پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   اخبار کوتاه دنیای فوتبال (http://p30city.net/showthread.php?t=182)

T I N A 05-30-2010 07:42 AM

ISN - على سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدنى از معرفى اعضاى هيات مديره پرسپوليس تا چند روز آينده خبر داد.وى عنوان كرد: جلسه بسيار خوبى را برگزار كرديم و برخى كارها مورد بررسى قرار گرفت تا انشاءالله اين باشگاه نتايج خوبى در آينده كسب كند. او در خصوص انتخاب هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: انتخابات لازم انجام شده و ظرف چند روز آينده هيات مديره جديد پرسپوليس كه منتخبى از بهترين ها و كارآمدترين ها هستند معرفى خواهد شد. رئيس سازمان تربيت بدنى تاكيد كرد: اميدوارم با تلاش هيات مديره باشگاه ۶۰ درصد از هزينه هاى اين باشگاه از طريق كمك هاى مختلف و جذب اسپانسر احيا شود. سعيدلو در خصوص احتمال تغييرات در باشگاه پرسپوليس گفت: بهترين تصميم را كه به نفع باشگاه است خواهيم گرفت. با توجه به اين نتايجى كه پرسپوليس تا به امروز گرفته از عملكرد حبيب كاشانى رضايت كامل دارم و او خوب توانسته باشگاه را اداره كند. رئيس سازمان تربيت بدنى در جواب سؤالى در خصوص بدهى باشگاه پرسپوليس به برخى افراد تصريح كرد: باشگاه پرسپوليس به فردى بدهكار نيست و اگر افرادى سند و چك دارند مى توانند آن را بياورند و حرف هاى خود را ثابت كنند. آن وقت ما هم بررسى خواهيم كرد و سپس جواب آنها را مى دهيم. اين باشگاه توانسته تا به امروز به هر طريقى كه شده دل مردم را شاد كند. سعيدلو در خصوص خصوصى سازى باشگاه پرسپوليس گفت: كارهاى اوليه دراين باره شده و بايد سازمان خصوصى سازى، ساير كارها را انجام دهد. شرايط فراهم است اما نياز به زمان دارد كه اين كار بايد توسط سازمان خصوصى سازى انجام شود. يكشنبه 9 خرداد 1389

T I N A 05-30-2010 07:44 AM

http://www.iransport.net/News/image_...idi_rooz_6.gif

فرهاد مجيدى بيست و چهارمين گلزن برتر جهان

تهران IranSport.Net - فرهاد مجيدى مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران در تازه ترين رده بندى بهترين گلزنان جهان در سال ميلادى جارى در رده بيست وچهارم جاى گرفت. فدراسيون بين المللى آمار و تاريخ اعلام كرد فرهاد مجيدى در كنار گلزنانى همچون وين رونى (منچستريونايتد انگليس) و اويكا اوليچ (بايرن مونيخ ) به خاطر به ثمر رساندن ۵ گل از ابتداى سال ۲۰۱۰ تا پايان ماه ميلادى اخير (ماه مى ) در رده بيست و چهارم گرفت. اين ۳ بازيكن البته با ۱۹ بازيكن ديگر در اين مقام شريك شدند. در اين رده بندى مهرزاد معدنچى، بازيكن ايرانى الاهلى امارات با ۴ گل زده همراه باعلى محمد على نونو (آلاهلى يمن) و احمد سعد (القادسيه كويت) در رده چهل و ششم قرار گرفت. مهدى رجب زاده، بازيكن تيم مس كرمان نيز با ۴ گل زده در كنار آريل روبن (بايرن مونيخ) و آدريانو (فلامينگو برزيل) و بازيكنانى ديگر در رده چهل و نهم جهان حضور يافت. در اين فهرست تياگو ريبرو كاردوسو دوناسيمنتو، گلزن تيم كروزيرو برزيل همراه با خوزه روبرتر رودريگوئز، گلزن برزيلى تيم سوون بلووينگس كره جنوبى با ۹ گل زده در رده اول جاى گرفتند.

تاريخ مخابره پيام:يكشنبه 9 خرداد 1389

T I N A 06-02-2010 08:41 AM

isn - حسين كاظمى هافبك جديد باشگاه استيل آذين تهران پس از توافق با اين تيم و امضاى قرارداد ۲ ساله شرايط و مديريت حرفه اى اين باشگاه را عامل پيوستنش به استيل آذين دانست.وى در گفت و گو با سايت رسمى باشگاه استيل آذين تهران گفت:استيل آذين براى من انتخاب مناسبى بود و شرايط اين تيم باعث شد اين انتخاب را انجام بدهم. مى خواستم در تيمى بازى كنم كه آرامش فكرى و روحى داشته باشم. فكر مى كنم استيل آذين اين شرايط را دارد. معيارهايى كه براى من اهميت داشت در استيل آذين وجود دارد و به همين دليل اين تيم را انتخاب كردم.كاظمى اضافه كرد:من پيشنهادهاى خوبى در اين فصل داشتم. البته نمى خواهم بازارگرمى كنم اما به هر حال بين اين پيشنهادات استيل آذين گزينه مناسبى بود. اميدوارم فصل خوبى در اين تيم داشته باشم و بتوانم براى تيم جديدم مفيد و موثر باشم.هافبك جديد باشگاه استيل آذين در پايان گفت: هدايتى براى موفقيت مجموعه استيل آذين تلاش زيادى انجام داده و آجورلو هم يك مدير ورزشى با سابقه روشن در فوتبال حرفه اى كشور است. با وجود اين شخصيت ها فكر مى كنم كادر مديريت خوبى در استيل آذين شكل گرفته و اين تيم همه عناصر لازم براى موفقيت را در اختيار دارد. چهارشنبه 12 خرداد 1389

T I N A 06-02-2010 08:41 AM

isn - باشگاه سپاهان اصفهان خبر مذاكره با مهاجم سابق استقلال تهران را تاييد و اعلام كرد وى درخواست ۶۰۰ ميليون تومانى مطرح كرده بود.سايت باشگاه سپاهان در مورد صحبت هاى سياوش اكبرپور، مهاجم سابق استقلال در مورد پيشنهاد سپاهان به وى نوشت: باشگاه سپاهان با تائيد پيشنهاد به سياوش اكبرپور اعلام مى كند كه رقم پيشنهادى مهاجم سابق استقلال به سپاهان ۶۰۰ ميليون تومان براى يك فصل بوده است و با توجه به اينكه اين باشگاه قادر به پرداخت اين مبلغ نبود در نهايت با پيشنهاد باشگاه استيل آذين به سياوش اكبرپور وى به اين باشگاه ملحق و حضور او در سپاهان منتفى شد. چهارشنبه 12 خرداد 1389

T I N A 06-02-2010 08:42 AM

isn - فدراسيون جهانى تاريخ و آمار رده بندى برترين تيمهاى باشگاهى دنيا را اعلام كرد كه در اين رده بندى نام تيمهاى سپاهان، ذوب آهن، استقلال و مس ايران مشاهده مى شود.فدراسيون جهانى تاريخ و آمار تازه ترين رده بندى تيمهاى باشگاهى دنيا را اعلام كرد كه در اين رده بندى سپاهان با كسب ۹۱ امتياز، ۱۹ پله صعود كرد و با قرار گرفتن در مكان ۱۸۱ به عنوان بهترين تيم ايران انتخاب شد. ذوب آهن كه به مرحله يك چهارم ليگ قهرمانان آسيا صعود كرده، با كسب ۵.۸۹ امتياز و با ۴۵ رده سقوط نسبت به رده بندى ماه گذشته، در جايگاه ۱۹۲ قرار گرفته است. استقلال با ۱۰ پله سقوط نسبت به رده بندى پيشين و با كسب ۸۱ امتياز در جايگاه ۲۳۱ ايستاده و مس هم با كسب ۶۵ امتياز و با ۸۳ پله صعود، در رده ۳۳۰ قرار گرفته است. جالب است كه نام پرسپوليس در اين رده بندى ديده نمى شود، در حالى كه در رده بندى ماههاى قبل پرسپوليس هم حضور داشت.در اين رده بندى اينترميلان ايتاليا پس از قهرمانى در اروپا با ۲۹۷ امتياز، به عنوان بهترين تيم دنيا انتخاب شده و بارسلونا هم با همين امتياز در كنار اين تيم ايتاليايى ايستاده است.
رده بندى ۱۰ تيم برتر دنيا در ماه «ژوئن»:
۱ـ اينتر ميلان ايتاليا ۲۹۷ امتياز
۱ـ بارسلونا اسپانيا ۲۹۷ امتياز
۳ـ استوديانست آرژانتين ۲۸۶ امتياز
۴ـ بايرن مونيخ آلمان ۲۵۷ امتياز
۵ـ رم ايتاليا ۲۴۸ امتياز
۶ـ كوروزيرو برزيل ۲۳۹ امتياز
۷ـ چلسى انگليس ۲۳۶ امتياز
۷ـ وردربرمن آلمان ۲۳۶ امتياز
۷ ـ فولام انگليس ۲۳۶ امتياز
۱۰ـ اتلتيكو مادريد ۲۳۱ امتياز

چهارشنبه 12 خرداد 1389

T I N A 06-02-2010 08:43 AM

isn - مدير عامل سابق باشگاه استقلال گفت: كاشانى اعلام كرد كه سعيدلو ۵۰ درصد اين بودجه را در ۱۲ ماه به پرسپوليس پرداخت مى كند، در حالى كه ايشان براى استقلال تنها ۴۰ درصد اين بودجه را تقبل مى كردند.وى در مورد قضيه استعفاى خود گفت: نه فقط من كه تمام اعضاى هيأت مديره با ميل خود استعفا دادند. هيچ هماهنگى يا فشارى براى اين كار وجود نداشت و اعضاى هيأت مديره وقتى احساس كردند ديگر نمى توانند مفيد فايده باشند كنار كشيدند.او تأكيد كرد: سعيدلو اعلام كردند كه سازمان نمى تواند به استقلال كمك مالى كند و خود اعضاى هيأت مديره بايد به دنبال جذب درآمدها باشند كه اين اتفاق سبب شد تا تكليف مشخص شود.وى اعلام كرد: بودجه پيشنهادى استقلال و پرسپوليس هر ۲ براى فصل جديد مبلغ ۱۰ ميليارد تومان بود. كاشانى اعلام كرد كه سعيدلو ۵۰ درصد اين بودجه را در ۱۲ ماه به پرسپوليس پرداخت مى كند، در حالى كه ايشان براى استقلال تنها ۴۰ درصد اين بودجه را تقبل مى كردند و اصلا هم معلوم نبود اين پول كى پرداخت شود!واعظى تأكيد كرد: خودم به استقلال آمدم و خودم هم رفتم. من وقتى به اينجا آمدم با خودم عهد كردم كه اگر احساس كردم نمى توانم براى استقلال مفيد باشم كنار بكشم كه در جلسه هيأت مديره به اين نتيجه رسيدم در نتيجه محترمانه استعفادادم و بيرون آمدم اما بايد بگويم كه استقلال را با افتخار ترك مى كنم. من در ۲ فصلى كه حضور داشتم براى استقلال يك قهرمانى و يك مقام سومى كسب كردم كه سابقه نداشته تيمى كه قهرمان مى شود فصل بعد به مقام سومى برسد. افتخارى بود كه در خدمت هواداران فهيم اين تيم حضور داشتم و اميدوارم نفرات بعدى سربلند و موفق باشند.واعظى در پايان تأكيد كرد: خوشحالم كه استقلال را «سيزدهم» و يا در حال سقوط تحويل ندادم. اگر سازمان حمايت مى كرد بهترين بازيكنان را جذب مى كردم كما اينكه ۳ بازيكن بسيار بااخلاق و شايسته را جذب كردم و راضى هستم. اميدوارم استقلال در ادامه بازار نقل و انتقالات بتواند موفق باشد اما هشدار مى دهم كه بدون بودجه هيچ كارى صورت نمى گيرد. استقلال و پرسپوليس بايد در اين فصل نقل و انتقالات در جيبشان پول باشد كه نفر جذب كنند. چهارشنبه 12 خرداد 1389

T I N A 06-02-2010 08:44 AM

http://www.iransport.net/News/image_...ei_rooz_43.gif

دايي: تيم قدرتمندي را روانه ليگ برتر خواهيم کرد

تهران IranSport.Net - سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با توجه به بضاعت هاي موجود در باشگاه پرسپوليس، تمام تلاش خود را براي روانه کردن تيمي قدرتمند در ليگ دهم بکار خواهيم بست. علي دايي در خصوص شرايط تيم فوتبال پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات، خاطرنشان کرد: تمام تلاش مسوولان و کادر فني پرسپوليس اين است که با توجه به بضاعت مالي باشگاه نسبت به جذب بازيکنان مورد نظر اقدام شود. وي ادامه داد: در اين راستا حبيب کاشاني سرپرست باشگاه تمامي تلاش خود را بکار بسته است تا به لحاظ جذب بازيکن با مشکلي روبرو نشويم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين خطاب به هواداران اين تيم گفت: آسوده خاطر باشيد چرا که قصد داريم با تشکيل تيمي قدرتمند را روانه رقابتهاي ليگ دهم کنيم.
دايي گفت وگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: پس از قهرماني در جام حذفي هيچ مصاحبه اي انجام نداده ام، اما هر روز اخبار و صحبت هاي مختلفي در خصوص جذب بازيکن از سوي من در نشريات منتشر مي شود.
کاپيتان و سرمربي سابق تيم ملي فوتبال در خصوص حضور هادي عقيلي در تيم پرسپوليس اذعان کرد: با عقيلي مدافع تيم فوتبال سپاهان براي حضور در تيم پرسپوليس صحبت کرده ام و در انتظار پاسخ نهايي وي هستم.
دايي اخبار منتشره در خصوص وعده کاپيتاني پرسپوليس به عقيلي در صورت دريافت مبلغ پايين تر از مبلغ درخواستي اين مدافع را تکذيب کرد و گفت: بازوبند کاپيتاني بسيار باارزش است و نمي توان آن را با پول مقايسه کرد، ما صحبت هاي خود را با عقيلي انجام داده و در صورت توافق همکاري خواهيم کرد.

تاريخ مخابره پيام:چهارشنبه 12 خرداد 1389

Omid7 06-02-2010 07:56 PM

ماجراهاي خوزه مورينيو و تسبيح فاطيما

خوزه مورينيو در زندگي ورزشي موفق خود همواره ثابت كرده كه مرد عمل است و بيهوده به هواداران وعده نمي‌دهد.

مردم پرتغال بخصوص ساكنين مناطق پورتو و ليسبون فوق‌العاده مذهبي بوده و البته گذر تاريخ رگه‌هايي از خرافات را در زندگي آنها تزريق كرده است.

مورينيو در يكي از اظهارات خود در باره مذهب مي‌گويد: هميشه دعا مي‌خوانم و به كاتوليك بودن خود افتخار مي‌كنم. اطمينان دارم كه خداوند در هر لحظه مراقب من است و اگر او نبود در پرتغال، اسپانيا، انگليس و ايتاليا موفق نمي‌شدم.

يكي از مهم‌ترين حوادث تاثيرگذار در زندگي مورينيو ازدواج او با ماتيلد بوده است. همسر او بسيار مذهبي و معتقد به مكتب نيمه‌مسيحي، نيمه اسلامي فاطيما است.
مورينيو پس از آشنايي با ماتيلد به شدت شيفته مكتب فاطيما شد و پس از آن هر دو يا سه ماه يك بار براي زيارت به معبد يا مسجد فاطيما به قلب پرتغال مي‌رود.

فاطيما به گفته مردم پرتغال قديسه‌اي است كه روزي براي غذا دادن به سه كودك گرسنه اما پاك و معصوم روي تپه‌اي دوردست در حاشيه منطقه پورتو نازل مي‌شود و به آنها از مظلوميت خود مي‌گويد و طعام آسماني را برايشان به ارمغان مي‌آورد.

پس از آن تا مدت‌ها مشخص نبود كه فاطيما كيست اما آشنايي مردم پرتغال با مسلمانان ساكن اسپانيا باعث شد پيوندي عميق بين ماجراي مبهم فاطيما و حضرت فاطمه (س) در دين اسلام برقرار شود چرا كه بسياري از نكات تذكر داده شده توسط فاطيما با زندگي حضرت فاطمه (س) در دين اسلام مطابقت مي‌كند.

معبد فاطيما در پورتو هر روز تعداد زيادي از معتقدان به وي را گرد خود جمع مي‌كند و خوزه مورينيو مثل بسياري از مردم پرتغال با تسبيحي كه در انتهاي آن به صليبي متصل شده است، براي زيارت به آنجا مي‌رود. اين تسبيح را همسر مورينيو براي او خريده و در تمام مسابقات آن را به دور گردن خود انداخته و يا از آن در جيب شلوار خود محافظت مي‌كند.
مورينيو معتقد است وجود اين تسبيح به خاطر ذكري كه در معبد برايش گفته شده، باعث موفقيتش در زندگي حرفه‌اي‌ مي‌شود.

مورينيو مشهور به آقاي خاص در سال 2005 به بيت‌المقدس رفت و از مقامات دو منطقه فلسطين و فلسطين اشغالي تحت سيطره صهيونيست‌ها خواست به خاطر فوتبال، كودكان و هر آنچه برايشان مقدس است دست از جنگ و ستيز بردارند و با هم صلح كنند.

وي بعدها در مورد آن سفرش گفت: با اينكه كاتوليك بودم و البته به خاطر فاطيما علاقه زيادي به اسلام داشتم حاضر شدم در لباس يهوديان و در كنار ديوار ندبه دعا بخوانم تا شايد آنها نيز به من اعتماد كنند چرا كه وظيفه داشتم گامي در جهت صلح و آرامش در آن منطقه بردارم.

مورينيو بارها در موقعيت‌هاي مختلف و به بهانه تعطيلات و يا مرخصي‌هاي يك يا دو روزه به مناطق رجينا و رم در ايتاليا رفته و از مقر واتيكان و همچنين مناطق مذهبي منطقه رجينا در ايتاليا ديدن كرده است. او تقريبا به هر شهري كه وارد مي‌شود نخست آدرس كليساها و مكان‌هاي مذهبي را جويا مي‌شود و قطعا به آنها سرمي‌زند.

خوزه مورينيو روز گذشته مراسم معارفه در برنابئو را تجربه كرد و اين در حالي بود كه همچنان تسبيح فاطيما را در دست داشت و حتي در لحظه امضاي نهايي قرارداد خود از پرس خواست صبر كند تا بار ديگر تسبيح خود را در دست بگيرد و پس از چند ثانيه مقابل دوربين عكاسان قرارداد خود را امضا كرد.

مورينيو اصرار عجيبي دارد كه پسرش كه همنام خود او است (خوزه) در يك دانشگاه كاتوليك در ليسبون پرتغال تحصيل كند و در آينده يكي از خادمان معبد فاطيما باشد. او نام پسرش را نيز عليرغم آنچه كه خبرنگاران تصور مي‌كنند نه به خاطر هم‌نامي با خودش بلكه به خاطر نام مقدس يوسف كه در زبان لاتين به ژوزف و در پرتغالي ژوزه يا خوزه تبديل شده انتخاب كرده است.

T I N A 06-06-2010 08:50 AM

isn - ناصر حجازى پيشكسوت فوتبال كشورمان در خصوص عملكرد مسئولان فوتبال و انتقاداتى كه بر آنها وارد مى شود گفت: فدراسيون از نظر مالى بضاعت خيلى پايينى دارد و يكى از دلايل گره خوردن كارهايش همين مسأله است. ايرادات ديگرى هم در فدراسيون و البته خيلى سازمان ها ديده مى شود كه بايد با راهنمايى به رفع آن پرداخت. وى در خصوص قرارداد دايى نيز گفت: براى مثال نحوه انعقاد قرارداد با دايى خيلى ضعيف و انتقاد برانگيز است كه هم براى خود فدراسيون مشكل درست كرده و هم براى دايى. وقتى قرارداد بسته اند بايد به آن عمل كنند و طلب را بدهند اما متاسفانه بارها شاهد بوده ايم كه دايى متذكر شده است كه حضورش در تيم ملى و حتى رفتنش با تصميم فدراسيون نبوده است، پس مى توان نتيجه گرفت فدراسيون هيچ نقشى نداشته است.همچنين حجازى در ادامه صحبت هايش به اين نكته نيز اشاره كرد كه بحث سرمربيگرى تيم ملى اميد هم پيچيده و براى افكار فوتبالى ها آزاردهنده شده است. يك روز مى گويند پيروانى باشد فردايش مى گويند نباشد. خوب همين مسائل نشان از شخصيت بى ثبات ما است. كه حتى حرف مان را عوض مى كنيم آن هم نه براى يك بار بلكه بارها و بارها. اگر پيروانى مربى خوبى بوده است و تيم اميد را به وى سپرده ايم چرا مدام زير پايش را خالى مى كنيم دقيقا مانند مربيگرى من در استقلال كه متاسفانه مدام قصد اين را داشتند كه زيرپاى من را خالى كنند اما نمى دانستند كه زدن يك نفر در موقعيت من زدن يك تيم مردمى بود. غلامحسين ۱۰ سال با بازيكنان گمنام عناوين خوبى كسب كرد و ۱۰ سال بدون پول تيم ساخت و شاگردان زيادى تربيت كرد. در آخر اسطوره فوتبال ايران در پاسخ به اين سوال كه در قرعه كشى گروه هاى ۴ تيم استقلال، سپاهان، ذوب آهن و مس گفتيد كه سپاهان بهترين تيم ايران است و از گروهش صعود مى كند اما تنها تيمى بود كه صعود نكرد، گفت: من هنوز هم همين را مى گويم ؛ به اين دليل كه سپاهان مانند تيم ملى ايران است، ضمن اينكه خط حمله سپاهان قدرتمندتر از تيم ملى است. يكشنبه 16 خرداد 1389

T I N A 06-06-2010 08:51 AM

isn - كامران منزوى، قائم مقام اسبق باشگاه استقلال گفت: در سال ۸۸ اتفاقى نبوده كه در استقلال رخ نداده باشد.وى درباره احتمال اداره باشگاه استقلال توسط شركت صنايع غذايى يك و يك اظهار داشت: ما يك شركت صنايع توليدى غذايى بزرگ هستيم كه تقريبا در ۷ شهر ايران كارخانه دارد. سهامى عام و در بورس هستيم. يكى از اهدافمان توليد و توزيع است و از راه حضور در مجامع فرهنگى، اجتماعى مى خواهيم به اهدافمان برسيم. وى تاكيد كرد: ايده اى براى حضور در استقلال نداشتيم. با باشگاه برق شيراز صحبت و در مذاكراتمان با آنها توافق كرديم. از طرف آنها مشكلى نيست و اين شركت است كه بايد قدم بردارد. با باشگاه پيكان هم حرف زده بوديم. با تيم هما هم با توجه به اينكه از
تيم هاى ريشه دار است، مذاكراتى داشته ايم. ما در حال بررسى اين شرايط بوديم كه خبر رسيد هيات مديره باشگاه استقلال استعفا كرده است. اين بود كه تصميم گرفتيم باشگاه استقلال را هم مدنظر داشته باشيم.مديرعامل اين شركت صنايع غذايى تصريح كرد: اين شركت به دنبال اداره باشگاه استقلال است نه تملك آن. چون باشگاه استقلال چيزى جز زيان ندارد كه كسى بخواهد آن را تملك كند. اين باشگاه در فرابورس است و زمانى مى تواند سودآور باشد كه درآمدزايى آن بيشتر از هزينه باشد. ما برنامه خود را به سازمان داده ايم و امروز هم با آنها جلسه اى داريم. منزوى با بيان اينكه هر روز عرصه براى اين شركت جهت اداره باشگاه استقلال تنگ تر مى شود، عنوان كرد: من مديرعامل اين گروه هستم و سهامى در اين شركت ندارم پس اگر حرفى مى زنم براى سود و ضرر خودم نيست. بحث اينجاست كه هر گروهى براى اداره استقلال مى آيد براى بهتر شدن اوضاع مى آيد. اكنون كه تيم استقلال را بررسى مى كنيم همه را ناراضى مى بينيم. در سال ۸۸ اتفاقى نبوده كه در اين باشگاه رخ نداده باشد. انواع و اقسام اتفاقات نوين در اين باشگاه رخ داده است. وى گفت: نمى دانم در قطر چه اتفاقى رخ داده كه اكنون اكبرپور را براى آن تهديد مى كنند. بعضى جريانات نوآورى بود. بازيكن به مربى توهين كرد و اتفاقات بعد از آن جالب بود. بازيكنان حرف از قراردادهاى ۶۰۰ ، ۷۰۰ ميليونى مى زنند. با يك حساب سرانگشتى هر كسى كه بخواهد استقلال را تحويل بگيرد با اين شرايط و اين بازيكنان پر مدعا بايد ۳۵ ميليارد هزينه كند.منزوى با اشاره به كنار هم گذاشتن حوادثى كه پس از پايان ليگ براى استقلال رخ داده، گفت: چطور مى شود بازيكنانى كه براى جواب دادن به پيشنهاد تيم ها يك هفته صبر مى كنند، به فاصله ۳ روز به شروع نقل و انتقالات با استقلال به توافق مى رسند. آيا نبايد مطالبى كه ۲ ماه قبل روزنامه ها مى نوشتند فلانى با فلانى در حال مذاكره است را باور كنيم؟ چرا بايد مرفاوى كه بلافاصله با استقلال به توافق مى رسد استعفا كند؟ بايد ديد دشوارى هاى استقلال از كجا شروع شد؟ قائم مقام پيشين باشگاه استقلال تاكيد كرد: به اين دلايل است كه مى گويم روز به روز عرصه براى ما تنگ تر مى شود. اكنون دغدغه اين است كه به بازيكنان اميد استقلال اعتماد كنيم يا نه. مثل ۷ ، ۸ سال قبل كه به اميدها اعتماد كرديم و از آن تيم بازيكنانى نظير اميرحسين صادقى،تيموريان، فرزاد آشوبى، تاجيك، بيگى، جبارى، وحيد طالب لو، پيروز قربانى، مسعود زارعى وخيلى هاى ديگر پرورش پيدا كردند. آن زمان سرمربى تيم بزرگسالان منصور پورحيدرى بود و هميشه تيم مدعى داشتيم.منزوى با بيان اينكه شركت مان اقتصادى است و همه هدفمان هم فوتبال نيست، اظهار داشت: همه تيم هاى مدعى درحال بستن تيم هاى خود هستند بنابراين بايد واقع بين باشيم. استقلال اكنون ۷ بازيكن رباط صليبى پاره كرده دارد. هادى شكورى، روانخواه، جبارى، كيانوش رحمتى، جواد شيرزاد و در مورد سيد صالحى هم ترديدهايى وجود دارد و اين بازيكن حاضر نيست پاى خود را عمل كند. هاشم بيك زاده هم كه به سپاهان رفت. اين بازيكنان بزرگ هستند و به راحتى نمى شود جاى آنها را پر كرد. قائم مقام اسبق باشگاه استقلال يادآور شد: سؤال اينجاست آيا هوادار عصيان زده و ناراحت استقلال فرصت را به بازيكنان جوان، مربى و هيات مديره جديد باشگاه مى دهند؟ اگر قرار باشد همين بازيكنان را حفظ كنيم كه سهميه خود را پر كرده ايم. سؤالم اين است كه نمى شد با همان پولى كه به رينالدو داده شد احمد خذيراوى را حفظ كرد و او روى نيمكت مى نشست؟ با اين وضعيت حجم سرمايه گذارى در چنين تيمى سخت تر مى شود. اكنون رقباى ما يعنى شركت هاى صنايع غذايى تيم هاى غير فوتبالى را در دست گرفته اند و موفق هم بوده اند. شرايط در استقلال خوب نيست. مثلا بازيكنى مثل حنيف عمران زاده كه نيم فصل بازى نكرده مدعى شده كه مى خواهد برود و در صحبتى كه مانوسى فر با من داشت گفت در بند قراردادش آمده كه مى تواند جدا شود.وى درباره اينكه قريب تاكنون حاضر نشده مديريت باشگاه استقلال را قبول كند، گفت: او مى داند كه باشگاه پول خوره گرفته است و براى اداره تيم پشتوانه مالى قوى مى خواهد. منزوى در خصوص اينكه نام امير قلعه نويى هم براى سرمربيگرى استقلال مطرح شده، اظهار داشت: او مگر كم با استقلال موفق بوده اما اگر هم بيايد ريسك كرده است، او كلى در كانون است. سال گذشته ۲هزار بيانيه عليه او صادر شد. همه از وى توقعات زيادى خواهند داشت. به هر حال اميدوار هستم كه هر چه زودتر تكليف اين تيم مشخص شود.
يكشنبه 16 خرداد 1389

T I N A 06-06-2010 08:51 AM

isn - وكيل سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس از احتمال شكايت على دايى از رئيس كميته تربيت بدنى و جوانان و نماينده مردم تفت و ميبد در مجلس خبر داد.عسكرى پيش بين در مورد اظهارات سيد جلال يحيى زاده رئيس كميته تربيت بدنى و جوانان و نماينده مردم تفت و ميبد در مجلس درباره على دايى گفت: يحيى زاده مطالبى خلاف واقع و توهين آميز را به موكلم نسبت داده است. اين امر سبب شده تعداد كثيرى از خانواده شهدا، جانبازان و رزمندگان در مقابل اين اظهارات از موضع به حق دايى دفاع كنند.او ادامه داد: موكلم با حفظ حق طرح شكايت كيفرى از طريق دادسراى ويژه روحانيت به اظهارات يحيى زاده مطالبى را عنوان كرده است.وكيل سرمربى پرسپوليس گفت:يحيى زاده گفته در روز فتح خرمشهر على دايى بدترين بداخلاقى ها را كرده است. يحيى زاده به دفاع از اعضاى فدراسيون فوتبال پرداخت و گفت: دايى به جاى جار و جنجال و هياهو و حضور در دادگاه و طلب آنچه كه برايش كارى انجام نداده بدهى ۲۳۰ ميليون تومانى مالياتى اش را بدهد. ايشان همچنين اعلام كرده موكلم (على دايى) مطرود و منفور مردم است و به موكلم توصيه كرده از شهدا، رزمندگان و جانبازان الگوى رفتارى بياموزد.پيش بين تاكيد كرد: نظر موكلم اين است كه همگان مى دانند على دايى در روز فتح خرمشهر در مصاحبه اش با صدا و سيما و خبرنگاران بر خلاف ادعاى يحيى زاده مطالبى در مورد بزرگداشت و تكريم حماسه خرمشهر اظهار داشته است و تأكيد كرده سرافرازى، آرامش و آسايش امروز را مديون جانفشانى شهدا و جانبازان هستيم.وكيل على دايى يادآور شد: متأسفانه يحيى زاده در قامت وكيل مدافع فدراسيون فوتبال حقايق را وارونه جلوه داده است. جالب اينكه ايشان مى دانند يكى از مباحث اختلافى در كميته انضباطى بحث روشن شدن مسئول پرداخت ماليات است و معلوم نيست ايشان با كدام مجوز شرعى و قانونى به خود اجازه دادند اسم دايى قبل از صدور حكم كميته انضباطى را به عنوان بدهكار مالياتى بگويد. اين در حالى است كه دايى طى اظهار نامه مالياتى كه تقديم حوزه مالياتى شده صراحتا مبلغ قرارداد را به حوزه مالياتى اعلام كرده و ميزان ماليات آن را ۱۶۶ ميليون تومان عنوان كرده است.پيش بين اظهار داشت: دايى در سال گذشته به عنوان مؤدى مورد تقدير وزارت دارايى قرار گرفته است. يحيى زاده بر اساس كدام سند و مدرك رقم ۲۳۰ ميليون تومان را احراز كرده و بر اساس كدام سند و مدرك بر ايشان محرز شده كه دايى منفور و مطرود ملت است؟ وى تصريح كرد: همانطور كه در جرايد و سايت هاى خبرى عنوان شد شمارى از خانواده شهدا، رزمندگان و جانبازان اردبيل در طومارى از موضع به حق دايى در برابر اظهارات يحيى زاده دفاع كردند. دايى نيز به تأسى از شهدا، ايثارگران و رزمندگان حق خود را مطالبه كرده و بهتر آن بود كه يحيى زاده به جاى پيش داورى منتظر صدور رأى از ناحيه كميته انضباطى كه تنها مرجع صلاحيت دار براى اختلافات ورزشى است مى ماند.وكيل دايى گفت: موكلم معتقد است اين گونه سخنان يحيى زاده كه در دفاع از دوستان فدراسيونى ايشان است نوعى تبليغات پيش از موعد انتخاباتى محسوب مى شود. يكشنبه 16 خرداد 1389

T I N A 06-06-2010 08:52 AM

isn - على كفاشيان در پاسخ به اين سوال كه شمس سرمربى تيم ملى فوتسال گفته تا زمانى كه كفاشيان و ترابيان در فدراسيون حضور داشته باشند در تيم ملى همكارى نمى كند اظهار داشت: فدراسيون فوتبال از نتايج و كارنامه آقاى شمس راضى است. ايشان زحمات بسيارى كشيده و به عنوان يك چهره برتر در آسيا به خانواده فوتسال تعلق دارد. وى ادامه داد: من هنوز موفق به ديدارايشان نشده ام. زمانى كه شمس از مسابقات بازگشت من در چهارمحال و بختيارى بودم و هيچ صحبتى با ايشان نداشته ام.كفاشيان درباره مذاكره با ويكتور هرماندس هلندى با خنده عنوان كرد: اصلا مذاكره اى باويكتورهرماندس نداشتيم. زمانى كه فدراسيون با آقاى شمس قرارداد بلندمدت دارد دليلى براى مذاكره با ساير گزينه ها نخواهد داشت.رئيس فدراسيون فوتبال در پاسخ به اين سوال كه پس چرا اين مربى براى تيم ملى پيام تبريك مى فرستد گفت: او حتماً به تيم ملى فوتسال ايران علاقه مند است كه پيام تبريك مى فرستد اما اصلاً بحثى درباره مذاكره با ايشان وجود ندارد.وى در پاسخ به اين سوال كه شمس گفته بود فدراسيون مى خواست شرايطى را فراهم كند تا من استعفا دهم و در نهايت به هدفش رسيد، گفت: فدراسيون اصلا چنين تصميمى نداشته است و من اين موضوع را رد مى كنم. ممكن است از نظر منابع مالى فدراسيون دچار مضيقه بوده و درپرداخت هايش ديركرد داشته باشد اما به هيچ عنوان بحث عدم پرداخت مطرح نبوده است. كفاشيان درباره تاييد يا عدم تاييد درخواست استعفاى شمس توسط فدراسيون فوتبال گفت: هنوز استعفاى ايشان را نديده ام. ترابيان با من تماس گرفت و گفت آقاى شمس استعفا داده است و تا زمانى كه استعفاى ايشان را نبينم نمى توانم موافقت يا عدم موافقت درباره اين استعفا را اعلام كنم. وى ادامه داد: البته بايد با ايشان صحبت كنم و سپس درباره استعفا نظرم را خواهم داد. كفاشيان درباره سفر آينده خود به آفريقاى جنوبى و حضور در كنگره فيفا اظهار داشت: قرار است در آفريقاى جنوبى ۲ كنگره ساليانه برگزار شود كه يكى درباره آسيا و ديگرى در مورد فيفا است. در اين كنگره بحث سخرانى نمايندگان ايران مطرح نيست و در حدود ۲۰۴ كشور عضو فيفا به ارائه گزارش عملكرد كميته هاى فدراسيون هاى خود خواهند پرداخت. وى ادامه داد: ما نيز به عنوان عضو اين كنگره پس از ارائه گزارش، ديدارهايى با روساى فدراسيون روسيه و اوكراين برگزار خواهيم كرد. ضمن اينكه با بلاتر و بن همام هم درباره پروژه گل به بحث و تبادل نظر خواهيم پرداخت. رئيس فدراسيون فوتبال درباره اينكه آيا امكان مذاكره با تيم هاى مطرح براى برگزارى ديدار دوستانه وجود دارد گفت:برگزارى اين جلسات بيشتر براى آشنا شدن با روساى فدراسيون فوتبال كشورها است و امكان صحبت درباره برگزارى ديدار دوستانه با تيم هاى مطرح ضعيف است اما مى توان چنين بحث هايى نيز در اين جلسات عنوان شود. كفاشيان درباره حضور مربيان در مسابقات جام جهانى خاطرنشان كرد: افشين قطبى به عنوان سرمربى تيم ملى براى ديدن اين مسابقات به آفريقاى جنوبى اعزام مى شود و ساير مربيان نيز كه در اين رقابت ها حضور مى يابند از طريق فدراسيون نيست.وى دليل حضور قطبى در جام جهانى را صحبت با ساير مربيان و آناليز تيم ملى كره شمالى به عنوان هم گروه ايران در مسابقات جام ملت هاى آسيا عنوان كرد. يكشنبه 16 خرداد 1389

T I N A 06-06-2010 08:52 AM

isn - مسعود زريبافان رييس مجمع باشگاه استقلال تهران با اشاره به ديدار اخير خود با على سعيدلو معاون رييس جمهورى و رييس سازمان تربيت بدنى گفت: خبرهاى خوشى در راه است كه تيم استقلال را به روزهاى طلايى خود باز مى گرداند.وى افزود: در اين ديدار بحث هاى مهمى در باره وضعيت كنونى و آينده باشگاه استقلال مطرح شد كه بدون شك با حمايت سازمان تربيت بدنى تلاش خواهيم كرد تا استقلال را به روزهاى طلايى آن بازگردانيم. او ادامه داد: با تشكيل هيات مديره استقلال، به سمت تفاهم و همكارى حركت مى كنيم و مى توانيم به هواداران اطمينان دهيم كه چشم انداز بسيار خوبى پيش روى باشگاه مورد علاقه آنان قرار دارد. رييس مجمع باشگاه استقلال تهران تصريح كرد در آينده اى نزديك با مرتفع شدن مشكلات باشگاه، نگرانى هواداران نسبت به آينده تيم محبوب خود نيز برطرف خواهد شد. وى افزود: با توافق به عمل آمده با رييس سازمان تربيت بدنى، تركيب هيات مديره و مدير عامل جديد باشگاه بلافاصله پس از آن، كادر فنى و سرمربى تيم فوتبال استقلال مشخص خواهد شد و مسائل مديريتى اين باشگاه نيز به زودى مرتفع مى شود. يكشنبه 16 خرداد 1389

T I N A 06-06-2010 08:53 AM

http://www.iransport.net/News/image_...oei_rooz_1.gif

قلعه نويى: تغييرمديريت استقلال موجب برگشتم به اين تيم نمى شود

تهران IranSport.Net - در حالى كه قرار بود امير قلعه نويى قراردادش را صبح روز پنجشنبه در هيات فوتبال اصفهان به ثبت برساند اما حضور وى در تهران و دفتر سعيدلو باعث شد تا ابهامات زيادى در خصوص تمديد قرارداد وى با سپاهان و احتمال بازگشتش به استقلال شنيده شود. در اين شرايط تمامى گمانه زنى ها خبر از احتمال حضور او در استقلال با توجه به استعفاى دسته جمعى اعضاى هيات مديره مى داد اما قلعه نويى با رد اين موضوع گفت: روز پنجشنبه تنها براى ديدار با رئيس سازمان تربيت بدنى و مشاوره با وى به سازمان رفته بودم. ايشان لطف كرد و از بنده براى مشورت گرفتن دعوت كرد و من هم اجابت كردم. وى اضافه كرد: من با سپاهان صحبت كرده ام و به اين تيم تعهد دارم. درست است كه هنوز قراردادم را ثبت نكردم اما صراحتاً اعلام مى كنم از سه شنبه هفته جارى كارم را با سپاهان شروع مى كنم و تيمم را در اصفهان تمرين خواهم داد، بنابراين حضورم در استقلال منتفى است. من به ساكت قول داده ام و آنها هم در جذب بازيكن خوب عمل كرده اند.تغيير مديريت استقلال باعث نمى شود تا من دوباره به اين تيم بيايم و صحبت هايم را در اين خصوص قبلاً گفته ام.قلعه نويى در پايان گفت، حضور حجازى به عنوان يكى از اعضاى هيات مديره را به وى تبريك مى گويم. من هميشه خودم را يك استقلالى مى دانم و در جلسه با سعيدلو در خصوص آينده استقلال مشورت كرديم.

تاريخ مخابره پيام:يكشنبه 16 خرداد

T I N A 06-07-2010 07:44 AM

isn - على كريمى هافبك استيل آذين با تمديد قراردادش در اين تيم ماندگار شد و اظهار اميدوارى كرد كه استيل آذين در فصل جديد موفق به كسب عنوان قهرمانى شود. وى پس از تمديد قرارداد گفت: من فصل خوبى را در تيم استيل آذين سپرى كردم و پس از مذاكرات با مسئولان اين باشگاه براى تمديد قرارداد به مدت يك فصل ديگر به نتيجه رسيديم. استيل آذين تيم كم حاشيه و خوبى است. شرايط اين تيم را مساعد ديدم و قراردادم را تمديد كردم.او اضافه كرد: پيشنهاداتى از تيمهاى مختلف دريافت كرده بودم اما واقعا فصل گذشته از شرايط استيل آذين راضى بودم و از سويى ترجيح مى دادم در تهران بمانم. به همين جهت قراردادم را تمديد كردم و خوشحالم كه باز هم براى استيل آذين بازى مى كنم. مى خواهم سالهاى آخر فوتبالم را در تهران بگذرانم.هافبك استيل آذين با اشاره به فعاليت اين باشگاه در فصل نقل و انتقالات تصريح كرد: فكر مى كنم يارگيرى خوبى داشته ايم و نسبت به تيمهاى ديگر بهتر عمل كرده ايم. با اين شرايط تيم قدرتمندى آماده شده و اميدوارم موفق به كسب عنوان قهرمانى شويم. من فكر مى كنم اين مجموعه توان قهرمانى را دارد. استيل آذين حالا يكى از شانسهاى اصلى قهرمانى است اما بايد سخت تلاش كنيم تا به اين هدف برسيم.كريمى در پايان گفت: اميدوارم همه در كنار هم تلاش كنيم و با موفقيت در مسابقات ليگ پاسخ خوبى به زحمات آقاى هدايتى و آقاى آجورلو بدهيم. اميدوارم همه اعضاى تيم در پستها و جايگاههاى خودشان به خوبى تلاش كنند تا شاهد موفقيت استيل آذين باشيم. دوشنبه 17 خرداد 1389

T I N A 06-07-2010 07:44 AM

isn - صمد مرفاوى سرمربى تيم مس كرمان با اشاره به آخرين موقعيت اين تيم گفت: در مورد آينده مس فعلا نمى توانم اظهارنظر كنم. وى خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه هنوز تمرينات تيمى را در مس آغاز نكرده ايم،نمى توانم در رابطه با آينده اين تيم اظهار نظر كنم.او ادامه داد: ليست مورد نيازم را براى تكميل نفرات در مس به مديران باشگاه داده ام و آنها هم قرار است با بازيكنان مورد نياز مذاكرات را انجام دهند.وى افزود: قرار بود تمرينات را از امروز آغاز كنيم كه البته به دليل عدم جذب بازيكنان و مشخص نشدن وضعيت بازيكنان قبلى اين كار انجام نشد.مرفاوى تاكيد كرد: با آغاز تمرينات مى توانم ارزيابى خود را نسبت به مس انجام دهم و تيم را براى رقابت هاى ليگ آماده كنم.سرمربى اسبق تيم استقلال در مورد آخرين وضعيت اين تيم عنوان كرد: تا آخرين لحظه هاى كه در استقلال حضور داشتم تلاشم را براى حضور در اين تيم به كار گرفتم و در خصوص اين تيم ديگر اظهارنظرى ندارم. دوشنبه 17 خرداد 1389

T I N A 06-07-2010 07:46 AM

isn - على پروين پيشكسوت و اسطوره فوتبال كشورمان در خصوص انتقاد از امير قلعه نويى سرمربى تيم سپاهان اصفهان و همچنين حضور افراد اضافى در كنار وى گفت: در كشور ما هر مربى به سبك و روش خاص خود كار مى كند ما نبايد بى دليل از آنها انتقاد كنيم چون من فكر مى كنم وى با همين روش ها از نتايج خوبى برخوردار شده است و تيمش را قهرمان ليگ كرده است. ضمن اينكه قلعه نويى به اتهام رفاقت مورد انتقاد قرار مى گيرد كه واقعا اين منصفانه نيست. پروين در ادامه صحبت هايش در ارتباط با شرايط تيم پرسپوليس اظهار كرد: خوشبختانه آرامش در اين تيم حكمفرما است و همه عوامل به خوبى به كار خود واقف هستند و براى اين تيم تصميم گيرى مى كنند پس نيازى به حضور من نيست. پيشكسوت فوتبال كشورمان در پايان در مورد تيم سرخپوش پايتخت گفت:اين تيم براى من عزيز است و من هميشه براى تيم محبوب خود آرزوى موفقيت مى كنم حتى در روزهايى كه دور از تيم باشم. اميدوارم در فصل جديد از رقابت هاى فوتبال شاهد پيروزى پرسپوليس باشيم. دوشنبه 17 خرداد 1389

T I N A 06-07-2010 07:47 AM

isn - كامرانى فر نماينده داورى ايران در جام جهانى فوتبال به عنوان كمك داور ذخيره ديدار تيم هاى آرژانتين و نيجريه در جام جهانى ۲۰۱۰ انتخاب شد. داوران مرحله گروهى جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى از سوى مسئولان برگزارى مسابقات انتخاب شدند كه بر اين اساس حسن كامرانى فر به عنوان كمك داور ذخيره بازى آرژانتين و نيجريه انتخاب شد. اين مسابقه از گروه b روز ۲۲ خرداد در ژوهانسبورگ آفريقاى جنوبى برگزار خواهد شد.
اسامى تيم داورى اين مسابقه:
داور: وولفگانگ استارك (آلمان)
كمك داور اول: سالور ين هدريك (آلمان)
كمك داور دوم: پيكل مايك (آلمان)
داور چهارم: خليل الغمدى (عربستان)
كمك داور ذخيره: حسن كامرانى فر (ايران)
دوشنبه 17 خرداد 1389

T I N A 06-07-2010 07:48 AM

isn - تنها نماينده فوتبال ايران در جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى با بيان اينكه حضور در اين رويداد مهم برايم دو احساس متفاوت را به همراه دارد، گفت: از حضور در جام جهانى هم خوشحالم و هم ناراحت.حسن كامرانى فر كمك داوربين المللى فوتبال كشورمان و تنها نماينده ايران درجام جهانى آفريقاى جنوبى ضمن بيان اين مطلب افزود: از اينكه به عنوان تنها نماينده جامعه داورى ايران درمهمترين رويداد جهانى فوتبال حضور دارم، بسيارخوشحالم و اينكه مى توانم شايستگى داوران فوتبال ايران را در بالاترين سطح فوتبال جهان به نمايش بگذارم احساس غرور مى كنم.وى اضافه كرد: با اين وجود از اينكه تيم ملى فوتبال ايران در جام جهانى حضور ندارد، بسيار متاسفم و معتقدم جاى فوتبال ايران در بين ۳۲ تيم برتر جام جهانى واقعا خالى است.كمك داور بين المللى فوتبال كشورمان با تاكيد براينكه عملكردم از ۲سال پيش زير ذره بين afc و fifa قرار داشت و آزمون هاى سختى را براى رسيدن به جام جهانى پشت سرگذاشتم، اظهارداشت: بنده از زمان بازيهاى المپيك ۲۰۰۸ چين عملكردم زير نظر afc بود و آنها قضاوت هاى من را به طور مداوم تحت نظر داشتند تا اينكه به عنوان يكى از داوران آسيايى من را به فيفا معرفى كردند. دوشنبه 17 خرداد 1389

T I N A 06-07-2010 07:49 AM

http://www.iransport.net/News/image_...ei_rooz_35.gif

دعوت بلاتر از دايى براى حضور در افتتاحيه جام جهانى

تهران IranSport.Net - آقاى گل فوتبال ملى جهان براى حضور در مراسم افتتاحيه مسابقات جام جهانى ۲۰۱۰ چهارشنبه هفته جارى راهى ژوهانسبورگ آفريقاى جنوبى مى شود. على دايى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس و عضو كميته فوتبال فيفا، با دعوت رسمى از سوى سپ بلاتر رئيس فدراسيون جهانى فوتبال، چهارشنبه هفته جارى راهى شهر ژوهانسبورگ آفريقاى جنوبى مى شود تا در مراسم افتتاحيه جام جهانى ۲۰۱۰ حضور داشته باشد.اين مراسم پنجشنبه شب در ورزشگاه ساكرسيتى برگزار مى شود كه فرانتس بكن باوئر رئيس كميته فوتبال فيفا، على دايى و ساير اعضاى اين كميته در آن حضور خواهند داشت.على دايى آقاى گل فوتبال ملى جهان به دعوت بلاتر در مراسم مرحله نخست قرعه كشى جام جهانى ۲۰۱۰ حضور داشت اما به دليل مشكلات شخصى از حضور در مراسم قرعه كشى مرحله نهايى اين رقابت ها عذرخواهى كرد.

تاريخ مخابره پيام:دوشنبه 17 خرداد 1389

T I N A 06-12-2010 09:35 AM

isn - سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال گفت: با شرايط موجود براي فصل آينده، قول قهرماني نمي دهم، اما در اين راستا تمام تلاش خود به کار خواهم بست. شنبه 22 خرداد 1389

T I N A 06-12-2010 09:36 AM

isn - امير قلعه نويى درباره انتخاب پرويز مظلومى به عنوان سرمربى جديداستقلال گفت: به هر حال به مظلومى تبريك مى گويم. او كار و مسئوليت حساسى را پذيرفته و بايد همه استقلالى ها جمع شوند و به او كمك كنند. مظلومى به عنوان سرباز به استقلال آمده و اميدوارم كه او در استقلال موفق باشد و وظيفه همه است كه به او در اين راه كمك كنند. شنبه 22 خرداد 1389

isn - مازيار زارع كه در پايان ليگ هشتم از پرسپوليس راهى ليگ امارات شد، پس از توافق نهايى با مسئولان باشگاه پرسپوليس قرارداد دو ساله اى را با اين تيم امضا كرد.زارع روز پنج شنبه با حضور در دفتر حبيب كاشانى قرارداد ۲ساله اى را با باشگاه پرسپوليس امضا كرد و سپس قراردادش را در هيأت فوتبال استان تهران به ثبت رساند. شنبه 22 خرداد 1389

isn - كفاشيان در خصوص جمله مدير عامل سابق استقلال كه گفته بود رئيس فدراسيون فوتبال خوردن گل گاوزبان را به من توصيه كرد، گفت: در جلسه اى حضور داشتيم كه آقاى واعظى هم آنجا بود. ايشان در آن جلسه خيلى عصبى به نظر مى رسيد و من وقتى ديدم نمى تواند خودش را كنترل كند به او با مزاح گفتم گل گاوزبان بخور تا حالت بهتر شود. فكر مى كنم براى ايشان خوردن گل گاو زبان بد نباشد. شنبه 22 خرداد 1389

T I N A 06-12-2010 09:38 AM

isn - على فتح الله زاده، سرپرست باشگاه استقلال گفت: قصد داريم ۳ بازيكن خارجى استخدام كنيم. چاره اى جز اين نداريم. از سهميه داخلى هم ۳ بازيكن مانده است. دوستان قبل از اين ۳ بازيكن جذب كرده بودند. ما ۱۳ ۱۴، بازيكن را از دست داده ايم و تنها مى توانيم ۶ بازيكن جذب كنيم. به همين خاطر بايد در انتخاب هايمان دقت كنيم. شنبه 22 خرداد 1389

T I N A 06-12-2010 11:08 AM

حجازی: ننه قمر هم سپاهان را قهرمان می کرد

باز هم می گویم ننه قمر هم می توانست سپاهان را قهرمان کند. تدارکاتچی هم می تواند این تیم را قهرمان کند.آنها فقط برای خط دفاعی و دروازه بان دومیلیاردو نیم خرج کردند.

باز هم می گویم ننه قمر هم می توانست سپاهان را قهرمان کند. تدارکاتچی هم می تواند این تیم را قهرمان کند.آنها فقط برای خط دفاعی و دروازه بان دومیلیاردو نیم خرج کردند.
بازیکن سابق استقلال و تیم ملی ایران از هزینه ها ودستمزدهای هنگفت فوتبال در ایران به شدت انتقاد کرد.
ناصر حجازی در گفتگو با هفته نامه چلچراغ با بیان این مطلب که مدیریت این است که با پول کمتر بهترین نتیجه رابگیریم .مدیریت این نیست که با پول زیاد موفق شوی وبعد باد به غبغب بیندازی.
وی افزود: باز هم می گویم ننه قمر هم می توانست سپاهان را قهرمان کند. تدارکاتچی هم می تواند این تیم را قهرمان کند.آنها فقط برای خط دفاعی و دروازه بان دومیلیاردو نیم خرج کردند.

پایگاه خبری فوتبال ایران (www.footballiran.ir)

T I N A 06-14-2010 09:45 AM

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - بائو هافبك پرسپوليس گفت: از هيچ كس ناراحت نيستم اما با وجود على دايى جاى من ديگر در پرسپوليس نبود. دوشنبه 24 خرداد 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - محمدرضا ساكت مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان گفت: به رغم تماس هاى مختلف از سوى وزارتخانه ها و برخى نهادهاى مسئول، باشگاه سپاهان حداكثر تا امروز (دوشنبه)، قرارداد امير قلعه نويى را ثبت خواهد كرد. دوشنبه 24 خرداد 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - محمود فكرى پيشكسوت استقلال گفت: من هم شنيدم كه قرار است مرا به عنوان دستيار مظلومى انتخاب كنند و اين طور كه مشخص است نامجومطلق دوست ندارد دستيار وى باشد. دوشنبه 24 خرداد 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - حسن كامرانى فر كمك داور ايرانى حاضر در جام جهانى مى گويد كه تيم داورى آنها، تيم ذخيره نيست و به عنوان يك تيم قضاوت كننده اصلى در جام جهانى حضور دارند و حتما در اين جام قضاوت خواهد داشت. دوشنبه 24 خرداد 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - حسين كنگانى مدير عامل باشگاه شاهين بوشهر گفت: به شرايط حساس باشگاه استقلال آگاهى كامل داشتيم و به همين دليل از پرويز مظلومى به خاطر پيوستن به اين تيم دلخور نيستيم. دوشنبه 24 خرداد 1389

T I N A 06-15-2010 08:08 AM

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - بهتاش فريبا دستيار پرويز مظلومى در استقلال شد. به دنبال انتخاب پرويز مظلومى به عنوان سرمربى استقلال گزينه هايى براى مربى گرى اين تيم مطرح شده بودند كه ديروز بهتاش فريبا بازيكن اسبق استقلال به عنوان دستيار پرويز مظلومى انتخاب شد. سه شنبه 25 خرداد 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - مراسم معارفه فتح الله زاده سرپرست جديد باشگاه استقلال عصر ديروز در محل اين باشگاه برگزار شد. حدود ۳۰۰ هوادار با نصب بنر و شعار از حضور فتح الله زاده در اين تيم استقبال كردند. سه شنبه 25 خرداد 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - رسول خطيبى مهاجم تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز گفت: با توجه به اينكه بازيكن آزاد محسوب مى شوم از چند تيم ليگ برترى پيشنهاداتى دارم اما گزينه اولم پرسپوليس است. سه شنبه 25 خرداد 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال سپاهان اصفهان كه تاكنون قراردادش را به صورت داخلى با اين تيم امضا كرده بود، با حضور در هيات فوتبال استان اصفهان اين قرارداد را به ثبت رساند. سه شنبه 25 خرداد 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - واحد مبارزه با دوپينگ فدراسيون بين المللى فوتبال (فيفا) محروميت ۲ ساله عليرضا دغاغله بازيكن تيم فوتبال تراكتورسازى تبريز را تاييد كرد. سه شنبه 25 خرداد 1389

T I N A 06-23-2010 09:51 AM

برگزاری تورنمنت ۶ جانبه تهران با حضور استقلال و پرسپولیس

برگزاری تورنمنت ۶ جانبه تهران با حضور استقلال و پرسپولیس

http://www.aftab.ir/news/2010/jun/23...ae30caa86f.jpg

تورنمنت شش جانبه تهران اواخر شهریورماه با حضور ۵ تیم تهرانی و تیم فوتبال امید کشورمان برگزار می شود.

تورنمنت شش جانبه تهران اواخر شهریورماه با حضور ۵ تیم تهرانی و تیم فوتبال امید کشورمان برگزار می شود.
حبیب الله شیرازی با بیان مطلب فوق اظهار داشت: عصر روز سه شنبه نشست برگزاری مسابقات ۶ جانبه تهران با حضور نمایندگان تیم ها در محل اداره کل تربیت بدنی استان تهران برگزار شد و ضمن مشخص شدن برنامه این رقابت ها، گروه بندی و قرعه کشی این دیدارها برگزار شد.
وی در مورد اینکه این مسابقات همانند دوره گذشته لغو نخواهد شد، افزود: فتح الله زاده و کاشانی قول دادند در این مسابقات شرکت کنند. ضمن اینکه با توجه به نظر علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی برای انجام بیش از دو دیدار سرخابی ها در یک سال جهت کاهش استرس های دیدار این دو تیم، این مسابقات با حضور استقلال و پرسپولیس برگزار خواهد شد.
رئیس هیئت فوتبال استان تهران اضافه کرد: این تورنمنت ۶ جانبه از یکسو به آمادگی بیشتر تیم های تهرانی برای حضور در لیگ برتر کمک می کند و از سوی دیگر مسابقات تدارکاتی بسیار خوبی برای تیم فوتبال امید کشورمان محسوب خواهد شد.
شیرازی در پایان گفت: برنامه ریزی مسابقات به نحوی است که به احتمال زیاد این دو تیم در دیدار نهایی با همدیگر روبرو خواهند شد.

گروه بندی و برنامه این مسابقات به شرح زیر است:
گروه الف:
پرسپولیس، سایپا و راه آهن

گروه ب:
استقلال، استیل آذین و امید ایران

جمعه ۲۶/۴/۸۹
▪ استقلال - امید ایران، ورزشگاه تختی
▪ پرسپولیس - سایپا، ورزشگاه آزادی

یکشنبه ۲۸/۴/۸۹
▪ امید ایران - استیل آذین، ورزشگاه تختی
▪ پرسپولیس راه آهن، ورزشگاه آزادی

سه شنبه ۳۰/۴/۸۹
▪ استقلال - استیل آذین، ورزشگاه آزادی
▪ سایپا - راه آهن، ورزشگاه تختی یا راه آهن

پنجشنبه ۱/۵/۸۹
▪ دیدار نهایی:
▪ تیم اول گروه الف - تیم اول گروه ب

دیدار رده بندی:
▪ تیم دوم گروه الف - تیم دوم گروه ب
طبق اعلام مهدی انوری دبیر هیئت فوتبال استان تهران به احتمال زیاد تیم استیل آذین در این زمان در اردوی خارج از کشور حضور دارد و امروز چهارشنبه قرار است نظر نهایی را در مورد حضور در این رقابت ها اعلام کند. در صورت انصراف این تیم نفت تهران جانشین استیل آذین خواهد شد.

خبرگزارى مهر

Omid7 07-03-2010 01:08 PM

ليگ دسته اول - همه همديگر را متهم مي كنند!

بازيكنان و مربيان و مديران ليگ دسته اول همديگر را به فوتبال كثيف متهم مي‌كنند و آب از آب تكان نمي‌خورد. به نظر مي‌رسد همه نسبت به اين اتهامات سنگين بي‌حس شده‌اند

سايت گل - هیاهوی لیگ دسته اول تمامی ندارد. فلاح مدیر عامل برق شیرازاز تبانی سه تیم وحمایت یک مسئول فدراسیون از نفت تهران سخن می گوید وهنوز ردپای گفتارش در حنجره اش پیداست که خادمی کاپیتان کوثر لرستان برگ جدیدی رو می کند ومی گوید همین برق شیراز به من پیشنهاد بی شرمانه ای داد. آنها از من خواستند در مصاف کوثر وبرق پنالتی دقیقه 90را به بیرون بزنم ومبلغ هنگفتی در یافت نمایم.

عابدینی هم از ناپاکی ها حرف می زند واوضاع را می شکافد.مسئولین نساجی هم دست کمی از اینها ندارند فولادنوینی ها هم روایت گر ناپاکی های این پیکارها هستند.

سئوال اینجاست: مگر در آیین نامه انضباطی نیامده که کسی حق ندارد علیه تیم دیگری مصاحبه کند؟رییس کمیته انضباطی آیا این بحث ها را نمی شنود؟ .

به نظر مي‌رسد آش آنقدر شور است كه خان خودش را به كوچه علي چپ زده ... همين هفته پيش بود كه عابديني سرمربي تيمش را به ساخت و پاخت براي تغيير نتيجه به نفع حريفان متهم كرد. اگر اين اتفاق در يك جاي ديگر دذيا افتاده بود، چه مي‌شد؟ به نظر مي‌رسد با افزايش اتهامات و تهمت‌ها، طرفين نسبت به اين جملات تند ضدضربه شده‌اند!

T I N A 07-04-2010 11:54 AM

کریم باقری: فوتبال ایران لیاقت نداشت به جام جهانی برود

http://www.aftab.ir/news/2010/jul/04...192e36c9f6.jpg

هر تیمی هم شرایط خاص خودش را دارد. از من پرسیدی جای ایران در جام جهانی خالی نیست، من هم گفتم نه! چراكه حضور در جام جهانی لیاقت می خواهد که متاسفانه ما نداشتیم.

كاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس تهران با اشاره به عدم حضور تیم فوتبال ایران در رقابت های جام جهانی آفریقای جنوبی گفت: حضور در جام جهانی لیاقت می خواهد كه ما این لیاقت را نداشتیم و به حق نیز در این رقابت های بزرگ شركت نكردیم.
كریم باقری ضمن بیان مطلب فوق افزود: تیم هایی باید در جام جهانی شركت كنند كه لیاقت آن را داشته باشند، طبیعی است وقتی شرایطش را نداریم، نباید انتظار غیر منطقی داشت.
كاپیتان سابق تیم ملی فوتبال كشورمان در پاسخ به این سوال كه آیا تیم كره شمالی
با دریافت ۷ گل از تیم پرتغال، لیاقت حضور در جام جهانی را داشت؟ گفت:ایران چه ارتباطی به کره شمالی دارد؟ آنها کره شمالی هستند و ما ایران. هرتیمی هم شرایط خاص خودش را دارد. از من پرسیدی جای ایران در جام جهانیخالی نیست، من هم گفتم نه، چراكه حضور در جام جهانی لیاقت می خواهد کهمتاسفانه ما نداشتیم.
باقری با اشاره به شایعات اخیر مبنی بر مخالفت علی دایی با تمدید قرادادشگفت: اولا که من روزنامه نمی خوانم که بدانم چه می نویسند یا چهمی گویند. بعد هم برخی همکاران شما در روزنامه های دیگر از بی سوژگی ازاین کارها می کنند. اما در خصوص موضوع فوق هم باید بگویم این سوژه دیگرقدیمی ونخ نما شده، بهتر است بعضی ها سراغ سوژه های جدیدتری باشند.
وی در پاسخ به این سوال كه آیا از این موضوع ناراحت شده ای؟ اظهارداشت: چرا باید نارحت شوم! چند سال قبل هم نوشتند که با استیلی مشکل دارم.این سناریویی است که چند سالی می شود راجع به من طراحی می کنند و دیگربرایم مهم نیست. سوژه های تکراری که نگرانی ندارند! همان طور که گفتم، منروزنامه نمی خوانم. جز مطالب تحلیلی و فنی قوی که نگاهی به آن هامی اندازم.br>وی افزود: مگر باید جواب هر بحثی که مطرح می شود را بدهم. من تمام
تلاش خودم را خواهم کرد تا در داخل زمین و با عملکرد مناسبم، جواب آقایان را بدهم. هواداران هم نباید نگران این شایعات باشند. همان طور که گفتم، به
این موضوعات هیچ اهمیتی نمی دهم. کریم باقری همیشه حرف هایش را بافوتبال­اش و درون زمین زده، نه در صفحات روزنامه ها.>وی اشاره به اردوی این تیم در كشور آلمان گفت: شرایط خوبی در اردو حاکم است. یک اردوی کاملا حرفه ای با نظم و انضباط خاص برگزار می شود که پایه گذار نظم خوبی برای فصل آتی خواهد شد. خوشبختانه خود من هم وضعیت بسیار خوبی دارم و در تمرینات گروهی به خوبی حاضر می شوم، در حال حاضر همه چیز خوب است و بازیكنان تمرینات مطلوبی را پشت سر می گذارند.

خبرگزارى ايلنا

T I N A 07-05-2010 01:21 PM

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - على نظرى جويبارى سرپرست استقلال گفت: استقلال اين فصل هيچ اردوى برون مرزى نخواهد داشت و تمام اردوهايش را در داخل برگزار مى كند. دوشنبه 14 تير 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - مسعود عنايت، شانس «كامرانى فر» را براى قضاوت يكى از ۴ ديدار پايانى جام جهانى ۲۰۱۰ افريقاى جنوبى بالا دانست. دوشنبه 14 تير 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - در پى انتشار برخى اخبار، سايت باشگاه استقلال توضيحى در رابطه با مبلغ قرارداد فرهاد مجيدى ارائه كرد. باشگاه استقلال اعلام كرد، فرهاد مجيدى به عنوان نماد باشگاه استقلال، به محض ورود به تهران به صورت مستقيم به دفتر فتح الله زاده رفت و بدون هيچ بحث مالى خيلى زود به توافق رسيد. فرهاد مجيدى مبلغ توافق را به مديريت باشگاه استقلال سپرد و سال دوم قرارداد وى هم كاملا توافقى است، نه آنچه كه دوستان اعلام كردند و مبلغ يك ميليارد تومان را براى ۲ سال از طرف استقلال به مجيدى پرداخت كردند. دوشنبه 14 تير 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - تيم فوتبال استقلال با يك مهاجم برزيلى قرارداد داخلى امضا كرد. سانتوس مهاجم برزيلى كه سابقه بازى در كشورهاى كره جنوبى، تركيه و برزيل را در كارنامه خود دارد با حضور در باشگاه استقلال تهران و مذاكره با مسئولان باشگاه به صورت رسمى قراردادى داخلى با اين تيم امضا كرد. دوشنبه 14 تير 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال درباره بحث هاى اخير مبنى بر اختلاف وى با امير قلعه نويى گفت: هيچ اختلافى ميان ما وجود ندارد اما متاسفانه عده اى به آقاى قلعه نويى اطلاعات غلط داده اند. دوشنبه 14 تير 1389

T I N A 07-05-2010 01:51 PM

برنامه كامل مسابقات فوتبال غرب آسيا اعلام شد

برنامه كامل مسابقات فوتبال غرب آسيا اعلام شد

تهران IranSport.Net - برنامه کامل زمان بندی ششمین دوره مسابقات فوتبال غرب آسیا که از تاریخ 2 تا 11 مهر 1389 در اردن برگزار خواهد شد، اعلام شد. برنامه مسابقات از مرحله گروهی تا فینال مسابقات به شرح ذيل است :

گروه A : ایران-بحرین –عمان
گروه B :اردن-سوریه –کویت
گروه C :عراق-یمن-فلسطین

جمعه 2 مهر 1389
ایران-بحرین ساعت 17:30 به وقت ایران –استادیوم بین المللی امان
اردن-سوریه-ساعت 20:30 به وقت ایران - استادیوم بین المللی امان

شنبه 3 مهر 1389
عراق-یمن –ساعت 19:30 به وقت ایران- استادیوم بین المللی امان

یکشنبه 4 مهر 1389
بحرین-عمان-ساعت 17:30 به وقت ایران - استادیوم بین المللی امان
سوریه-کویت- ساعت 20:30 به وقت ایران - استادیوم بین المللی امان

دوشنبه 5 مهر 1389
یمن-فلسطین- ساعت 19:30 به وقت ایران - استادیوم بین المللی امان

سه شنبه 6 مهر 1389
عمان-ایران- ساعت 17:30 به وقت ایران - استادیوم بین المللی امان
کویت-اردن- ساعت 20:30 به وقت ایران - استادیوم بین المللی امان

چهارشنبه 7 مهر 1389
فلسطین-عراق- ساعت 19:30 به وقت ایران - استادیوم بین المللی امان

مرحله نیمه نهایی جمعه 9 مهر 1389
تیم اول گروه A –تیم اول گروه C- ساعت 17:30 به وقت ایران - استادیوم بین المللی امان

تیم اول گروه B -بهترین تیم دوم - ساعت 20:30 به وقت ایران - استادیوم بین المللی امان

فینال –یکشنبه 11 مهر 1389
برندگان دیدارهای نیمه نهایی - ساعت 19:30 به وقت ایران - استادیوم بین المللی امان

تاريخ مخابره پيام:دوشنبه 14 تير 1389

T I N A 07-06-2010 10:15 AM

اسامی تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد

http://www.aftab.ir/news/2010/jul/06...5127a8833b.jpg

بازیكنان انتخابی تیم ملی فوتبال ایران باید ساعت ۲۳ روز شنبه ۱۹ تیر ماه جاری خود را در هتل آكادمی فوتبال به كادر فنی معرفی کنند. اعضای تیم ملی فوتبال کشورمان یكشنبه هفته آینده تهران را به مقصد اتریش ترك خواهند كرد.

از سوی افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اسامی ۲۵ بازیكن اعزامی به اردوی تداركاتی اتریش اعلام شد.
این بازیكنان از میان ۳۵ بازیكن قبلی (در تاریخ ۴ خرداد ماه) برگزیده شدند. بازیكنان انتخابی تیم ملی فوتبال ایران باید ساعت ۲۳ روز شنبه ۱۹ تیر ماه جاری خود را در هتل آكادمی فوتبال به كادر فنی معرفی کنند. اعضای تیم ملی فوتبال کشورمان یكشنبه هفته آینده تهران را به مقصد اتریش ترك خواهند كرد.

اسامی بازیكنان به شرح زیر اعلام شده است :

سید مهدی رحمتی ،هادی عقیلی،خسرو حیدری،سید جلال حسینی ،احسان حاج صفی از سپاهان

ایمان مبعلی ،فرزاد آشوبی،حنیف عمران زاده و میلاد میداوودی از استقلال

شهاب گردان ،محمد رضا خلعتبری، سید محمد حسینی و قاسم حدادی فر از ذوب آهن

علی كریمی،مهرزاد معدنچی ،حسن اشجاری و میلاد زنید پور از استیل آذین

علیرضا حقیقی،هادی نوروزی و غلامرضا رضایی از پیروزی

محمد نصرتی از تراكتورسازی تبریز

پژمان نوری از ملوان بندر انزلی

كریم انصاری فرد از سایپا

ابراهیم میرزا پور از پیكان

آندرانیك تیموریان (لژیونر)

افشین قطبی سرمربی تیم ملی در این باره گفت: «همانطور كه پیش از این اعلام شده بود كادر فنی تیم ملی بهترین و آماده ترین ها را برای اعزام به اردو انتخاب کرده است .ضمن اینکه فرهاد مجیدی بدلیل اینكه مدارك خود را به موقع تحویل فدراسیون نداده ،حمید علی عسگر بدلیل مصدومیت و مهرداد اولادی بدلیل مشكل نظام وظیفه و خروج از كشور به اتریش اعزام نمی شوند.همچنین در پستهای گوناگون بهترین نفرات به نظر كادر فنی انتخاب شده و اعزام خواهند شد.»
این اردو قرار است در منطقه kliening در هشتاد كیلومتری شهرهای graz و klagenfuet برگزار شود.
قطبی بار دیگر تاكید كرد كه درهای تیم ملی همیشه به روی بازیكنان با كیفیت فوتبال ایران باز است و با توجه به زمان باقیمانده تا مسابقات جام ملتهای آسیا ،آغاز لیگ برتر باشگاه های ایران، فرصت مناسبی است تا بازیكنان باشگاه ها شایستگی خود را برای عضویت در تیم ملی نشان دهند.
تیم ملی ایران در جریان اردوی تداركاتی اتریش دیدار دوستانه ای با تیمهای ستاره سرخ بلگراد ،MTK بوداپست و لازیو ایتالیا برگزار خواهد كرد و در جهت همكاری با باشگاه ها ۲ روز زودتر از موعد قبلی به ایران باز خواهد گشت

T I N A 07-06-2010 10:26 AM

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - لوبيسا تومباكوويچ مربى ۵۸ ساله اهل صربستان با امضاى قراردادى يكساله هدايت تيم فوتبال استيل آذين تهران را در رقابتهاى باشگاهى فوتبال ايران بر عهده گرفت. سه شنبه 15 تير 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - اصغر حاجيلو، سرپرست تيم ملى فوتبال ضمن تشريح آخرين وضعيت بازيكنان تيم ملى براى سفر به اردوى اتريش گفت: با حذف نام ۹ بازيكن، تيم ملى با ۲۶ بازيكن عازم اردوى تداركاتى اتريش مى شود. سه شنبه 15 تير 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - كارلوس بونت بازيكن شماره ۶ تيم ملى فوتبال پاراگوئه براى پيوستن به استقلال تهران خواهان دريافت ۶۰۰ هزار دلار شده است.هافبك راست تيم ملى پاراگوئه كه در جام جهانى اين دوره نيز براى اين تيم به ميدان رفته بامسئولان باشگاه استقلال مذاكراتى انجام داده است. سه شنبه 15 تير 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - احسان حاج صفى بازيكن تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان قرارداد خود را با اين باشگاه براى ۲ فصل ديگر تمديد كرد. سه شنبه 15 تير 1389

http://www.iransport.net/images/ikon2.gif ISN - تيم فوتبال پرسپوليس در ديدارى تداركاتى، تيم كايزرا ۱۹۲۰ را با نتيجه ۷ بر ۱ شكست داد. در اين مسابقه كه يكشنبه شب در زمين كمپ باشگاه دورتموند انجام شد پرسپوليسى ها نيمه اول را طوفانى آغاز كردند و ۶ گل به ثمر رساندند. سه شنبه 15 تير 1389

T I N A 07-07-2010 01:36 PM

کفاشیان: هیچ گونه مذاكره ای با "ناولینو" نداشته ایم

http://www.aftab.ir/news/2010/jul/07...4958262f30.jpg

با یكی از بانک های كشور برای حمایت مالی از تیم های ملی مذاکرات خوبی داشته ایم و به توافقاتی نیز رسیده ایم، اما هنوز هیچ چیز قطعی نشده است.

رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه مذاکراتی را با یكی از بانک های كشور برای حمایت از تیم های ملی داشته ایم، گفت: در تلاش هستیم تا باجذب اسپانسر مناسب، شرایط به مراتب بهتری را برای ملی پوشان مهیا كنیم.
علی کفاشیان در حاشیه نشست امروز کمیته فنی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: با یكی از بانک های كشور برای حمایت مالی از تیم های ملی مذاکرات خوبی داشته ایم و به توافقاتی نیز رسیده ایم، اما هنوز هیچ چیز قطعی نشده است.
وی ادامه داد: این تفاهم شرایط خوبی دارد و اطمینان داریم که شرایط آن از قراردادی که با ان شركت خودرو سازی داشتیم، بهتر است.
وی در پاسخ به این پرسش که " آیا فدراسیون فوتبال ایران با " والتر نوولینو" ایتالیایی برای قبول مربیگری تیم ملی فوتبال ایران مذاکره ای داشته است؟ " گفت: از سوی ما هیچ مذاکره ای با وی انجام نشده و نمی دانم چرا چنین خبری در رسانه های ورزشی ایران منتشر شده است.
علی کفاشیان در پاسخ به این موضوع که این خبر از سوی رسانه های ایتالیایی منتشر شده است گفت: نمی دانم آنها این خبر را از کجا آورده اند.
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد بازگشت قطبی و برنامه هایش برای تیم ملی نیز گفت: او در نشست صبح امروز کمیته فنی گزارشی از سفرش به آفریقای جنوبی را ارائه کرد.
کفاشیان در مورد حریفان تدارکاتی تیم ملی فوتبال کشورمان نیز گفت: مذاکراتی را با چند تیم مطرح انجام داده ایم اما هنوز با هیچیک به توافق نهایی نرسید ایم و اگر این اتفاق بیفتد رسما اعلام خواهیم کرد.
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد تایید نشدن لباس تیم فوتبال بانوان از سوی سازمان تربیت بدنی نیز گفت: جای هیچ نگرانی وجود ندارد. ما طراحی جدید را آماده کرده ایم و بزودی آنرا در اختیار سازمان تربیت بدنی قرار خواهیم داد تا تیم برای اعزام به سنگاپور مشکلی نداشته باشد.

خبرگزارى ايلنا

T I N A 07-14-2010 08:38 AM

مهدوی کیا : بازگشت لژیونرها به ایران لیگ را جذاب می کند

مهدوی کیا : بازگشت لژیونرها به ایران لیگ را جذاب می کند

کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین با بیان اینکه اتفاقات جام جهانی عجیب و غریب بود، گفت: کره شمالی که به عنوان جانشین ایران راهی این مسابقات شده بود نتایج غیرمنتظره ای کسب کرد اما کره جنوبی و ژاپن عملکرد خوبی داشتند.

کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین با بیان اینکه اتفاقات جام جهانی عجیب و غریب بود، گفت: کره شمالی که به عنوان جانشین ایران راهی این مسابقات شده بود نتایج غیرمنتظره ای کسب کرد اما کره جنوبی و ژاپن عملکرد خوبی داشتند.
مهدی مهدوی کیا در گفتگو با مهر خبرنگار مهر، ضمن بیان مطلب فوق در مورد آخرین وضعیت آماده سازی این تیم گفت: در این مدت تمرینات بسیار بدنسازی بسیار سختی را پشت سرگذاشتیم، به همین دلیل بسیار خسته ایم. البته امیدواریم در اردوی اتریش با تمرینات مناسب، به شرایط ایده آل برسیم.

● مهم شروع قدرتمندانه لیگ است
کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین با تاکید بر اینکه این تیم با توجه به انجام تمرینات مطلوب و جذب بازیکنان تاثیرگذار در وضعیت مطلوبی قرار دارد، افزود: بازیکنان تیم از انگیزه بالایی برای حضور قدرتمندانه در لیگ برخوردارند، البته مهم این است لیگ را با قدرت و پیروزی آغاز کنیم تا بتوانیم از همان روز نخست خودمان را به عنوان یکی از مدعیان قهرمانی مطرح سازیم.
وی در مورد اینکه شانس قهرمانی استیل آذین در لیگ دهم تا چه اندازه است؟ اظهار داشت: با توجه به اینکه چندین تیم برای رسیدن به قهرمانی در لیگ دهم برنامه ریزی کرده اند، ما کار سختی را پیش رو داریم اما تمام بازیکنان تیم برای رسیدن به موفقیت در این جام تلاش خواهند کرد، البته در این بین باید برای تقویت تیم چند بازیکن جدید را جذب کنیم.

● با حضور تومباکوویچ مدعی اول قهرمانی می شویم
مهدوی کیا در مورد شناختش از تومباکوویچ سرمربی جدید تیم استیل آذین اظهار داشت: شناخت زیادی از این مربی ندارم اما امیدوارم وی بتواند موفق شود. با توجه به اینکه کادر فنی پیشین استیل آذین هم حفظ خواهد شد، فکر می کنم با حضور این مربی موفق شویم در لیگ و جام حذفی مدعی اول قهرمانی باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در این مقطع زمانی این تیم نیاز به سرمربی خارجی داشت؟، افزود: به عنوان یک بازیکن این مسائل در حیطه وظایف من نیست و نمی توانم در این خصوص اظهار نظر کنم.

● بازگشت لژیونرها لیگ را جذاب می کند
کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین در مورد تقویم مسابقات لیگ دهم تاکید کرد: امسال با توجه به بازگشت بسیاری از بازیکنان برتر فوتبال ایران به لیگ، مسابقات زیبایی را پیش رو خواهیم داشت. البته طبق برنامه ریزی انجام شده تیم ها به موقع مسابقات را آغاز کرده و به موقع هم رقابت ها به پایان می رسد که این نظم می تواند تاثیر زیادی در اجرای صحیح برنامه های تیم ها داشته باشد.
وی درمورد فشردگی باز ی ها در هفته های نخست لیگ برتر خاطرنشان کرد: در فوتبال دنیا بارها اتفاق می افتد مسابقات در فاصله زمانی ۳ تا ۴ روز برگزار شود اما در مجموع برنامه ریزی مناسب تر می تواند به نفع باشگاه ها و در نهایت تیم ملی باشد.

● نتایج جام نوزدهم عجیب و غریب بود
مهدوی کیا در ادامه گفتگویش با خبرنگار مهر، در مورد مسابقات جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی گفت: در این جام نتایج عجیب و غریبی رقم خورد اما تیم های حاضر در مرحله نیمه نهایی، با شایستگی جواز حضور در این مرحله را کسب کردند. اسپانیا که به غیر از بازی نخست، در این جام عملکرد بسیار خوبی داشت. آلمان و هلند هم حریفان قدرتمندی را پشت سرگذاشتند و اروگوئه هم با تکیه بر شانس و سختکوشی بازیکنانش در این مسابقات به موفقیت دست یافت و در نهایت اسپانیا با شایستگی قهرمان شد.
وی با بیان اینکه طرفدار تیم خاصی نبود، اضافه کرد: با توجه به اینکه سال ها در فوتبال آلمان بازی کرده ام، دوست داشتم آلمان بتواند در جام نوزدهم به عنوان قهرمانی دست یابد اما اسپانیا هم با بازی های خوب توانست عنوان قهرمانی را کسب کند.

● اوزیل برای انتخاب آلمان با من مشورت کرد
کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین در مورد "مسعود اوزیل" و اینکه گفته می شود وی این بازیکن را به تیم ملی آلمان فرستاده، تصریح کرد: مدیر برنامه های من و مسعود یک نفر است، به همین دلیل وقتی مسعود می خواست از دو کشور ترکیه و آلمان یکی را انتخاب کند، با من مشورت کرد و در نهایت قبول کرد در تیم ملی آلمان بازی کند و خوشبختانه انتخاب خوبی برایش بود.

● جانشین ایران متزلزل بود
وی در مورد عملکرد تیم هایی آسیایی در جام نوزدهم اظهار داشت: کره شمالی جانشین ایران در این جام، نتایج عجیب و غریبی کسب کرد. آنها برابر برزیل عالی بودند اما مقابل پرتغال و ساحل عاج بسیار متزلزل. البته در مجموع عملکرد آسیایی ها خصوصا تیم های کره جنوبی و ژاپن در این جام رضایت بخش بود.
مهدوی کیا با تاکید بر اینکه بسیار حیف شد ایران در این مسابقات حضور نداشت، افزود: اگر در این جام حضور داشتیم و در گروه کره شمالی قرار می گرفتیم، کارمان بسیار سخت بود اما شاید هم در گروه های دیگر می توانستیم مانند کره جنوبی و ژاپن عملکرد قابل قبولی داشته باشیم.

● تمام تیم های آسیایی در حال پیشرفت هستند
وی با بیان اینکه قطعا از تیم ملی خداحافظی کرده است، در مورد اینکه با توجه به عملکرد قابل قبول آسیایی ها در جام جهانی تیم ملی ایران می توانند در مسابقات جام ملت ها نتایج مدنظر اهالی فوتبال را کسب کند، تاکید کرد: نمی توان هیچ چیز را پیش بینی کرد و تنها می توان گفت تمام تیم های آسیایی در حال پیشرفت و حرکت رو به جلو هستند که در این بین تیم ملی هم باید با برنامه ریزی مناسب از این غافله عقب نماند.

● دریافت پیراهن ۷ برزیل افتخار بزرگی برایم بود
کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین در پایان در مورد دیدارش با "جرزینهو" اسطوره فوتبال برزیل گفت: دیدار بسیار جالبی بود و اینکه این بازیکن بزرگ من را می شناخت و پیراهن شماره ۷ امضا شده برزیل را به من داد، باعث افتخارم است. در این با جرزینهو در مورد فوتبال برزیل و ایران صحبت کردیم که در مجموع دیدار جالب و فراموش نشدنی برای من بود.

مصاحبه : خبرگزارى مهر

T I N A 07-14-2010 08:41 AM

سفر اتوبوسی بازیكنان تیم ملی به اسلوونی

سفر اتوبوسی بازیكنان تیم ملی به اسلوونی

http://www.aftab.ir/news/2010/jul/13...00baa05ee1.jpg

با پیوستن بازیكنان ذوب آهن به سایر بازیكنان تیم ملی، از امروز تمرینات تیم ملی با حضور همه بازیكنان برگزار می شود.

با پیوستن بازیكنان ذوب آهن به سایر بازیكنان تیم ملی، از امروز تمرینات تیم ملی با حضور همه بازیكنان برگزار می شود.
تیم ملی فوتبال ایران كه برای برپایی و انجام سه دیدار تداركاتی در اتریش به سر می برد از امروز با پیوستن چهار بازیكن ذوب آهن از امروز تمرینات كاملی را برگزار می كند.

هادی نوروزی، غلامرضا رضایی و علیرضا حقیقی از پرسپولیس بعد از ظهر دوشنبه به اردوی تیم ملی ملحق شدند و حتی در سومین تمرین تیم ملی در اتریش که بعدازظهر دوشنبه انجام شد، شرکت کردند. البته این بازیکنان به دلیل تازه وارد بودنشان، تمرینات سبکی را شامل نرمش ها و دویدن زیر نظر علیرضا منصوریان انجام دادند. سایر بازیکنان در سومین جلسه تمرینی تیم ملی یک ساعت و نیم تمرینات سنگین و پر فشاری را پشت سر گذاشتند.
از ساعت ۱۳ و ۱۵ دقیقه به وقت تهران تمرین تیم ملی با حضور همه بازیكنان برگزار می شود.
محل اقامت تیم ملی تا زمین تمرین با اتوبوس هشت دقیقه است و با توجه به شرایطی كه هتل و محل تمرین تیم ملی دارد به گفته مدیررسانه تیم ملی افشین قطبی و بازیكنان از وضعیت این اردو رضایت دارند.
اعضای تیم ملی فوتبال ایران امروز به وسیله اتوبوس راهی اسلوونی می شوند تا فردا (چهارشنبه) نخستین دیدار دوستانه خود را با تیم ستاره سرخ بلگراد صربستان برگزار كنند. اعضای تیم ملی پس از این دیدار به اتریش بازمی گردند تا خود را آماده دیدار روز شنبه كنند كه قرار است مقابل واشاش مجارستان برگزار شود.
علی كریمی كه پیش از اردوی استیل آذین از ناحیه زانوی پا دچارآسیب دیدگی جزیی شده بود این روزها به همراه سایر بازیكنان تیم ملی تمرین می كند و مشكلی ندارد.

خبرگزارى ايسنا

T I N A 07-14-2010 10:14 AM

مسئولان فوتبال و مدیران سرخابی به مالزی می روند

مسئولان فوتبال و مدیران سرخابی به مالزی می روند

مسئولان فدراسیون فوتبال ، سازمان لیگ و مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس برای شرکت در نشست کمیته های AFC سوم مرداد ماه عازم مالزی خواهند شد.

مسئولان فدراسیون فوتبال ، سازمان لیگ و مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس برای شرکت در نشست کمیته های AFC سوم مرداد ماه عازم مالزی خواهند شد.
نشست کمیته های تخصصی AFC طی روزهای چهارم و پنجم مردادماه در کوالالامپور مالزی برگزارخواهد شد و چهار نماینده کشورمان شامل؛ علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال، عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر به همراه علی فتح الله زاده و حبیب کاشانی مدیران عامل دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در این نشست ها شرکت خواهند کرد.
این نشست ها در بخش های تخصصی کمیته فدراسیون های عضو، لیگ حرفه ای و باشگاه های حرفه ای آسیا برگزارخواهد شد.
در نشست کمیته لیگ حرفه ای گزارشی از بازدید بازرسان AFC از ۱۶ کشور آسیایی برای تعیین سهمیه بندی جدید کشورهای آسیایی در لیگ قهرمانان آسیا ارائه خواهد شد.
قرار است این کمیته پس ازجمع بندی وضعیت لیگ های حرفه ای آسیا درنشست آذرماه درخصوص تعیین سهمیه بندی جدید کشورهای حاضر در لیگ قهرمانان آسیا تصمیم گیری کند.
به این ترتیب مسئولان سازمان لیگ و مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در مراسم افتتاحیه دهمین دوره لیگ برتر فوتبال حضور نخواهند داشت. فصل جدید مسابقات لیگ برتر فوتبال از ۴ مرداد ماه اغاز خواهد شد.

خبرگزارى مهر

T I N A 07-14-2010 12:38 PM

شمسایی فردا به لیبی می رود

http://www.aftab.ir/news/2010/jul/14...d1bcbc0be6.jpg

پیش از این قرار بود، شمسایی چهارشنبه شب برای پیوستن به تیم ستارگان جهان عازم شهر طرابلس شود اما سرقت روادید این بازیکن، مانع از سفرش به این کشور شد.

"وحید شمسایی" بازیکن صاحب نام فوتسال ایران، بامداد فردا (پنجشنبه) برای پیوستن به تیم فوتسال ستارگان جهان عازم لیبی می شود تا یك بار دیگر نام خود و ایران را در بین برترین های فوتسال جهان مطرح كند.
پس از تلاش های فدراسیون فوتبال برای حل شدن مشكل اعزام این بازیكن قرار است وی عصر امروز روادید جدید خود را تحویل بگیرد تا با یک روز تاخیر به لیبی سفر كند.
پیش از این قرار بود، شمسایی چهارشنبه شب برای پیوستن به تیم ستارگان جهان عازم شهر طرابلس شود اما سرقت روادید این بازیکن، مانع از سفرش به این کشور شد. دیدار تیم فوتسال ستارگان جهان و تیم ملی فوتسال لیبی در روزهای ۲۴ و ۲۶ تیر ماه در شهرهای میسراتا و طرابلس لیبی برگزار می شود.
"وحید شمسایی" و "کنجیرو کوگوره" از ژاپن نمایندگان قاره آسیا در تیم فوتسال ستارگان جهان هستند.

خبرگزارى ايلنا

اکنون ساعت 04:35 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.