![]() |
سلام بر همگی:53:
له ی کلوپ چوول و بی ده نگه ته نیا مه نمه ای خدا:20: پس شما ها کجا هستید واقعا یه روژی دورانی داشتیم {جشن پتو} ولی حالا هیچکس نیست داش اسی و ایمان که به خاطره ها پیوستند از بقیه هم خبری نیست دلم برا باران خیلی تنگ شده هیچ خبری ازش نیست._:2: |
سلام به همه:53:
مهبا گیان خوبی؟ آره وارانم نیستش؟!!! |
اجازه؟
سلام به همه. چطور هستین؟ خوبین خوشین سلامتین؟ منم خوبم! با اینکه مثل بقیه کاربرا خیلی اینجا فعال نیستم اما باور کنید احساس دوستی عمیقی با همه تون میکنم. شراره خانوم جون خیلی لذت بردم از مطلبتون من یه رگ پاوه ای دارم و خیلی از حسن انتخابتون خوشم اومد. لینکش کردم تو وبلاگ بچه های کلاسمون...هم کرمانشاهیا و هم اونایی که کرمانشاهی نیستن خیلی از معماری این خونه ها خوششون میاد. اومدی کرمانشاه، خبرم کن یه سر ببرمت از نزدیک ببینی...خواندن کی بود مانند دیدن! راستی تشریف آوردی کرمانشاه تاحالا؟ مهبا گیان اون موقع ها که یه دورانی داشتین، چیا میگفتین؟ چیا میشنیدین؟ یه چیزی بگو، دمشه بده دس ما تا کلوب دیه ایجو خلوت نواشه! مثلا میدانین چیزه...درمورد صنایع دستی حرف بزنیم چطوره؟ اگه قبلا نگفتین و تکراری نیست... این روزا خیلی راحت میشه با نوشتن یه کلمه کوچولو توی نت کلی اطلاعات آورد از صنایع دستی ولی میاین ببینیم خودمون چقد بلدیم؟ کی میدونه مَرَز چیه؟! (البته این مال همون منطقه پاوه س) هر کسی از شهر خودش بگه ببینیم چطور میشه... اگه هم تکراریه که یه موضوع دیه بگین! این پیشنهاد من بود برا به راه انداختن دوراره ی کلوب... امید است بقیه دوستان با تجربه و صمیمی هم برگردن به زودی ایشاا... . |
از دوستایی که خوش آمدگویی گفتن تشکر میکنم
یه مدت که مشغول حذف و اضافه بودیم و یه مدت دیگه هم... که کوروش خبر داره خیلی وقته دارم ازین سایت و فروم استفاده می کنم ولی خب تازه دارم وارد جو صمیمیتون میشم و ازین حیث فه ره فه ره خوشحالم ولی در مورد قدمت و طول عمر هنوز شک دارم! |
سلام استاد خوب هستین؟
منم بهتون خوشامد میگم، خوش اومدین. :) |
سلام به همه دوستان
دلم براتون خیلی تنگیده.کجایین شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینجا چرا اینقدر خلوت شده؟من که هنوز ای دی اس الم وصل نشده.به زودی برمیگردم.:53: |
مرسی
حالا بیاین و بگین که قبلنا اینجا چه خبر بوده؟ کی به کی بوده بحث جذابتون چی بوده |
سلام:53:
قبلا تعداد کاربرانی که اینجا سر میزدند خیلی بیشتر بود قبلا هر روز از حال هم خبر داشتیم و حال همدیگه رو می پرسیدیم اگر یه نفر یه روز نبود نگرانش می شدیم یه نفر یه بحثی رو شروع میکرد بقیه هم نظر میدادند حالا هم که مهرگان گیان موضوع داده بهتره شروع کنیم به بحث:rolleyes: مهرگان این مرز که گفتی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
همون طور که همه می دونید
کرمانشاه از دیر باز به سبب موقعیت خاص جغرافیایی و نیاز اهالی به لوازم و مواد اولیه زیستی مرکز صنایع دستی بوده است و در بین مردم بومی، افرادی مستعد و ماهر در هر رشته پرورش یافته اند . از طرف دیگر شیوه معیشت عشایری استان زمینه های مساعدی را جهت گسترش صنایع دستی فراهم نموده است http://www.chtn.ir/UploadedFiles/Fa/...Image10097.jpg که اهم آنها عبارتند از : قالی ، گلیم ، جاجیم ، جولایی ، موج ، چیغ ، انواع گیوه ، صنایع دستی چوبی ، قلمزنی ، حکاکی ، تسبیح سازی ، شیشه گری ، حجاری ، فلز کاری ، نمد مالی ،ابزار آلات موسیقی چرم سازی و انواع جانماز ، جوراب ، کلاه ، جلیقه دستباف که تولید آن ها در بیشتر روستاها و شهرهای استان رایج است. http://www.chtn.ir/UploadedFiles/Fa/...Image43410.jpg که این بعضی از این اثر اصالت یونسکو را کسب کردند هر کدام از ما می تونیم درباره صنایع دستی شهر خودمون یا صنایع دستی که به اون علاقه داریم مطلبی بنویسیم . |
این مرز رو من نمی دونم و دوس دارم معنی این کلمه و کلمات دیگه کردی رو که متاسفانه الان با واژه های پارسی و عربی جایگزین شدن رو بدونم
ولی من یه نکته به ذهنم رسید! این که امروز تو دنیا حقیقتا بازگشت به خویشتن فایده نداره، نتیجه نمی ده یعنی بحث در مورد خبرای روز دنیا، خبرای روز کشور، خبرای روز استان و بررسی وضعیت شهری و استانی و مشکلات اینا رو حتی در سطح مطرح شدن بیشتر ترجیح میدم این نظر شخصیه منه! چون دیگه حقیقتا کسی از ما دنبال سنت گرایی نیست و می تونیم معرفی سنت رو تو یه تاپیک دیگه انجام بدیم |
اکنون ساعت 06:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |