| amir ahmadi |
12-16-2009 12:29 AM |
مشرکان گفتند :ایا هنگامی که ما استخوانهای پوسیده و پراکنده ای شدیم دگر بار افرینش تازه ای خواهیم یافت؟
بگو:شما سنگ و یا اهن و یا مخلوقی که در نظر شما سخت تر است و از حیاط و زندگی دورتر باز خداوند تواناست شما را به زندگی مجدد باز گرداند
|
| amir ahmadi |
12-16-2009 01:40 PM |
من انسان و جن را فقط برای بندگی خودم افریدم
|
| amir ahmadi |
12-20-2009 10:31 AM |
ما به انسان در باره پدر و مادرش سفارش کردیم خصوصا مادرش که با ناتوانی روز افزون حامله وی بوده و دو سال شیرخوارگی او را تحمل می کرده که شکر برای من و برای پدر و مادرت به جای اور که بازگشت همه شما به سوی من است
|
| amir ahmadi |
12-20-2009 10:34 AM |
اما هر گاه انها تلاش کنند که موجودی را شریک من قرار دهی که نسبت به ان علم و اگاهی نداری چون چنین چیزی وجود ندارد از انها اطاعت مکن ولی در دنیا با انها به طور شایسته ای رفتار کن.
|
| amir ahmadi |
12-20-2009 01:48 PM |
ما به انسان در باره پدر و مادرش سفارش کردیم به خصوص مادرش
|
| amir ahmadi |
12-22-2009 11:28 AM |
ای پیامبر اگر بدانی که حال کافران در قیامت چگونه است ان روز که برای هر امتی بر اعمالشان گواهی می طلبیم و ترا گواه انها قرار می دهیم .در ان روز انها که کافر شدند و با پیامبر ص به مخالفت پرداختندارزو می کنند که ای کاش خاک بودند و خاک انها ایز با زمینهای اطراف یکسان می شد و در ان روز با ان همه گواهان سخن را نمی توانند از خدا پنهان کنند.
|
| amir ahmadi |
12-23-2009 10:10 AM |
ای پیامبر در این کتاب از اسماعیل یاد کن که او در وعده هایش صادق و رسول و پیامبر بزرگی بود .او همواره خانواده خود را به نماز و زکات دعوت می کرد و همواره مورد رضایت پروردگارش بود.
|
| amir ahmadi |
12-28-2009 11:40 AM |
ای پیامبر ایا ندیدی که خداوند از اسمان ابی فرستاد و زمین بر اثر ان خرم گردید ؟این از لطف اوست چون خداوند لطیف و خبیر است.
ان چه در اسمانها و زمین است از ان اوست و خداوند بی نیاز و شایسته هر گونه ستایش است/
|
| amir ahmadi |
12-28-2009 08:33 PM |
ای کسانیکه ایمان اورده اید با اهل کتاب جز به روشی که از همه نیکوتر است مجادله مکنید .مگر با کسانی از انها که مرتکب ظلم و ستم شده اند و به انها بگویید ما به تمام انچه از سوی خدا بر ما و شما نازل شده است ایمان داریم.معبود ما و شما یکی است و در برابر او تسلیم هستیم .ای پیامبر ما اینگونه کتاب را بر تو نازل کردیم کسانی که پیش از این کتاب اسمانی به انها داده ایم به این کتاب ایمان می اورند و بعضی از این گروه مشرکان نیز به ان مومن می شوند و ایات ما را جز کافران منکر نمی شوند.تو هرگز قبل از این کتابی نمی خواندی و با دست خود چیزی نمی نوشتیتا مبادا کسانی که در صدد ابطال سخنان تو هستند شک و تردید کنند .بلکه این کتاب اسمانی مجموعه ای از ایات روشن است که در سینه صاحبان دل جای دارد و ایات ما را جز ستمگران انکار نمی کنند.
|
| amir ahmadi |
12-28-2009 09:25 PM |
اوست که پادشاهی میدهد
اوست که پادشاهی می گیرد
اوست که عزت می دهد
اوست که ذلت می دهد
و به هر کس که بخواهد بی حساب روزی می دهد
|
| اکنون ساعت 01:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |
|