![]() |
سلام
يه كاري كه خيلي ساده است من هنوزش مي تونم انجام بدم . لطفا راهنمايي كنين. چطور ميشه يه تايپك و حذف كرد؟؟ وقتي از ويرايش وارد ميشي فقط امكان ويرايش هست و حذف نه!!!! |
سلام خواستم بدونم مطالب ارایشی به کدوم بخش مربوط میشه؟؟؟؟؟؟؟کدوم انجمن
|
نقل قول:
نقل قول:
سلام خدمت دوستان ببخشید کمی دیر شد جوابها متاسفانه کاربرها نمیتونن تاپیکی رو پاک کنند فقط یه پست رو میتونن در فرومهای دیگه هم همینطوره برای کاربران خوبی که اینجا هستند خب البته نه ولی امکان داره این قابلیت بتونه باعث سواستفاده باشه و باعث بی نظمی میشه اما خب پیشنهاد و سوال شما یه نتیجه خوب در بر داشت که من تصمیم بگیرم این قابلیت رو برای کاربران فعال ایجاد کنم بطوری که کاربران فعال بتونن تاپیکی که خودشون ایجاد میکنند رو پاک کنند بطوری که ما اگرنیاز بدانیم دوباره تاپیک رو بازگردانی کنیم ان شاالله فعال که شدید از امروز به بعد میتونین شما هم از این قابلیت که برای کاربران فعال اضافه میشود استفاده کنید ----------------------------------------------------------------- مطالب آرایشی... خب البته کاربران اگر قصد بی نظمی و اخلال نداشته باشن که شما دوستان خوب ندارین ایرادی نداره اگه یه تاپیکی رو اشتباه در جای دیگه ای هم بزنن ما خودمون درست میکنیم اما به نظر من بهترین جا برای ارایشی ها تالار پزشکی بهداشتی و درمان هست موفق باشید |
شیوه تغییر نام دادن تاپیک ها تا 5 دقیقه بعد از ایجاد انها ...
توی تالاری که این تاپیک رو ایجاد کرده اید جلوی نام تاپیک در یه جای خالی 2 بار کلیک کنید تا باکس تغییر نام ظاهر بشه |
|
سلام.
با توجه به اينكه سايت تعدادي قالب براي كاربرا داره تا هرنفر بسته به سليقه خودش يه تم رو انتخاب كنه، من از قالب ديفالت استفاده ميكردم و خب جدي اون جا روحيه آدم تضعيف ميشه، امروز اومدم قالبم رو به enlightenblue كه به نظرم بهترين قالب اين سايت هست تغيير دادم، اما متاسفانه دكمه تشكر نداره! نه اين قالب بلكه تعداد زيادي از قالب هاي ديگه هم دكمه تشكر ندارن، الان خب تكليف چيه؟ ميشه كاري كني كه دكمه تشكر اضافه بشه يا دوباره بايد تضعيف روحيه بشيم برم رو قالب آبي ديفالت؟ ----------------- ادمین: پیگیری میشه حتما خیلی وقته که کاربران درخواست دارند که تم سایت عوض بشه . |
دوستان کاربران مدیران و ناظران سایت لطفا هر گونه اموزشی که نیاز میدانند سر صبر و با حوصله در این تاپیک از تجربیات خودشون برای بقیه بگذارند.
توصیه ها تذکرها و اموزش کار با قسمت های مختلف. اینجا خودمون خودمون رو اموزش بدیم . |
سلام میخواستم یه سری E-book بزنم تو سایت می خواستم بدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه! که اگه باشه اون تاپیک رو من باز ایجاد نکنم و تو همون کتاب هارو وارد کنم
با تشکر |
نقل قول:
اینجا را ببینید. |
سپاس فراوان :)
|
اکنون ساعت 06:09 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |