![]() |
نقل قول:
سلام :53: مهرگان جان واقعا آفرین هزار و سیصد آفرین خیلی کار خوبی کردی که رو زبانت کار کردی اگه یه روزی بخوای بپری شرایط برات هم راحتتره هم وقتت دیگه تلف نمیشه دانشکده ادبیاتم آره واقعا قشنگه به قول یه نفر:d جان میده برای سقوط آزاد طرف تو فکر خودکشی بوده از ای تمثیل ها به کار میبره:21: مهبا واقعا معنی اسمت قشنگه به صاحبشم میاد :53: بچه ها جاتان خالی امروز با رفقا رفتیم پارک کوهستان هرچه دود و دم خورده بودم با هوای عالیه امروز جبران شد برفم رو کوهها بوده اصلا نمیدانین چه بود{جشن پتو} بعدشم یه سر رفتیم طاق وسان اونجام خاتان خیلی خالی بعد از هشت سال رفته بودم{B Adabi} خدا وکیلی کرد کرماشاهان باشی و بعد چنی بری طاق وسان خواهشا یکی بیاد یه چیزی بهم بگه شاید خجالت بکشم چقدر دلم برای او درخت جلوی در ورودی تنگ شده بود ماشالله به تنه قدمتش شاید به صد سال برسه درسته؟ خلاصه خیلی خوش گذشت نگین هوا بارانی و سرده و از این چیزا که الان واقعا خیلی وقت خوبیه برای اینکه آب و هوا عوض کنین |
سلام به همگی.:53:
مهبا گیان اسم خیلی قشنگی داری من تا حالا نشنیده بودم اسمتو. خیلی هم بهت میاد دوست گل.:) آناهیتا گیان ولله راس اویشی...منم هر n سال ، یک بار میرم طاق وسان... تورو خدا نمیبینی.... یکی یه چیزی به منم بگه...:d اون درخت جلو در ورودی که خیلی خیلی قشنگه رو از هر ک می÷رسم چند سالشه، یه جواب متفاوت میشنوم!!!! فک میکنم جلوش نوشته باشه...یادم نیست...ولی آخرین بار که خوندمش، به نظرم عجیب اومد! دوستان هوا خیلی عالیه... خدا وه دیار سردان هاوشاریل خوبم.:) |
درخت چنار طاق بستان بیش از 100 سال قدمت داره چزء کهنسال ترین درختان منطقه غرب محسوب میشه طول عمرش 700ساله وحدود 37یا 38 متر طول داره و 8متر قطرشه
|
سلام بر همگي.وشير دالگ دلم براتون يه ذره شده.امان از دست اين امتحانات .حالدان چونه؟دماقا همه چاقه.؟همتو نو از راه دور ميبوسم:dهمگي موفق باشيد.تا كامنت بعدي باي
|
نقل قول:
سلام هاولاتی خوبم. یه سوال فنی برام پیش آمد: قدمت با طول عمر چه فرقی داره؟ واقعا نیه زانم.... :53: |
سلام به همشهریهای گلم:53:
زودتر از اینا باید میامدم و بهتان سر میزدم، عذرمو بابت تأخیر بپذیرید از همه دوستانی که جویای احوالم بودن خیلی خیلی تشکر میکنم خیلی خوشحالم که شماهارو دارم به گلاویژ عزیز و آقا علیرضا خیرمقدم میگم، بسیار بسیار خوش آمدین:53: فرانک جان مدیریتت رو مجددا تبریک میگم، اگه اینجا قبول نیست خدمت میرسم با گل و شیرینی:d راستی یه خانومی تو بیمارستان اتاق بغل دستی من از آسانسور سقوط کرده بود، بنده خدا خیلی ناله میکرد منم اوائل خیلی آه و ناله میکردم، بعد که جریانشو شنیدم دیگه خجالت کشیدم ناله کنم_:2::d مهرگان جان بازم تولدت مبارک، خدا عمر با عزت بهت بده:53: واران گیان آمدی مارو شیدا کردی و خبری ازت نیست زود زود بیا که دلتنگتیم، با دست پر بیا، شعرای خوشگلتو میگما:53: |
سلام
چه خبر از امتحانا من خیلی خسته ام شما خسته نباشید:) زریتا خانم خوشحالم که بهتری همیشه سلامت باشید |
سلامم به همگی
طول عمر که مشخصه. سال آغاز رو از سال پایان کم کنیم یا زمانشونو طول عمر به دست میاد.یعنی طول عمر فقط مربوط به اون شی خاصه و در هر مقطعی از زمان که باشه تفاوتی نداره من فک می کنم که قدمت این جوری نیس یه جورایی قدمت به یه مقطع یا زمان خاص مربوط میشه حالا فک می کنم که اون جمله بالا باتوضیح من جور در نمیاد یا من اشتباه می کنم و یا اون جمله مشکل داره خوشحالم که اومدم تو این جمع! |
ایوب جان خیلی خیلی خوش اومدی:53:
|
رحمت درختی 400 ساله در طاق بستان کرمانشاه
بچه ها رحمت رو میگین ؟
من فکر میکنم کلا نیاز به تحلیل و تفسیر نداره دوستمون اشتباه کرده قدمت و سن سال و اینچیزها فرقی با هم نداره و این درخت سنتش 400 یا 700 سال ذکر شده . عکس این درخت در ویکی پدیا: http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%AA_%D8%B1%D8%AD%D9%85%D8%AA http://www.negarkhaneh.ir/fa/usergal...s8319_Fixd.jpg اینم جام جم که نوشته 400 سال : http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100866209995 -------------------------------------------------- ایوب جان خوش اومدی برادر عزیز سنقری ما همکلاسی عزیز . ای اقا ایوب این ترم در یه درس مایه خیر شد برای ما و در یه درس :p خوش امدی ایوب جان ان شاالله با لهجه قشنگت و علاقه ت به شعر و موسیقی بتونی توی پی سی سیتی بیشتر فعالیت کنی ... ----------------------------------------- بچه ها مخابرات adsl نامحدودبا قیمت پایین واگذار میکنه خواستین برین به مراکز مخابراتیتون چندوچونش رو بپرسید . |
اکنون ساعت 10:05 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |