خواهد بود. كفاشيان در مورد ادامه كار «عنايت» در پست رياست كميته داوران نيز تصريح كرد: فعلا هيچ تغييرى در كميته هاى فدراسيون نخواهيم داشت و عنايت همچنان به كار خود ادامه خواهند داد. پنجشنبه 6 خرداد 1389 |
ISN - قرارداد سرمربى جديد تيم فوتبال مس كرمان ديروز به طور رسمى در هيات فوتبال ثبت شد.صمد مرفاوى ظهر ديروز به هيات فوتبال استان كرمان رفت و قرارداد رسمى خود را با باشگاه مس ثبت كرد. مرفاوى فصل گذشته سرمربى تيم فوتبال استقلال بود كه با وجود امضاى قرارداد براى فصل آينده از سمت خود استعفا كرد. پنجشنبه 6 خرداد 1389 |
ISN - مدير عامل باشگاه استقلال در خصوص انتخاب سرمربى آتى استقلال گفت: مذاكراتى با مربيان مورد نظر داشته ايم. قطعا مربى ما ايرانى خواهد بود و تا هفته آينده نام اين مربى را معرفى خواهيم كرد. واعظى آشتيانى در حاشيه ديدار تيم فوتبال اميد استقلال و پرسپوليس با بيان اين مطلب افزود:خوشحالم از اين كه مرفاوى به تيم فوتبال مس كرمان پيوست. حضور مرفاوى در مس نشان داد كه اين مربى فصلى موفق را در تيم استقلال پشت سرگذاشته است. به عقيده من مرفاوى عملكرد خوبى را در استقلال داشت اما خودش علاقه مند به همكارى با اين تيم نبود و تصميم به جدايى گرفت.اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال اختصاص يكى از سهميه هاى فوتبال ايران را در رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا به قهرمان جام حذفى نادرست خواند.وى با تبريك قهرمانى پرسپوليس به مديريت و مجموعه فنى اين باشگاه گفت: لازم ديدم نكاتى را جهت آگاهى علاقه مندان به فوتبال، كارشناسان و همچنين مسئولان فدراسيون فوتبال بگويم كه آن ها بدانند در رابطه با تقسيم سهميه رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا چگونه بايد عمل شود. او افزود: هر فردى كه با الفباى قوانين اجرايى فوتبال آشنا باشد مى داند تيمى كه در جام حذفى قهرمان شده است اين حق را ندارد كه در بالاترين سطح رقابت هاى ليگ در قاره شركت كند. به عنوان نمونه نمى بينيم كه قهرمان جام حذفى در كشورهاى اروپايى در رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا حاضر شوند و قهرمان هاى جام حذفى در رقابت هاى جام يوفا (ليگ اروپا) شركت مى كنند. حالا هم فرقى نمى كند پرسپوليس قهرمان جام حذفى شده باشد يا استقلال، ذوب آهن يا گسترش فولاد. من اين بحث را جهت اطلاع كنفدراسيون آسيا هم مطرح مى كنم كه آن ها بايد به اين قضيه توجه داشته باشند و اگر به اين موضوع توجه دارند، بايد به صورت روشن به ديگر كشورها اين موضوع را اطلاع دهند.وى با بيان اينكه اگر پرسپوليس قهرمان جام حذفى هم نمى شد مانند سپاهان در فصل گذشته به دليل حضورش در رده چهارم ليگ سهميه اش را در رقابت هاى سال آينده ليگ قهرمانان آسيا قطعى كرده بود، گفت: اگر فرض بگيريم كه گسترش فولاد قهرمان جام حذفى مى شد، اين حق تنها براى اين تيم بود كه در رقابت هاىCUP AFCشركت كند. اين عادلانه و منطقى نيست كه تيمى براى رسيدن به رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا سرمايه گذارى كند و ۳۴ بازى انجام دهد و بعد به اين رقابت ها صعود كند و تيمى ديگر با انجام ۴ ، ۵ بازى، قهرمان جام حذفى بشود و به آسيا برود. در هيچ جاى دنيا به غير از آسيا چنين قانونى وجود ندارد. اگر بناست فوتبال ايران ۴ سهميه در اين رقابت ها داشته باشد، اين ۴ سهميه بايد به تيم هاى ليگى اختصاص يابد. وى در پاسخ به اين سوال كه اين انتقاد شما پس از قهرمانى پرسپوليس و با توجه به احتمال كاهش سهميه ها، از نگرانى براى صعود يا عدم صعود استقلال به رقابت هاى فصل آتى ليگ قهرمانان است، گفت: همان طور كه نمايندگان كنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام كردند، سهميه ايران كم نمى شود. كم شدن سهميه ايران بازى رسانه اى است كه برخى ها آغاز كرده اند. حتى فرض را هم بر اين بگذاريم كه سهميه ايران كم شود كه در اين صورت هم اين حق تيم سوم است كه با انجام ۳۴ بازى خودش را به آسيا رسانده، اصلا به لحاظ منطقى هم درست نيست كه تيم قهرمان حذفى به ليگ قهرمانان آسيا برود و تيم چهارم ليگ به اين مسابقه ها نرود. آشتيانى در پاسخ به اين سوال كه اين اتفاق تنها در فوتبال ايران رخ نداده و در كشورى مانند امارات هم قهرمان حذفى به ليگ قهرمانان آسيا مى رود، گفت: اين اشتباهى است كه هم كنفدراسيون فوتبال آسيا و هم فدراسيون فوتبال ايران مرتكب شده اند. چگونه مى شود كنفدراسيون فوتبال آسيا فرمول هاى ارزيابى اش را بر اساس فوتبال اروپا جلو مى برد، اما در اين بخش به فوتبال اروپا كارى ندارد. يكى از هدف هاى من از طرح اين بحث، اين است كه دوستان ما در فدراسيون فوتبال به صورت جدى با كنفدراسيون فوتبال آسيا مكاتبه كنند. اين نشان مى دهد كه فدراسيون فوتبال ايران به مسائل پيرامونى چه توجهى دارد. پنجشنبه 6 خرداد 1389 |
سرمربي تراختورها منشوري شد
با آغاز فصل نقل و انتقالات براي فصل دهم ليگ برتر، سازمان ليگ که فصل گذشته با موصب کردن منشور اخلاقي باعث شد تا چندين مربي به واسطه عدم رعايت بندهاي منشور نتوانند مربيگري کنند، براي ليگ امسال نيز اجراي منشور اخلاقي را سرلوحه کار خود قرار داده است. |
پرچم فوتبال ایران در دست اصفهانی ها
|
http://www.iransport.net/News/image_...oei_rooz_5.gif |
ISN - قلعه نويى پس از تمديد قراردادش با سپاهان گفت: كادر فنى فعلى تيم سپاهان را حفظ مى كنيم و سپاهانى قدرتمندتر از سال گذشته را روانه مسابقات فصل جديد خواهيم كرد.وى ادامه داد: حضور مجدد در سپاهان واصفهان براى من يك افتخار بزرگ است و به يارى خدا در فصل آتى افتخارات بيشترى را با اين باشگاه دنبال خواهيم كرد.گفتنى است كه مديران سپاهان در راستاى سياست ثبات و استمرار كارى در باشگاه و با توجه به تعاملات فى مابين، قرارداد قلعه نويى را تمديد كرده اند. قرارداد او ۲ ساله تمديد شده كه سال دوم آن به صورت توافقى است. قلعه نويى برنامه هاى كامل آماده سازى تيم براى آغاز مسابقات ليگ شامل اردوهاى خارج و داخل كشور و همچنين برنامه هاى تمرينات سپاهان را با ذكر برنامه زمان بندى اعلام كرده است. شنبه 8 خرداد 1389 |
ISN - فرانسه ميزبان رقابت هاى يورو ،۲۰۱۶ اولين يوروى ۲۴ تيمى شد. در حالى فرانسه به عنوان ميزبان رقابتهاى يورو۲۰۱۶ برگزيده شد كه رقابت حساسى ميان اين كشور، تركيه و ايتاليا براى برعهده گرفتن ميزبانى اين رقابتها وجود داشت. رقابت هاى سال ۲۰۱۶ اولين دور از اين رقابتها خواهد بود كه با حضور ۲۴ تيم دنبال خواهد شد. اين تصميم در ژنو سوئيس از سوى ميشل پلاتينى، رئيس سازمان يوفا اعلام شد. اعضاى كميته اجرايى يوفا پس ازبررسى كانديداهاى ميزبانى اين رقابتها در نهايت به فرانسه راى دادند. ژان پير اسكالته، رئيس فدراسيون فوتبال فرانسه در اين رابطه گفت:« مى خواهم در ابتدا از دوستانمان از ايتاليا و تركيه تشكر كنم. من احساس آنها را درك مى كنم؛ احساس سرخوردگى و ناراحتى كه پس از ماه ها كار به آنها دست داده است. براى فوتبال تركيه و ايتاليا آرزوى موفقيت مى كنم.» او در ادامه در مورد ميزبانى اين رقابت ها گفت:«براى ما لحظات بسيار شادى آورى است. ميزبانى رقابت هاى يورو۲۰۱۶ امرى است كه از آن استقبال مى كنيم. مى خواهيم برعهدهايمان وفادار مانده و از دوستانمان در كميته اجرايى يوفا نيز تشكر مى كنيم.» درخواست فدراسيون فوتبال فرانسه، حاوى مشخصات ۱۲ استاديوم بود كه ۷ تاى آنها نياز به بازسازى هاى اساسى دارند و چهارتاى ديگر آنها نوساز خواهند بود كه اين ورزشگاه ها در يازده شهر بوردو، لنس، ليل، ليون، نانسى نيس، مارسى، پاريس، سنت اتين استراسبورگ و تولوس خواهد بود. شنبه 8 خرداد 1389 |
ISN - باشگاه استقلال تهران مبلغ پيشنهادى فابيو جان واريو را براى عقد قرارداد فاش كرد.در بيانيه سايت باشگاه استقلال آمده است:«فابيو جان واريو» در جلسه مذاكره براى تمديد قرارداد خود با مديرعامل باشگاه استقلال خواستار مبلغ يك ميليارد و دويست ميليون تومان شد .اين جلسه صبح روز شنبه اول خرداد در محل باشگاه استقلال برگزار شد و اين هافبك برزيلى در ابتداى جلسه تاكيد كرد كه پيشنهاد ۶۰۰ ميليون تومانى يكى از باشگاههاى ليگ برترى را دريافت كرده و براى تمديد قرارداد ۲ ساله با تيم استقلال خواهان مبلغ يك ميليارد و دويست ميليون تومان( هر سال ۶۰۰ ميليون تومان ) شد . همچنين جان واريو شرط امضاى قرارداد خود را دريافت نقدى ۲۰۰ ميليون تومان( يعنى به اندازه رقم كل قرارداد فصل پيش) و طلب فصل گذشته خود عنوان كرد .در نقطه مقابل واعظى آشتيانى شرايط تمديد قرارداد فابيو را اين گونه مطرح كرد ۸۰۰: ميليون تومان به ازاى ۲ فصل به اضافه تخفيف قابل توجه در جرايم مالى اين بازيكن در پايان اين جلسه قرار شد فابيو در بعد از ظهر همان روز پاسخ نهايى خود را اعلام كند . در ساعت ۱۹ همان روز اين بازيكن برزيلى و مدير برنامه اش در محل دفتر مديرعامل باشگاه استقلال حضور يافتند و از نحوه اظهارات خود مشخص كردند كه پيشنهاد عجيب و نجومى يكى از باشگاههاى ليگ برترى را نمى توانند فراموش كنند .باشگاه استقلال ضمن تشكر و قدردانى از زحمات فابيو جان واريو تاكيد مى كند كه باز هم در آينده از پرداخت رقم نجومى خوددارى مى كند .لازم به ذكر است؛ اسناد و مدارك مستند مذاكره روز شنبه فابيو جان واريو موجود است .در خاتمه باز هم براى فابيو جان واريو كه در دل ميليونها هوادار استقلالى جاى داشت ، آرزوى موفقيت و سلامتى مى كنيم. شنبه 8 خرداد 1389 |
ISN - مديربرنامه هاى جواد نكونام اعلام كرد كه درشرايطى كه باشگاه اوساسونا خواهان تمديد قرارداد اين بازيكن شده است ۲ تيم مطرح تركيه نيزپيشنهاداتى براى به خدمت گرفتن اين بازيكن ارائه كرده اند.مديربرنامه هاى جواد نكونام اظهار داشت: قرارداد جواد نكونام با باشگاه اوساسونا در پايان فصل آينده به اتمام مى رسد و باشگاه اوساسونا تمايل دارد از حالا تا قبل از اينكه نكونام بازيكن آزاد تلقى شود قرارداد ستاره ايرانى تيمش را تمديد كند. به همين لحاظ آنها پيشنهاد تمديد قرارداد را با ما در ميان گذاشتند و قرار است نشست مهمى هفته آينده با حضور سران باشگاه اوساسونا برگزار و در اين باره تصميم گيرى شود.وى اضافه كرد: همچنين ۲ باشگاه مطرح تركيه نيز به طور جدى خواهان به خدمت گرفتن جواد نكونام هستند و در اين باره پيشنهادات خود را با بنده در ميان گذاشته اند. آنها براى به خدمت گرفتن هافبك ايرانى اوساسونا تمايل زيادى دارند و به رغم اينكه براى دريافت رضايتنامه نكونام بايد مبلغ هنگفتى را صرف كنند، از مذاكره عقب نشينى نكردند و پيشنهاداتى را در اين زمينه به ما اعلام داشتند.مديربرنامه هاى جواد نكونام همچنين درباره وضعيت مسعود شجاعى گفت: شجاعى هم يكسال ديگر با تيم اوساسونا قرارداد دارد و به طور طبيعى فصل آينده نيز بازيكن تيم اوساسونا خواهد بود. شنبه 8 خرداد 1389 |
ISN - عزيزمحمدى رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: براى بازيكنانى كه قراردادى بيشتر از سقف در نظر گرفته شده امضا كنند، كارت بازى صادر نخواهيم كرد.وى درباره قرارداد جان واريو با سپاهان كه گفته مى شود بيش از يك ميليارد تومان و مغاير با سقف در نظر گرفته شده از سوى سازمان ليگ است، اظهار داشت: سازمان ليگ بر طبق مصوبه هيات رئيسه فدراسيون فوتبال سقف قرارداد را ۳۵۰ ميليون تومان اعلام كرده و ملاك سازمان ليگ براى صدور كارت هم فرم قراردادى است كه باشگاه ها براى ما ارسال مى كنند. او تاكيد كرد: هر مبلغى كه از سوى رسانه ها اعلام شود براى من مهم نيست. نمى توانم بر اساس اين اخبار صحبت كنم. ساكت در جريان سقف قراردادها هست. اگر فرم قراردادى به ما برسد كه بيش از ۳۵۰ ميليون تومان باشد اين قرارداد نه ثبت رسمى مى شود و نه كارتى براى آن بازيكن صادر مى شود. عزيز محمدى عنوان كرد: اگر ۲ طرف غير از فرم قرارداد توافق بيشترى براى مبلغ قرارداد داشته باشند و در آينده با هم به مشكل بخورند و بازيكن ادعاى پول بيشترى از باشگاه خود داشته باشد سازمان ليگ مبلغ قرارداد بيشتر را به رسميت نمى شناسد و بازيكن و باشگاه را جريمه مى كند. رئيس سازمان ليگ در پاسخ به اين سوال كه شايد باشگاه خصوصى مثل استيل آذين بخواهد پول بيشترى به بازيكنان بدهد، گفت: همه باشگاه ها را به يك چشم مى بينيم. فقط باشگاه استيل آذين خصوصى است و بايد به فكر ديگر باشگاه ها هم بود. محمدى در ادامه در مورد استعلام باشگاه تراكتورسازى مبنى بر اينكه آيا فراز كمالوند براى فصل آينده منشورى است يا خير، اظهار داشت: درباره افراد صحبت نمى كنيم. هنوز جواب استعلام باشگاه تراكتورسازى را نداده ايم. درحال بررسى اين مورد هستيم. درباره كمالوند كارى به منشور اخلاقى نداريم. ايشان فصل گذشته يك بار تيم را مقابل ابومسلم از زمين بيرون برده و چندين مصاحبه در زمينه هاى مختلف انجام داده كه هر كدام از آنها قابل بررسى است. شنبه 8 خرداد 1389 |
عزيز محمدي: قراردادهاي خارج از سقف تعيين شده ثبت نمي شود |
ايران، بهشت فوتباليست هاي تن پرور !
|
ISN - صمد مرفاوى سرمربى تيم فوتبال مس كرمان گفت: اينكه گفته مى شودغلامپور و نامجومطلق به كرمان مى آيند را تكذيب مى كنم، چون با وجود دوستى كه با آنها دارم مى دانم به دليل مشكلات شخصى تهران را ترك نمى كنند.وى در خصوص حضورش در تيم مس و موفقيت اين تيم در رقابتهاى ليگ برتر گفت: هر مربى كه به تيمى مى آيد براى موفقيت قدم بر مى دارد و من نيز از اين قاعده مستثنى نيستم. مربى بى ادعايى هستم و تنها به دنبال موفقيت مس هستم، چون مى خواهم مسئوليتى كه بر عهده من است را به بهترين نحو انجام دهم.او ادامه داد: هنوز در خصوص دستيارانم صحبتى نشده است، با اين حال اينكه گفته مى شود غلامپور و نامجومطلق به كرمان مى آيند را تكذيب مى كنم، چون با وجود دوستى كه با اين۲ دارم آنها به دليل مشكلات شخصى تهران را ترك نمى كنند.سرمربى مس در خصوص جذب طالب لو نيز گفت: طالب لو سنگربان جوانى است كه سابقه درخشانى دارد. من مشكلى با او ندارم و همانطور كه مى دانيد تا قبل از دوران افتش گلر يك تيم من بود. اگر او به مس بيايد خوشحال مى شوم.مرفاوى همچنين اضافه كرد: در خصوص قربانى نيز بايد بگويم كه مشكلى با او ندارم. پيروز قربانى در ليست من است و دوست دارم كه در مس بماند. ۲ بازيكن استقلالى ديگر انصافى و غنى زاده نيز احتمال دارد كه در تيم بمانند. من تا زمانى كه ندانم باشگاه چه كسانى را مى خواهد نمى توانم نفرات قبلى تيم را از دست بدهم. اگر قرار باشد باشگاه بازيكنان قوى ترى جذب كند قطعا در اين خصوص تصميم گيرى خواهم كرد و اگر قرار است بازيكنان متوسط جذب كند بازيكنان فعلى را از دست نمى دهم. يكشنبه 9 خرداد 1389 |
ISN - احمد هاشميان رييس كميته پزشكى فدراسيون فوتبال گفت: تعداد نمونه هاى اخذ در ليگ نهم افزايش يافته است. وى اظهار كرد: كميته پزشكى فدراسيون فوتبال با مشاركت كانون مربيان ايران جمعه يك دوره كارگاه آموزشى آشنايى با آيين نامه دوپينگ را برگزار كرد. در اين كارگاه ۱۵۰ مربى عضو كانون مربيان ايران حضور داشتند. او افزود: افراد حاضر در اين جلسه با مفاهيم اوليه مبارزه با دوپينگ و آيين نامه ملى مبارزه با دوپينگ آشنا شدند كه خوشبختانه استقبال خوبى از اين برنامه به عمل آمد. رييس كميته پزشكى فدراسيون فوتبال با اشاره به اينكه در حال جمع بندى اطلاعات مربوط به فعاليت هاى ضددوپينگ فوتبال هستيم، اظهار كرد: به زودى و در يك نشست مطبوعاتى اين آمار را به اطلاع عموم خواهيم رساند. وى در پايان گفت: كميته پزشكى فدراسيون فوتبال بيش از ۲۰۰ نمونه از ورزشكاران اخذ كرده است كه از اين ميان پاسخ حدود ۲۵ نمونه هنوز نيامده است. تعداد نمونه هاى اخذ شده در ليگ هشتم ۱۴۲ نمونه بود. يكشنبه 9 خرداد 1389 |
ISN - على پروين سرمربى اسبق پرسپوليس و اسطوره اين باشگاه درباره احتمال حضورش به عنوان عضو هيات مديره پرسپوليس گفت:من ۴ جلسه با آقاى سعيدلو برگزار كردم و حرف هايم را زدم و حالا قرار است آنها در اين زمينه به ما خبر بدهند. او كه ظاهراً دوباره به دلايلى از على دايى دلخور است در پاسخ به سوالى درباره احتمال موفقيت او در فصل بعد با بى تفاوتى گفت: اگر يارگيرى خوب بكنند، حتما موفق مى شوند. اما مهمترين سوال درباره سرنوشت محمد پروين در پرسپوليس بود.على پروين گفت: اسم من روى اين بچه سنگينى مى كند. به نظر من محمد نبايد از استيل آذين جدا مى شد و بايد تا آخر فوتبالش در اين باشگاه مى ماند. الان هم بعد از اين همه مدت نيمكت نشينى ما نمى گذاريم او در پرسپوليس بماند، چون اصلا به صلاح نيست. البته محمد با پرسپوليس قرارداد دارد اما اگر هدايتى اجازه بدهد، او را امسال به استيل آذين مى فرستم. يكشنبه 9 خرداد 1389 |
ISN - حبيب كاشانى سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: مثل برخى افراد نيستم كه هميشه نامه دريافت كنم و كمك بخواهم.وى اظهار داشت: جلسه بسيار خوبى با رئيس سازمان تربيت بدنى برگزار كرديم و موارد مختلفى را در خدمت ايشان مورد بررسى قرار داديم. او خاطرنشان كرد: در اين جلسه مشكلات بزرگ و كوچك پرسپوليس مطرح شد و انشاءالله با كمك همه و با جذب اسپانسرهاى بهتر مشكلات پرسپوليس را برطرف كنيم تا حدود ۶۰ درصد از مشكلات مالى را خودمان حل كنيم. كاشانى يادآور شد: مثل برخى افراد نيستم كه هميشه نامه دريافت كنم و كمك بخواهم.سعيدلو با اشرافى كه به اين باشگاه دارد خودش به اين باشگاه كمك مى كند. سرپرست باشگاه پرسپوليس در خصوص انتخاب اعضاى هيات مديره پرسپوليس گفت: خوشبختانه اعضاى هيات مديره پرسپوليس مشخص شده و ظرف چند روز آينده معرفى خواهند شد. در اين بين نام تمام افرادى كه زحمت كشيده و مدنظر باشگاه هستند مشخص شده و بايد پس از تصويب مجمع اين افراد معرفى شوند. كاشانى در جواب اين سوال كه آيا نام على پروين در بين اعضاى هيات مديره است گفت: همه پرسپوليسى ها پروين را دوست دارند چون او يك پيشكسوت بزرگ پرسپوليس است. در ليست جديد هيات مديره همه چيز را لحاظ كرديم و اجازه نداديم حقى از كسى ضايع شود اما اسامى افراد را ظرف چند روز آينده معرفى خواهيم كرد.كاشانى در خصوص جذب بازيكنان جديد گفت: طبق ليستى كه على دايى داده و با توجه به بضاعت مان بازيكنان جديد را جذب خواهيم كرد كه ظرف چند روز آينده اقدامات لازم را انجام خواهيم داد. يكشنبه 9 خرداد 1389 |
اکنون ساعت 09:03 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |