![]() |
بنگاه آدم کشی
کتاب« بنگاه آدم کشی» عجیب ترین اثر جک لندن است.
....بنگاه ادم کشی جک لندن تازه ای را به خواننده می شناساند! این بار سخن از برف،شکار و حماسه های قطب شمال نیست. این داستان مسائلی را مطرح می کند که جامعه ی معاصر با آن روبروست؛تروریسم،انواع سرکوبی اندیشه، مطلق گرایی اخلاقیو سیاسی،فلسفه بافی های روشن فکران و قدرت طلبان و.... و حال چند جمله ی کوتاه از متن کتاب!!! آنارشیست ها آدم های فقیری هستند. فلسفه ای که به عمل نیاید به چه دردی می خورد؟ تعهد ،تعهد است. هرکس بیشتر بکشد،بیشتر از مرگ می ترسد. بی احتیاطی است که همه تخم مرغ ها را در یک سبد بگذاریم. هیچ چیز تا سزاوار مردن نباشد به راستی نخواهد مرد!!!!!!!!!! سرنوشت کسی که تابع احساساتش است از پیش روشن است. و..... |
سلام |
فرقش را بگو جایزه را بگیر :d
|
نقل قول:
|
_:2:_:2: واقعا هیچکس هیچ نظری نداشت..خودم میگم این تاپیک واسه معرفی کتابه که نخوندیم ولی یه دید کلی ازش داریم....
اون یکی تاپیک واسه اینه که کتاب خوندیم ..و از ویژگی هاش میگیم... جایزه من فراموش نشه :cool: |
جواب که از اول مشخص بود عزیزم :d
حالا عیبی نداره جایزه ات رو چیکار کنم پستش کنم یا با با خودم بیارم خونه تون ;):cool: |
جایزه م چیه :d بیا خونمون..قدمت رو چشم ... :cool:
|
کتاب قصه عشق
کتاب قصه عشق: نگرشی تازه به روابط زن و مرد |
اکنون ساعت 08:55 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |