![]() |
با اجازه ما هم وارد بشیم.کوروش حق داره که هدیه تهرانی توی نیوه ی مانگ خوب نبود.شما باید کرد باشین تا کاملا درک کنید که هدیه تهرانی نتونست نقش یه کرد رو بازی کنه.اما گلشیفته این طوری نبود.به نظر من خوب بازی کرد.البته نیوه ی مانگ هم به نظرم عالی بود و یه سر و گردن از بقیه کارهای قبادی بالاتر بود.
کلا من بازیه گلشیفته رو ترجیح میدم.نگاهش عمق خوبی داره صداش رو هم خوب میتونه به بازی بگیره.هدیه تهرانی هم خوبه.اما ترانه علی دوستی رو نمیدونم.یکنواخت بازی میکنه برخلاف هدیه تهرانی.بازیش توی شهر زیبا هم چیز خاصی نداشت هرچند فیلم قشنگی بود. اما در مورد فیلم های هالیوودی با دوستم موافقم.ضعیف بود حالا هم داره روز به روز ضعیف تر میشه.در مورد سینمای نئورئال ایرانی.من یه مقاله نوشته بودم به اسم سینمای نئورئال ایرانی.حالا براتون میزارمش.در مورد جعفر پناهی بود.سینمای پناهی و قبادی و فیلم هایی مثل کنعان و درباره الی... دارن به اون سمت پیش میرن. |
از صدای گلشیفته نگین که ضعیف ترین قسمتش صداشه
واقعا افتضاحه یعنی نقش اتی تو بوتیک رو با نقشش تو میم مثل مادر یا همین فیلم و هر فیلم دیگه ای که بازی کرد رو ببینین دقیقا از همون لحن استفاده می کنه و خیلی هم صدای بدی داره به نظر من قابل مقایسه با ترانه نیست ترانه نقش رو می خوره,میره تو نقش نقش رو بازی نمی کنه فوق العاده هستش همین کنعان رو ببینین نقش یه آدم 10 سال بزرگتر از خودش رو عالی بازی کرد |
خب نیاز هست من کمی بیشتر در مورد نوشته م توضیح بدم شایدم یه چیزی درست تفهیم نشده در مورد صدای تهرانی در فیلم یا برای آقای یا برای nae من
بعید میدونم تصور کرده باشید کسی که در فیلم اواز خوند تهرانی باشه خانم پروین نمازی که سالهاست خواننده س و با بزرگانی مثل حسین علیزاده (تار) و علی اکبر مرادی (تنبور و سه تار) کار کرده این صدای تهرانی نیست و صدای پروین نمازیه اتفاقا اینکه میگم تصنعی بود یکیش به همین خاطر بود که حتی تصویر با صدا و حالت صورت با اون اواز خوانایی نداشت باز عرض کنم من خیلی به قبادی علاقه دارم ولی این کارش صرفا یه کار تبلیغاتی بود که از تهرانی استفاده کنه مثل دوئل ! چیزایی که گفتم اصلا منافاتی با هنرمندی تهرانی و قبادی و حتی نیوه مانگ نداره اشتباه دیگه ای که از نوشته من برداشت شد فیلم هنری بود من فیلم هنری رو عرض نکردم و درواقع کمتر هم به فیلمهای هنری میپردازم عرض کردم هنر کارگردانی فیلمهای هیچکاک هنری نیستند اما منتقدان اونرو بسیار از لحاظ کارگردانی قوی میدونن (که باز من کارهای هیچکاک رو هم اصلا قوی نمیدونم ) چند تا از فیلمهایی که از نظر من کارگردانی وحشتناکی داشتند دایره پناهی اوازهای سرزمین مادری سانست بولوار و فهرست شیندلر و... چند تا ی دیگه هستند که چند نمونه اول و ایرانیش واقعا چند سر و گردن از سینمای ایران بالا تر هستند |
نظر من اینه که تو بازیگرای زن ایرانی فقط هدیه و ترانه و بازی گلشیفته رو اصلا قبول ندارم
از نظر کارگردانی به هیچکاک اصلا نمیشه گیر داد چون تو هر فیلمش حداقل چنر صحنه ی ناب داره تو کارگردانی وحشتناک فیلمها هم من پدر خوانده ی 2-آبی کیشلوفسکی-آپارتمان و سانست بلوار-آلفاویل-آخرین امپراتور-میل مبهم هوس-مخمصه و خیلی فیلمای دیگه رو خیلی قبول دارم |
اکنون ساعت 06:08 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |