![]() |
دنبال یه رویا که دست نیافتنی بود میدونستم از اول قلبم شکستنی بود مثل یه قصه زیبا ، مثل یه خواب کوتاه من اسمتو گذاشتم ،قشنگترین اشتباه |
وقتي به دنيا آمدم درون گوشم اذان گفتند، وقتي مي ميرم برايم نماز مي خوانند!
زندگي چقدر کوتاه است فاصله بين اذان تا نماز !!! |
سبز بودم
سبزتر از سرو كنار خانه امان وای نمی دانی چه ناگه دست غم سبزی ام را از من ربود زرد گشتم ، زرد زردتر از صورت آن كودكی كز غم مرگ مادرش گشته تباه ... |
کلمات قهرند با من ...
ساده می گویند : " تو رفتی ما هم می رویم " |
هرچه مي خواهد دل تنگت بگو
بهترین دوست اگر نیستی لا اقل بهترین دشمنم باش غمخوارم اگه نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هر چه هستی بهترین باش چون بهترین ها همیشه در خاطر می مانند پس در خاطرات بدم بهترین باش!!! |
نمي تونم این یاد رو کنار بزارم،
چون هر روز در خواب و بیداری اون رو می بینم ... هر روز هزار سئوال بی جواب تکراری به سراغم میاد! چرا اینطوری شد ؟ من باید از کی بپرسم ؟ |
هیچ کس ویرانیم را حس نکرد وسعت حیرانیم را حس نکرد در میان خنده های تلخ من دیده ی بارانیم را حس نکرد در هجوم لحظه های بی کسی غربت پنهانیم را حس نکرد انکه با اغاز من مانوس بود لحظه ی پایانیم را حس نکرد ........... |
عمر من غارت شد و غارتگر از من دور شد
من صبوری کردم و تاراجگر مغرور شد عمر من همراه با تکرار روز و شب گذشت شمع فانوس جوانی دم به دم کم نور شد |
هی فلانی! زندگی شاید همین باشد: یک فریبِ ساده و کوچک آن هم از دستِ عزیزی که تو دنیا را جز برای او و جز با او نمی خواهی. من گمانم زندگی باید همین باشد. ( مهدی اخوان ثالث ) |
برای چه آمده ام ،برای چه هستم و برای چه می روم؟کاش میدانستم!
|
دوست می شوم
با تمام غصه ها با کتابهای نخوانده با کمد های نا منظم با چشمهای نا مهربان با تمام دلتنگی های عصر جمعه با گل زرد نیمه کاره روی بوم با خستگی های هر روزه ام با دغدغه های فکریم با احساسهای دوست داشتن دیگران دوست می شوم با دوری تو با دوست نداشتنت با زندگی با بی کسی دوست می شوم با تمام دشمنی ها با حرفهای نگفته ام دوست می شوم با خودم ... |
امیدم باش َ |
کاش بدانی که
تو تمام سادگيم را زير سوال می بری. وقتی كه ميگویی دوستم داری... و من با تمام سادگی زير سوال رفته ام يقين دارم كه دروغ می گویی... |
|
چرا اینهمه چرا ی بی جواب تو این دنیا هست ؟
|
تمام حجم لحظه هايم پر از چشم های نا مهربان شده
کسی مرا به مهمانی ستاره ها دعوت نمی کند آسمان هم ديگر قرار داد دوستيمان را تمديد نمی کند زندگيم خالی تر از هميشه است هيچ دستی احساسم را نوازش نمی کند نمی دانم چه کسی در يک شب تاريک آمده و زندگيم را با قلم موی تاريکی رنگ کرده |
خوشا آنان كه در بازار گيتي |
خنــــــده بر لب ميزنم تا كس نداند راز من |
چی بگم از كجا بگم دردمو با كیا بگمبهتره كه دم نزنم حرفی از عشقم نزنم از عشقی كه گم شد و رفت عاشق مردم شد و رفت عشقی كه بی فروغ نبود برای من دروغ نبود بغض نشسته تو گلوم وقتی نشستی روبه روم من از خودم چرا بگم باید از اون چشا بگم خیره تو چشم مست تو دست میدم به دست تودل از زمونه میكنم حرف دلم رو میزنمچه حالتی داره چشات نرگس بیماره چشاتچشم تو خوابم میكنه مست و خرابم میكنهوقتی نشستی رو به من ازعاشقی بگو به منبزار چشات دل ببره اینجوری باشه بهترهچشات اگه پس نزنن چشای سرسپردمو میشه فراموش كنم خاطره های مُردَمو |
امیدم باش َ |
چه بي تابانه ميخواهمت ... ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوري ...821 |
نقل قول:
|
چرا؟بایدها و نبایدها؟
|
لبهای شکل خندهات را
خدا کجای چشمهای من جا کرده است؟ که هر نمازم به اقتدای توست ! |
دير گاهيست كه تنها شده ام |
اين دل بي انصاف خيلي چيزا داره كه بگه، ولي هيف كه نميشه صداش در بياد.
اگه بخواد حرف بزنه، عرش خدا ميلرزه ... چاره ام نيست جز، سكوت، سكوت و سكوت ...:32: |
غرور من که به ملک سخن، خدایی کرد دریغ، در طلب آشنایی با تو وفا و عشق تو را چون گدا گدایی کرد! |
نمي دونم که چرا هر وقت به تو مي رسم ،
نمي تونم از تو بگويم. براي گفتنت واژه کم ميارم، به هر حال ، بدان که بيشتر از اين حرف ها و واژه ها برايم معنا مي دهي.821 |
سكوت يعني :
يه حرف كه تو دلمه يعني يه اسم كه رو لبمه يعني يه شرم كه تو چشممه يعني يه آرزو كه تو سينمه ... سكوت يعني ... دوست دارم:20: |
شب است و ياد تو مرا پر از ترانه ميكند
چه كرده اي كه دل تو را چنين بهانه ميكند |
همه مي پرسند « چرا شكسته دلت ؟ مثل آنكه تنهايي ؟ ... چقدر هم تنها !پاسخ يك دريا را در قطره نمي توان پيدا كرد ... و سخن هزاران سال را در لحظه نمي شود جستجو كرد .... حرفهاي ساده من چقدر در هزارتوي ذهن پيچيده مي شود ؟ مگر ساده تر از اين هم مي توان صحبت كرد ؟! من از قله نمي آيم ... دره هم جاي من نيست ... من شهسوار عشقم و عشق همراه باد هميشه فرار مي كند... جاده ترك برداشته است از استواري من ... من كوله بار خويش را بسته ام .
|
برف ها کم کم آب می شود شب ذره ذره آفتاب می شود دعایی هر کسی رفته رفته مستجاب می شود |
ای کاش فردا، فردا نبود.... :29:
_:2: |
ما ممكن است كه از گُلي دير ياد كنيم، اما محال است كه عطرش را از دل پاك كنيم ...
|
به دنبال کسی هستم که دستانش پر از امید
میان شهر چشمانش پر از عشق و صفا باشد به دنبال کسی هستم که در این وادی غربت میان این همه دوری برایم تکیه گاه باشد به دنبال کسی هستم که تقدیمش کنم دل را و او هم با نگاه من به خوبی آشنا باشد به دنبال کسی هستم که چون دریای بی پایان برایم بی کران باشد و آرام و نهان باشد به دنبال کسی هستم که مانند شقایق ها همیشه عاشق و شیدا و لیکن... |
دیشب خدا مهمانم بود شام آبگوشت بود نخورد پس از بقیه توقعی نیست
|
راستش دل تنگ من يه غم بزرگي داره خيلي سخته من تنهام دعا كنيد خدا كمكم كنه
|
هر چی می خواهد دل تنگت بگو:
من گشنمه!!!!!!!!!! |
تنها دل خوشیم اينه كه هستی، تا دوباره بیایی و مرا در بر خویش گیری
من مظلومم در نگاه غریبانه تو می خواهم خود را قربانی این عشق کنم می خواهم با یاد تو، تا به عرش بروم می دانم آسمان هم یک روز از شادی من و تو اشک شوق می ریزد می دانم دوستم داری می دانم برای به هم رسیدن آرام و قرار نداریم و این را هم می دانم که راه درازی در پیش داریم من جز تو کسی را ندارم و نمی خواهم داشته باشم و در خاطره ام تنها تو را می بینم، و ما ادامه می دهیم ... |
اهــــــل دل ای نازنین هــایم ســـلام |
اکنون ساعت 06:45 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |