|
|
دوستان خوبمون
amin354 behnam3638 kiana shabhaye_mahtabi و متین به درجه کاربر فعال دست پیدا کردند و ایشان به تالار کاربران فعال دسترسی پیدا کردند برای این عزیزان آرزوی موفقیت میکنم |
مرسی کوروش جان از نظر لطفی که به تمامی کاربران فروم داری:)
واقعا که ادمین نمونه ای هستی;):41: |
ارتقا درجه کاربران
به دوستان و همراهان عزیز: shadi مدیر بخش عکس ها و تصاویر گوناگون Pictures و عزیزان فعال: amin354 behnam3638 kiana shabhaye_mahtabi متین تبریک عرض میکنم :41: :53::53: :41: ایشالله در تمام مراحل زندگیشون فعال و بی همتا باشند و البته... موفق:53::53: ارادتمند........ امیر:53::53::53::53: |
کاربر گرامی
Knazari مدیر بخش خودرو شدند آرزوی موفقیت میکنم برای این عزیز و امیدوارم این بخش پر رونق بشه |
ممنون کوروش جان:)
به محمد عزیز هم تبریک میگم و براش آرزوی موفقیت دارم.:41: |
نقل قول:
امیدوارم که در جای خودم مفید باشم..... من هم آرزو دارم که بخش خودرو به اون چیزی که شایسته هست برسه....:rolleyes: نقل قول:
|
ارتقا درجه کاربران
نقل قول:
این بهترین اتفاق این هفته بید جیگررر :41::41: دمت ویژژژژژژژژژژژژزز :53::53: نقل قول:
ایشالله کارت بگیره باهم نمایشگاه ماشین باز کنیم من بشم کارگر تعویض رو غنی نمایشگاه تو....:65: کاسبی کنیم عزیز کوروشم پنچری میگیره سنبل هم وقت ملاقات میده فریبا هم فبض می نویسه بقیه برو بچه ها هم مشغول میشن :D شما فقط بیزحمت حقوق ما یادت نره :65: :65: :65: :65: شوخی کردم... ایشالله مبارکت باشه و خودت و تالار با صفا و صمیمیت به پا هم پیر شین مادر...:D :D :53::53::53::53::53::53::53::53: |
تبریک دوست عزیز
ایشالا موفق باشید در این بخش:53::53::53::53: |
اکنون ساعت 11:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |