![]() |
اونقدر دلم میخواست بهت بگم...
ثروت شخصیت نمی اورد این رفتار ادمهاست که نشانه ی شخصیت انهاست!! |
سلام:)
دلم ميخواست هميشه بهت بگم چشمها را بايد شست جور ديگر بايد ديد اميدوارم حال همگيتون خوب باشه تاري قشنگه كه مثل پلنگه دوباره برگشت با يه دنيا سوغاتهاي خوب خوب |
فقط دوس داشتم بگم عاشقتم عشق من
|
از تمام دنیا فقط چشمهایت را خواستم آیا آسمان سهم زیادی از دنیاست؟
|
دوس داشتم بگم بی تو من تنهاترنم پس منو تنها نذار
|
با تمام وجودم دوستت دارم
|
ببخشيد.....
|
اینقدر دلم می خواست بهت بگم خیلی دنبالت گشتم،مین اشنا،غریبه،یعنی میشه روزی پیدات کنم.به امید اون روز.
|
از اون موقعی که رفتی یه غبار رو دلم نشسته وجودت میتونی این غبار رو پاک کنه
|
اينقدر دلم ميخواست بهت بگم
دوستت دارم اما افسوس زماني گفتم كه مسافر منزلگاه خدايت بودي. |
تو اگه بخوای فقط با یک نگاه من برات خورشیدو آتیش می زنم یه روزی دلم اگه تو رو نخواد من اونو از توی سینه می کنم تو رو به خود خدا به تموم این شبا تو رو جون رازقی به نماز عاشقی قسمت می دم قسمت می دم از عشقم نگذری {پپوله}
|
اينقدر دلم ميخواست بهت بگم ....
بودنت هديه اي ست براي قلب كوچكم.. و آرزوي من شادي دل توست. |
اوني كه عشق تو نگاش كاش كه تو خوب بودي باهاش.... |
اونقدر دلم مي خواست بهت بگم دوستت دارم چون تنهاترین فکر تنهایی منی.
:53::53::53: |
اينقدر دلم ميخواست بهت بگم كه
ديروز در دفتر نقاشي ام عكس خنده اي را كشيدم تا ان را بر روي لبانت بگذارم شايد ياد تلخ رفتنم را فراموش كني |
انقدر دلم مي خواد بهت بگم كه چرا براي همشه رفتي؟
|
نباشي تو دنيا مي خوام نباشه.... اين روزگار روزگارش سياه شه... دلم واسه كي جز خودت فدا شه.. نباشي تو دنيا مي خوام نباشه.... |
اقاجون دوست دارم....:53:
|
با تو هميشه و بي تو هرگز....
|
دلم ميخواد باشي و بهت بگم :
شب به كوچه زدم خورشيد همچنان مي سوخت آنجا ... در دل ِ آسمان هاج و واج در پي ِ تو بود |
یکی می پرسداندوه تو از چیست؟ سبب ساز سکوت مبهمت کیست ؟برایش صادقانه مینویسم : برای آنکه باید باشد ونیست!!!!!!!!!!!!!!!! |
كاش بودي تا دردهايم را برايت نقاشي ميكردم شايد تو رنگي قشنگتر به آن ميدادي
|
نبودنت دليل فراموشيت نيست {پپوله}
|
نبودنت.. نديدنت.. يا واسه هميشه رفتنت.. هرگز بهونه نميشه.. براي از ياد بردنت.... |
گفته بودم چو بیایی غم دل باتو بگویم
چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی!!!!!!!!!!! |
انتظار هنوز تمام نشد...
خسته شدم |
شايد به زبان نگويم دوستت دارم ولي در اندرون نگاهم شعله اي را ميبيني كه گرما بخش خاطرات توست
|
روبه روی من سرابه
بخت من همیشه خوابه روو دلم جای یه زخمه بی تو زندگیم عذابه توی این شهر سیاهی میدونم تو بی گناهی حتی واسه ی همیشه قشنگ ترین اشتباهی حالا دیگه خوب می دونم به تو رسیدن محاله برای گذشتن از من دل تو چه بی قراره تو غرورمو شکستی دل به یکی دیگه بستی حالا هر شب بی تو قلب من میگیره منو تهدید می کنه بی تو میمیره صدای رفتن تو توو گوشم انگار دیگه از پیشم برو خدا نگهدار می دونم که انتظار فایده نداره دل من همیشه زردو بی بهاره صدای رفتن تو توو گوشم انگار دیگه از پیشم برو....... خدا نگهدار...!! http://blogfa.com/images/smileys/24.gif http://blogfa.com/images/smileys/24.gif http://blogfa.com/images/smileys/24.gif |
براي نبودنت گلايه نمي كنم....
چون تا نبودنت نباشد... لذت بودنت احساس نمي شود... |
نمی تونم بی تو زندگی کنم
|
نمي تونم فراموشت كنم هرچن بين ما چيزي نبود... |
نگو بار گران بوديم و رفتيم..
نگو نامهربان بوديم و رفتيم... آخه اينها دليل محكمي نيست... بگو با ديگران بوديم و رفتيم.. |
نمی خوام بی تو باشم
دنیا بی تو برام مرگه مرگ |
کاش می دونستی چقدر ........
|
دلم برات تنگ شده
|
دلم برا تنگيده داداشي گلم....._:2: |
عشقتو برای کسی خرج کن که ارزش عشق تو رو بدونه
|
اينقدر دلم ميخواست بهت مي گفتم كه :
همیشه میخواستم مالک قلبت باشم ، نه مستاجرش !!! |