![]() |
امیدوارم %خانمها از اقایون بیشتر باشد_چپله
زود تر بیاید رو کم کنید |
سلام
فعلا که 122 به 88 به نفع اقایون ببینیم بعدا چی میشه! |
منم مذکرم
17 ساله از کرج |
منم شيرين بانو!
|
همه ی دوستان به فروم پی سی سیتی خوش امدید:53:
|
سلام منيش هاتم
مه هه لي اولو بيوشم حق وه خانوميله:63: افشين هستم 50سالمه:65: |
منم اومدم سنمم دور و برای هفتاد سال .میشه بپرسم چرا اینقد نسبت به سن خانوما کنجکاوید؟
|
سلام به همگي
منم اومدم اما انگار فعلا تعداد اقايون ميچربه.پس كجاييد خانمهااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا بياينننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننن |
عجبي .جلل خالق
ميبينم كه تو يه سايتي آقايون بيشترن.آفتاب از كدوم طرف در اومده:) يه جاي كاررررررررررررررررر...................... ......... |
:cool:
سیبیل تشریف داریم داداش مشکلیه؟ |
سلام امیدوارم خوب باشید منم کردم خانومم امیدوارم موفق باشی ولی بازی آلیس نبود بابای دانلودش کنم{قیژه}{قیژه}مرافه:confused::102:
|
خانم ها این جا هستن.
ولی نمی دونستن یه هم چین تاپیکی هم هست! |
سلام من اومدم پرچم آقایونو بالا نگه دارم :cool:
32 سالمه |
سلام ...
من Austin هستم ( آستن ) . تازه عضو شدم و آقا هستم ... :15: 24 ساله . |
سلام ندا سخایی هستم 19 ساله از تهران دانشجوی مهندسی کامپیوتر(نرم افزار) از اینکه به جمعتون اومدم خیلی خوشحالم;)
|
باکمال تشکر ازشما خوشم اومد که ما اقایون بیشترهستیم
***************** دوست عزیز خواهشا در سایت مسائل سیاسی را مطرح نکنید. پست هایی که مخالف قوانین باشه ویرایش و حذف خواهند شد. ناظر سایت |
سلام به روی ماه همگی،منم عضو تازه واردم.الیکا
|
الیکا جون به سایت خودت خوش اومدی:53:
|
سلام من هم اشكانم اومد يك قطره به قطرات اقايون اظافه كنم.
خودم هم توي اين قسمت معرفي كردم کد:
http://p30city.net/showthread.php?t=1208&page=36 |
سلام
من هم ساسان هستم امدم که به جمع آقایان اضافه بشم 20سالمه و قصد ازدواج هم ندارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
نه بابا قلمراد
خودتو تحویل نگیر مجبور میشی تا آخر عمر عزب میمونی 23 ساله lady |
سلام آقایون باید بدونند کلا توی دنیا تعدادشون خیلی خیلی بیشتر از خانوم هاست،پس بهتره به اینکه تعدادشون تو این سایت بیشتره ننازن!!!!!!!!;)
یک خانوم |
من فکر می کنم جنسیت رو اشتباهی آقا زدم :21:
|
ميبينم كه فقط 1 جا آقايون از خانوما جلو زدن!!:d:d
|
همه گل وبلبل وریحون هستند وجمع اند دختر وپسرگوش کن حافظ چی میگه: چوصبا گفته ی حافظ بشنید از بلبل عنبرافشان به تماشای ریاحین آمد :53:{پپوله}:53: |
تازه اینجا رو دیدم
خانم 39ساله البته جایز است خانمها 2سال از سن خود را کم کنند و احتیاط لازم آن است که به سن همسران اضافه نمایند پس لطفا منو به حساب 37 بزارین:53: |
سلام خسته نباشين علي هستم 31 ساله از نصف جهان .:cool:
|
یونس هستم 21ساله{جشن پتو}
|
شراره 25 مشهد
|
نقل قول:
این طور که بوش میاد مهدی از همه کوچکتره!:21: چون منم یه سال ازش بزرگترم: مهلا14.5(نیمش خیلی مهم تشریف داره!) از راهنمایی غیر انتفاهی هدا از تهران :cool: |
فرشته 29از تهران;)
|
عسل 20 ساله از مشهد
|
مژگان 30 ساله از خوزستان هستم
|
:rolleyes: اول سلام به همه این اولین نوشتنیه که اینجا دارم منم خانم هستم{شیت شدن}
|
سلام خوشحالم که به شمارگان بانوان یکی اضافه کردم{شیت شدن}
|
رضا 20 ساله از بندرانزلی
|
من 40 سالمه و در خدمت دوستان
|
من هم فک کنم بانو تشیف دارم ..:o سلام
|
سلام . خانوم محترم هستم. سنم؟ :39: {پپوله}
|
سلام من یک عضو تازه واردم وبرام جالبه با توجه به اینکه توسایتهای دیگه هم بودم اینجا بر خلاف همه موارد نسبت آقا به خانمها بیشتر چون هرجا رفتم بر عکس بوده
|
اکنون ساعت 02:42 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |