![]() |
کرسی
زندان یا اعدام |
نوکیا، شک نکن
opera یا firefox؟ |
نقل قول:
اعدام سوختن یا غرق شدن؟ |
سوختن
اری یا نه |
نه
opera یا firefox؟ |
من خودم سونی اریکسونی هستم
اما نوکیا رو هم نمیشه ازش گذشت .. واسه زیبایی و راحتی سونی رو میپسندم واسه صدا و دوربین و امکانات نوکیا.. واسه خوشگلی بر خلاف نظر بقیه من سونی رو میپسندم و توی نوکیا تنها 5600 slide استیل رو خوشگل میدونم بقیه ش نه .. قطعا فایرفاکس .. اپرا سریعتره و حافظه کم تری مصرف میکنه از این نظر عالیه اما کار منو راه نمیندازه . .همه ی چیزا رو پلین تکست کپی میکنه .. مثلا شما یه متن لینک دار رو کپی کنی بیاری توی سایت فقط متنه باهاش میاد لینکش نمیاد.. یه عکس رو نمیتونی سلکت کنی بیاری توی سایت .. یا .. خیلی بعیده همچین اشکال فجیعی داشته باشه شاید من بیخبرم که چطور میشه این کار رو کرد اما توی سایت اعلام کردم هر کی بلده به منم یاد بده از بقیه هم پرسیدم معمولا اصلا توی لینک و پلین تکست و ایناش میمونن نمیدون چیه کمکم کنن.. اعدام بهتر از زندانه.. من 2 روز زندان باشم خودم خودکشی میکنم اصلا توانایی تحمل ندارم .. سوختن بده دریا هم بده .. مرگ آنی و قاطع .. ================================== زندگی برای پول پول برای زندگی |
پول برای زندگی
گوگل کروم یا اینترنت اکسپلورر؟؟ |
اینترنت اکسپلورر
دلنوازان یا ویکتوریا؟ |
ویکتوریا(البته منظورم هر چیز جز این سریال چرت و تکراری تلویزیون خودمونه)
ونگوک یا پیکاسو؟ |
پيكاسو
اميد يا آرزو؟ |
اکنون ساعت 05:35 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |