![]() |
روحش شاد و یادش گرامی
به یاد ان مرحوم یکی از ترانه های معروفش رو قرار میدم http://www.4shared.com/audio/iwy9ufR...mmad_nouri.htm |
روحش شاد و قرین رحمت ایزد یکتا. یادش گرامی
|
وای خدای من،نه......
خدا بیامرزش دوسش داشتم امیدوارم روحش شاد باشه که مطمئن هستم هست |
رئيس سازمان صداوسيما درگذشت «محمد نوري» را تسليت گفت
خبرگزاري فارس: سيد عزت الله ضرغامي رييس سازمان صداوسيما درگذشت خواننده متعهد،«استاد محمد نوري » را در پيامي تسليت گفت. |
رمز ماندگاری؛آخرین گفت وگو با استاد نوری+دانلود آهنگ ایران ما
او آواز را نزد باغچهبان و تئوري موسيقي را نزد سيروس شهردار و فريدون فرزانه_ اساتيد هنرستان عالي موسيقي _فرا گرفت و شيوهي آواز خود را متاثر از اساتيدي چون حسين اصلاني، ناصر حسيني و محمد سرير ميداند. |
وای
باران،باران شیشه ی پنجره رو باران شست... از دل من اما چه کسی نقش تو را خواهد شست... محمد نوری چقدر لطیف این شعر میخوند . گرچه بار سفرش را بست اما صدای آن بزرگوار همیشه جاویدان خواهد ماند... و ترانه های میهنی اش همیشه برای ایرانیان خاطره انگیز خواهد ماند. خدایش بیامرزاد. |
روحــش شـــاد |
یکی دیگه از بزگترین افتخارات موسیقی ایران هم رفت_:2: روحش شاد:53:
|
روحش شاد و یادش گرامی
منم به نوبه ی خودم این مصیبت بزرگ رو به همه ایرانیان تسلیت میگم |
عروج آسمانی این فرشته زمینی و این صاحب صدای مخملی و ارزشمند بر خانواده و دوستان و عزیزان و بازماندگان و هواداران آن استاد شامخ و والا تسلیت باد
|
اکنون ساعت 11:33 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |