![]() |
مینایه عزیز زیارتت قبول باشه
و امیدوارم به زودی خبر تشرف به مکه رو تبریک بگیم و ارزو میکنم این سفرا نصیب همه دوستانی که ارزو دارن بشه انشاالله |
زیارت قبول
مینا جون آقا مهدی و مادر محترم خوشحالم که شاد و سلامت هستید سعی کردم بتونم باهاتون تماس بگیرم موفق نشدم به هر حال آرزوی من سلامتی شماست انشالله بزودی مکه مشرف بشید:53: |
ما هم دلمون هوای کربلا داره ...
سنبل بانو خوشا به حال و هوات ... : ) |
مینا خانوم عزیز زیارت قبول باشه :)
ان شاالله سفر به کلیه اماکن زیارتی نصیبتون بشه |
مینا جان زیارت قبول کاش کی میشد بیایم دستبوسی
واسه منم دعا کن که ارزوم کربلاست از خاطراتتم بگو حس و حالت وقتی اولین بار رفتی تو حرم امام حسین:53:{پپوله} |
مینا جان زیارتتون قبول باشه :)
|
مینا خانم زیارتتون قبول باشه .
|
مینا جان زیارتت قبول ..کجایی پس ...بیا برامون از کربلا بگو ...
شروین چطوری کجایی بابا اون سری گفتی برم چایی بخورم دبلیو سی برم بیام....دیگه رفتی...الان خوردی کاراتو کردی یه حالی از ما بپرس؟ توی تاپیک موزیک و موسیقی دنبالت میگشتم ...توو کربلا پیدات کردم... |
نقل قول:
بببببببببببببببببببببببببببببب ببببببببههههههههههههه چطوری اریانا ... نبودی حاجی... کلی خوشحال شدم که اومدی... منم تو بازار بورس دنبالت گشتم تو تاپیک لباس عروس پیدات کردم :d اره راست میگی رفتم چایی خوردم بعدش اومدم دیدم نیستی ... دبیلیو سی رو از کجات دراوردی :21: ... احتمالا اون موقع خودت به درد دبلیو سی مبتلا شده بودی :d شروین اسپم نزن ban میشیا {B Adabi} منتظر مینا جان هستیم تا بیاد از سفرشون تعریف کنه |
با ایشون خلاصه تماس گرفتیم با مامان توی شق گرمای تابستان عراق سرماخورده بودن صداشون در نمیومد دیگه واقعا منت گذاشتم سرشون نخندیدم هاهاهاهاهاهاهها
حالشون خوب بود خوش بهشون گذشته بود هی دل میسوزوندن و تعریف میکردن با آب و تاب . فکر کنم فردا میان سایت . |
اکنون ساعت 06:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |