![]() |
|
جاکوب خیلی خیلی......سلام
:53::53::53:......... گل کاشتی اونم چه گلی دمت گرم به خدا از ته دلم میگم مایه افتخار سایتی البته دانه کولانه و ..... ..... سایر دوستان هم بببببببببببله ....;) قول میدم اگر دوستان دیگه همت کنند یه فرهنگنامه از مشاهیر ایران را توی این سایت خواهیم داشت . انشاالله باز هم دست مریزاد:cool: |
سلام بهنام جان
قربانت ....من باید ازت ممنون باشم که که همچین تاپیک قشنگی زدی مثل تاپیک های قشنگ دیگت...:53::53::53::53: اینجارو پر از هنرمندان و بزرگان ایران میکنیم به کمک همگی... باز هم ته دل ازت تشکر میکنم :cool: |
سلام بچه ها ..
اگر کمر همت بستین در این مورد میخوایین وایسین تا به زیر شاخه به اسم بیوگرافی و شناناساندن مشاهیر بزنم براتون هر کدوم رو یه تاپیک کنین تا به مرور تاپیک هر کس رو کامل کنین مثل واسه سهراب سپهری 3 تا پست اول نوشته و معرفی باشه 3 تا پست بعدی عکساش باشه و .. ولی الان که همه ش یه تاپیک باشه دیگه خیلی روی هر کسی جولان داده نمیشه به یه پست اکتفا میشه منتهی از اون طرف اگر زیرشاخه بزنیم دیگه باید بترکه و مشاهیر که باشه باید مشاهیر بزرگ دنیا در زمینه های مختلف هم توش باشه تا بعد از 1 سال بزرگترین منبع زندگی نامه و بیوگرافی برای دانشجوا و .. باشیم البته با ذکر منبع و چه بهتر که هر از چند گاهی خودمون شخصیتهای مورد علاقه مون رو از انگلیسی به فارسیترجمه کنیم یا طوری باشه که صرفا گرداوری نکنیم خیلی سایتها هست که توی کار بیوگرافی هستند کمر همت ببندین یه طرح نو یا یه چیزی که صرفا کپی پیستی نبوده باشه رو راه بندازین بهم نامه بدین تا هماهنگی کنیم ؟ اگرم نه هر طور که فعلا مقدور هست .. |
مرسی کورش جان
ایده خیلی جالب ونوه ای من که موافقم و تا جای که در توانم باشه در این زمینه فعالییت میکنم... |
سلام خدمت استاد خودم جناب دانه کولانه عزیز |
|
|
مشاهیر ایران.....
|
مشاهیر ایران....
<B>
سيد اشرف در سال ۱۳۲۵ هجري قمري روزنامه ادبي و فکاهي کوچکي به نام |
اکنون ساعت 06:19 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |