![]() |
کیانا خانوم من هنوز عوض نکردم تاریخ رو نوشتم تا هروقت عوض کردم:d الان یادم اومد که بعد از 24 ساعت دیگه نمیتونم پستم رو ویرایش کنم |
عجب تاپیک جالبی ندیده بودم ممنون از رژینا جون
ی مدت خیلی زیادی این امضای من بود هیچ وقت عشق گدایی نکن چون معمولا" چیز با ارزشی به گدا نمیدن 90/9/23 |
صبح رزوشن از شب تاریک سر میزند
|
مرا هزار امید است و هر هزار تویی شروع شادی و پایان انتظار تویی بهارها که ز عمرم گذشت و بیتو گذشت چه بود غیر خزانها اگر بهار تویی دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی ماند در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی {پپوله} تاریخ تغییر : 24/09/90 |
دورود میفرستم
امضا زیاد بوده اما متاسفنه نه تاریخش خاطرم هست نه خود امضاها اما اکثرا یک یا دو بیت از مولانا بوده....یکی دیگه ام که یادم مونده به مدت چند ماه دورترها این بود امضام.......http://www.pic4ever.com/images/121.gif |
ا ای کوه بلند ای سراپا همه بند از تو این تجربه را آموختم که نلرزد دلم از غرش سنگین زمان و هراسی ندهد راه به دل از طوفان کوه میباید بود کاه بودن ننگ است 26.9.90_:2: |
مرا به ذهنت نه…. به دلت بسپار….
من ازگم شدن درجاهای شلوغ ...میترسم ... 27/9/80 |
من اگر خواننده بودم اگر گوینده تلویزیون بودم
اوازای جدید ترانه های جدید و حرفهای جدیدم رو از میان امضاهای کاربران اینترنتی انتخاب میکردم .... واقعا چیزهای قوی و جالبی هستند که از فیللتر های خیلی زیادی گذشته اند تا به امضای افراد رسیده اند ... |
نقل قول:
من در مورد تو میخواستم بگم خداییی از اولش امضاهات خیلیییییییی خوب بودن همش قابل تامل بود این آخریشو که من اصلا" نشنیده بودم موفق باشی در ضمن با حرف ادمین هم کاملا" موافق میباشم |
شکوفه جان منم امضاهای روژینا رو دوست دارم
فکر می کنم از ذهن خلاقش باشه آخه بچه به مادرش میره.:d |
اکنون ساعت 11:40 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |