![]() |
امروز فهمیدم که فقط دوروز دیگه میتونم بیام پی سی سیتی بعدش نمیتونم ..دلم براتون تنگ میشه دوستان
|
28 بهمن 1388، روز بزرگی در زندگی من بود |
من امروز کنکور کارشناسی ارشد دادم!!! کلی شاد و شنگولم!!! بعد 6 ماه آزادی شیرینه!{جشن پتو}{جشن پتو}{شیت شدن}{شیت شدن}_چپله_چپله_چپله
|
سلام اتفاق مهم اول اینکه خیلی دلم تنگ شده بود برای همه و بعد پنج روز بالاخره تونستم بیام و یه سرکی بزنم و اتفاق مهم دیگه اینکه از امروز کلاسامون شروع شد و پاهای منم به در دانشگاه رسید
|
یه خبری الان شنیدم که تمام دنیا رو سرم یهو خراب شد انگار .....
|
بدون هماهنگي رفت ....
|
امروز یعنی دیروز روز بدی بود!
کیف پولم رو با همه ی مدارکم گم کردم اما گریه نکردم! بعد که کمی فکر کردم ... . درد دلمو باز کردم و یه نگاهی بهش انداختم متوجه شدم که بچه ها راست میگن که من دل ندارم. هیچ چیز و هیچ کس توش نبود! من به چیزی جز خودم فکر نمی کنم ! دلم گرفت احساسم کورتر شد!:20::20::20: شعر هایی رو که با کلی احساس حفظ کرده بودم از ذهنم پریده بود! دلم از خودم گرفت... و یه سوال از خودم پرسیدم:عشق یعنی چی؟ :20::20::20: |
دلتنگي عجيب و وابستگي
|
کیف پولم رو پیدا کردم+همه ی مدارکم!
به یکی از بهترین دوستام زنگ زدم و سال نو رو پیشاپیش بهش تبریک گفتم! |
مهم ترين اتفاقم اين بود كه امروز بعد جند مااااااااه اومدم باز نميدونيد جقدر خوشحالممممم;)_باوش
|
| اکنون ساعت 12:58 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |