![]() |
البته خاندایی درست میگی، مهم نیست کجا بری، مهم اینه که توی محیطش قرار بگیری ولی خب کیفیت کار کلاسهای زبان با هم فرق میکنه بنظرم. البته خب تا کسی از کارش مطمئن نباشه که نمیاد کلاس زبان راه بندازه! من خودم وقتی رفتم کلاس زبان، فقط نزدیک بودنش به خونه مون برام مهم بود! چیزایی میگفتن از بقیه کلاسا که بهترن و سابقه ی بیشتری دارن و فعالیت بیشتری از دانش آموزا میخوان و اینا... اما من از جایی که رفتم خیلی راضی بودم و هستم! علاقه خیلی مهمه. |
سلام به همه
ترنم گیان به نظر من بستگی داره به اینکه خودت کدوم بخشو بیشتر دوس داری و می خوای یاد بگیری می خوای گرامرت قوی باشه؟ دامنه لغتت وسیع باشه؟ لهجه داشته باشی؟ روان حرف بزنی؟ اصطلاحاتو بدونی؟ (همه موارد جزء گزینه ها نیست! :d) شوخی می کنم ولی در کل بستگی داره به اینکه چی برات مهمه من فکر می کنم به قول دایی ممد، مکالمه اس که مهمه و به نوعی همه این مهارت ها رو شامل میشه من کتابهای Interchange و Passage رو گذروندم فقط اطلاعی از محتوای بقیه شون ندارم اما واقعا از این کتابها راضیم به خصوص از Passage چیزی رو انتخاب کن که ازش لذت ببری ________________________ دایی ممد تو می تونی! فقط قبل از اینکه جلو آینه بلند به خودت بگی یه نگاه به دوروبرت بنداز کسی نباشه که مثلا یهو پدر محترم دعوات نکنه!:d |
بحث و تبادل نظر درباره کتاب های آموزش زبان انگلیسی - کتاب های آموزش زبان انگلیسی تدریس شده در آموزشگاه های زبان - کتاب های سری Lets's Go
Let's Go books - بحث و تبادل نظر درباره کتاب های آموزش زبان انگلیسی -
کتاب های Let's Go جدیدا پی بردم که کتاب های Let's Go اونطورهام که بنظر میاد|، ساده نیستن! |
اکنون ساعت 07:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |