![]() |
تاپیک تست هوش... بیا ببینم چکاره ای عزیز دل برادر
نقل قول:
باقیش مال شما....:D همین یه میلیون تومن رو واریز کنین به حساب من...:o:o دستتون هم درد نکنه خیلی ممنونم آقای راننده!!:53::53::53: 1- جنگ 100 ساله چند سال طول كشيد ؟ نقل قول:
من یه میلیون تومن خودمو میخوام.:D نقل قول:
سلام و خوش آمدی دوست عزیز.:53::53::53: |
تاپیک تست هوش... بیا ببینم چکاره ای عزیز دل برادر
|
تست هوش . سوالات عجیب و پاسخ های باور نکردنی
|
جالب بود اما نظرم رو در مورد همه ش بگم
1: خیلی خوب بود 2:خیلی سطحی بود فکر نکنم هیچکس اشتباه جواب بده 3: جالب بود اما اینم خیلی ساده بود 4: خیلی تکراری بود 5: نکته جدیدی نداشت مثل بالاییهاش بود 6: جالب بود من باهاش مشکل پیدا کردم اما نه با اونی که مد نظر طراح بود سکه ش رو فراموش کردم اینه که گفتم خب یه 10 تومنی و یه 20 تومنی ! |
تست هوش
اگر بتوانید ظرف ۳ ثانیه صورت مردی را در میان دانه های قهوه در عکس زیر پیدا کنید، نیم کره راست مغز شما، بهتر از افراد دیگر پرورش یافته است.صورت 1 دانه است. اگر بین ۳ ثانیه تا یک دقیقه طول بکشد، نیم کره راست مغز شما به صورت عادی پرورش یافته است. اگه بین یک دقیقه تا سه دقیقه طول بکشد، یعنی سمت راست مغز شما کند عمل میکند و باید پروتئین بیشتری مصرف کنید. اگر هم بعد از سه دقیقه هنوز نتوانستید آنرا پیدا کنید،پیشنهاد میشود بیشتر به دنبال انجام اینگونه تست ها باشید تا آن بخش از مغزتان قوی تر بشود. http://www.salijoon.info/mail/880116/Salijoon.jpg اگر نتوانسیتد صورت را پیدا کنید و فکر می کنید کل این تصویر سرکاری است برید پایین . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |
بسیار جالب بود
من احتمالا نیمکره راست مغزم رفته مرخصی چون حال نداشتم پیداش کنم اصلا نگشتم زرتی اومدم آخرشو ببینم چیه!!!! |
من ظرف يه دقيقه پيدا كردم :( ولي خوب نخونده بودم سوالشو فكر ميكردم عكسه توي يكي از دانه هاست:rolleyes:
اخ گفتي دانه يادمه ادمين افتادم:D |
من 3 ثانیه نتونستم اما شاید بین 10-15 ثانیه تشخیصش دادم ....
در عوض نیمکره های مغزم بنده بینیم کمی بزرگه ! |
من قبلاً این تست رو دیده بودم یادم نیست دقیقاً نیمکره راست مغزم بیشتر کار می کنه یا چپ یا اصلاً مغزم کار می کنه یا نه؟!!! به هر حال چون برام تکراری بود این دفعه کمتر از یک ثانیه پیداش کردم. احتمالاً از لحاظ هوشی پیشرفت چشمگیری داشتم!!!
|
یه جا دیگه امتحان کرده بودم {پپوله}
|
| اکنون ساعت 10:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |