![]() |
عادت شادمهر عقیلی
|
بي وفا از مجيد خراطها
|
دلمو شکوندی برو حالشو ببر از مهرشاد
|
اينو زدم از مجيد خراطها
|
تقدیر
شادمهر عقیلی |
کمکم ک از گوگوش
|
پارميدا از ساسي مانكن
|
pure love
آرش |
ring my bells
انریکو |
نيستي
از مهدي مقدم |
پرنده از گوگوش
|
سفارشي از شهياد |
آهنگ Tired Of Being Sorry
|
promiss from enrique
|
عجب شاخه گلها به پایم شکستی قلم زد نگاهت به نقش آفرینی که صورت گری را نبود این چنینی پری زاد عشق و محاسا کشیدی خدا را به شور تماشاکشیدی . . .. ... .... تو دونسته بودی چه خوش باورم من شکفتی وگفتی از عشق پرپرم من تا گفتم کی هستی تو گفتی یه بیتاب تا گفتم دلت کو تو گفتی که دریا قسم خوردی بر ماه که عاشقترینی تو یه جمع عاشق تو صادق ترینی همون لحظه ابری رخ ماه روآشفت به خود گفتم ای وای ..... مبادا دروغ گفت. . .. ... .... گذشت روزگاری از اون لحظه ناب که معراج دل بود به درگاه مهتاب در اون درگه عشق چه محتاج نشستم تو هر شام مهتاب به یادت شکستم تو از این شکستن خبر داری یانه؟ هنوز شور عشق رو به سر داری یانه؟ . .. ... .... هنوزم تو شبهات اگه ماه روداری من اون ماه رو دادم به تو یادگاری |
آقا اگه كسي هم تونست يه آهنگ از سلنديون به ما بده بد نيست
|
يه شب مهتاب
ماه مياد تو خواب منو مي بره كوچه به كوچه باغ انگوري باغ آلوچه دره به دره صحرا به صحرا اونجا كه شباپشت بيشه ها يه پري ميادترسون و لرزون پاشو مي ذاره تو آب چشمه شونه ميكنه موي پريشون يه شب مهتاب ماه مياد تو خواب منو مي بره ته اون دره اونجا كه شبايكه و تنها تك درخت بيدشاد و پر اميد مي كنه به نازدستشو دراز كه يه ستاره بچيكه مث يه چيكه بارون به جاي ميوه ش نوك يه شاخه شب شه آويزون يه شب مهتاب ماه مياد توخواب منو مي بره از توي زندون مث شب پره با خودش بيرون مي بره اونجاكه شب سياتا دم سحر شهيداي شهربا فانوس خون جار مي كشن توخيابوناسر ميدونا: - عمو يادگارمرد كينه دار مستي ياهوشيار؟خوابي يا بيدار؟ مستيم و هوشيار شهيداي شهرخوابيم وبيدار شهيداي شهرآخرش يه شب ماه مياد بيرون از سر اون كوه بالاي دره روي اين ميدون رد مي شه خندوون يه شب ماه مياد ... ترانه: يه شب مهتاب... شعر:احمدشاملوخواننده:فرهادمهرادآهنگساز:اسفنديارمنفردزاده |
نقل قول:
تو اون شام مهتاب کنارم نشستی عجب شاخه گل وار به پایم شکستی نقل قول:
روحم تازه شد. منم به این دوست عزیز آواز پریها رو از داریوش تقدیم می کنم شعله زد عشق و من از نو ، نو شدم پر شدم از عشق تو مملو شدم شوق شیدایی مرا از من گرفت من به خود برگشتم از تو ،تو شدم |
آهنگی از شکیلا که میگه:گریزانم از این مردم که با من به ظاهر همدم یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستند
|
مهسا دلم فقط تو رو مي خواد مي خوام بيام به ديدنت ديوونه اتم دق مي كنم اگه نيام به ديدنت اين روزا مشكل برام نبودن و نديدنت اين روزا تنها آرزوم فقط به تو رسيدن ه ديدن تو بهانه هر تپش قلب منه بگو تو هم دلت برام تنگ شده آخه چرا دلت مثه سنگ شده.... |
بابا يه ادم خوبي پيدا بشه يه اهنگ از سلنديون بزاره بابا مهمون دارم ابروم رفت
|
در میان من و تو فاصله است گاه می اندیشم می توانی تو به لبخندی این فاصله ها را برداری.. تو توانایی بخشش داری دست های تو توانایی آن را دارند که مرا زندگانی بخشند چشم های تو به من آرامش می بخشند و تو چون مصرع شعری زیبا سطر برجسته ای از زندگانی من هستی دفتر عمر مرا .. با وجود تو شکوه دیگر رونقی دیگر هست می توانی تو به من زندگانی بخشی یا بگیری از من آنچه را می بخشی البته آهنگ نیست!!!ولی قشنگ هست!;){شیت شدن}:) |
من تا حالا اینجا چیزی تقدیم نکردم نه ؟
بابا از ما بگذرین پیر مرد عشایر و کرد و کرماشانی که از این کارا نمیکنه تاپیک خوبیه شما ادامه بدین ترانه: يه شب مهتاب... شعر:احمدشاملوخواننده:فرهادمهرادآهنگساز:اسفنديارمنفردزاده مهرداد درسته یه اهنگ عالیه رحمت به روح فرهاد و شاملو و تمام کسایی که برای شعر و موسیقی ایران زحمت کشیده اند من هم اهنگ نبود ارامی به دل نوشادم از استاد بنان نبود ارامی به دل نوشادم دهد این دل آخر به خدا بر بادم نتوانم که بنالم ز پریشانی //.... رو به تمام دوستای گل این سایت و این تاپیک تقدیم میکنم |
كردستان
از جمشيد |
نرو .. تو هم مثل من نمی تونی دووم بیاری .. نرو . تو هم مثل من توو غصه کم میاری .. نرو . نروووو . تو هم میپوسی میمیری بی من نرو . تو هم طاعون غم میگیری بی من .. نرو . نروووو . نرو .. تو که میدونی من بی تو، تو بی من یعنی حسرت . تو که میدونی بی جواب میمونه عشق و عادت . توکه میدونی کم میشم .. . تو که میدونی کم میشی .. . تو که میدونی هم آغوش غم میشی .. نرو . بری جواب روزاتو چی میدی؟ . حرفای ما رو تو گوش کی میگی؟ . تو میدونی توی این بچه بازی ، من و تو هر دو بازنده ی بازیم . نرو که رفتنت صلاح ما نیست.. ببین جدایی تو نگاه ما نیست . نرونذار بگن عشق یعنی حسرت.. نذار که این تمنا بشه نفرت . نرو .. تو که میدونی من بی تو ، تو بی من یعنی حسرت . تو که میدونی بی جواب میمونه عشق وعادت . تو که میدونی کم میشم .. . تو که میدونی کم میشی .. . توکه میدونی هم آغوش غم میشی .. پس نرو . نرو .. نرو |
میلاد:
براي روز ميلاد تن من نمي خوام پيرهن شادي بپوشي به رسم عادت ديرينه حتي برايم جام سرمستي بنوشي براي روز ميلادم اگر تو، به فکرهديه اي ارزنده هستي منو با خود ببر تا اوج خواستن بگو با من که با من زنده هستي که من بي تو نه آغازم نه پايان تويي آغاز روز بودن من نذار پايان اين احساس شيرين بشه بي تو غم فرسودن من نمي خوام از گلهاي سرخ ابي برايم تاج خوشبختي بياري به ارزشهاي ايثار محبت به پايم اشک خوشحالي بباري بذار از داغي دستهاي تنها بگيره هرم گرما بستر من بذار با توبسوزه جسم خستم ببيني آتش و خاکستر من تواي تنها نياز زنده موندن بکش دست نوازش بر سر من به تن کن پيرهني رنگ محبت اگه خواستي بيايي ديدن من که من بي تو نه آغازم نه پايان تويي آغاز روز بودن من نذار پايان اين احساس شيرين بشه بي تو غم فرسودن من ....................... |
اهنگ شام مهتاب داریوش.من خیلی دوستش دارم.
در این شام مهتاب به پایت نشستم ... .... ... |
كيانا جون اگه صفحه قبل و ديده باشي من تقديمش كردم با متن شعر..و باز خم تقديم تو...و...
یه کاری کردی به قلبم که بدونت حتی مردن سخته حتی بی تو خوبم لذت از زندگی بردن یه کاری کردی که از یاد نمی ری حتی یه لحظه درد عشقت کرده پیرم اما باور کن می ارزه دیدن تو گرچه از دور واسه من یه جور امیده یه چیزی مثل یه جادو که بهم رهایی می ده این مهمه که می دونم واسه من چقدر عزیزی من که جام عشقو دادم چه بنوشی چه بریزی یه کاری کردی به قلبم که بدونت حتی مردن سخته حتی بی تو خوبم لذت از زندگی بردن یه کاری کردی که از یاد نمی ری حتی یه لحظه درد عشقت کرده پیرم اما باور کن می ارزه دیدن تو گرچه از دور واسه من یه جور امیده یه چیزی مثل یه جادو که بهم رهایی می ده این مهمه که می دونم واسه من چقدر عزیزی من که جام عشقو دادم چه بنوشی چه بریزی پیشکشت همه نفس هام ، نازنین ، خوب همیشه نیمی از تنم شدی تو که ازم جدا نمی شه پیشکشت همه نفس هام ، نازنین ، خوب همیشه نیمی از تنم شدی تو که ازم جدا نمی شه .............. رضا صادقي |
آهنگ مشكوك از شادمهر
|
نقل قول:
اولا که به سایت ما خوش امدی .چون گفتی تازه واردم .گفتم بهت خوش امد بگم. دوما من فرصت نکردم و نمیکنم که متاسفانه همه پست هارا بخونم.تازه من این اهنگ را خیلی دوست دارم.اگر دیده بودم هم باز هم تقدیمش میکردم .چون اهنگ قشنگیه. سوما به فعالیت خوبت توی سایت ما ادامه بده.پست های قشنگی میزنی. |
آهنگ موشولينا از ساسي مانكن
|
شد خزان، گلشن آشنایی
باز هم آتش به جان زد جدایی عمر من ای گل طی شد بهر تو از تو ندیدم جز بد عهدی و بی وفایی با تو وفا کردم تا به تنم جان بود مهر و وفاداری با تو چه دارد سود آفت خرمن مهر و وفایی نوگل گلشن جورو جفایی از دل سنگت آه دلم از غم خونین است روش بختم این است از جام غم مستم دشمن می پرستم تو و من در میل چمن چون گل خندان از دست هر گریه من با دگران در گلشن نوشی می من ز فراقت ناله کنم تا کی تو و می چون ناله کشیدن ها من و چون گل جامه دریدن ها ز رقیبان خواری دیدن ها دلم از غم خون کردی چو بگویم چون کردی دردم افزون کردی دردم افزون کردی برو ای از مهر و وفا عاری برو ای عاری ز وفاداری که شکستی چون زلفت عهد مرا دریغ و درد از عمرم که در وفایت شد طی ستم به یارم تا چندجفا به عاشق تاکی نمی کنی ای گل یک دم یادم که همچو اشک از چشمت افتادم تا کی بی تو بوداز غم خون دل من آه از دل توگر چه ز محنت خوارم کردی با غم و حسرت یارم کردی مهر تو دارم باز بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز ک از عشقت می سوزم باز |
از کدوم تبار پاکی
که نظر کرده ی خاکی نوش دارویی واسه ی دل مرحم زخم هلاکی چیه اسمت که توحرفات گل استعاره داری با تموم خستگی هات طاقت اشاره داری مثل خورشید میدرخشی طعم زندگی میبخشی میون این همه مهتاب حرمت ستاره داری چیه اسمت که وجود نازنینت تک درخت کوه طوره چه قدی داره دل عشق آفرینت که نگاهت بی عبوره چیه اسمت که رقیب آسمونی شکل ماه مهربونی از تموم آرزوهای جوونی تو مگه برام بمونی ............... |
اشکال داره که آهنگ بی کلام باشه؟؟!!!
من فعلا آلبوم سه گانه پاییز طلایی فریبرز لاچینی رو ترجیح میدم پیشنهاد و تقدیم کنم... آخه دلم برا پاییز خیلی تنگه:rolleyes:_:2:... |
مست ِمستم ساقيا - با صداي گلپا
|
آهنگ کاش بودی مجتبی بهرام خان
بی تو با تنهایی ساختن سخته مثل رفتن تو ... |
آقا يكي يه اهنگي هم به ما تقديم كنه من اهنگ كوه يخي رو تقديم كردم به نفر قبلي به بعديم اهنگ اتل متل توتوله راتقديم ميكنم
تاري تنها و بيكس_باوکه-رو |
آهنگ I Want You از Massari :)
اتل متل توتوله جالب بوود {شیت شدن}{شیت شدن} |
آهنگ تايتانيك - با صداي سلن ديون رو تقديم ميكنم به "بالايي"
|
من بی تو یه ناتمومم
من بی تو یه نیمه جونم دوراز تو ،نذار بمونم من بی تو ،نه نمی تونم ای عشق راه دورم نشکست دل مغرورمن حادثه رفتن تو بود مهم نبود غرور من مهم نبود شکستنم به پای تونشستنم مهم تو بودی عشق من نه قصه ی دل بستنم جای تو آغوش منه این معنی دوست داشتنه رفتی و خاطرات تو قلبم و آتیش می زنه اشکام به وقت رفتنت عذاب تلخ باختنت ارزشش و داشت عشق من معجزه ی شناختنت مهم نبوده سوختنم دور از تو پرپر زدنم به افتخار عشق تو می گم که بازنده منم من بی تو یه ناتمومم من بی تو یه نیمه جونم دور از تو نذار بمونم من بی تو،نه نمی تونم من بی تو یه بی نشونم من بی تو رو به جنونم دور از تو نذاربمونم من بی تو نه نمی تونم ................... |
اکنون ساعت 12:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |