![]() |
نقل قول:
ادمین جون باید هم با کارگر سایت هم با دانه کولانه هر پستی که زده میشه در این تاپیک سپاس بزنی پس به سلامتی سپاس های دونه{جشن پتو} |
به سلامتی فرانک عزیزکه بعد مدتها اومد و با دست پر اومد :53: |
|
|
|
به سلامتی همه همه و همه |
به سلامتی خودم و خودت
به سلامتی خودت و خودم به سلامتی خودمون و خودتون به سلامتی خودتون و خودمون به سلامتی من و ما به سلامتی ما و من و در پایان به سلامتی اونایی که رفتن و بین ما نیستند و اونایی که موندن و پیش ما هستند به سلامتی.... نه درستش اینه : برای سلامتی همه مون صلوات :53: |
به سلامتی امیر که مدتهاست ندیدمش
به سلامتی امید که مثل نامردا قهر کرد و رفت به سلامتی رفاقتی که حاضرم جونمو براش بدم به سلامتی صفایی که همه جا پیدا نمیشه به سلامتی هر کی که تازه متولد شده همین الان ! به سلامتی فرانک خانوم به خاطر این تاپیک به سلامتی آقای نقده که اولین بار به سلامتی رو در پست ایشون دیدم به سلامتی همتون |
به سلامتی اون رفتگری که تو این هوا داره به عشق زن بچش کوچه و خیابون رو جارو میزنه که یه لقمه نون حلال در بیاره . . . سلامتی مداد پاک کن که به خاطر اشتباه دیگران خودشو کوچیک میکنه . . . وبه سلامتی همه شب زنده داراه پی سی .... |
به سلامتي خودم كه اول صبحي تك و تنها تو سايتم:53::d
به سلامتي خانواده گل پي سي سيتي:53: به سلامتي گلبرگ كه الان چراغش روشن شد:53: به سلامتي هر چي آدم با معرفت:53: |
اکنون ساعت 11:53 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |