![]() |
هميشه نميشه به اين جمله ها اعتماد كرد....از ما گفتن بود{داش مشتی}
|
نه دیگه خانوما اینقدر منفی فکر نکنید
|
البته این حرف من رو به حساب پسر خاله شدن با خانمها نذارین
اما تایید میشه که یه اپسیلون اقایان از خانمها در این زمینه ناراست تر و بیمهرترند ولی هزاران مرد خوب و محترم و باوفا و راستگو هست همونطرو که هزاران زن صادق و باوفا و محترم هست هنوز اینقدر سیاه نشده که در مجموع پستهای اخیر شما اینهمه اه و ناله ببینیم و باز میگم تایید میشه که مشکلات فراوانی هست... اما هنوز اونطوری که مامیشنویم این عرصه ی دوستی و محبت دنیای روشن و زیبایی است ... گفتند مردای کرمانشاه فلانن و فلانن و ... بله منم شاهدم اما ایرادی نمیبینم... شاید مردانی زیادی اطراف خودمون ببینیم که جتی در جمع اسم خانمشونو نمیارن میگن مادر بچه ها ... خداقل نسل پیش ولی وقتی همون مادر بچه ها بعد از مدتی ایمان پیدا کرد که مردش چقدر به اون و خانه و خانواده علاقمنده نهایت لذت رو خواهد برد و دیگه اصلا ظواهر براش مهم نیست اتفاقا گفتن و علنی کردن که احتمال ناراست بودنش همونطور که در نوشته های شما هم بهش اشاره شد در مقابل نگفتن اما ایمان پیدا کردن به اینکه طرف چقدر برای تو و وخانواده فداکاری میکنه اصلا قابل مقایسه نیست و ارزش چندانی نداره اما ظاهرا نسل امروز یاد گرفته اند که لااقل در خفا قسمتی از احساسات گفتاریشونو ابراز کنند خب بد نیست خیلی هم خوبه.. .اینایی که گفتم مبتنی بر مشاهدات و شنیده هاست اما مطمئنم که حقیقت داره .... |
همه ما دخترا از این حرفا بدمون نمیاد ولی باید احتیاط کنیم و سعی کنیم حالشونو بگیریم
|
حالا از حق نگذریم شما دخترام نصفتون تو زمینه...:53::)
الان زمونه بر عکس شده...:33: ما پسرا بین شماها حروم شدیم:24: |
جالب بود ولی فکر میکنم دوره ی این جورحرفها گذشته الان منطق حکمران بیشتر زندگیهاست:65:
|
سلام بر دوستان.
منطق کجا بود. این جمیله که با دوتا حرف دختر پسند، خام ما شده و هر روز به ما ایمیل و پیام خصوصی میده. حاضرم هرکسی رو که میگید با حرف خام کنم. البته چون الان سرم خیلی شلوغه و دارم درس می خونم فعلا نمی تونم به کار خام پردازی بپردازم. خارج از شوخی: توی دخترا و پسرا یک چیز خیلی قدرتمنده. تو پسرا غرورشونه که اجازه نمیده از این جور حرفا بزنن(میزنن ولی وقتی بتونن به سوزن رو از انبار کاه پیدا کنن) البته با این غرور هم بازم پسرا بیشتر به ایجاد ارتباط با دخترا اقدام میکنن توی دخترا، احساسشونه که اونا رو خیلی لطیف و مجذوب کننده نشون می ده. و با وجود این احساس دخترا بیشتر دوست دارن که دیگران رو نیازمند خود کنن. ما که دختر مورد نظر خودمون رو هنوز پیدا نکردیم(از کجا معلوم شایدم پیدا کردیم(این دیگه برمیگرده به دو رو بودن پسرا)) انشا ا.. که غروره کمتر بشه و احساسه زیادتر |
زکریا جان از این شوخی ها نکن
شاید کسی بهش بر بخوره کمی حساب شده تر بنویس .... |
اکنون ساعت 06:12 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |