![]() |
چیز خاصی نیست!
نقل قول:
هیچی فقط اون موقع که یه سوالاتی در مورد اسم کاربری و... پرسیدم یادتون هست؟:24: فکر کنم باید برم کردی یاد بگیرم واجب شد.خداکنه از این اتفاقات هم برای ما بیفته!(رتبه های خوب خوب){شیت شدن}مگه نارنجی چشه؟ رنگ به این قشنگی |
تبرییییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییک خیلی زیاد {شیت شدن}:36: نجمه ی عزیز ان شاء الله همیشه موفق باشی {پپوله}:53:_چپله:63: |
نقل قول:
نقل قول:
ممنونم برای تبریکت...حالا که رفتی غار یه بار دیگه هم باید بری چون الان بیشتر به دعا احتیاج دارم... نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
نجمه جان تبریک فراوان بابت موفقیتت..
امیدوارم در تمامی مراحل زندگیت موفق باشی:53: |
نجمه جان اول از همه به خانواده محترمت تبریک میگم که یه دختر گل مثل تو دارن
بعدش به خانواده پی سی ستی که واقعا باعث افتخار همه مونه در آخر هم به خودت تبریک میگم امیدوارم چند وقت دیگه دکتراتو اینجا جشن بگیریم:53::53::53: |
واقعا تبریک میگم
|
Asterah خانم ،شاديهات و موفقيتهات پايدار و هميشگي :53: |
سلام بر همه
چه اتفاق جالب و شاد و درجه یکی خانم آستره سی ام شدند این کمه!!!!!!!!! من که جدا تحسینتون می کنم انشالله همیشه موفق باشید بابت تاپیک هم از کوروش سپاسگزارم یاحق |
نقل قول:
نقل قول:
شما لطف داری نسبت به من!واقعا خوشحالم کردین عزیز:* نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ممنونم آقای انصاری منم از کورش ممنونم... بچه ها خیلی بهم لطف داشتین...نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم :) =================================================== بچه ها یه چیز بگم بهم نخندینااااا!!:d من سر این تاپیک تازه یاد گرفتم که چجوری نقل قول چندگانه بکنم!!:p |
|
اکنون ساعت 02:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |