![]() |
/همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/ |
قبل از تمرين امروز پرسپوليس |
المان 4-1 انگلیس بی برنامه وضعیف را شکست داد..
اما باز هم متاسفانه داوری همچنان مشکل داره..و باز هم مثل بازی المان با امریکا در سال 2002که تقریبا گلی مثل این که امروز انگلیسی ها زدندداور قبول نکرد توی این بازی هم به قول عادل فردوسی پور باز هم تاریخ تکرار شد وگل صحیح انگلیس ها را قبول نکرد... اگر داور گل را قبول می کرد بازی عوض میشد وانگلیسی ها دیگه به بازی هجومی روی نمی اوردن که توی ضد حمله گل بخورن... المان هم نشون داد که همیشه توی جام جهانی مدعی است ولو با تیم نونهالانش هم بیاد همیشه خطرناکه.. ارژانتین 3-1 مکزیک را خواهد برد.... وان وقت انتقام فینال 1990 وسال 2006 را از المانها خواهد گرفت...مسی را از امشب خواهید دید.بهترین بازیکن جهان.... |
خوب آلمان برد ولی من فک می کنم اگه گل درست انگلیس رو رد نمی کرد اون به بازی بر می گشت وبه این سنگینی نمی باخت ولی فوتبال همینه .منم موافقم سال 1990 وقتی آرژانتین باخت من چه قد گریه کردم اون وقتا دو آتیشه تر بودم.:)
وامید خان چشم اطاعت می شود |
آرژانتین 2 - 0 مکزیک
انگلیس باخت ولی مقصر اصلی داور و کمک داور افتضاح این بازی بودند اگر گل صحیح انگلستان مردود نمیشد در نیمه اول نتیجه مساوی میشد و انگلستان با ذوحیه ی مضاعف به برتری میرسد.... البته انگلستان در خط دفاعی بسیار مشکل داشت..... آبسون و گلن جانسون 2 اشتباه کردند و انگلستان 2 گل خورد... آبسون روی گل اول مقصر بود...... گلن جانسون روی گل سوم کاملا مقصر بود..... گرت بری و ملنر هم روی گل چهارم مقصر بودند.... دوار باید منتظر انتقادات انگلیسیا باشه.... در لحظه ای که کمک داور کل صحیح انگلستان رو مردر حساب کرد به نظر میرسید خودش هم می دونه گل صحیحه ولی از قصد گل را نگرفت....... قبل از این اتفاق هم جرمین دفوئه یک توپ با ضربه سر به دیرک دروازه آلمان زد که کمک داور باز هم به اشتباه پرچم خود را به نشانه آفساید بالا برد.... برای این جامعه داوری فقط میشه تاسف خورد....... |
| اکنون ساعت 10:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |