![]() |
سلام و عرض ادب و احترام خدمت تک تک عزیزان همراه پی سی سیتی دات نت
اسقف اعظم کانتربری وارد می شود:cool: لطفا همگی موس ها را بالا یگیرید تا زمان جلوس اسقف:d جلسه رسمی است{جشن پتو} نقل قول:
ببخشید دیر شد علت در ترکیدن اینترنت منزل و عدم اتصال اینترنت محل کار بود {قیژه} نقل قول:
محیطبان شماره یک فروم سرکار تیمسار آستیراه! بسی سپاس سرکارخانم{جشن پتو} نقل قول:
شرمنده کردین بانو به همسر محترم سلام برسانید:53::53: نقل قول:
سپاسگزارم:53::53: نقل قول:
عالیه عالی چه گلهای زیبایی ممون و متشکرم بانو:53::53::53: نقل قول:
نقل قول:
کادو دادیم یه گوشی ایکس پریا آندروید هم کادو گرفتیم:cool: ایییییییییییییییینه داداش:cool: چی داداش چجوریاست جون دااش؟؟؟؟:cool: سپاسگزاریم:53::53::53: نقل قول:
خاله مینا بسی سپاس بابت اینهمه دعای خوب:53::53::53::53: نقل قول:
انشالله شما هم همیشه موفق باشید:53::53::53::53: نقل قول:
ممنونم شروین جان:53::53::53::53: نقل قول:
یادآوری کادوی روز زن شما را هم جانسپاریم:65::65::65::65: نقل قول:
چه کاربر گلی چه آتیش پاره سربزیری!!!!{داش مشتی} ممنونم عموجان چه عجب آتیش نمیسوزونی!!! عجب داره والله ممنونم سینیوریتا گراسیاس:53::53::53: نقل قول:
خیلی وحشتناک عکسات قشنگ هستند!!! با استناد به قانون جرايم رايانه ای دسترسۍ به تارنماۍ فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد.{قاط} نقل قول:
شما هم ذوق و طبع لطیف و نظر بلند و همتی عالی دارید و دوست بسیار بسیار قابل ستایش و در خور احترامی می باشید بابت تبریک روز بانو نیز سپاسگزاریم:53::53::53: نقل قول:
تنکس با برترین دعاهای خیر حقیقی{پپوله} نقل قول:
متشکرم دوست خوبم{پپوله}{پپوله}:53::53::53: نقل قول:
شحکوفه خانم وحدانی الویری خیلی جا خوردم مدتی بیخبر بودیم!! ممنونم و سپاسگزارم:53::53::53::53: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دوستان شرمنده و عذر پوزش بابت تاخیر در پاسخ به اینهمه محبت فراوان:53::53::53::53: اینترنت ایرانه دیگه گاهی لج میکنه{قاط} خانم شادی همخردادی عزیز من هم به عنوان یک همخردادی تبریکی از صمیم قلب جهت سالروز تولد شما عرض می کنم از طرف امیر اسقف و مهربان همسر:cool::cool::cool::cool::53::53::53::53::53::53: |
دوست عزیز شادی جان تولدت مبارک{پپوله}{شیت شدن}
|
خداوندا دوستاني دارم كه قلب مهربانشان پر از عشق است.
اين قلب هاي مهربان را درپناهت حفظ كن... http://p30city.net/gallery/image-B45E_4DED9E73.jpg از همتون ممنونم واميدوارم درروزگار خود بهترين باشيد. اميرجان منم باتاخير تولدتون وتبريك ميگم. خوشبخت ترين باشي |
خانم جمیله تولدتون مبارک
امیدوارم همیشه در زندگی موفق و شاد باشید |
جمیله عزیز تولدت مبارک {جشن پتو}ایشاله نوه هات و نتیجه هات و نبیره هات و ندیده هاتم ببینی{جشن پتو} |
منم تبریک میگم...
جمیله عزیز تولدت مبارک............:53: |
جمیله خانم تولدتون مبارک {جشن پتو}
|
جمیله عزیزم تولدت مبارک:53:
قهقهه هایی آسمانی و آرامش زلال زندگی را برایت آرزو دارم |
جمیله عزیز تولدت مبارک
همیشه شاد و خرم باشی :53::53::53: |
جمیله عزیز تولدت مبارک:53::53::53:
شاد باشی و خرم همیشه گلم {پپوله} |
اکنون ساعت 04:25 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |