![]() |
ادمین عزیز خیلی تشکر :53:... بازگشایی دوباره ی سایت هم به همه ی دوستای عزیزم تبریک میگم ..{پپوله}
امیدوارم به کمک هم مانع بازگشت حالت قبلی بشیم http://www.millan.net/minimations/sm...llsmiley6b.gif |
کرانه وه ی دوباره ی ئه م سایته له هه مو خوشه ویستانی سایتی پی سی سیتی به تایبه تی مودیری سایت ،هوگران و مودیرانی بشه جور به جوره کانی ئه م سایته پیروز بی. |
سلام به همه دوستان خوب و عزیزم در پی سی سیتی:53:
کورش جان تبریک میگم به شما و همه اعضا و کابران محترم پی سی سیتی:53: کورش جان از زحماتت خیلی خیلی ممنونیم:53: |
سلام خدمت همگی..{پپوله}{پپوله}
دست خوش دانه کولانه...:53::53::53::53: |
{شیت شدن}تبریک میگم کورش گیان....
|
بازگشایی مجدد رو به همه دوستان تبریک میگم |
سلام دوستان عزیز پی سی |
سلام خيلي خوشحالم كه آدرس سايت و مي زنم مي بينم كن نات پيج نمي ده!! كوروش دست مريزاد. به عنوان يكي از مديران بخش عكاسي اگر تقصيري متوجه اينجانب بوده مي پذيرم. شيدا هم مقصر نيست چون تازه كاره ولي فكر كنم من بايد دقت بيشتري مي كردم ومتاسفم اگر اين بخش باعث اشكالاتي شده. اگر لازمه به روش بعضي ها(بخصوص فوتبالي ها!!)فوري استعفا بدم!!
|
منم به نوبه ی خودم بازگشایی مجدد سایتو به همه ی عزیزان تبریک میگم :53:
|
از اینکه سایت دوباره راه افتاد خیلی خوشحالم {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}
و از زحمات رئیس و دیگر بچه خیلی تشکر می کنم |
اکنون ساعت 01:53 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |