![]() |
آقا من بانصل قدیم هیچ مشکلی ندارم بجز...
که 90% پسرا با من موافقا. |
حالا چرا نثل رو توی عنوان گذاشتی و توی نوشته ت نوشتی نسل ؟
بحث خوبیه اما اما نمیدونم واقعا میشه نتیجه ای گرفت یا نه این بحثیه که روزها و سالها و ساعتها توی ذهن همه مون بوده و هست و همه مشغول وگرفتارشن.. من ارتباط خیلی خوبی با نسل پیشم دارم اما میدونم همه اینطور نیستند.. و نمیدونم مشکل از چیشونه شاید اگه خودم در دسته ی مشکل دار ها بودم میتونستم بهتر تحلیل کنم.. فقط میدونم همه باید به این درک برسیم که همشه و همیشه تفاوت بین نسل ها هست ما باید انتظاراتمونو تعدیل کنیم و انتظاراتمون معقول باشه نمیشه انتظار داشت اونا دقیقا امروزی فکر کنن و اونا هم نمیشه انتظار داشته باشن ما دقیفا مثل اونا باشیم اما اینو معمولا طرفین خوب نمیفهمنن نمیفهمن که لازم نیست خیلی شبیه هم شد اما میشه به هم نزدیک و تزدیک تر شد و همو تغییر بدیم یه مساله دیگهه هست که خیلی کلیه اما به نظر من توی تمام معضلات رول بازی میکن.. فقر علمی و اگاهی... سطح پایین سواد خواه ناخواه روی همه چی تاثیر میذاره... پدر و پسری که هر دو تحصیل کرده باشن خیلی شبیه ترن به هم تا پدر زحمتکشیه که کار مکانیکی انجام میده و فرصت نشده و که بره سراغ سواد و پسرش که سطح بالاتری از سواد رو داره... اینه که من ابراز خوشحالی میکنم که 20 سال دیگه 30 سال دیگه این تفاوت ها و عدم درکهایی که میگن کم تر بشه الان توی نسل پیشین ما شاید از پدران ما باشن که سطح پایینی از سواد رو داشته باشن... ولی فرزند اینطور نباشه اما 30 سال دیگه چی ؟ همین تحصیلکرده ها صاحب خانواده و زندگی میشن اونا هم رشد میکنن و میان بالا اما اینبار اختلاف کمتری هست... اینه که من میگم خوشحال باشیم که نسل بعد تفاوت کمتری با ما نسبت به ما تا پدرانمون داره... |
آقا درک نمیکنن ما رو مثلا من دوست دارم خوشتیپ باشم این مامان جونم 60 سالشه میاد نظر میده چرا اینو میپوشی چرا اینطوری میری بیرون خفم کرده
مامانم چیزی نمیگه اون گیر میده میره رو اعصابم یا میگه دختر موبایل واسه چیزیشه که این منو دق میده |
دخترم اين اسمش درك نكردن نيست اين اسمش حساس بودنه
مطمئن باش مادر بزرگت هم با مادرت مشكل داشته سر اين قضايا البته اون موقع موبايل نبوده در جامعه ما خانواده ها به دختر حساسيت زيادي دارند كه خود همين چرا و اماهاش يك بحث مفصله |
ولی مامانم اعتماد کامل به من داره برا همینه که نصفه بیشتر روز من تنهام درضمن من هیچ وقت از اعتماد اون سواستفاده نکردم برا همین خیالش راحته ولی مامان جونم نه اوفففففففففف حالا من نمیدونم چطوری 3-4 ماه برم پیشش
|
نه من میگم سطح علمی مربوط نی...
پدرم فوق دیپلم برق وقدرت تازه شرکتم داره. ولی من اصلا آبم باهاش تو 1 جوب نمیره... |
نقل قول:
همه خانوده ها همين طورن ...حالا تو هر خانواده يي شدت اون فرق داره |
نمیدونم ولی این مطلب بهم ثابت شده که قدیمیا ما رو درک نمیکنن
|
حق داري اما حالا خودت صاحب فرزند ميشي اونم دختر اون موقع تازه به مادرت حق ميدي
|
مامانم جونم نه مامانم
اولا من هیچ وقت ازدواج نمیکنم دوما فکر نکنم انقدر سخت بگیرم |
اکنون ساعت 06:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |