![]() |
زندگی یعنی سیب سرخی دست یتیم
زندگی یعنی رقص مویی در نسیم زندگی چین است در جبین زندگی مرگ است در کمین زندگی یعنی زخم کهنه در جگر زندگی یعنی معشوق از عاشق بیخبر زندگی یعنی همش وهم و خیال زندگی یعنی آرزوهای محال زندگی یعنی سلامی بی جواب زندگی یعنی با چشم تو رفتن به خواب زندگی یعنی سراب وصل تو زندگی یعنی خراب مست تو زندگی مردیست تنها و غمین عمق دردش در شعراش ببین |
زندگی يعنی دو رکعت عشق ناب
زندگی یعنی نگاه آفتاب زندگی خورشيد پر خون است و بس سايه لک بيد مجنون است و بس زندگی فریاد سرخ بادهاست انعکاس تیشه فرهادهاست |
زندگی منشوریست در حرکت دوار!!!
|
زندگي اينه....
ميدوني وقتي خدا داشت بدرقم ميكرد بهم چي گفت؟ جايي كه ميري مردمي داره كه ميشكننت نكنه غصه بخوري تو تنها نيستي تو كوله بارت عشق ميگزارم كه بگذري قلب ميگزارم كه جا بدي اشكميدم كه همراهيت كنه و مرگ كه بدوني بر ميگردي پيشم.... |
زندگی را تو بساز نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف زندگی یعنی جنگ تو بجنگ زندگی یعنی عشق تو بدان عشق بورز ... |
زندگی یعنی 1.دوس داشتن خدا ودوستاش 2.دوس داشتن خودت 3.دوس داشتن همه مردم =لذت از زندگی
|
زندگي يعني يا علي
|
زندگی یعنی...
|
زندگي يعني مرگ ............................................ خوشت اومد سپاس بده |
نقل قول:
|
زندگی رودخانه ای جاریست با مرگ ماهیانش همچنان به راه خود ادامه می دهد.
زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند |
زندگی چون قفسیست
قفسی تنگ پر از تنهایی و چه خوب است لحظه غفلت ان زندانبان بعد از ان هم پرواز.... |
زندگی نبرد بی فرجام لحظه هاست،
هدف جنگیدن، خون دادن وبه خون غلتیدن است، هدف پیروز شدن نیست، که حریفی در این میانه نیست.... زندگی نبرد بی پایان میان من ومن است، گرچه هنوز مشخص نیست، کین نبرد مدام برسر چیست، |
زندگی فقط پول است ..با پول انسان به خدا میرسه ...تو ان دنیا هم اول خداوند به حساب بانکی ادمها نگاه می کنه ...کدام اعمال ...پول داشته باش تو بهشت بهترین جاها وبهترین حوریها بهت می دهند....فقط پول...
|
زندگی آیینه ی اعمال و کارهای توست
اگرعشق بیشتری می خواهی عشق بیشتر ی ببخش اگرمهربانی بیشتری می خواهی همواره بیشتر مهربان باش اگر می خواهی مردم نسبت به توصبورومؤدب باشند صبوری و رعايت ادب را مقدم بدار این قانون طبیعت است و در هرلحظه از زندگی ما اعمال می شود زندگی، هر آن چه را که هدیه كنی به تو بر می گرداند زندگی خوب تو حاصل یک تصادف نیست بلکه آیینه ای است از كارهای تحسین برانگیز و زیبای خودت |
زندگی یعنی جایی برای رسیدن به چیزایی که می خوام
|
باز هم پول ...این است تعریفی از زندگی ........با پول انسان به ارامش واقعی می رسد.......
|
غنچه با دل گرفته گفت
زندگي لب ز خنده بستن است گوشه اي درون خود نشستن است گل بخنده گفت زندگي شكفتن است با دهان سبز راز گفتن است گفتگوي غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش مي رسد تو چه فكر مي كني راستي كداميك درست گفته اند من كه فكر مي كنم گل به راز زندگي اشاره كرده است هرچه باشد او گل است گل يكي دو پيرهن بيشتر ز غنچه پاره كرده است |
زندگي يعني زكات علم
زندگي يعني هياهو بي هياهو زندگي يعني پروانه سوختن زندگي يعني حسرت يك لحظه پيش زندگي يعني نامه اي با خدا زندگي يعني كشف يك لبخند بر لبان قاصدك زندگي يعني گذشت زندگي يعني بخشيدن يك لبخند |
ول کنید این اشعار ...این حرفها به درد دنیای مجازی نت میخورهتا دنیای پرهیاهوی زندگی
خدا اول پول است...همین |
دوست عزيز من فكر ميكنم شما خيلي به بيراهه رفتين
خوب اگه به قول شما همه چي پوله پس بايد گفت ادما همشون يه قيمتي دارن ديگه بله پس قيمت شما چنده |
این حقیقت زندگی است ..دوست گرامی ....
زندگی بچه بازی نیست ..مشکلات فراوانی داره که همش با پول حل می شود همین |
من موافق نيستم چون من هم زندگي ميكنم ولي همه مشكلاتم را پول حل نميكنه حتي بعضي وقتا همين پول مشكل ساز ميشه در ضمن دووووووست عزيز جواب سوالمو نداديد . من هنوز منتظرم
|
ببخشید دوست گرامی
یا شما مرفه بی درد هستین یا صاحب گنج ......... اگر لطف کنی یه سری بزنی به جنوب شهر بهتر به حقیقت نزدیک میشی ؟ این جملاتی که شما می فرمائید فقط به درد دنیای مجازی نت می خوره ولا غیر!!!!!! |
نقل قول:
|
کدام سوال...من که جواب دادم
من که خودم شاهد بسیاری از بغض ها بودم که فقط به خاطر فقر وفلاکتی است که خداوند متعال بر سر انها نازل کرده است.. این یه حقیقتی است اما مثل همیشه تلخ........ |
نقل قول:
راستي شما نويسنده كتا هري پاتر رو ميشناسيد يا مثلن گيتس را ميتونيد بگيد اونها ابتدا چطور بودن |
بله خانم رولینگ را تا حدودی که الان صبحها صف میگیرند برای کتابهاش را می شناسم.
انجا فرق داره با ایران عهد عتیق ..انجا به انسانها اهمیت وارزش قائل می شوند نه اینجا با همه نا هنجاریهایی که برای مردم فلکزده ایران بوجود اوردند کمتر کسی را می توان یافت که کتاب بخونه؟ من هنوز هم میگم پول خدای همه هست ..چون خودم این موضوع را لمس کردم..... |
خانم يا آقاي plmoknijb لطفا ديگران را به آئين خودتان نشماريد با اين عبارت كه مي گيد پول خداي همه است چون خودتان اين موضوع را لمس كرده ايد پول خيلي خوب است اما توصيه مي كنم نپرستيدش يا لا اقل ديگران را به اين عمل زشت متهم و منتسب نفرماييد موفق باشيد
|
حقایق زندگی را نمیشه کتمان کرد باید گفت فعلا که سرمایه دارها وپولدارها دارند بر زمین وزمان حکم فرمایی می کنند..
اگر پول نداشته باشی نمی توانی ازدواج کنی نمی توانی خانه داربشی واز همش مهمتر اگر پول نداشته باشی مریض که شدی این دکترها که اکثرا تا پول نداشته باشی جواب سلامت را هم نمی دهند.... زندگی بر مبنای پول استوار است.......... |
نقل قول:
من سوالمو از شما ميپرسم قيمت شما چنده |
برچه اساسی ...معنویت من که خدا را شکر قبلا ان را قبول داشتم از زمانی که خودم را شناختم ان را طرد کردم وحالا فعلا ازاد وبی قید وبند از قوانین بدوی دین هستم
بعضی از انسانها قیمت ندارند به خاطر شرافتی که دارند مثل استاد شجریان........ |
فكر ميكنم شما خيلي هم تو جاده نيستين انكار خداوند يعني كفر و كفر هم چيز خوبي نيست من فقط ميتونم براتون دعا كنم چشمهايتان بازتر و دلتان روشنتر شود روزي كه اين هم مستلزم اينه كه با خودت و خداي خودت راسخ باشي
|
من خدا را قبول دارم ولی عدالتش را نه ....اگر تقدیره چرا بین همه فرق گذاشت ...
من ارادت خاصی به ائمه دارم وتا حالا خدا را شکر بی احترامی به این عزیزان نکردم ... زندگی واقعی قانون خاص خودش را داره که ان هم با مادیات تکمیل خواهد شد......... |
تذکر:
دوستان عزیز لطفا وقتی پستی میدید سعی کنید محتاطانه تر بنویسید درسته عقیده شخصیتون محترمه همه هم درد کشیده هستند به خصوص بچه های نت همه طعم فقرو چشیدن یا بدبختی رو اما دلیل نمیشه اوقات فراغت توی نت هم مثل دنیای کثیف بیرون کثیف شه این فروم جای بحث و جنجال های درد سر آفرین نیست بذارید اینجا حداقل رنگ سفید داشته باشه |
نقل قول:
عزیزم من و اکثر بچه های این فروم تا جایی که میشناسم وضع مالی درستی نداریم اگه پول بود صد در صد وضع بهتر میشد اما اینو مطمئن باش که پول خوشبختی نمیاره من 33 سالمه و بنا به تجربه هام میگم که هزاران نفر رو میشناسم که در نظر مردم میلیاردر یا حتی بیشترن... اما یه روز خوش ندارن که از ته دل بخندن یا تن سالمی ندارن که لذتشو ببرن به داشته هات ایمان داشته باش و محکم در مقابل سختی ها وایستا و مبارزه کن نتیجه ی تلاشتو حتما میبینی برات بهترین ها رو از خدامیخوام |
زندگي منشوري است كه هنگامي كه نور خداوند در آن ميتابد هزار رنگ از پس آن بوجود مي ايد شما كدام رنگ ان هستيد .
|
زندگی یعنی چکیدن همچو شمع
از گرمی عشق |
نقل قول:
|
در خدمت خلق بندگی ما را کشت....واندر پی نان دوندگی ما را کشت
هم منت خلق وهم محنت روزگار .....ای مرگ زود بیا که زندگی ما را کشت. |
| اکنون ساعت 09:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |