![]() |
اين ساعته معلوم نيست چي كوفت كرده كه مثل فرفره ميچرخه و روزهاي عمر ما رو به سمت پيري هول ميده!
متولد 62 |
چه سايت بانمكي:53:
|
نقل قول:
تازه کجا شو دیدی سحر جون! {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} |
سلام بچه ها..
برای این میگم بچه ها که فکرمیکنم اینجا من از همه بزرگتر باشم. شصت و سه سالمه ولی سعی کردم با تکنولوژی جلوبرم و به قول شماها آپ تو دیت باشم.شاید معلوماتم در مورد کامپیوتر به اندازه شما نباشه ولی کم کم یاد میگیرم. |
سلام منم گلاویژ هستم تا 8 بهمن دقیقا 24 سال و 11 ماهه میشم
|
من یه ماه دیگه 20 ساله میشم ولی 20 تا 25 زدم ببخشین دیگه!!!!
|
هم رده های خودم بیشترن اینجا
هورا هورا هورا هورا {جشن پتو}{شیت شدن}{جشن پتو} {شیت شدن}{جشن پتو}{شیت شدن} |
مام کم کم داریم پیر میشیمااااااااااااااا.......
جوونی کجایی که یادت بخیررررررررررر_شکات برم بخوابم از وقت خوابم گذشته ننه ...:37: |
من جزو نی نی های سایتم.{قاط}
لا اقل یه 5 تا 10 سال هم میزاشتین که ما بدونیم یه رده کوچیک تر از ما هم هست{قاط} |
بیشتر رده سینی ها تو گروه 15 تا 20 ساله{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{ج ن پتو}:53::53::53::53::53:
|
چه زود پیر شدم. ناگهان چقدر زود دیر می شود:cool:
|
منم بین 15 تا 20 سال هستم
|
رده سنی
29 سالمه، ,ولی دندونام هنوز مال خودمه، خوب موندم.
|
ای ادما رده سنی مهم نیست اون که مهمه دل که برای همیشه جوان میمونه رده سنی من 20تا25 است با تشکر ازدوستان
|
باورم نمیشه دارم اینو میگم اما دقیقا 12 روز پیش 21 ساله شدم!
پیر شدیم رفت! بابا چرا منو تو این موقعیت قرار میدین؟{قاط} |
نه فقط تو شناسنامه!! بلکه کلا 23 سالمه قابلی هم نداره!!!!!!1
|
فکر کنم رده سنی 40 -45 سال رو باید جزء پیر مردان سایت دونست :rolleyes:
ولی اصل دله که باید جوون باشه، سن و سال رو ولش ( اینجوری خودمون رو امیدوارم میکنیم;)) |
منم 15 تا 20
|
نقل قول:
عافگیرمون کردین جناب مهدی!;) فکر می کردم بین 35 تا 40 باشین یهو ده درصد کشیدین رو قیمت کل جنس! انشالله عمری طولانی با عزت و شادی در کنار عزیزان بسر کنید :53::53: |
نقل قول:
چرا قافلگیر داداش ;) با این نرخ تورم و افزایش ارز و دلار نمیخواهی 10 درصد بکشید رو جنس ها :21: دیگه مایه کاری با شما حساب کردیم:rolleyes: منم امیدوارم که هم شما و همه دوستان و عزیزان سایت نیز عمر باعزت و پر برکتی داشته باشید :53: عزت زیاد:cool: |
نقل قول:
خوب دلش جوونه .. ای ول هم ولایتی ...http://www.qalamro.com/images/smilies/%28399%29.gif |
نقل قول:
http://freesmile.ir/smiles/427120_yahoo.gif بابا تازه 31 سالته |
شاعر میگه :
هر چند گرد پيری بر رخ نشست ما را مشغول خاكبازی است دل برقرار طفلی ه ه ه ه ه ی ی ی ی ی داد بیداد.. منم 2 ماه پیش 20 ساله شدم جوونی کجایی که یادت بخیر؟؟!! :42: |
اکنون ساعت 11:47 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |