![]() |
رضاجان مطلبو بزرگ نمی کنیم
داریم درموردش بحث می کنیم بحث هم برداشت شما نیست واکنش و برداشت در نگاه اول خواننده است ما رسالت داریم همیشه در همه جا کمک حال همنوع خودمون باشیم نه بوق خبرگزاریها و بلندگوی خیلیها حله داداش بحث شما نیست باز مساله رو شخصی نکنین بحث بهبود عملکرد شماست و این شما من هم هستم همه حتی کوروش منظور ایراد به جمعه نه به فرد اگه حل شد بریم سرکارمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (تعجب می کنم یه مواقع از سوراخ سوزن رد میشی شما یه مواقع از دروازه شصت متری گذر نمیکنی!!!) |
مساله ی من حرف تو نیست امیر جان
موضعی هست که بعضی ها علیه آدم می گیرن وگرنه منظور من تو و کوروش نبودین |
سلام
این موارد در طول زمان و پس از اثبات توانایی ها و به دست آوردن تجربه بیشتر و جا افتادن در یک محفل همگانی حل میشه همیشه هست و خواهد بود باید بگذاریم زمان بعضی موارد رو برای ما حل کنه موضع گیری هایی هم که اشاره میکنی شاید سوءتفاهم باشه از ناحیه دو طرف شاید هم سوءتعبیر باشه از ناحیه یک طرف موفق باشید دوست گرامی امیر خوب متاسفانه حتی من هم دقت نکردم و تاپیک اسپم خورد و باید این موارد با پیام خصوصی حل بشه یا توضیح داده بشه تا تاپیک اسپم نخوره متشکرم از یادآوری مدیر تالار عزیز تاپیک قفل شد باقی در پیام خصوصی سپاس امیر |
اکنون ساعت 02:46 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |