![]() |
بیاموزمت کیمیای سعادت....... ز هم صحبت بد جدایی جدایی (حافظ)
جملات بالای سایت و دوست دارم حس خوبی بهم میده :53: رنگشو هم دوست دارم :53: در مورد نمای آجری نظر خاصی ندارم احساس میکنم هر آواتوری به این تم نمیخوره باید آواتورها رو طوری انتخاب کنبم که با زمینه هم خونی داشته باشه چون رنگ خنثی نیست فکر کنم باید عادت کنیم امان از عادت ولی هر چی نگاه میکنم میبینم خوبه درکل زیباست |
آقا سلام مخلصیم :) |
خیلی قشنگ شد ، میشه گفت یه هویی از مقطع |
با درود به همه و هر کسی که تنوع را دوست دارد.
معمولا قبل از تغییر چند مورد معرفی می کنند بعد نظر می خواهند نه اینکه رئیس بگوید من این تغییر را انجام دادم حالا نظر بدید. دیگه کی جرات میکنه بگوید اقای رئیس کارت بده. البته با اجازه کورش خان. |
اقا در مورد کندی اگر وجود داشته باشه چند روز اینده بررسی خواهیم کرد و حلش خواهیم کرد .
بعضی از اشکالات که گفتین رو بررسی کردم و حل کردیم مثلا در پستهای ویرایش شده که تم های قبلیمون ایراد داشت ! نه این . بلکه این تم اون ایراد رو به صورت ایراد نشون میداد اما قبلی ها نشون نمیدادند و من ایراد رو رفع کردم . اون یه ابزار برای تاریخچه پستهای ویرایش شده بود . یه سری فونت و سایز ها رو تغییر دادم . بک گراوند تبلیغات رو عوض کردم اما قبلیه بیشتر توی چشم بود و در نهایت راندمانش برای ما بیشتر بود الان کمتر جلوه میکنه . دکمه سپاسی که به این تم بخوره باید پیدا کنم توی نت . |
دیشب هم گفتم خیلی خوب شد همچین تغییری... حتی رنگی که کاربرای تایید نشده هم دارن به تم میخوره فقط باید کورش یک فکری به حال رنگ سبز تبلیغات هم بکنی...
از نظر سرعت کمی تغییر کرده ..وقتی ریفرش میدم دقیقا سر اونجایی که میخواد جملات رو بیاره کمی stop میکنه ولی در کل از قبلی خیلی بهتر شده ممنون |
شروین گفتم که بک گراوند تبلیغات رو عوض کردم منتهی اینترنت اکسپلورر همیشه قبلا هم نمیتونست بک گراوند رو نشون بده و سبزش میکرد
الان توی فایرفاکس ببینش . فراموش نکنین که لوگوی بالای سایت رو سمت چپ گذاشته ام اما اینترنت اکسپلورر سمت راست نشونش میده ! بله این لوگوی ما نیست زیبا هم نیست اما موقتا همینجوری گذاشته مش . |
من هم خوشم اومد کلا با مخلوط رنگ های قهوه ای و شیری و این چیزا حال میکنم:d
دیشب هم گفتم که از نظر من خیلی زیباتر شده ظاهر فروم نخسته کورش عزیز :) |
صفحه ی اول پسته که خواندم کلی چیز تو ذهنم آمد که مدت هاست می خوام بگم و یادم می رفت یا اینکه رمقش نبود!!
آمدم تو صفحه دو، دیدم مهرگان خانم تقریبا همه شه گفته که شامل رنگ تبلیغات و رنگ تیتر بالا که اسم سایته هست و... چیزای دیگه ای که به نظرم می رسه، اول اینکه من تو حالت قبلیم همیشه وقتی اول میامدم تو فروم و با تبلیغ عطر و ساعت مچی رو برو می شدم، اونم با این رنگ، احساس نسبتا بدی بهم دست میداد، و اصلا اون بالا ربطی به محتوای فروم نداشت!! به نظرم اگه تو یه کادر مشکی رنگ، اسم سایته به اضافه ی چند کلمه به عنوان شعار!! بنویسی، شیک تر می شه و بعدشم اینکه اساسا برای تبلیغات رنگ گرم مث نارنجی بیشتر ذهنه جذب می کنه تا این رنگ الان!! و در کل دوسم میا با ای قیافه ی جدید! |
همونطور که قبلا گفتم این رنگ خاکستری مخصوصا بالا و پایین سایت جالب نیست.
رنگبندی کلی قالب هم کمی چشم رو میزنه. |
اکنون ساعت 10:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |