![]() |
همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/ |
ژاپن واقعا سر افرازه
واقا خیلی خوب بود و حقش حذف نبود حیف شد واقعا خیلی ناراحت کننده بود شکوفه خانم 26 من و امید و الهام خانم 24 امیر و بهنام 11 مرد 10 شروین 10 تینا 4 فافا 1 |
من اصلا شرکت کردم که نمره دادی به من؟؟
ای خدا از دست این رضا من اصلا شرکت نکردم که!!!!!! چه واسه خودش نمره هم میده یکی نیست بگه عزیزم شما حذف شدین بسپار دست کسی که تیمش هنوز تو دوره (هاها شوخی کردم خواستم سربسرت بذارم) اسپانیا خیلی خوش شانسه و کریس رونالدو جدا که خودخواه و مغروره جا خوردم اگر امشب سس فابرگاس میومد تو زمین چی میشد چقدر اسپانیا مهره عالی داره خداییش بازی فینال با اسپانیا دیدن داره |
ژاپن و كره نمايندگان واقعا شايسته اي برا آسا بودند
امروز وقتي بازي ژاپن رو مي ديدم خيلي حسرت خوردم و تاسف به حال فوتبال ايران ژاپن از كجا به كجا رسيد، ما تا كي مي خوايم به گذشته نگاه كنيم ما هم درحا هم نمي زنيم ما در حال عقب گرديم دليلش هم كاملا معلومه، تا وقتي كه سياسيون سايشون و تصميماتشون رو فوتبال سنگيني مي كنه همينه، كاش فوتبال رو مي سپردند به فوتباليا... به هر حال ژاپن نماينده سرافرازي برا آسيا بود و اما بازي دوم: مثل اينكه عادل فردوسي پور به آرزوشون رسيدند، از اول بازي تا آخر همش از اسپانيا تعريف كرد از پرتغال بيشتر از اين انتظار داشتم، ولي من نفهميدم برا چي آلميدا تعويض شد، تا وقتي تو بازي بود خيلي دفاع اسپانيا رو آزار داد ولي باز هم ميگم منتظر قهرماني هلند باشيد، شايد فينال اين جام بين اسپانيا و هلند باشه |
بازی ژاپن و پاراگوئه زیاد جذاب نبود.....
ولی خوشحالم از اینکه یک تیم آسیایی 120 دقیقه تونست مقابل پاراگوئه دووم بیاره و حتی موقعیت برد داشته باشه..... ولی فکر می کنم بهتر بود که در همین مرحله با اقتدار حذف شد....اگر به مرحله بعد میرفت فکر می کنم مقابل اسپانیا با تفاضل نتیجه رو واگذار می کرد.... بازی اسپانیا و پرتغال بد نبود ولی این 2 تیم در حد اسمشون ظاهر نشدند.... خوشحالم از اینکه اسپانیا این بازی رو نیز با یرد پشت سر گذاشت داورد ویا اگر به همین صورت ادامه بده فکر می کنم هم بهترین بازیکن جام خواهد شد و هم آقای گل..... یه نکته جالب : گا داوید ویا هم آفساید بود..... تا الان 3 بازی ""آلمان و انگلستان"" و ""آرژانتین و مکزیک"" و همچنین ""اسپانیا و پرتغال"" با اشتباهات داوران باعث شده تیم های آلمان و آرژانتین و اسپانیا برنده بشن..... واقعا داوری در این بازیها افتضاحه..... من الان به این نتیجه رسیدم که داور های ایرانی جزو بهترین داور های جهان هستند.... |
فك نمي كنم گل اسپانيا آفسايد بوده باشه
تصاوير كه چيزي نشون نداد، خبرها رو هم كه الان مي ديدم در اين مورد چيزي نبود فكر كنيد اگه يه داور تو ليگ ايران اشتباه داور بازي انگليس و آلمان رو مرتكب مي شد و اون گل رو نمي گرفت چه بلايي سرش مياوردند |
بازی فینال بین برزیل و اسپانیا برگزار میشه و برزیل قهرمان میشه
هرچند دوس ندارم ولی میشه دیگه! امیر جان میای نتیجه ها رو میگی پیش بینی حساب میشه دیگه!:d |
چه اصراري داريد كه آرژانتين قهرمان نشه. راستي نظر سنجي وديدين ؟ شك نكنيد كه آرژانتين قهرمانه:65:
|
ایتالیا رو اگه حذف نمی کردن الان 50 تا رای می آورد
من اصراری ندارم ولی بعیده این تیم قهرمان شه با اون دفاع و دروازبان جالبش |
ديگه دست روزگار(شايدهم داورها) ايتاليا روخذف كرد ولي خداييش آرژانتين تو بازي آخرش خوب بود اگه جلو بيفته بد جور عقب ميكشه فقط اينش بده .ولي تو بازي با مكزيك محك خوبي خورد.
|
اکنون ساعت 07:20 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |