![]() |
ببین عزیز منم نگفتم توی یه جمله خلاصش کنیم حرفات کاملا درسته وقشنگ همش قبول ولی اینو قبول ندارم که باید واسه پیشرفت هر دوباشه مثلا من عاشق یکی باشم ولی اصلا چه میدونم اون از منبدش میاد اون عین خیالش نباشه ولی من بال بال بزنم من دوسش دارم عاشقشم نمیتونم اونو هم مجبور کنم دوسم داشته باشه اونو ول میکنم هر کازی که دوس داره بکنه چون دوسش دارم خوشحالی اونو میخوام به نظر من این عشقه البته این فقط نظر منه بقیه رونمیدونم اینم که حالا بعدش احساس پشیمونی کنی یا نه اگه عشق باشه خیالت راحت عمرا پشیمون نمیشی چون آقا دوسش داری حالا هرچی بخواد بشه اونی که بعدش احساس پشیمونی بشه بدون از اول اشتباه رفتی ببخشیدا ولی اسم اونو میذارم خریت (چون عشق خیلی مقدس تر از ایناست)به هرحال این خود آدمه که باید مراقب باشه.البته همه چیزایی که گفتم نظر منه تحمیل نمیکنم نظر همه قابل احترام موفق باشی در ضمن جون من دیوونه نشووووووووووووو بی خیاللللللللل
|
به نظرتون از اين جمله جبران خليل جبران ميشه كمك گرفت يا نه؟؟؟
خطاست اگر بیندیشیم عشق حاصل مصاحبت دراز مدت و باهم بودنی مجدانه است. عشق ثمرهی خویشاوندی روحی است و اگر این خویشاوندی در لحظهای تحقق نیابد، در طول سالیان و حتی نسلها نیز تحقق نخواهد یافت. |
کاملا قبول دارم ولی همه چی تواین خلاصه نشده ولی خوب اومدیاااااااااااا
|
اينم ترجمه آهنگ تايتانيك
البته اين پست رو توي تاپيك ديگه ايي زده بودم ولي به پيشنهاد كاربر " جميله" اينجا هم تكرارش كردم. گرچه در واقع بي ربط هم به موضوع نيست. هر شب در روياهايم تو را مي بينم احساست ميكنم اينگونه است كه تو را مي شناسم، اينگونه باش! و عليرغم پيچ و خمهاي دور و فاصله كهكشانهايي كه بين ماست بيا و خودت را به تماشا بگذار! اينگونه باش! نزديك، دور، هركجا كه باشي ايمانم را از دست نخواهم داد اگر چه شبها بسيار سختند، ادامه خواهم داد كه يكبار ديگر تو در را ميگشايي و اينجا هستي، اينجا در قلب من و قلب من ادامه خواهد داد! عشق تنها يكبار براي هركسي مي آيد و براي تمام عمرش و نخواهد رفت تا ما برويم. عشق همان بود كه با تو ورزيدم! «حقيقتا" همان يكبار، و از آن پس بدان آويختم و تا هميشه!!!» |
در مهربانی همچونباران باش که در ترنمش " علف هرز " و " گل سرخ " یکیست.
|
من سوالي دارم
آيا كسي ميداند زشت ترين موجود روي زمين چيست |
به نظرم همه چيزايي كه خدا آفريده همشون به نحوي قشنگن ولي من از مارمولك خيلي ميترسم و فكر كنم زشت ترش موجود باشه ببخشيدا
|
دلتنگ جان سلام عصر به خير
تا حالا خواب بودي يا كه خواب بودي به قول شل سيلور استاين كه پيشنهاد ميكنم حتما اگر كتابهاي شعرش رو نخوندي بخوني و من هم با اون مطلب شل موافقم كه زشترين موجود روي زمين انسان است البت اگر واقعا بخواهد نظر شما چيه |
سلام تاري جان من اين روزا مثل جغدا شدم روزا مي خوابم شبا تا سحر بيدارم خيلي جالب شده ولي لعدم از اين فيلم ترسناكا ميبينم تنهايي يه فازي ميده
|
آخ گفتي فيلم ترسناك يك حالي ميده يك حالي ميده كه نگو فقط اين همه فيلم ترسناك ديدم هنوز هيچكدوم به دلم نشسته تنها فيلمي كه يه خورده ترسناك بوده و ديدم فيلم اسير جن بوده آي مردم از ترس آي مردم
|
جيغ خيلي وحشتناكه 1-2-3 من اسير جن رو نديدم ميشه از نت دانلود كرد؟
|
عرض كنم خدمتتون جيغ تقريبا يه فيلم جنائيه ولي فيلم اسير جن در رابطه با يه مادره كه بچه دار ميشه و بچش جني ميشه و..... احتمال زياد بشه فقط بايد بگم اين فيلم قديميه . البته فيلمهاي قديمي استيل هيجان و ترس در اونها واقعي تر و جالبتره
|
كي ميدونه جن چه شكليه؟
|
جن شكل نداره ماهيته مجيد جان بعدشم فقط براي ترسوندن ماها ميان فقط براي اينكه حال مارو بگيرن
|
امكان نداره شكل نداشته باشه پس اين عكسا كه تو نت هست چين؟
|
واقعا فكر ميكني جن شكل داره مجيد مگه هوا شكل داره
|
مجيد تويي چرا ميگي مجيد؟ولي من خوندم كه از آتشه
|
مگه تو از خاكي پر از خاكي مجيد اين حرفا رو پيش كسي نگيا عزيزم جن ماهيتي است انكار ناشدني و به هيچ وجه قابل ديدن توسط چشم ما نيست اگر اين طور بود خوب آمار مرگ بايد در هر ثانيه به ميليون ميرسيد
اين بايد بدوني در هر جا به تعداد نفرات ساكن همون تعداد هم جن وجود داره مجيد يه دف نترسيا |
واي خدا مرگم ندههههههههههههههه اواااااااااااااا يعني الان تو خونه ما سه تا جن وجود داره؟نگو شبا خوابم نميگره الان
|
البته جنها هم مثه آدما خوب و بد دارن كافر و يكتا پرست در واقع يك جامعه مثل ما ادما يه دسته از اونها هم هست به نامه خبيثه كه معمولا اذيت و ازار ميدن و البته به اونهائي كه فكر ميكنن از اونها ميترسن پس هيچ وقت از اونها نترس اينها رو تو دوران نوجواني تو يه كتابي خوندو كه تحقيقات وسيعي تو اين زمينه شده بود .
|
دانه گيان براكم چه كاره اي ، درس مخواني دانشجوئي كا رمكني براكم دوس درم بيشتر در موردت بزانم البت جهت آشنائي خوت كه زاني ، يه كمي ا خوت قسه بكه بزار ايمييش بزانم و گرد كي رفبق بيمه ايمه كارمند يه شركت نو تهرانم ، در زمينه برق و نيروگاه فعاليت درم احداث ونصب
ايميش مدركم در زمينه برق فارغ التحصيل دانشگاه جامع هايد نو نزديكاي ميدان شهدا روبروي بازار تره بار خيابان سيلو گش گسب |
دلتنگ جان ميونت با نويسنده هائي مثل شل سيلوراستاين يا جبران خليل جبران يا لئون تولستوي و اين سبك نوشته ها چطوره
|
نه من زياد اين جور كتابا رو نميخونم
|
دوستان عزيز اگه جن و جن گيري تموم شده بريم سراغ موضوع ديگه ايي!!!
همه مون يه جورايي مثل جن مي شيم بعضي وقتا كه خودمون از خودمون هم ميترسيم... نظرتون راجع به كمك كردن به ديگران فارق از جنسيت،چيه؟؟؟؟؟؟؟ |
كمك كردن از هر نوعي خوبه البت اگه آدما موقع كمك بتونن چشاشون ببندند و بد كمك كنن
چون من فكر ميكنم اگر خيلي بخواهيم واقع بين باشيم معمولا آدما تو كمك كردن به جنس مخال پيش دستي ميكنن و من اصلا موافق اين كار نيستم شايد اگه ادما موقع دست گرفتن به فكر درست گرفتنش باشن ديگه به اينكه اين دست كيه فكر نمي كنن ولي اين رو هم اعتقاد دارم كه خيلي ها فقط به خاطر شيريني اين كار دست گيري ميكنن خدا كنه عوضش ببينن |
نقل قول:
به نظر من اين نوع كمك كردن طبيعيه (گرچه در برابر هر كسي اول بايد نيت آدم پاك و خالص باشه). و معتقدم توي زندگي هر كسي به اندازه نيتش و دلش خير و شر ميبينه. وقتي با عشق به همنوعت كه واقعا" به كمك نياز داره،كمك كني به نظرم چون خدا ناظر بر همه اعمال آدمه بهترين قاضي ميتونه باشه. گرچه متاسفانه چون بين آدما تخم بدبيني پاشيدن، اجتماع ديدي مناسب نسبت به كمك كردن به جنس مخالف نداره... |
درسته متاسفانه ديد تو جامعه ما به خاطر مسائلي كه تو مخ همه شده هميشه يه ديده منفيه البت اينم باز برميگرده به اينكه نيت آدما و باورشون چي باشه ولي شايد يه ورزي كه داره يواش يواش تو شهرهاي بزرگ پيش مياد اين فرهنگ محكم جا بيفته تا آدما قبل از اينكه روي قوطي رو ببينن توي قوطي رو ببينن
|
حالا اگه كسي حوصله داشت ميخوام يه موضوع واسه بحث بگم :
به نظر شما معني اين شعر كوتاه چيه : ببين فرصت نيست فرصت براي بودن نيست پس سعي كن تا درخت را احساس كني سبزه را بشنوي و بوسه دادن را از گل سرخ بياموزي تا شايد توانسته باشي درخت را تا مرز انار تعقيب كني چيه |
اگه اشتباه نكنم بايد شعر سهراب باشه؟!
فكر كنم با شعر جوابشو رو بدم بهتر ميشه... شادي را به كوچه هاي زندگي برگردانيم . با محبت به در خانه ي همسايه زنيم و اشكها را از چشمان پر نور دخترك همسايه كه از دوري بابا مي نالد پاك كنيم . در كوچه هاي زندگي گلهاي اميد بكاريم و با دستان پر محبت خود به آنها آب دهيم تا به شكوفه نشستنشان را با چشم دل ببينيم. همان گونه كه علي با وجود مظلوميتش از همسايه اش دريغ نكرد ........ وقتي كوچه هاي خلوت و تاريك به كوچه هاي پر مهر و آباد تبديل مي شود كه با پاي دل به ديدار همسايه بروي و آنگه كه دست نوازشت را بر سر طفلكي زيبا ميكشي تا دلش را شاد كني، نه با پول و مقام كه با مهر و لطف خود او را مجذوب محبت مي كني و به او مي گويي : تو نيزساز كن نغمه ي باهم بودن را بدون اينكه در نظر بگيري كه ازكجايي و چه رنگ و مسلك و آييني داري . |
مرسي ازت هيوا جان بخاطر شعر قشنگت البته شعر مال سهراب نيست اين شهر مال يكي از دوستان منه كه خيلي به شعر از نوع سپيد و نو علاقه داره يه مدتي هم توي انجمن شعري در كرمانشاه توي محله 22 بهمن بود ولي دوست دارم بدونم نظر نثر شما مخصوصا در مورد اون چند جمله اخرش چيه اگه بقيه دوستان هم نظري بدن خوشحال ميشم
|
به نظرم انسان رو تحريك ميكنه كه از لحظه لحظه زندگي لذت ببره و به حقيقت پيدايش انسان راهنماييش مي كنه.
در نهايت اسنان بايد به عرض (يعني به كيفيت نه كمييت) مسير زندگي توجه كنه! شايد فكر كردن و تعمق در رُستن دانه ايي از دل خاك و تبديل شدنش به درخت و آنگاه ميوه شدنش، قدرت لايزال الهي رو نشون بده. و روحي كه در ذات هر چيز نهاده شده. |
ميدوني من ازش پرسيدم انار يعني چي تو اين شعر به من گفت انار يه ميوه بهشتي از نظر اون انار استعاره از بهشت عشق اتشين شيريني و ازهمه مهمتر وقتي كه انار را ميشكافيم زير اون پوسته انباشته شده ازر هزاران هزار دون كه مثل ياقوت بوده و در واقع ميشه اونو تشبيه كرد به دلهاي ما ادمها كه وقتي به اون كمال مطلوب برسيم دل ما ميتونه مثه گنجينه اب بشه كه همه به اون دست پيدا كنن و از اون استفاده كنن كه نهاين منجر ميشه به كمال مطلق و وارد شدن به حس و ماهيتي كه بعضي ها به اون بهشت ميگن و در واقع يعني خدا
سادگي و زيبائي در برگ برگ گل سرخ شناورذ بوده و همچنين در عين سادگي زيباترين خلق شده خداوند است درخت هم كه مظهر سبزي زندگي حيات ايستادگي و گاهي هم فروتني است البته اينها نظر من اينطوره |
ميگما يا ما خيلي بيكاريم يا بقيه خيلي بيخابن بااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااا اهاااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااي هيچكي نيست ، كسي صداي من ميشنوه يكي جوابمو بده ديگه
|
نقل قول:
قروانگت توی نامه و توی قلیون خونه که کم و بیش جواب دادم دانشجوی نرم افزار رازی هستم ترم دوم بابام قراره اگه برم ترم سوم معدلم بیست باشه و خانم معلم ازم راضی باشه برام یه دوچرخه بخره... خیاوان سیلو یادی و خیر 3 سال راهنماییی و 4 سال دبیرستان و پیش م اونجا بودم هی یادش به خیر _:2:_:2: مدرسه تیزهوشان (شهید بهشتی ) توی بلوار بنت الهدی هی ترمینال یک چنی از وقت من و دوستامان برای اتوبوس فردوسی یا بهار اونجا سپری میشد به زور خودمونو سوار میکردیم بعد فردین بازی و حاجی بفرما بشین جای ما و مثل سگ پشیمونی تا مصدق سر پا بودن و دلک خوردن.. . راستی شهرای دیگه مردم توی اتوبوس جاشونو به بقیه میدن یا فقط کرماشانه یا اصلا اونجا اینقدر اتوبوس دارن که کسی سر پا وای نمیسه ؟ هی داد سالهای جوانی اونجا تخمه پزی های زیادی داشت و همیشه بوی تخمه ی بو داده میامد توی محل ... اقای حیدری بنک داری و .. .بعدا توی پاتوق بچه های کرماشان در موردشان بحث کنیم ببینم معلمای قدیممان کیا بودند.. نظرتون راجع به كمك كردن به ديگران فارق از جنسيت،چيه؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE] تهران تا کرماشان خیلی فرق مکنه جوش مهدی ... من خودم شاید اگه اونجا بودم کلا یه ادم دیگه بودم یه حور دیگه بودم من توی نت خیلی به اطرافیانم کمک میکنم فارغ از جنسیت و معمولا هم سو تعبیری پیش نمیاد هر چند منم روی سوژه ها خیلی دقت میکنم که نه برای خودم نه برای کسی سوتفاهمی پیش نیاد ولی توی جامعه خودمون نه فقط پسرها هستند که از فیض وجود ما بهرمند میشن :D نمیشه حالا خوش به حال ماهاییکه اینو فهمیدیم بد به حال کسایی که اونجان و نفهمیدن و سعی میکنن به اینجاییها کمک کنند و براشان قسه در مکنن :21: همیشه نظر ما مهم نیست ....بعضی وقتا نباید جلو اون جریانی که وجود داره وایساد و عصیان کرد دودش به چش طرفین میره و راه اصلاح رو برای بعدا و بقیه کور میکنه بعضی جاها میشه و امید به اصلاح هست باید روشنگری کنی توضیج بدی قسه بکنی بعضی جاها به طور مستقیم نیشه و نباید یه نفری بخوای چیزیو تغییر بدی بستگی به سبک سنگین خودمون داره و درکی که از جامعه و سلیقه و رفتار و هنجارش داریم نقل قول:
|
سلام
بچه ها اگه دوست دارين بياين تا در مورد اين جمله يه صحبتي داشته باشيم همه ميخواهند كسي باشند . هيچ كس نميخواهد رشد كند . كوته |
دوست داشتن تا خواستن خیلی فرق داره من دوست دارم رئیس جمهور باشم ولی نمی خوام چون خیلی سخته لطفا اصرار نکنید بعدش اگه کسی بخواد کسی بشه اینجا امکانات براش نیست شایدم به این علت باشه که توی مسیری قدم می گذاریم که قبلا دیگران رفتند ولی به بن بست رسیدند
|
منم موافقم دوست داشتن با خواستن از زمين تا آسمون فرق داره
|
آقا كسي تو اينجا رتبه اول كنكور هست
|
قراره من بشم سال دیگه بله کاری داشتین؟
|
پس مثه اينكه خودم فقط رتبه يك هستم هيچي مي خواستم با نوابغ معاشرت داشته باشم حيف شد شما هم برو لي لي بازي كن
|
اکنون ساعت 08:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |