![]() |
من هنوز مشکلم حل نشده.داداشم گفت تازه ویندوزو عوض کرده.کمکککککککککککککککککککککک _شکات_شکات_شکات_شکات_شکات{قاط}
|
یعنی الان ویندوزت عوض شده و یک ویندوز جدید داری.
ولی هنوز اینترنت اکسپلوره ات کار نمی کنه؟ با اینترنت اکسپلوره چطور مشکل داری؟ کامل توضیح بده. ضمنا با مرورگرهای دیگه راحت میتونی کار کنی یا مثل اکسپلوره اونها هم مشکل دارند؟ |
یه ماه پیش عوض شده.مرورگر های دیگه مشکل نداره.با فایرفاکس کار میکنم خوبه.دیروز داشتم کار میکردم یه لحظه هنگ کرد بعد دیگه هیچ سایتیو باز نمیکنه.مسنجرم هم پا به پاش از کار افتاده.البته دیروز داشتم با *****ش ک ن کار می کردم.اما اصلا ربطی یه IE نداشت چون با فایرفاکس سازگار بود.ممکنه از اون باشه.*****ش ک ن رو uninstall کردم اما بازم نشد.
|
برو تو اینترنت اکسپلوره
تو قسمت تولز اینترنت آپشن کلیک کن بعد تب کانکشن رو انتخاب کن بعد با اون کانکشنی که به اینتزنت وصل میشی که یکی داری خب رو همون هست اگه نه دیفالت رو انتخاب کن اگه چند تا داری بعد سمت راست ستینگ رو انتخاب کن اگه تیک ************ سرور فعال است اون تیک رو بردار باید دیگه مشکلت حل بشه ف**** چی بودش؟ |
این کار رو هم انجام دادم.**** Nitro.از اول هم با سیستمم سازگار نبوود.هروقت بازش می کردم فایرفاکسم هنک می کرد اما نمیفهمم چرا به IE صدمه زده؟؟؟؟به خاطر همینه که میگم کفرمو در آورده دوست خوب.چون هر کاری دیگران گفتند انجام دادم ولی فایده نداشته. فکر اول و آخر باید ویندوز عوض کنم با این همه گرفتاری.به هر حال از راهنماییتون خیلی سپاسگذارم.:53:
|
ویندوز عوض کردن که خوبه
ولی از ی ف درست و حسابی استفاده کن |
اکنون ساعت 12:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |