![]() |
سیاره پلوتون
سیاره پلوتون |
سیاره سدنا
سیاره سدنا |
سلام من تازه عضو شدم امیدوارم در کنار همدیگه
پیشرفتهای خوبی داشته باشیم.دوست دارم نظرتون را در مورد جهان متافیزیک بدونم وبعد بحثمون را مفصل دنبال میکنیموممنون <پایان جهان کجاست؟> سرانجام بعد از تحقیقات گسترده توسط پیچیدهترین تلسکوپها ، دانشمندان دریافتند که:
سرانجام بعد از تحقیقات گسترده توسط پیچیدهترین تلسکوپها ، دانشمندان دریافتند که:
سرانجام بعد از تحقیقات گسترده توسط پیچیدهترین تلسکوپها ، دانشمندان دریافتند که:
سلام.دوست عزیز پست شما در تاپیک رده سنی مکان مناسبی نداشت.بنابراین به این تاپیک منتقل شد. همچنین بعضی کلامتش لینک شده بود به سایت های دیگر که ویرایش شد. |
سلام
خانم رزیتا مطالب خوبی بود که از آن بهره بردم. اما به طور قطع و یقین آنها را نپذیرفتم زیرا سرکار عالی اولین اصل پژوهش را که ذکر مأخذ بود رعایت نکرده بودید. سپاسگزار میشوم اگر مطالب را ترجمه و نگارش کردهاید مأخذ آنها را ذکر کنید تا تلاش شما ارزشی چند برابر داشته باشد. ارادتمند علی |
نقل قول:
ممنون از توجه تون در اولین فرصت رسیدگی میشه |
سلام مطالب خیلی خوبی در این پست قرار دادید آخه من خودم عاشق علم نجوم وزمین شناسی هست. موفق باشید.
|
نقل قول:
با تشکر :53: |
جنسیت و ساختار زوجین در منظومه شخصی
جنسيت و ساختار زوجين در منظومه شمسي |
جناب زکریا نام تاپیک تکراری بود قبلا با عنوان منظومه شمسی تاپیک داشتیم بنابراین ادغام شد
این منظومه شخصی رو هم ادیت کنید:p با تشکر:53: |
ناهید، الهه عشق و زیبایی
|
اکنون ساعت 03:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |