![]() |
تا از روحيه خوب شما دوستان انگيزه بگيرم .
|
من دنبال سریال ویکتوریا می گشتم یه هو سر از اینجا درآوردم
|
منم یه روز کوروش یه لینک داد
گفت اینم فروم منه...اون موقع دانشجو بودم... بعد نتونستم عضو بشم به کوروش گفتم یه ایدی واسم درست که به اسم mina110 و که بعدش هم خودمو پسوردشو عوض کنم گفتش چرا حالا این ایدی!!! خلاصه از همون روز اول از این نام کاربری من خوشش نیومد..بعد وابستگی ناسالم منو اینجا موندگار کرد:21: (اینم خنده ی چوبه دار بود) امیدوارم شما از این وابستگی ها نداشته باشین_:2: |
اصلا کی منو این جا عضو کرده؟:d
جهت دانلود یکی از آهنگ های نیما مسیحا(که هنوز این کار رو نکردم) همتون گُلید.:53: |
منم طبق معمول داشتم تو گوگل مدل لباسو بافتنیو اینجور چیزارو سرچ میکردم که سر از اینجا درآوردم. یکم چرخی زدم دیدم نه انگار سایت جالیه. عضو شدمو کم کم موندگار شدیم.:d |
من داشتم تو گوگل دنبال اسامی ایرانی میگشتم به اینجا رسیدم
و وقتی برخورد بسیار مودبانه و عالی اقا کوروش رو دیدم که به یه تاپیک مورد دار من چقدر قشنگ جواب داده بودن گفتم میمونم کجا ازین جا بهتر خداییش اقا مهدی شکوفه جان و بقیه هم خیلی خوبن این چیزاست که یه کاربرو به یه سایت علاقمند میکنه ممنون |
:d
این تاپیک کجا بود تا حالا ندیدم!!! هنوز این پی سی ناشناخته ها داره پس :65: من دنبال متن و شعری در مورد کویر بودم همون اولین سایت رو زدم و اومدم بعد عضو شدم. اوابل اصلا نمیدونستم چطور پست باید بزنی تو همون بخش اصلی ی تاپیک درست کردم و کار اشتباهی بود چون وجود داشت بعد دوباره برا همون موضوع باز ی تاپیک دیگه :d خب بلد نبودم تا اینکه یهو نامه اومد دیدم نوشته سنبل 2561 (عدد سابقش یادم رفته) معاون سایت! تعجب کردم خیلی مودبانه و دوستانه تذکر دادند اون شب 3 یا 4 بار جوابم رو داد وکلی راهنمای کردند بعد هم تو مشاعره و ورزش امیدخان عزیز راهنمایی کردند موندگار شدم اونم چه موندگاری خانم میگفت یک هفته که تو پی سی باشی خسته میشی ولی حالا میگه پی سی شده جز اعضای درجه یک خانواده امون:d بعد کم کم با امیر عباس اسقف اعظم(جاش حسابی خالیه)، شروین جان آشنا شدیم و معتاد شدیم. کوروش که نبودش. خیلی هم سایت گیر میکرد:d خوب شد تا حالا تاپیک رو ندیده بودم وگرنه مثنوی هفت من مینوشتم:d |
|
هیچی!انگیزه ی خاصی نداشتم!
واسه اوقات فراغت! |
من تا الان هیییییچ انگیزه ای نداستم ولی از امروز انگیزه گرفتم
واسه پیدا کردن چند تا دوست خوب;) |
اقا رفیق ناباب.!!!!!رفیق بد و نا باب پای من را به این انجمن باز کرد.وگرنه ما این جا بیا نبودیم که .!!!!
|
بهنام خدا
اول سلام عرض میکنم خدمت همه بینندگان و شنوندگان برنامه خوبتون و یه خستهنباشید هم به شما و همه دستاندرکاران عرض میکنم. من همیشه برنامه عالی و پرمحتوای شما رو هر هفته دنبال میکنم و این بهترین برنامهای هست که شبکه محترمتون لطف کرده، برای ما پخش میکنه. و در آخر ضمن خداحافظی، امیدوارم وقت برنامهتون بیشتر بشه. ممنون... (ببخشید حالا شبکه چند بود؟ کی پخش میشه؟) |
سلام بر دوستان گرامی
اگر من عضو انجمنم به خاطر این هست که انجمن هم عضوی از منه ! اومدم اینجا تا دوستی داشته باشم و دوستم داشته باشند ! حالا که هستم اینجا رو خیلی بیشتر از قبل می پسندم چون بهش عادت کردم ! |
راستش من انگیزه منگیزه ای نداشتم:d
ولی برام انگیزه درست کردن چند روزی بود روناک گیر سه پیچ داده بود که بیام عضو بشم منم هی میگفتم ولمممم کننننن بابا حوصله ندارم{قاط} بالاخره اومدم اینم بگم اولین کاریه که شروع کردم و یه ساله شده وهنوز تداوم داره کلا هر کاری رو نصفه ول میکنم زود دلمو میزنه اما به اینجا خیلی علاقمندم اولین جایی بود که عضو شدم. بعد یه جای دیگه رفتم که اونجاهم عالیه اما تا میرم (مث کسی که میره مهمونی حوصله ش سر میره)_:2:....... برقرار باشید:53: |
چند وقتی کوچ کردم اما همین انگیزهه دوباره برم گردوند:)
خوشحالم که بازم اینجام |
من خیلی وقته اهل پی سی ورلدم،
روزه اول توزیع دفترچه ارشد آزاد بود، میخواستم درباره شهر مورد نظرم اطلاع بیشتری کسب کنم، توی گوگل سرچ کردم تا اینکه اطلاعات کامل درمورد یزد رو توی این فروم پیدا کردم یا علی |
انگیزم خوندن مطالب و افزایش علم:cool:
|
والا من بی تقصیرم..
منو اغفال کردن.داشتم رد می شدم یهو یکی بیا.گفتم چیه؟گفت برو تو پی سی سیتی اسپم بده. منم اومدم.من گناه دارم.:17: |
چاکریم
راسش همون اول این آقای مدیریت ِ شما زل زد تو چشم ما
ما هم که عاچق چشمای گیرا ...سبز هم که بود رنگ چشماش:d بـــــله جانمان برایتان بگوید ماندگار شدیم دیگر...:5: ------------- آها یک چیز دیگر هم داشت که مارا پابند اینجا کرد. ما دیدیم اینها چیزهای خارجکی می نویسند که ما حالیمان نمیشود یکی زدیم توی سرشان {B Adabi} و بلاخره از زبان نفهمی خودمان خوشمان آمد و ماندگار شدیم ------------- درضمن هرچی مادرمان گفت دختر ورپریده نرو اینجور اینجاها .. معلوم نیس ادماش کین !_شکات ما گفتیم مادرجان نترس ما اینهارا نخوریم ؛ اینها مارا نمی خورند:15: ------------- پی نوشت : خلاصه چاکریم و از این حرفا و اگر خدا و ارشدهای این فروم بخواهند قرار است پایبند اینجا شویم :cool: |
خیلی برام جالب بود که بچه های کرمانشاه اینجا جمع هستن و من اصلا دوست ندارم عضو سایتی بشم اولین جا بود که عضو شدم;)
و مهمتر از همه گفتم شما هم از من مستفیض بشید و لذت ببرین :d |
من سر به هر سایتی میزنم عضو میشم اینم یکیش دیگه !
|
نه من عضویتم خیلی قضیه داره!!!
همه ش تقصیر شهرام ناظری بود! دیدم اینجا توی فروم متن شعراش هست، و باید آدم عضو بشه تا بببینه لینکاشو، دیه عضو شدیم دیه ..... و خیلی هم از این بابت خوشحالم. |
مطالب روانشناسی رو میخوندم و از همین طریق عضو شدم
|
این یه رازه!
اما انگیزه اصلیم هرچی بود الآن بخاطر انگلیسی اینجام! بچه های خون گرمی داره! |
این جانب به شخصه برای فعالیت در بخش انگلیسی و ترجمه در اینجایم. البته قبلا دلیلش فعالیت در عرصه نجومش بود که نشد، حالا اونم شاید بعدا ! چون میخواستم مطالبی رو بیارم اینجا که به زبان خودم باشه هر چند اطلاعات همون اطلاعاته. |
راستش ادمین اول که خودتون می دونین مامانم اینجا رو پیدا کرد |
تقریبا سه سال پیش بود که دنبال یه آهنگ "احسان خواجه امیری" میگشتم و اینجارو پیدا کردم، برای دانلودش باید عضو میشدم، به محض عضو شدن نامه ی خوش آمدگویی ادمین رو دریافت کردم، استقبال گرمی بود که نظیرش رو در هیچ سایتی ندیده بودم، از همون اول فهمیدم که اینجا با هر جای دیگه خیلی فرق داره، قوانین منحصر به فرد و محیط پاک و جو دوستانش منو جذب کرد،بدون اغراق میگم خیلی چیزها اینجا آموختم، مگه میشه از این همه مهر و صفا و محبت و ... "که اینروزا در خانواده های واقعی هم کم پیدا میشه" دل کند؟!! |
|
سلام به همه ی دوستان:53:
راستش دنبال یه جایی میگشتم که برم اونجا و شعرهایی که تو دفتر شعرم دارم ارسال کنم . ( البته بگم از شعرا و اشخاص مختلف ) که اومدم اینجا و عضو شدم . قبلا هم تعریف اینجارو شنیده بودم . به امید فرداهایی بهتر :53: |
حالا نوبت منه بگم:)
اول اینکه والا من نمیتونم کامل مثل اقا بیگ بنگ بگم اما من اولین بار با اسمس کردی با اینجا اشنا شدم اما بیشترین چیزی که باعث شد بیام و بمونم جو کرماشاهی بودنش بود بعد مثل خیلی از سایت و فروم دیگه فقط میخوندم(چون اصلاعادت به ثبت نام توی فروم وسایتا ندارم) خلاصه حدود 6 ماهی گذشت هوس کردم گفتم بزار منم اسمسامو بنویسم بعذ خلاصه ثبت نام کردم وفقط توی بخش اسمسا بودم بعد کلا رفتم وشروع کردم به درس خوندن اما فقط روزی نیم ساعت از اینترنت استفاده میکردم اونم میومدم فقط اسمس میخوندم یا مینوشتم:p والا انگار خاک پی سی دامن گیره بعد دیگه از جمع صمیمیش لذت بردم اینو واقعا میگم خیلی چیزا یاد گرفتم والانم اینجا رو مثل خانوادم دوست دارم:) و اگر یه روز نیام یه سر نکشم انگار اون روز یه چیزی گم کردم یا کم دارم{پپوله} |
الان این تایپیک رو دیدم یادم افتاد قبلا چندین بار میخواستم بیام بگم چی شد سر از اینجا درآوردم منتهی اصلا اصلا یادم نمی اومد الانم یادم نمیاد... |
دلیل
من داشتم دنبال یه اسم کوردی برای داداشم می گشتم که سر از این جا در آوردم ...
بعدش عین این غار نشین های باستان چشمم افتاد به مطالبی که به لهجه و زبان شیرین کوردی افتاد داشتم ذوق مرگ می شدم .. خلاصه خیلی خوشم اومد و فکر کردم خیلی خوبه عضو بشم و کلمه ها و گویش زیبای کوردی رو که خیلی ساله به دست فراموشی سپرده شده بود برام زنده و جان گرفتند .. . .و هم چنین صمیمیت و صفای دوستان منو بر آن داشت که بمونم {پپوله} عرض ارادت خدمت تمامی دوستان عزیز:53: |
استفاده ازمعلومات وتجارب دیگران وبالا بردن آموزه های عمومی وادبیاتی خودم
یافتن دوستان خوب و ازاین دست ......... |
من اولین بار به دنبال یک سرچ سر از این جا در اوردم و راستش اوایل ذوق داشتم که زودتر کابر فعال شم و واسه همون خیلی پست میدادم اما خوب متاسفانه همیهشه پستام اشکال داشت و یه مدتی کمی دلسرد شدم.بعدش بصورت مهمان میومدم اما دیدم عادت کردم به اینجا و شیفته اخلاق کاربرای فهیم اینجا مخصوصا اقای ادمین ,اقای انصاری و خانم معاون و دوستان عزیز دیگه شدم
مورد دیگه اینکه تو این سایت واقعا اختصاصی به هر مطلبی اشاره میشه و این که هر بخشی مدیری داره که واقعا اطلاعاتش با همون بخش مچ هستش خیلی عالیه و ادم رو سر ذوق میاره مثلا اقای مهدی خانم نجمه و مهرگان عزیز ........همه دوستان واقعا اطلاعاتشون خوبه اینم انگیزه من که الان خودمو جزوی از خانواده پی سی سیتی میدونم اگه قابل بدونند |
سلام |
سلام ، گلهای زیبای بهشتی :53: من تعریف این سایت عالی و همچنین شما عزیزان رو از اقا مهدی شنیدم و اینکه اینجا همه واقعا خوب و مهربونند ، بنابر این تصمیم گرفتم بیام و توی جمعتون باشم :53::cool: |
اولن : سلام :cool: |
یه مدت دلم میخواست با یکی مشاعره کنم! دیدم از اطرافیانم کسی حال و حوصله اینکار رو نداره... سرچ کردم رسیدم به این سایت و خیلی خیلی خیلی از این جا خوشم اومد
از مطالبش، مدیران و ناظران، ادمین، کاربرای عادی و فعال و درکل از همه چیز این سایت خوشم اومد... برخورد کوروش و بقیه دوستان مثل مینای گلم، آقای انصاری عزیز، کیانای نازنین و ... با من تازه وارد خیلی خیلی خوب بود و من جذبشون شدم یادش بخیر یه مدتی مجبور بودم تا ساعت 6 سرکار بمونم... عشقم این بود که بعد از ظهرها که سرم خلوت تر میشه زودی بیام اینجا... بعدها که ساعت کاریم کمتر و حجم کارم بیشتر شد، بازم نتونسم از اینجا دل بکنم حتی اگه فعالیتی هم ندارم ولی دوست دارم حتما باشم |
سرگرم شدن- پیدا کردن دوستانی خوب - مبادله اطلاعات
|
سلام دوستای خوبم
این سایتو اول از همه شکوفه جون به من معرفی کرد. وقتی واردش شدم به عنوان مهمان دیدم چه فضای گرمو دوستانه ای داره. بعدش عضو شدمو الآنم در خدمت شما هستم. شکوفه جونم این انگیزه رو در من ایجاد کرد و باعث شد که تو پیسی فعالیت کنم.:) |
اکنون ساعت 06:21 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |