![]() |
با سلام من تازه واردم در مورد گوشی نوکیا e65 چند سؤال دارم، لطفاً راهنمائی ام کنین 1- این گوشی منوی عربی داره امّا حروفِ فارسیِ( گچ پژ ) نداره آیا نرم افزاری برای اون هست ؟ 2- زمان ضبط صدا روی این گوشی محدود وکوتاه است؛ چگونه می توان این زمان را افزایش داد؟ 3- آیانرم افزاری برای نصب رادیو روی آن هست؛ ضمناً پخش صدای ضعیفی دارد. 4- آیا تاریخ فارسی نصب می شود، چگونه؟ ممنون:53:{پپوله}:53: |
نقل قول:
yad گرامی |
با سلام
کسی نمیخوات به من در حل مشکلم کمکی کنه؟ یعنی هیچ کسی نمیدونه مشکل گوشیه من چیه؟!!!!!!_:2: |
نقل قول:
pani lovli گرامی |
سلام
مرسی که جواب دادید اما گوشیه من lg ks660 دو سیم کارتست از اول همین جور بود نمیدونم چی کار کنم.. میترسم فلش کنم باز همین جور باشه از طرفی نمیخوام محتویات گوشیم بالاخص اس ذخیرم حذف بشن اگر بازم کسی راه کاری میدونه ممنون میشم فکر کنم درست متوجه مشکلم نشدید من پیامها را میبینم اما وقتی اس مثلا به 40 تا میرسه از هر اس با اس دیگه ترکیب میشه یعنی دوتا اس من میشن یکی در کل همشون قاطی میشن _:2: مرسی:53: |
نقل قول:
در مورد افزایش زمان ضبطِ صدا اگه برات ممکنه در جزئیات توضیح بیشتری بده :53: |
|
اکنون ساعت 09:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |