پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   ادبیات طنز (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=54)
-   -   مرد از دیدگاه طنز ( جدی نگیرید ) (http://p30city.net/showthread.php?t=1579)

behnam5555 07-11-2010 03:32 PM

انواع مردها

مردها مثل مخلوط کن هستند در هر خانه يکي از آنها هست ولي نميدانيد به چه درد ميخورد .

مردها مثل آگهي بازرگاني هستند حتي يک کلمه از چيزهائي را که ميگويند نميتوان باور کرد .

مردها مثل کامپيوتر هستند. کاربري شان سخت است و هرگز حافظه اي قوي ندارند.

مردها مثل سيمان هستند. وقتي جائي پهنشان ميکني بايد با کلنگ آنها را از جا بکني.

مردها مثل طالع بيني مجلات هستند. هميشه به شما ميگويند که چه بکنيد و معمولاً اشتباه مي گويند.

مردها مثل جاي پارک هستند. خوب هايشان قبلا اشغال شده و آنهائي که باقي مانده اند يا کوچک هستند يا جلوي درب منزل مردم .

مردها مثل پاپ کورن ( ذرت بو داده ) هستند. بامزه هستند ولي جاي غذا را نمي گيرند .

مردها مثل باران بهاري هستند . هيچوقت نميدانيد کي مي آيند ، چقدر ادامه دارد و کي قطع ميشود .

مردها مثل پيکان دست دوم هستند ارزان هستند و غير قابل اطمينان.

مردها مثل موز هستند، هرچه پيرتر ميشوند وارفته تر ميشوند .

مردها مثل نوزاد هستند، در اولين نگاه شيرين و بامزه هستند اما خيلي زود از تميز کردن و مراقبت از آنها خسته مي شويد .

ابریشم 08-27-2010 03:50 PM

50 مزیت مرد بودن( طنز)

1-اسم هر جک و جونوری رو روی شما نمیگذارند از قبیل آهو ،غزال ، پروانه ، شاپرک و موارد دیگر که اینجا جاش نیست
2-در عروسی میتونید لباسی رو که بارها به تن کردید رو دوباره بپوشید
3-میتونید هر صد سال یه بار هم موهاتون رو شونه نکنید و بعد بگید مد روزه
4-از ترس اینکه کسی سن شما رو بفهمه شناسنامتون رو قایم نمیکنید
5-مطمئنا استهلاک فک شما به مراتب کمتر است
6- مدل لباس دختر شمسی خانم چشمهاتون رو داخل دهانتون سرنگون نمیکنه
7-در موقع استرس هیچوقت ناخنهای خود را نمیجوید
8-هفته ای دو بار شکست عشقی نمیخورید!

9-لازم نیست از 18 سالگی موهای سرتون رو رنگ کنید چون موهای جوگندمی خیلی هم به شما میآد
10- فقط شما میتونید برید استادیوم
11- خودتون پنچری ماشینتونو میگیرید
12-لازم نیست با قرار دادن انواع جکهای هیدرولیک و غیر هیدرولیک در پاشنه کفش قدتون رو افزایش بدید
13- میتونید تمام روز بادوستانتون برید کوه و وقتی برمیگردید خونه برای خانمتون تعریف کنید که چه روز پرکاری داشتید
14- موقع خواستگاری به هیچ وجه نگران بر هم خوردن تعادل سینی چای نیستید
15- از دیدن کله پاچه دچار تشنج نمی شید
16- هیچ کس از اینکه دست پخت افتضاحی دارید به شما ایراد نمیگیره
17- فقط شمایید که لذت تماشا کردن فوتبال یوونتوس- بارسلونا را با گزارش عادل فردوسی پور درک میکنید
18- فقط شمایید که میتونید لذت تکچرخ زدن با cg رو تجربه کنید
19- میتونید با خط ریشتون بیش از 12000 اثر هنری خلق کنید
20- به طلا و جواهرات دیگران در حالی که دارید از حسادت منفجر میشید نگاه نمیکنید
21- تو عروسی ها لازم نیست چند تن زنجیر از خودتون آویزون کنید که تازه دیگران ازتون بپرسند بدلییییییه ؟
22- سر سفره عقد لازم نیست برید گل بچینید و گلاب بیارید و نون بگیرید و اینا...
23- در حالی که خواهرتون باید بمونه خونه و آشپزی یاد بگیره شما میرید بیرون و گل کوچیک بازی میکنید
24- لازم نیست آدرس تمام مزون ها، پاساژها ،بوتیک ها و مراکز لاغری شهرتون رو حفظ باشید
25- اگه تو خیابون تویوتا کمری جلوی پاتون نگه نداشت به راحتی سوار یه پیکان میشید
26- لازم نیست همیشه جای جورابهای همسرتون رو حفظ باشید
27- فقط شما میتونید سه ساعت تمام برنامه نود رو با دوستاتون تفسیر کنید
28- لازم نیست روزی چهار بار مثل آمپول ب کمپلکس سریالهای بی سر و ته وطنی رو تماشا کنید
29- لازم نیست سالی یه بار زاویه دماغتون رو نسبت به افق تغییر بدید
30- میتونید حتی تا محل کارتون رو هم با دوچرخه طی کنید و کسی اونجوری به شما نگاه نکنه
31- میتونید راحت رو صندلی های جلوی اتوبوس بشینید و در عقب دود نخورید(البته این اتوبوس های brtاین قضیه رو خرابش کرد)
32- میتونید با شلوارک و رکابی راحت تا سر کوچه برید
33- خیالتون راحته که هرگز یک خواهر شوهر (و ایضا جاری) که مدام رو اعصابتون رزم آیش برقرار کنه ندارید
34- لباسهاتون ظرف 48 ساعت دلتون رو نمیزنه
35- در زیر گرمای نابود کننده تابستون خیلی راحت با یه آستین کوتاه میایید بیرون
36- نیازی ندارید هر روز که از خواب پا میشید تا ساعت 6 بعدازظهر رو جلوی آیینه با خودتون ور برید
37- نیازی نیست سه چهارم عمرتون رو توی کلاسهای آشپزی ،خیاطی، گلدوزی، آموزش فال شیرموز و تقویت اعتماد به نفس در 3/0 ثانیه بگذرانید
38- نیازی نیست داخل کیفتون به تعداد رنگهای یک lcd لنز چشم داشته باشید(رنگهای lcd معمولا بالای 16 میلیون میباشد)
39- اگه به انواع فنون حرکات موزون آشنا نبودید هیچ اشکالی نداره
40- فقط شما میفهمید که یک 206 اسپرت خفن چقدر زیباست
41- بدون اینکه کسی بهتون چیزی بگه میتونید ساعتها پلی استیشن بازی کنید
42- با دیدن سوسک و موش و امثالهم اجدادتون از گور در نمیایند و جلوتون رژه نمیروند
43- فرق cd رو با بشقاب میوه خوری متوجه میشید
44- با یک سرماخوردگی سه ماه در ccu بیمارستان بستری نخواهید شد
45- میتونید یه جوک بامزه تعریف کنید بدون اینکه خودتون قبل از همه دو ساعت تمام بهش بخندید
46- روی در هیچ مغازه ای ننوشته اند که از پذیرفتن آقایانی که شئونات اسلامی را رعایت نکنند معذوریم(بس که محجوب هستند آخه)
47- داشتن ریش پروفسوری از ویژگی های بسیار ممتاز است که مخصوص شما آقایان میباشد
48- فقط شما میتونید کت و شلوار بپوشید و کروات بزنید و کلی خوشتیپ بشید
49- بیش از 60 درصد رشته های مهندسی رو شما به خودتون اختصاص دادید(دیگه از این با کلاس تر؟)
50- و در نهایت اینکه میتونید تو خیابون از هر کس که دلتون خواست بپرسید ساعت چنده؟!

deltang 09-01-2010 11:52 PM

شوهرشناسی سنَّتی و مدرن . طنز ایران

شوهرشناسی سنَّتی

- اگر آقایتان شبها دیر به منزل می آید، لابد کار دارد که دیر می آید! اگر شما بیرون کار می کردید که ممکن بود اصلاً همان آخر شب هم به منزل نیائید!!
- اگر آقایتان انتظار دارد وقتی به منزل می آید برای او چای بیاورید، بدون حرف اضافی این کار را انجام دهید، وگرنه ممکن است اگر آقایتان اجازه نمی دهد هر کجا که می خواهید بروید، خدا را شکر کنید که اجازه می دهد نفس بکشید!!
- اگر آقایتان به شما خرجی نمی دهد، لابد خرجهای مهمتر از منزل دارد، جیکتان هم در نیاید!!
- اگر آقایتان اجازه نمی دهد سر کار بروید، سپاسگزارش باشید
- اگر آقایتان اجازه می دهد که بیرون از منزل هم کار کنید، از اینکه شما را قابل دانسته تا هم در منزل و هم بیرون از منزل کار کنید، از او تشکر کنید!!!
- اگر آقایتان به کوچکترین حقوق زنان بی توجه است، حقتان است اگر تحویلتان هم بگیرد شما به او می گوئید زن ذلیل!!!
-
– اگر آقایتان برای شما هدیه نمی خرد، رویتان را زیاد نکنید! او خودش برای شما بزرگترین هدیه است! و یا لااقل بزرگترین هدیه که شما را همیشه تحمل می کند!!!!

زی زی لوژی (شوهرشناسی مدرن) :

- اگر شوهرتان شبها دیر به منزل می آید، درب را به رویش باز نکنید!! مبلغ مهریه را هم به او یادآوری کنید تا کامروا شوید!!
- آگر شوهرتان از شما انتظار پذیرائی دارد، یک هفته او را ترک کنید!!! از هفته آینده خودش هر شب برایتان کاپوچینو درست خواهد کرد!!!
- اگر شوهرتان موافق نیست که شماهر جایی می خواهید بروید، مگر شما منتظر اجازه او بودید؟!! خوب بروید!! تازه بعد هم غر بزنید که از این زندگی خسته شدین
- اگر شوهرتان به شما پول نمی دهد، شما هم به او روندین!!! دو سه روز کم محلی هم بی اثر نیست!!!
- اگر شوهرتان موافق کار کردن شما در بیرون از منزل نیست، خانه را به گند بکشید بی حوصلگی به را بیندازید افسرده باشید تا شما را به کار بیرون از منزل تشویق کند!!!
- اگر شوهرتان موافق کار کردن شما در بیرون از منزل هست،از زیر کار کردن در برید وانمود کنید که دوست ندارید نحوه جارو کردن و ظرف شستن و….. را به او آموزش دهید!! هرجند اقایون همه بلد هستن
- اگر شوهر شما فمینیست نیست،زن ذلیل که هست
- اگر شوهرتان به مسائل شما بی اعتناست شما بی اعتنا تر باشی ازصبح تا امدن او با دوستان گپ بزنید تا چشمتون به او افتاد قیافه بگیزرید که ناراحت هستید

سالومه 09-10-2010 05:25 PM

شما مردها چقدر بهانه گیر هستید:

عیب کوچولوی عروس
جواني مي خواست زن بگيرد به پيرزني سفارش کرد تا براي او دختري پيدا کند.
پيرزن به جستجو پرداخت، دختري را پيدا کرد و به جوان معرفي کرد وگفت اين
دختر از هر جهت سعادت شما را در زندگي فراهم خواهد کرد.

جوان گفت: شنيده ام قد او کوتاه است
پيرزن گفت:اتفاقا اين صفت بسيار خوبي است، زيرا لباس هاي خانم ارزان تر
تمام مي شود

جوان گفت: شنيده ام زبانش هم لکنت دارد
پيرزن گفت: اين هم ديگر نعمتي است زيرا مي دانيد که عيب بزرگ زن ها پر
حرفي است اما اين دختر چون لکنت زبان دارد پر حرفي نمي کند و سرت را به
درد نمي آورد

جوان گفت: خانم همسايه گفته است که چشمش هم معيوب است
پيرزن گفت: درست است ، اين هم يکي از خوشبختي هاست که کسي مزاحم آسايش
شما نمي شود و به او طمع نمي برد

جوان گفت: شنيده ام پايش هم مي لنگد و اين عيب بزرگي است
پيرزن گفت: شما تجربه نداريد، نمي دانيد که اين صفت ، باعث مي شود که
خانمتان کمتر از خانه بيرون برود و علاوه بر سالم ماندن، هر روز هم از
خيابان گردي ، خرج برايت نمي تراشد

جوان گفت: اين همه به کنار، ولي شنيده ام که عقل درستي هم ندارد
پيرزن گفت: اي واي، شما مرد ها چقدر بهانه گير هستيد، پس يعني مي خواستي
عروس به اين نازنيني، اين يک عيب کوچک را هم نداشته باشد

.

احمد شاملو

فرانک 09-13-2010 11:47 PM

آقایون قبل و بعد از ازدواج

قبل از ازدواج : خوابیدن تا لنگ ظهر
بعد از ازدواج : بیدار شدن زودتر از خورشید
نتیجه اخلاقی : سحر خیز شدن
قبل از ازدواج : رفتن به سفر بی اجازه
بعد از ازدواج : رفتن به حیاط با اجازه
نتیجه اخلاقی : معتبر شدن
قبل از ازدواج : خوردن بهترین غذاها بی منت
بعد از ازدواج : خوردن غذا های سوخته با منت
نتیجه اخلاقی : تقویت معده
قبل از ازدواج : استراحت مطلق بی جر و بحث
بعد از ازدواج : كار كردن در شرایط سخت
نتیجه اخلاقی : ورزیده شدن
قبل از ازدواج : دید و بازدید از اماكن تفریحی
بعد از ازدواج : سر زدن به فامیل خانوم
نتیجه اخلاقی : صله رحم
قبل از ازدواج : آموزش گیتار و سنتور و غیره
بعد از ازدواج : آموزش بچه داری و شستن ظرف
نتیجه اخلاقی : همدردی با مردها
قبل از ازدواج : گرفتن پول تو جیبی از پاپا
بعد از ازدواج : دادن كل حقوق به خانوم
نتیجه اخلاقی : مستقل شدن
قبل از ازدواج : ایستادن در صف سینما و استخر
بعد از ازدواج : ایستادن در صف شیر و گوشت
نتیجه اخلاقی : آموزش ایستادگی
قبل از ازدواج : رفتن به سفرهای هفتگی
بعد از ازدواج : در حسرت رفتن به پارك سر كوچه
نتیجه اخلاقی : امنیت كامل

فرانک 09-15-2010 11:39 AM

پدر: دوست دارم با دختري به انتخاب من ازدواج کني
پسر: نه من دوست دارم همسرم را خودم انتخاب کنم
پدر: اما دختر مورد نظر من ، دختر بيل گيتس است
پسر: آهان اگر اينطور است ، قبول است
پدر به نزد بيل گيتس مي رود و مي گويد: براي دخترت شوهري سراغ دارم
بيل گيتس: اما براي دختر من هنوز خيلي زود است که ازدواج کند
پدر: اما اين مرد جوان قائم مقام مديرعامل بانک جهاني است
بيل گيتس: اوه، که اينطور! در اين صورت قبول است
بالاخره پدر به ديدار مديرعامل بانک جهاني مي رود
پدر: مرد جواني براي سمت قائم مقام مديرعامل سراغ دارم
مديرعامل: اما من به اندازه اندازه کافي معاون دارم!

پدر: اما اين مرد جوان داماد بيل گيتس است
!!! مديرعامل: اوه، اگر اينطور است، باشد

مهدی 09-24-2010 02:42 PM

روش های پسر آزاری

1 - اگه بهتون زنگ زد (در این مسئله فرض بر سعید نام بودن دوست پسرتونه...!!!) بگین سلام حمید جون.بعد یه دفعه انگار که تازه متوجه شدین بگین اوا خاک به سرم علی تویی؟؟؟؟می تونین این سیر رو تا جهار پنج بار تکرار کنین ولی بار ششم دیگه خطر مرگ داره.:65:من مسئولیتی در قبال این حادثه ندارم.

2 - بهش زنگ بزنین و بگین کسی خونه نیست و دعوتش کنین خونتون ، بعد با دختر همسایه برید سینما و فیلم دختری با کفشهای کتانی یا عروس فراری رو ببینید.

3 - تا یه شوخی کوچیک با شما کرد سریعا جبهه بگیرین و باهاش دعوا کنین. با کلماتی از قبیل:مگه تو خودت خواهر مادر نداری؟...یا یه همچین چیزایی .ولی دو تا سه دقیقه بعد خودتون یه جک فجیع یا افتضاح تعریف کنید و بعدش بشینید و قیافه بنده خدا رو تماشا کنید.

4 - عکسهای دو نفره ای رو که با پسر نوه عمه ی خاله ی پدربزرگ پسر دختر خالتون و یا امثالهم گرفتید بهش نشون بدید ولی بهش اجازه ندید حتی یه دونه عکس باهاتون بگیره.

5 - موقع تولدش جلوی دوستاش فقط بهش یه شاخه گل هدیه بدید و حالشو حسابی بگیرید و (احتمالا بسته به قدرت و توانایی قلبی و شرایط جوی) بشینید و سکته شو تماشا کنید و لذت ببرید.

6 - همین که تو ماشین بغل دستش نشستین شروع کنین به عطسه کردن و از بوی ادکلن چند صد هزار تومنیش که با زجرکش کردن پدر و مادرش خریده ایراد بگیرید و بهش بگید که به این بو حساسید.

7 - وقتی داره باهاتون حرف می زنه همین که به جای حساس حرفاش رسید بی مقدمه موبایلشو بردارید و به یکی از دوستاتون زنگ بزنید و چهار ساعت و چهل و هشت دقیقه با دوستتون حرف بزنید و اون بدبختو تو کف حرف زدن و تو فکر قبض موبایل بذارید.

فرانک 09-24-2010 09:45 PM

من زوج خوشبخت و موفقی را در این دنیا می‌شناسم که مدتهاست بدون کوچکترین مشکلی، رابطه‌شان ادامه دارد و هیچ‌وقت هم با هم دعوا و بزن‌ بزن نمی‌کنند !!

یک روز از این زوج موفق سوال کردم:
دلیل موفقیت شما در چیست؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمی‌کنید!!؟

آقاهه پاسخ داد: ببین! من و خانمم از روز اول، حد و حدود خودمان را مشخص کردیم و قرار شد خانم بنده، فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا، فقط در مورد مسائل کلی نظر بدهم!

گفتم: چه خوب! آفرین! زنده‌باد رفیق! تو آبروی همه‌ی ما مردها را خریده‌ای! من بهت افتخار می‌کنم.
حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اون‌ها حق اظهارنظر داره، چی هست!!؟

آقاهه گفت: از روز اول قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی نظر بده و تصمیم بگیره
مسائل بی‌اهمیتی مثل این که ما چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشین‌مان چه باشد
چی بخوریم، چی بپوشیم و با کی رفت ‌و‌ آمد کنیم و ...

گفتم: اِ!!! من که رسما هنگ کردم رفیق!
پس اون مسائل کلی که تو در موردش نظر می‌دی، چی‌ هست!!؟

آقاهه گفت: من فقط در مورد مسائل بوسنی و هرزگوین، نوسانات دلار، و مسائل کاری نظر می‌دهم!!

فرانک 09-27-2010 08:31 PM

طنز: مردان دروغگو
روزنامه «دیلی اکسپرس» گزارش داده است که: «مردان 2 برابر زنان به همسر، همکاران و رؤسای خود دروغ می.گویند. مردان هر روز 6 بار دروغ می.گویند».
درست است، بنده هم همین نظر را دارم که مردان هر روز 6 بار دروغ می.گویند، لذا دروغ.های چند نفر را بررسی می.کنیم.

نفر اول:
دروغ اول: سلام عزیزم. صبحت به خیر، چقدر خوشگل شدی امروز!
دروغ دوم: وا، چه خوب. بابات اینا شب میان خونه.مون؟ چه عالی، خیلی خوشحالم کردی.
دروغ سوم: حتماً برات می.خرم.
دروغ چهارم: الو، عزیزم من الان توی جلسه.ام.
دروغ پنجم: خورده به در ماشین قرمز شده!
دروغ ششم: اگه بدونی امروز چقدر دلم برات تنگ شده بود؟!

نفر دوم:
دروغ اول: به خدا قیمت خریدش همینه.
دروغ دوم: نه حاج آقا روزه.م، نوش.جان.
دروغ سوم: بحمدالله، اوضاع بهتره.
دروغ چهارم: نه خیر حاج.آقا، مادر بچه.ها هستند. تماس گرفتند گفتند التماس دعایشان را به سمع حضرتعالی برسانم.
دروغ پنجم: محتاجیم به دعا.
دروغ ششم: بذار، بچه به دنیا بیاد، براش شناسنامه می.گیرم. صیغه.ای و عقدی نداره، بچه.م، بچه.مه.

نفر سوم:
آقای محترم بنده از صبح تا حالا 6 مرتبه عرض کرده.ام که در اغتشاشات اخیر هیچ نقشی نداشته.ام. من رفته بودم نون بخرم.

نفر چهارم:
دروغ اول: دوستت دارم.
دروغ دوم: دوستت دارم.
دروغ سوم: دوستت دارم.
دروغ چهارم: دوستت دارم.
دروغ پنجم: دوستت دارم.
دروغ ششم: خیلی خیلی دوستت دارم.

نفر پنجم:
دروغ اول: به نام خدا
دروغ دوم: به گزارش خبرنگار ما همانطور که در تصاویر می.بینید.
دروغ سوم: توجه شما را به گزارش مردمی جلب می.کنم.
دروغ چهارم: کلیه مسئولان خدوم و زحمت.کش. . .
دروغ پنجم: . . . وی افزود. . .
دروغ ششم: . . . شاد و سربلند باشید.

نفر ششم:
دروغ اول: لطفاً مساعدت شود. امضا: مدیر
دروغ دوم: اقدام مقتضی مبذول گردد. امضا: مدیر
دروغ سوم: در تسریع این امر بکوشید. امضا: مدیر
دروغ چهارم: کاملاً موافقم. امضا: مدیر
دروغ پنجم: انجام شود. امضا: مدیر
دروغ ششم: همکاری گردد. امضا: مدیر

مهدی 11-12-2010 03:22 PM

جغرافيای مردان !!

آقايان درسن14تا17سال مانند کشور کره شمالي هستند كه قدرتي ندارند ولي ادعاي قدرت و سرکشي مي کنند.

در سن18 تا 19سالگى،مثل هندوستان هستندكه براي زندگي کردن 4 راه پيش روي خود مي بينند. ياکنکور يا سربازي، به عبارت بهتر (آشخوري) يابيشتر مواقع عاشق ميشن و تا صبح واسه عشقشون شعر ميگن و ياپايان زندگي و مرگ.

در سن 20تا27سالگى، مانندکاناداهستندكه بسيارخون گرم ومهربان اوج جواني،زيباودلربا، براي هردختري خيلي زودويزاي پذيرش صادرمي کنند.دراين دوران درتمام مدت ازطرف جنس مخالف زيرنظرهستن وبرايشان دامهاي زيادي گسترانده شده است.

بين سن27تا32سالگى،مانندترکيه هستندكه بدين معناکه دردام گرفتارشده اندوفقط به حرف رئيس بزرگ که همان خانومشان باشدگوش مي دهند.پرازعشق.

درسن32تا40سالگى،مثل ژاپن هستندكه کاملا"کاري شده اند.آينده روشن رادرفعاليت شبانه روزي مي بينند.

بين40تا50سالگى،مانندروسيه هستندكه بسيارپهناور،آرام وبسيارقدرتمنددرجامعه وبه عنوان راهنماوحلال مشکلات.

درسن50تا65سالگى،مانندکشورهاي تازه استقلال يافته شوروي سابق هستندكه بايک گذشته درخشان وبدون آينده.

بعداز65سالگى،شبيه عربستان هستندكه همگان فقط به خاطرمال وثروت به آنها احترام مي گذارند.

فرانک 11-24-2010 08:45 AM

لغت نامه آقایان !
چه جالب . بعد چی شد؟
ترجمه : هنوز داری حرف می زنی؟ بس کن دیگه.

این بار دیگه چیکار کردم؟
ترجمه: این بار چطوری مچم رو گرفتی؟

عزیزم خسته ای . بیا یه کم استراحت کن.

ترجمه: صدای جارو برقی نمی ذاره پلی استیشن بازی کنم. خاموش کن.

یااااادم رفت.

ترجمه: کد پستی سی و چهار رقمی خاله اولین دوست دخترم رو هنوز یادمه اما روز تولد تو رو یادم رفته.

از صبح تا شب دارم جون می کنم بخاطر تو و این بچه.

ترجمه: امروز از محل کار مرخصی گرفتم با رفقا رفتیم کنار رودخونه کباب خوردیم.

عزیزم راهو بلدم.

ترجمه: می تونم راهو پیدا کنم به شرطی که بفهمم تو کدوم کشوریم.

نتونستم پیداش کنم.

ترجمه: شئی مورد نظر بیش از یه متر با من فاصله داشت. حوصله نداشتم پاشم.

برای تمام کارهام یه دلیل منطقی دارم.

ترجمه: یه کم فرصت بده یه خالی بندی جورکنم

فرانک 12-05-2010 03:15 PM

موندم اینو کجا بزارم ؟
موندم چی به این مردا بگم
من که رفتم دعوا کنم.....:rolleyes:

http://www.parsine.com/files/fa/news.../19086_170.jpg

فرانک 12-07-2010 05:52 PM

انقراض مردا در چند سال بعد!!!
سال 1332
دختر خانواده همراه با مادرش كنار حوض روی تخت چوبی نشسته اند و یك ظرف هندوانه قرمز جلوی شان است. دختر خانواده برای دختر همسایه تعریف می كند: آره زری جون، داداش فرمونم وقتی شنید این پسر لاغرمردنی به من متلك گفته همچین زدش كه به سوسك می گفت خرس قطبی. تازه خود داداشم هم گفته می خواد برام یه شوهر خوب پیدا كنه. مادر دختر می گوید: خدا سایهء مرد را از سر هیچ خونه ای ورنداره.
سال 1342
پدر خانواده با عصبانیت وارد اتاق می شود و پس از آنكه كمی جَنَم رو كرد و چهار تا كاسه كوزه را زد شكست، فریاد می زند: دخترهء چشم سفید حالا واسهء من دانشگاه قبول میشه... چشمم روشن... مردم از فردا نمی گویند آقا رضا غیرتِ تو شكر؟ هیچی دیگه ولش كن فردا می خواهد شلوار مدل برمودایی و مانتوی بدن نما بپوشد و نوبل صلح هم بگیره... زن اگر اجنبی ها بهش نوبل صلح بدهند مردم چی می گویند؟ مادر خانواده با لحن التماس آمیز می گوید: مرد، حالا چرا شلوغش می كنی؟ نوبل و برمودا چیه؟ دخترمون فقط دانشگاه قبول شده، همین... این قدر سخت نگیر... بالاخره با اصرارهای مادر، پدر قبول می كند دخترش به دانشگاه برود. وقتی پدر قانع شده سیگارش را روشن می كند و مادر می گوید: مرد، خدا سایهء تو را از سر ما كم نكند
سال1352
فریادِ مردِ خانواده تمام كوچه را پر می كند: چی؟! می خواهد برود سرِ كار؟! یعنی من این قدر بی غیرت شدم كه دخترم بره سر كار و پول بیآره تو خونه؟ پس من اینجا هویجم؟ مگر این كه بابت این بی آبرویی از روی نعش من رد شوید... كسی از روی نعش مرد خانواده رد نمی شود ولی دختر خانواده هم چند ماه بعد با وجود غرغرهای پدرش بالاخره سر كار می رود. صدای مادر خانواده به گوش می رسد: مرد، خدا تو را برای ما حفظ كند
سال 1382
مرد خانواده: آخه خانم این چه وضعیه؟ روز اولی كه آمدی خواستگاریم، گفتم دلم نمی خواهد زنم از این مانتوها بپوشد و آرایش كند، گفتی دورهء این اٌمٌل بازی ها گذشته، ما هم گفتیم چشم! بعد گفتی اگر خانه خریدی به جای مهریه خانه را به نامم كن، گفتم چشم! آن اول حق طلاق را هم از ما گرفتی، حالا هم می گویی بنشینم توی خانه بچه داری كنم؟ زن: عزیزم مگه چه اشكالی داره؟ مگه تو ماهی چقدر حقوق می گیری؟ تمام حقوقت هم بابت كرایه تاكسی، خرج ناهار خودت و مهد كودك بچه و جریمهء ماشینت می رود. حالا اگر بنشینی توی خانه و از بچه نگه داری كنی هم خرجمان كم می شود هم بچه مان وقتی بزرگ شد از كمبود محبتِ پدر و مادر رنج نمی برد... آفرین عزیزم ... خدا سایه ات را (فعلا) سر ما نگه دارد
سال 1482
زن خانواده: عزیزم تو كه انقدر فسیل نبودی. مثلا توی دوستانت به روشن فكری معروفی. آخه چه اشكالی دارد؟ این همه سال ما زن ها بچه دار شدیم حالا به كمك علم چند وقتی هم شما مردها از این كارها بكنید. اصلا مگر نمی گفتی جد بزرگت همیشه می گفته: چه مردی بود كز زنی كم بود؟ پس از مقداری بحث منطقی مرد بالاخره قبول می كند و نه ماه بعد وقتی بچه بغل وارد خانه می شود زن با عشوه می گوید: مرد ... یعنی سایه تو تا كی بالای سر ماست؟
سال 1582
چند تا مرد دور هم نشسته اند و در حالیكه سبزی پاك می كنند آهسته مشغول تبادل نظرند. - آره... می گویند هدف این جنبش بازگرداندن حق و حقوق ضایع شدهء مردهاست... - حق با آقا جمشیده... ببینید این زن ها چقدر از ما سواستفاده می كنند؟ تا وقتی خونهء بابامونیم باید آشپزی و بچه داری و اینها را یاد بگیریم و توسری بخوریم، بعدش هم بدون مشورت زنمان می دهند و زنمان هم مارا استثمار می كند... - خب می گفتم... اسم این جنبش سیبیلیسم است و... در این حال با ورود خانم یكی از آنها بحث به زیاد بودن گِل سبزی كشیده می شود! زن می گوید: خدا سایهء شما مردها را از سر سبزی ها كم نكند
سال 1882
رادیو، موج Fm، شبكهء پیام (صدای یك خانم) بااعلام ساعت نه شب شما خانم های عزیز را در جریان آخرین اخبار رسیده قرار می دهم. به گزارش خبرگزاری بانوپرس دقایقی قبل سایهء آخرین نمونهء نادر از جنس (مرد) از روی كرهء زمین محو شد! پس از پایان عمر این آخرین بازمانده از شاخهء زینتی مردها از این پس نام این موجودات را فقط در كتاب های تاریخ می توان پیدا كرد ساعت 9 و 15 دقیقه با خبرهای جدیدی در خدمت شما خانم های !عزیز خواهم بود. دینگ دینگ

فرانک 12-09-2010 10:26 AM

تصادف با زیباروی

یک روز یک زن و مرد ماشینشون با هم تصادف ناجوري می کنه .بطوریکه ماشین هردوشون بشدت آسیب میبینه .

ولی هردوشون بطرز معجزه آسایی جون سالم بدر می برن.
وقتی که هر دو از ماشینشون که حالا تبدیل به آهن قراضه شده بیرون میان ، رانندهء خانم بر میگرده میگه:
-
آه چه جالب شما مرد هستید!…. ببینید چه بروز ماشینامون اومده !همه چیز داغون شده ولی ما سالم هستیم …. ! این باید نشونه ای از طرف خدا باشه که اینطوری با هم ملاقات کنیم و ارتباط مشترکی رو با صلح و صفا آغاز کنیم …!
مرد با هیجان پاسخ میگه:
-
اوه … “بله کاملا” …با شما موافقم این باید نشونه ای از طرف خدا باشه !
بعد اون خانم زيبا ادامه می ده و می گه :
-
ببین یک معجزه دیگه! ماشین من کاملن داغون شده ولی این شیشه مشروب سالمه .مطمئنن خدا خواسته که این شیشه مشروب سالم بمونه تا ما این تصادف خوش یمن كه مي تونه شروع جريانات خيلي جالبي باشه رو جشن بگیریم !
و بعد خانم زيبا با لوندي بطری رو به مرد میده .
مرد سرش رو به علامت تصدیق تکان میده و در حاليكه زير چشمي اندام خانم زيبا رو ديد مي زنه درب بطری رو باز می کنه و نصف شیشه مشروب رو می نوشه و بطری رو برمی گردونه به زن .
زن درب بطری رو می بنده و شیشه رو برمی گردونه به مرد.
مرد می گه شما نمی نوشید؟!
زن لبخند شيطنت آميزي مي زنه در جواب می گه :
-
نه عزيزم ، فکر می کنم الان بهتره منتظر پلیس باشيم !!

فرانک 12-12-2010 01:44 PM

شش سال اوّل زندگی:
• گریه نکن
• شیطونی نکن
• دست تو دماغت نکن
• تو شلوارت پی‌پی نکن
• مامانت رو اذیّت نکن
• روی دیوار نقاشی نکن
• انگشتت رو تو پریز برق نکن
• دمپایی بابا رو پات نکن
• به خورشید نگاه نکن
• شبها تو جات جیش نکن
• تو کمد مامان فضولی نکن
• با اون پسر بی‌تربیته بازی نکن
• اسباب‌بازی‌ها رو تو دهنت نکن

• دماغت رو تو لوله جاروبرقی نکن

۲- دوره ی دبستان:
• موقع رفتن به مدرسه دیر نکن
• پات رو تو جامیزی نکن
• ورقهای دفترت رو پاره نکن
• مدادت رو تو دهنت نکن
• به دخترهای مدرسه بغلی نگاه نکن
• تخته پاک‌کن رو خیس نکن
• حیاط مدرسه رو کثیف نکن
• دست تو کیف بغل دستیت نکن
• تخته‌سیاه رو خط‌خطی نکن
• گچ رو پرت نکن

• تو راهرو سرو صدا نکن
• تو کلاس پچ‌پچ نکن
• ATARI بازی نکن

۳- دوره ی راهنمایی:
• ترقّه بازی نکن
• SEGA بازی نکن
• جاهای بدبد فیلمها رو نگاه نکن
• موقع برگشتن از مدرسه دیر نکن
• تو کوچه فوتبال بازی نکن
• دست تو جیبت نکن
• با مامانت کل‌کل نکن
• تو کلاس صحبت نکن
• بعد از ظهر سروصدا نکن
• با دختر شمسی خانوم منچ بازی نکن
• اتاقت رو شلوغ نکن
• روی میز بابات کتابهات رو ولو نکن
• عکس لختی تماشا نکن
• با بچّه‌های بی‌ادب رفت و آمد نکن
• جرّ و بحث نکن

۴- دوره ی دبیرستان:
• با کامپیوتر بازی نکن
• تو حموم معطّل نکن
• تقلّب نکن
• با دوستات موتورسواری نکن
• عصرها دیر نکن
• با دختر شمسی خانوم صحبت نکن
• با بابات دعوا نکن
• تو کلاس معلّمتون رو مسخره نکن
• تو خیابون دنبال دخترها نکن
• مردم‌آزاری نکن
• نصف شب سرو صدا نکن
• فیلم بد نگاه نکن
• وقتت رو با مجله تلف نکن
• چشم‌چرونی نکن

۵- دوره ی دانشگاه:
• رشته‌ای رو که دوست داری انتخاب نکن
• ۲۴ ساعته چت نکن
• سر کلاس درس غیبت نکن
• با دختر شمسی‌خانوم دل و قلوه ردّ و بدل نکن
• خیابون‌ها رو متر نکن
• تو سیاست دخالت نکن
• با دخترهای مردم هر کاری دلت خواست نکن
• شب برای شام دیر نکن
• با مأمور پلیس کل‌کل نکن
• چراغ قرمز رو عشقی رد نکن
• موبایلت رو Reject نکن
• حذف پزشکی نکن
• آستین کوتاه تنت نکن
• همه رو دودره نکن

۶- دوره ی سربازی:
• موهات رو بلند نکن
• روت رو زیاد نکن
• از اوامر سرپیچی نکن
• فرار نکن
• با اسلحه شوخی نکن
• غیبت نکن
• به آینده فکر نکن
• درگیری ایجاد نکن
• به فرمانده بی‌احترامی نکن
• غیر از خدمت به هیچ چیز دیگری فکر نکن
• با رئیس عقیدتی جرّ و بحث نکن
• اعتراض نکن
• با دختر شمسی خانوم نامه‌نگاری نکن
• از تلف شدن وقتت ناله نکن
• از آشپزخونه دزدی نکن

۷- دوره ی شوهر بودن:
• با زنت شوخی نکن
• زنت رو با دختر شمسی خانوم مقایسه نکن
• به زنت خیانت نکن
• با دوستانت الواتی نکن
• تو Orkut خودت رو Single معرفی نکن
• به زنهای دیگه نگاه نکن
• موبایلت رو قایم نکن
• از عکسهای قبل از ازدواجت نگهداری نکن
• پولت رو خرج دوستات نکن
• رفتار دوران مجرّدی رو تکرار نکن
• غیر از زندگی مشترک به هیچ چیز فکر نکن
• ریسک نکن
• بدون اجازهء زنت هیچ کاری نکن

۸- دوره ی پدر بودن:
• بچّه رو تنبیه نکن
• به بچّه بی‌توجّهی نکن
• بچّه‌ت رو با بچّه‌های دیگه مقایسه نکن
• به بچّه توهین نکن
• بچّه رو از بازی منع نکن
• بچّه‌ت رو به کتک زدن بچّهء دختر شمسی خانوم تشویق نکن
• با بچّه کل‌کل نکن
• بچّه رو محدود نکن
• بچّه رو از جنس مخالف دور نکن
• به مادر بچّه بی‌توجّهی نکن
• بچّه رو به هیچ چیز مجبور نکن
• آزادی بچّه رو محدود نکن
• به حلال‌زاده بودن بچّه شک نکن
• از خواستهای بچّه چشم‌پوشی نکن
• جلوی بچّه با مادر بچّه ... نکن

۹- دوره ی پیری:
• برای بچّه‌هات مزاحمت ایجاد نکن
• نوه‌هات رو لوس نکن
• با پیرزن‌های دیگه معاشرت نکن
• به خاطراتت فکر نکن
• پولت رو خرج نکن
• هوس جوونی نکن
• غیر از آخرتت به هیچ چیز فکر نکن
• با زنت بی‌وفایی نکن
• از رفتن به خانهءسالمندان احساس نارضایتی نکن
• لباس شاد تنت نکن
• به بیوه شدن دختر شمسی خانوم توجّه نکن
• تو وصیتنامه، هیچکس رو فراموش نکن
• از گذشته ناله نکن
• به هر کی رسیدی، نصیحت نکن
• به آینده فکر نکن

۱۰- دوره ی پس از مرگ !
• حالا دیگه دورهء نکن تموم شد! حالا هر کاری دلت می‌خواد بکن...
• ...بکن
• ...بکن
• ...بکن
• ...بکن
• ...بکن
• ...بکن
• ...بکن
• ...بکن
• ...بکن
• ...بکن
• ...بکن
• ...بکن
• ...بکن
• ...ولی فقط به روح دختر شمسی خانوم نگاه نکن

kiana 12-15-2010 11:04 PM

مردي كت و شلواري با كراواتي زيبا ، قصد طلاق دادن زنش رو داشت .
دوستش علت رو جويا شد و مرد پاسخ داد: اين زن از روز اول هميشه مي خواست من رو عوض كنه.
منو وادار كرد سيگار و مشروب رو ترك كنم ... طرز پوشيدن لباسم رو عوض كرد ، و كاري كرد تا ديگه قماربازي نكنم، و همچنين در سهام سرمايه ‌گذاري كنم و حتي منو عادت داده كه به موسيقي كلاسيك گوش كنم و لذت ببرم و الان هر هفته جمعه ها هم با دوستانم كه همه آدمهاي سرشناسي هستند ميرم بازي گلف !

دوستش با تعجب گفت: ولي اينايي كه مي‌گي چيز بدي نيستند !!!!
مرد گفت: خب اين رو مي دونم ولي حالا حس مي‌كنم كه ديگه اين زن در شان من نيست!

kiana 12-22-2010 11:16 AM

داستان مرد مهربان
تعدادی مرد در رخت كن یك باشگاه گلف هستند... .
موبایل یكی از آنها زنگ می زند, مردی گوشی را بر میدارد و روی اسپیكر می گذارد و شروع به صحبت می كند.
همه ساكت میشوند و به گفتگوی او با طرف مقابل گوش می دهند!
مرد: بله بفرمایید...
زن: سلام عزیزم!... منم!... باشگاه هستی؟

مرد:
سلام بله باشگاه هستم.
زن: من الان توی فروشگاهم یك كت چرمی خیلی شیك دیدم فقط هزار دلاره میشه بخرم؟

مرد: آره اگه خیلی خوشت اومده بخر.
زن: می دونی از كنار نمایشگاه ماشین هم كه رد میشدم دیدم اون مرسدس بنزی كه خیلی دوست داشتم رو واسه فروش آوردن خیلی دلم میخواد یكی از اون ها رو داشته باشم ...

مرد: چنده؟
زن: شصت هزار دلار!

مرد: باشه اما با این قیمتی كه داره باید مطمئن بشی كه همه چیزش رو به راهه!
زن: آخ مرسی یه چیز دیگه هم مونده اون خونه ای كه پارسال ازش خوشم میومد رو هم واسه فروش گذاشتن 950000 دلاره!

مرد: خوب برو بگو 900000 تا اگه میتونی بخرش!
زن: باشه بعدا می بینمت خیلی دوست دارم.

مرد: خداحافظ عزیزم...
مرد گوشی را قطع میكند. مرد های دیگر با تعجب مات و مبهوت به او خیره میشوند!

مرد : ببخشید این گوشی مال كیه؟!...

ساقي 01-03-2011 07:11 PM

چرا مردان زنان باهوش را دوست دارند؟
بخاطر اينکه دو قطب غير همنام همديگر را مي ربايند... :24:

فرانک 01-16-2011 08:03 AM

*.*.*من اصلا قصد ازدواج ندارم*.*.*

منتها دیگه خیلی اصرار میکنید .... چی بگم؟ رشد قارچی آمار طلاق و رشد منفی ازدواج در جامعه
ما، همچنین عدم تناسب تعداد دختران نسبت به پسران ( یعنی به ازای هر پسر پنج دختر ) بنده از
جان گذشتگی میکنم، تن به ازدواج میدهم! در همین راستا، از تمامی علاقه مندان به وصلت و واجدین شرایط دعوت به عمل می آید مشخصات خود را تا پایان وقت اداری امروز به همین ایمیل ارسال
نمایند که تا ۳۰ سال دیگه که من پولدار شدم عقد بگیریم.

مهم: محدودیت سنی: فقط 19 تا 22 سال( برای حفظ جمع محوری، عزیزانی که سنشون بالاتر هستش میتونن به عنوان خواهر در معیت و پا در رکاب ما باشن: فرنگیا میگن Female Friend

حداقل مشخصات:

الف) مشخصات ظاهری
- قد 165-170

- وزن 50-60 بیشتر نباشه هاااا! امیر خفن کوپول که نمیخوام! زن میخوایم

- اندام برزیلی و دارای کلیه ظرافتهای زنانه

- صورتی گلگون و دندانهای ردیف و سفید، همراه با لبخندی شیرین

- تیپ تینیجر(آقا خودمم نمیدونم چی میشه ... فک کنم میشه نازک و خردسال حالا مد شده! مام از
همونا میخوایم)

- لباس مارک پوش حتما

- تمایل به عطر های زنانه (خوشم نمیاد مردونه بزنه)

- حتما دامن پوش باشه اونم بلند (آخه شلوار برا مرده، دامن برا زن.... خوشت میاد مردا رژ لب بزنن؟)

- رنگ پوست یا برنزه یا سفید، وسط نداره بگی من سبزه ام! نه التماس نکن! سبزه هم با برنزه
فرق داره منو اینجا سیاه نکن.... از پشت کوه اومده باشیم از پشت سلسله جبال آلپ اومدیم...
من از تو بهتر مارک لوازم آریشو بلدم... برو خودتو سیاه کن

- رنگ چشم ترجیحا رنگین (آبی باشه بهتره... شنیدی میگن... میگن اسمش ثریاست.. چشاش
همرنگ دریاست) حالا اگه نبود هم عسلی و خمار باشه...

- ابدا، تاکید میکنم ابدا عینکی نباشه! (آقا لنزم همون عینکه دیگه منتها این روشه اون توشه!!!!!!!)

- دماغ عملی نباشه! از 35سال به اون ور یه مقاله خوندم افت میکنه، گوشتی میشه!

- مادرش نباید چاق باشه (این خیلی مربوط میشه چون این دسته گل به همسایه نکشیده که...
علم جنتیک ثابت کرده به مادرش میکشه... پس اگه مادرش پا به سن گذاشته چاق شده، یعنی
اینم پا به سن بگذاره چاق میشه... منم یه مردم! پس فردا این چاق میشه من منحرف میشم!
جامعه ما هم که پر شده از گرگ های انسان نما... شوهر داری به خدا سخته)

- استخون درشت حتما (پس فردا پسرمونم میکشه به این دیگه)

- مو حتما بلند، اکیدا عرض میکنم بلند (زن باید موش بلند باشه، یعنی چی جدیدا مد شده....
مردا زن شدن موهاشونو میندازن گل شونشون عقب پیچ پیچی میبندن، زنا کوتاه میکنن آدم
میترسه خونه راهشون بده... فکر میکنی سرباز فراریه)

- رقص عالی (جینگیل جوات نباشه، شب به شب قراره با ما برقصه... منم خوش رقصم! رقصم
افول میکنه)

- حتما رنگ روشن بپوشه! صبح تا شب عزادار نباشه همش سیاه!

- ابروهاش پر باشه که بعد از یه مدت بتونه مدلشو عوض کنه حوصلمون سر نره!

- رویش موهاش کم باشه (من پول ندارم هر روز بدم آرایشگاه)

- صداش نرم باشه، چیطوری بگم... ناز داشته باشه... خشانت نداشته باشه... بابا آدم میخواد
تلفنی حرف بزنه سکته نکنه! حرف زدنم بلد نبود لااقل لهجه اش خوب باشه...

- پیشونیش بلند باشه، پاهاش (انگشتای پاش) قشنگ باشه که پس فردا تابستون صندل پوشید
آدم یاد پاهای اون یارو تو چی بود اسمش؟ (این تو ارباب حلقه ها بود... اسمش یادم رفته) نیفته

-دارای اسمی بسیار شیک و امروزی مانند: رزیتا ، رونیتا ، نانا ، آناستازیا ، پاتریشیا .... و یا اسم اصیل ایرانی مانند: آناهیتا ، ماندانا ، پانته آ ، آتوسا .....

-خصوصیات فردی دیگر شامل: 1- خجالتی باشه 2- بی زبون باشه 3- مطیع اوامر شوهر باشه 4- همواره چشم بگه 5 – کنیز دست به سینه مادر شوهر باشه 6- پول خرج نکنه 7 – کم غذا باشه 8 – نازا و اجاق کور نباشه 9 – تحمل هوو را داشته باشه 10 – چشم و گوش بسته و آفتاب مهتاب ندیده و دست نخورده باشه!

ب) مشخصات مالی
- تک فرزند باشه (حالا اگه داشتم خواهر داشته باشه برادر نداشته باشه پس فردا میراث خور بشه)

- ترجیحا پدرش بالا 65 باشه! یا سیگاری باشه یا سابقه سکته قلبی مغزی یا هم سرطان داشته
باشه

- باباش یا ماکسیما داشته باشه یا پرادو یا رونیز! سوناتا هم بود عیب نداره... دیگه هیچی هیچی یه زانتیایی مزدایی چیزی داشته باشه پس فردا ماشین عروس آبروریزی نشه

- موبایل 0912 (خوب آنتن بده) گوشی حتما نوکیا

- خودش حتما شاغل باشه (بابا این حرفای سنتی رو کنار بزارید... تو هزاره سوم زن و مرد باید
دوشادوش هم کار کنن)

- مهریه یک سکه بهار آزادی به نیت خودش

- جهیزیه درست حسابی بیاره شامل:

- مبل نشیمن

- مبل پذیرایی

- مبل نهارخوری

- مبل آشپزخونه (جنسش جوهر باشه - نره از مفت آباد دو تا تیر تخته بیاره بزاره وسط - دیپورت
میکنم با خودش همشو خونه باباش! من شوخی ندارم ها)

- سرویس آشپزخونه اش قابلمه و.... همه تفال

- سرویس چاقو و قاشق چنگال زورینگر

- یخچال حتما ساید بای ساید ازینا که یخ تیلینگ تیلینگ تف میکنن بیرون! رنگشم استیل باشه،
سفید خز شد رف پی کارش

- سرخکن

- تستر

- ساندویچ میکر

- و وسائل برقی آشپزخونه هم یا مولینکس یا سامسونگ یا دوو... (بر نداری چرخ گوشت و آبمیوه
گیری پارس خزر بیاری)

- همینطور جارو برقی و...

- لوازم صوتی و تصویری کامل

- سینما خانوادگی با LCD فلت سامسونگ یا سونی که مثل هیچکدام دیگر نیست

- لباسشویی کنوود (kenwood)

- اجاق گاز! اگرم خارجی نمیاره یا پادیسان یا سینجر (اطلاعات تکمیلی بعدا به اطلاع میرسونیم)

- عروسی هم نیمیگیریم، من به خاطر عشق میگم! الان دیگه این تشریفات و تجملات که مایه
بقای زندگی نیست.... میریم یه سفر با هم مشهد بر میگردیم میریم سر خونه زندگیمون مثل دوتا
گنجیشک عاشق! کیش و دوبی و ترکیه و آنتالیا و اینا آخه خوب نیست. مشهد تبرکه، نیت مقدسه!
من به خاطر این میگم

ج):مشخصات تحصیلی

- حتما یا کنکوری باشه یا دانشجو

- دانشجوهای محترم دانشگاه آزاد در صورتی که تعهد کتبی از خانوادشون داشته باشن که شهریه
دانشگاهشون تا قرون آخر پای اوناس میتونن ثبت نام کنن

- دانشجوهای عزیز دانشگاه سراسری هم باید تعهد داشته باشن که مخارج جانبی پرداخت میشه
(آقا زن میگیرم، صلواتی بورس تحصیلی نمیدیم که)

- ترجیحا دانشجوی کامپیوتر یا رشته های مشابه فنی که پولساز باشه... میخوام چیکار بره دامپروری(دامپیوتر) بخونه از پس فردا بیاد ور دلم بشینه!

ترنم 07-03-2011 12:52 PM

ترس پسر ها از ازدواج دل بستن به یک دختر نیست دل کندن از بقیه دختر هاستhttp://static1.cloob.com//public/images/smiles/8.gif

:d

hossein 10-23-2011 02:08 AM

متني زيبا و خواندني در گفتگو با حضرت آدم !

http://image.kocholo.org/News/384.jpg
نامت چه بود؟ آدم
فرزند؟ من را نه مادری نه پدری، بنویس اولین یتیم خلقت

نامت چه بود؟
آدم

فرزند؟
من را نه مادری نه پدری، بنویس اولین یتیم خلقت

محل تولد؟
بهشت پاك

اینك محل سكونت؟
زمین خاك

آن چیست بر گرده نهادی؟
امانت است

قدت؟
روزی چنان بلند كه همسایه خدا،اینك به قدر سایه بختم به روی خاك

اعضاء خانواده؟
حوای خوب و پاك ، قابیل خشمناك ، هابیل زیر خاك

روز تولدت؟
روز جمعه، به گمانم روز عشق

رنگت؟
اینك فقط سیاه ، ز شرم چنان گناه

چشمت؟
رنگی به رنگ بارش باران ، كه ببارد ز آسمان

وزنت ؟
نه آنچنان سبك كه پرم دئر هوای دوست ... نه آ نچنان وزین كه نشینم بر این خاك

جنست ؟
نیمی مرا ز خاك ، نیمی دگر خدا

شغلت ؟
در كار كشت امیدم

شاكی تو ؟
خدا

نام وكیل ؟
آن هم خدا

جرمت؟
یك سیب از درخت وسوسه

تنها همین ؟
همین

!!!!

حكمت؟
تبعید در زمین

همدست در گناه؟
حوای آشنا

ترسیده ای؟
كمی

ز چه؟
كه شوم اسیر خاك

آیا كسی به ملاقاتت آمده؟
بلی

كه؟
گاهی فقط خدا

داری گلایه ای؟
دیگر گلایه نه؟، ولی...

ولی چه ؟
حكمی چنین آن هم یك گناه!!؟

دلتنگ گشته ای ؟
زیاد

برای كه؟
تنها خدا

آورده ای سند؟
بلی

چه ؟
دو قطره اشك

داری تو ضامنی؟
بلی

چه كسی ؟
تنها كسم خدا

در آ خرین دفاع؟

می خوانمش كه چنان اجابت كند دعا

http://downloads.sugardoodle.net/sdc.../03/aande1.gif

karaji 11-24-2011 10:18 PM

آره داداش ...

دختر بازي نه يعني دختربازياي امروزي…! كه زرتي يه تلفن ميدن فرداشم تو كافي شاپ قرار…!! دختر بازي يعني سه ماه آزگار دنبال دختره از مدرسه بري تاخونه…! يعني اگه يه بار دختره نگات كنه ذوق مرگ بشي…! يعني شيش ماه اين پا اون پا كني تا يه نامه بهش بدي…! يعني وقتي كه جوابت رو ميده جيغ بكشي و بپري هوا از خوشي…! دختر بازي يعني اگه كسي چپ نيگا كرد به دوست دخترت پاي چشمش بادمجون بكاري …! بدون هراس از پنجه بكس و چاقو ضامندارش…! كه يعني عشقي داره خونت بريزه براي رفيقت…! براي دوستت…براي عشقت…اره داداش!

سينما نه يعني سينما رفتن هاي امروزي…! سينما يعني بوي سيگار و كالباس مارتادلا و خيارشور…! سينما يعني کانادای زرد كه يه نفس قلپ قلپ ميرفتي بالا و وقتي تموم ميشد يه نفس فاتحانه ميكشيدي…! سينما يعني امير ارسلان نامدار…! يعني بيك و فردين و ناصر و بهروز…! سينما يعني كندو…يعني قيصر …! سينما يعني سه تا سانس پشت سر هم ديدن يه فيلم با يه بليط… اره داداش…!

حمام رفتن نه يعني حمام رفتن هاي امروزي…! كه زرتي خودتو گربه شور كني بياي بيرون…! حمام يعني حمام عمومي (ادميان)…! كه مادر بزرگ بقچه رو ميبست با پيازو ساندويچ گوشت كوبيده شب مونده صبح زود ميرفت حموم تا اذون غروب…! حمام يعني اين پوست لامصب رو اينقدر با سفيداب كيسه كشيدن كه گوله گوله چرك ميومد و سرخ ميشد…! حمام يعني كه كف پاهات پير ميشد و چروك چروك بس كه توي اب بود..! حمام يعني مشت و مال دلاك پير كه شرق شرق ميزد روي پشت و شونه ات و حال ميومد اين بدن لامصب…جون ميگرفت…نفس ميكشيد…! اره داداش…!

دعوا كردن نه يعني دعواهاي امروزي…! كه هنوز يقه هم رو نگرفتين جداتون كنن شما هم بدتون نياد…! دعوا يعني دندون شكسته…صورت سيلي خورده …. چشم كبود شده و دماغ خوني…! دعوا يعني پيرهن بدون دگمه …! يعني بغض بدون گريه…! دعوا يعني اين…! اره داداش…!

نوشتن نه يعني نوشتن هاي امروزي…! كه نصف خط مينويسن تازه خسته هم ميشن اسمشم ميذارن مينيمال…! اونوخ زرت و زرت توي گودر لايك ميزنن كه يعني گفته ( دوست نداشتن حق توست…! ) نوشتن يعني شيش صفحه رو سياه كني و خواننده بتونه يه نفس اونو بخونه…! يعني كه ورق اول رو نخونده ورق دوم رو برداره…! نوشتن يعني پاورقي هاي قديم…! همون داستانهاي دنباله دار مجله دختران پسران كه لحظه شماري ميكردي تا شماره بعد…! نوشتن يعني اين…!

آره داداش جان…اره…!

hossein 12-02-2011 11:55 PM

ضد حال یعنی این….! (طنز)

دختر جوانی از مکزیک برای یک مأموریت اداری چند ماهه به آرژانتین منتقل
شد پس از دو ماه، نامه ای از نامزد مکزیکی خود دریافت می کند به این

مضمون لورای عزیز، متأسفانه دیگر نمی توانم به این رابطه از راه دور ادامه بدهم و باید بگویم که در این مدت ده بار به تو خیانت کرده ام !!! و می دانم که

نه تو و نه من شایسته این وضع نیستیم. من را ببخش و عکسی که به تو داده بودم برایم پس بفرست :با عشق.روبرت

دختر جوان رنجیـده خاطر از رفتارمرد، از همه همکاران و دوستانش می خواهد که عکسی از نامزد، برادر، پسرعمو، پسردایی … خودشان به او قرض

بدهند و همه آن عکس ها را همراه با عکس روبرت، نامزد بی وفایش، دریک پاکت گذاشته وهمراه با یادداشتی برایش پست می کند، به این مضمون

روبرت عزیز، مرا ببخش، اما هرچه فکرکردم قیافه تورا به یاد نیاوردم، لطفاً عکس خودت را ازمیان عکسهای توی پاکت جداکن وبقیه رابه من برگردان !!

MAHDI 12-13-2011 04:01 AM

یک داستان غم انگیز از یک دانشجوی مهندسی"

یک دانشجوی مهندسی عاشق سینه چاک دختر همکلاسیش بوده..
بالاخره یک روزی به خودش جرات داد و به دختر راز دلش رو گفت و از دختره خواستگاری کرد..
اما دختر خانوم داستان ما عصبانی شد و درخواست پسر رو رد کرد. بعدم پسر رو تهدید کرد که اگر دوباره براش مزاحمت ایجاد کنه، به حراست میگه..
... ... ... ...
روزها ازپی هم گذشت و دختره واسه امتحان از پسر داستان ما یک جزوه قرض گرفت و داخلش نوشت " من هم تو رو دوست دارم، من رو ببخش اگر اون روز رنجوندمت
"اگر منو بخشیدی بیا و باهام صحبت کن و دیگه ترکم نکن.

ولی پسر دانشجو هیچوقت دیگه باهاش حرف نزد..
چهار سال آزگار کذشت و هر دو فارغ التحصیل شدند. اما پسر دیگه طرف دختره نرفت.!!

نتیجه اخلاقی این ماجرا. .
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

پسرهای مهندسی هیچوقت لای کتاب ها و جزوه هاشون رو باز نمیکنند...!

FereShteH 12-19-2011 08:35 PM

مرکز آموزش بزرگسالان برگزار می‌کند...

کلاس‌هاى آقايان

توجه: به دليل پيچيدگى و مشکلى موضوعات، براى هر کلاس بيش از ٨ نفر ثبت نام نمی‌شود

کلاس ١
چگونه جايخى را پر می‌کنند؟
برگزارى به صورت مرحله به مرحله همراه با نمايش اسلايد
مدّت: ٤ هفته، دوشنبه‌ها و چهارشنبه‌ها از ساعت ١٩ تا ٢١

کلاس ٢
آيا دستمال توالت خود به خود عوض می‌شود؟

برگزارى به صورت ميزگرد و بحث آزاد
مدّت: ٢ هفته، شنبه‌ها از ساعت ١٨ تا ٢٠

کلاس ٣
مسئوليت پذيري در قبال سطل زباله بردن يا نبردن ؟
برگزارى به صورت کار عملى و گروهى
مدّت: ٤ هفته، يکشنبه‌ها از ساعت ١٩ تا ٢١

کلاس ٤
تفاوت‌هاى بنيادى بين سبد لباس‌هاى کثيف و کف زمين

برگزارى به صورت نمايش فيلم با توضيحات تکميلى
مدّت: ٣ هفته، پنج‌شنبه‌ها از ساعت ١٤ تا ١٦

کلاس ٥
آيا ظرف‌هاى غذا می‌توانند خودشان پرواز کنند و در سينک آشپزخانه فرود آيند؟

برگزارى به صورت نمايش ويديويى
مدّت: ٤ هفته، سه‌شنبه و پنج‌شنبه‌ها از ساعت ١٩ تا ٢١

کلاس ٦
گم کردن ريموت کنترل و از دست دادن هويت

برگزارى به صورت کارگاه آموزشى همراه با گروه‌هاى پشتيبان
مدّت: ٤ هفته، چهارشنبه‌ها و پنج‌شنبه‌ها از ساعت ١٩ تا ٢١

کلاس ٧
يادگيرى چگونگى پيدا کردن چيزها ..... ابتدا نگاه کردن به سرجايش و بعد زير و رو کردن خانه

برگزارى به صورت بحث آزاد
مدّت: ٢ هفته، دوشنبه‌ها از ساعت١٨ تا ٢٠

کلاس ٨
حفظ سلامتى ... گل آوردن براى همسر سلامتى شمارا به خطر نمی‌اندازد

برگزارى به صورت نمايش اسلايد همراه با نوار صوتى
مدّت: سه شب، يک‌شنبه، سه‌شنبه و پنج‌شنبه از ساعت ١٩ تا ٢١

کلاس ٩
مرد واقعى هنگامى که راه را گم کرد از يکنفر سوال می‌کند

برگزارى به صورت ميزگرد و بحث آزاد
مدّت: حداقل ٦ ماه، سه‌شنبه‌ها از ١٨ تا ٢٠

کلاس ١٠
آيا از لحاظ ژنتيکى غيرممکن است که به هنگام پارک کردن ماشين توسط همسرتان ساکت بنشينيد؟

برگزارى به صورت شبيه‌سازى کامپيوترى
مدّت: ٤ هفته پنج‌شنبه‌ها از ساعت ١٢ تا ١٤

کلاس ١١
تفاوت‌هاى بنيادى بين مادر و همسر

برگزارى به صورت آنلاين و نقش بازى کردن
مدّت: نامحدود، سه‌شنبه‌ها از ساعت ١٩ تا ٢٢

کلاس ١٢
حفظ آرامش به هنگام خريد کردن همسر

برگزارى به صورت تمرينات مديتيشن و روش‌هاى تنفسى
مدّت: ٤ هفته، شنبه‌ها و سه‌شنبه‌ها از ١٧ تا ٢٠

کلاس ١٣
مبارزه با فراموشى ... به يادآوردن روز تولد، سالگردها و ساير تاريخ‌هاى مهم

برگزارى به صورت جلسات شوک درمانى
مدّت: سه شب، يک‌شنبه و سه‌شنبه و پنج‌شنبه از ساعت ١٩ تا ٢١

کلاس ١٤
اجاق گاز: چيست و چگونه استفاده می‌شود؟

برگزارى به صورت نمايش زنده
سه‌شنبه‌ها از ساعت ١٨ تا ٢٠

javidan 20 01-22-2012 05:58 PM

پسرا وقتی دور هم جمع میشن چیکار میکنن؟؟؟؟

*ایتالیا: درمورد مد عینک و لباس جدیدشون بحث می کنن!

*
آلمان: درباره سیاست های دولت حرف می زنن!

*
مکزیک: دونفر شون دوئل می کنن و یه نفرشون ناظر دوئل میشه و دو نفر دیگه هم گیتار می زنن!

امارات متحده عربی: 4 نفرشون دست می زنن و یه نفرشون می رقصه!

افغانستان: اگه پول نداشته باشن کار می کنن و اگه پول داشته باشن می خوابن!

کره جنوبی: باهم یه شرکت راه میندازن و یه کالای ژاپنی رو کپی می کنن!

چین: اینها که دیگه روی هرچی متقلیه کم کردن کافی یه چیزی یه جای دنیا ساخته شه 3 سوت نزده کپی می کنن

آذربایجان: یه بطری آب پرتقال می خرن و با هم می خورن!

مصر: میرن یه جا می شینن قلیون می کشن!

پاکستان: یه باند قاچاق تریاک تشکیل میدن!

روسیه: از همدیگه رشوه می گیرن!

ژاپن: هیچوقت 5 نفر دور هم جمع نمیشن! چون همیشه حداقل 3 نفرشون کار دارن!

هند: یا با همدیگه می رقصن و یا میرن سینما و رقص تماشا می کنن!

عراق: برای حمله به سربازهای آمریکایی نقشه می کشن!

کوبا: هر وقت 2 نفر یا بیشتر یه جا جمع بشن از کاسترو تعریف می کنن!

و اما ایران

ایران: یا پشت سر بقیه غیب می کنن یا روزنامه راه میندازن یا به جلسه سخنرانی ترتیب میدن یا از حرف زدن و سوتی های همدیگه ایراد می گیرن یا یه نفرشون رو میذارن وسط و 4 نفرشون متلک بارونش می کنن یا الکی می خندن یا یه پیتزافروشی باز می کنن یا بدون هیچ صحبتی می ایستن و چشم و سرشون و رو می چرخونن و مردم رو نگاه می کنن یا یه شرکت کامپیوتر و اینترنت راه میندازن یا میرن یه چت روم توی یاهو مسنجر می سازن
.

bigbang 02-04-2012 10:20 PM

ایکاش همش همین بود :d !!!!!!! اینا چیزهایی که شما میدونید !ببین دیگه چیا رو نمیدونی !

مهرگان 02-04-2012 10:28 PM

اینایی که جاویدان نوشته، فکر نمیکنم فقط برا پسرا باشه، اگه اسم تاپیک این بود: مردم کشورهای مختلف وقتی دور هم جمع میشن چکار میکنند، اولین پست بیشتر بهش میخورد، نه؟

SOHRAB_HAZHII 02-04-2012 10:32 PM

جاویدان جون پسرم چند سالته اینا که همش کارهای خوب
پسر های ایرانیه
خیلی از کارها رو از قلم انداختی
نمیگم چون :حسن خطر داره حسن

امیر عباس انصاری 02-05-2012 08:42 PM

بستگی داره چندتا پسر باشن
اگه دوتا باشن با هم درس می خونند
اگه سه تا باشن یکیشون خدرس میخونه یکیشون با جی افش مسیج بازی میکنه یکیشون آنلاین میشه
اگه چهارتا باشن دوتاشون درس میخونند دوتاشون میخوابند
اگه 5 تا باشن میرن باشگاه... کوه ... سینما... پارک... گردش

دخترا وقتی دور هم جمع میشن چیکار می کنند
دخترها اگه دو نفر باشند غیبت دوستاشونو می کنند
اگر...
اگر...
اگر...

اگر 100 تا هم باشند چندتا چندتا دور هم جمع میشن باز هم غیبت می کنند
کلا خانمها عاشق تکرار هستند

ترنم 07-02-2013 04:32 AM

قانون اقایون

قانون آقایون - فقط برای خنده

همیشه خانم ها به امر شریف «شرط و شروط تعیین کردن» مشغولن.
ولی حالا وقتشه که ما مردها هم تکلیف خودمون رو روشن

خانوما توجه کنن: اینها قانون های ما هستن؛
توجه بفرمایید که همه قانون ها شماره «1» هستن!

1. با شما خرید کردن ورزش نیست. ما هم دوست نداریم فکر کنیم که هست!

1. گریه کردن یعنی باج خواستن!

1.هر چیزی که می خواهید درست بگید. بذارید درست روشنتون کنیم؛ با گوشه زدن به جایی نمی رسین. با کنایه زدن به جایی نمی رسین. با حرفای مبهم به جایی نمی رسین. صاف و پوست کنده بگین چه مرگتونه!

1. هیچ اشکالی نداره اگه سوال های ما رو با «بله» و «خیر» جواب بدین. خیلی هم خوشحال میشیم!

1. بی زحمت فقط وقتی مشکلتون رو پیش ما بیارین که بخواهین ما حلش کنیم. ما فقط مشکل حل کردن بلدیم. اگه همدردی می خواهید برید پیش بقیه خانم ها!

1. اگه برای 17 ماه متوالی سردرد دارید، یه چیزیتون میشه. خودتونو به دکتر نشون بدین!

1. چیزایی که 6 ماه پیش گفتیم رو توی دعوای امروز علیه خودمون استفاده نکنین. اصلاً می دونین چیه؟ ما فقط حرفای هفته پیش یادمونه!

1. اگه فکر می کنین چاقین خب حتماً هستین دیگه. چرا باز می پرسین؟!

1. اگه از حرف ما 2 تا برداشت می کنین و یکیش شما رو عصبانی یا غمگین می کنه، پس منظور ما این یکی نبوده، اون یکی بوده!

1. یا از ما بخواهید یه کاری براتون بکنیم، یا بهمون بگید چطوری باید انجامش بدیم. نه هر دو تاش با هم! اصلاً اگه شما بهتر می دونید که چطور باید انجام بشه، چرا خودتون انجام نمی دین؟!

1. اگه خیلی احساس میکنین که حتماً باید یه حرفی رو بزنین، حداقل تا آگهی بازرگانی تلویزیون صبر کنین. نه وسط فیلم!

1. کریستف کلمب از کسی آدرس نپرسید. ما هم نمی پرسیم!

1. ما مردا فقط اسم 6 تا رنگ رو بلدیم!

1. اگه ما پرسیدیم «چته؟» و شما گفتین «هیچی»، ما هم فرض می کنیم چیزیتون نیست. البته میدونیم که یه چیزیتون هست، ولی به دردسرش نمی ارزه!

1. اگه یه چیزی میگین ولی نمی خواهین جوابشو بشنوین، پس ما هم یه جوابی می دیم که نخواهید بشنوید!

1. وقتی می خواهیم با هم بریم بیرون، هر چی که بپوشین خوبه. به جون خودمون راست می گیم!

1. لباساتون کافیه!

1. کفشاتون هم خیلی زیاده!

1. اندام ما خیلی هم متناسبه. خپل هم خیلی خوبه!

1. خانمای محترم، از اینکه این مطلب رو خوندین متشکریم. ضمناً اگه قراره امشب جدا بخوابیم اصلاً نگران نباشین. بیرون خوابیدن برای مردا مثل پیک نیکه!

behnam5555 10-05-2013 04:57 PM

یک زوج،بیست و پنجمین سالگرد ازداوجشان را جشن گرفتند.
آنها در شهر به خاطر اینکه در طول 25 سال حتی کوچکترین اختلافی با هم نداشتند مشهور بودند تو این مراسم سردبیرهای روزنامه های محلی هم جمع شده بودند تا علت مشهور بودنشون
(راز خوشبختیشونو)بفهمند.

سردبیر: آقا واقعا باور کردنی نیست؟ یه همچین چیزی چطور ممکنه؟
شوهره روزای ماه عسل رو بیاد میاره و میگه:
بعد از ازدواج برای ماه عسل رفتیم اونجا برای اسب سواری. 2 تا اسب مختلف انتخاب کردیم.
اسبی که من انتخاب کرده بودم خوب بود. ولی اسب همسرم به نظر یه کم سركش بود.
سر راهمون اون اسب ناگهان پرید و همسرم رو از زین انداخت. همسرم خودشو جمع و جور کرد و به پشت اسب زد و گفت :
"این بار اولته"
بعد یه مدتی دوباره همون اتفاق افتاد این بار همسرم نگاهی با آرامش به اسب كرد و گفت :
"این بار دومته"‌
بعد سوار اسب شد و راه افتادیم. وقتی که اسب برای سومین بار همسرم رو انداخت؛
همسرم خیلی با آرامش تفنگشو از کیف در آورد و با آرامش شلیك كرد و اون اسب رو كشت.
سر همسرم داد كشیدم و گفتم:
"چیكار كردی روانی؟ دیوونه شدی؟ حیوون بیچاره رو چرا كشتی؟"

همسرم یه نگاهی به من کرد وگفت " این بار اولته!!!"

ترنم 10-06-2014 04:08 AM

مرد از دیدگاه طنز

شرایط خوشگل شدن دخترا :
به نام خدا هیچ شرایطی لازم نیست هَمشون خوشگلن ^.^
و من الله توفیق
.
.
.
مورد داشتیم یارو سه سال پای دختره نشسته
آخرش فهمیده طرف پسره !
.
.
.
قابل توجه آقایان :
جعبه سرویس آرایش ، موچین ، قیچی ابرو ، سوهان ناخن ، کش مو ، تل سر ، گیره
دستگاه بند انداز برقی ، گوشواره و کلا لوازم آرایشتون رو با قیمت مناسب خریداریم !
(ستاد جمع آوری لوازم آرایشی از چنگ آقایان و بازگرداندن مردانگی به آنها)
.
.
.
دخترا دقت کردین !؟
روز جهانی سرویس بهداشتی هم داریم ، ولی روز پسر نداریم ! :))
.
.
.
بهشت زیر پای مادران است و لایک هم که زیر پست دختران است
به سلامتی همه پسرا که کلا نقش هویج رو دارن!
.
.
.
رفته بودیم واسه داداشم خواستگاری
دیدیم عروس نشسته خیلی ریلکس با شلوار لی و تیشرت!
مامانم تو گوشم گفت: خوبه والا نه شرمی، نه حیایی، نه ...
همینجوری داشت میگفت که عروس با چادر از آشپزخونه چایی به دست اومد سلام کرد!
هیچی دیگه فهمیدیم اون داداش عروس بود!
.
.
.
اين آقايون محترم همچين ميگن دختراي امروزي آشپزي بلد نيستن
خونه داري بلد نيستن که يکي ندونه انگار خودشون مثل مرداي قديم
ميرن از صبح کار ميکنن تا بوق سگ
بابا شماها رو که بايد با بيل ساعت 12 ظهر از زير پتو بيرون آورد!
.
.
.
شما آقایونی که ادعای پارک دوبل دارید
فسنجون هم بلدین بپزین !؟
.
.
.
هروقت پسرا تونستن با کفش پاشنه بلند 5 سانتی
راه برن اون وقت بیان به خانوما بگن شما پارک دوبل بلد نیستی !
.
.
.
مورد داشتیم دختره تو پروفایلش تو قسمت وضعیت تاهل نوشته :
"متاهل"
بعد تو یه قسمت دیگه نوشته : زندگی با حیوان خانگی !
.
.
.
واکنش دخترا نسبت به خرید شارژ ایرانسل
1000 تومانی: مرسی عزیزم (تو دلش خسیس)
2000 : وای ممنون گلم
5000 : دوستت دارم عزیزم!
10000 : ممنون عشقم دلم برات تنگ شده کجا بیام ببینمت؟
20000 : دیگه هنوز هیچ پسری انقدر خر نشده! (داریم اصلا؟!)
.
.
.
این پسرایی که مو رنگ میکنن ابرو بر میدارن لوس حرف میزنن
اینا بوسم میدن؟
.
.
.
خیلی از زنها حاضر نیستند به مردی كه نمیشناسند كمك كنند
ولی تقریبأ همه مردها حاضرند حتی واسه زنهای غریبه هم بمیرن !
چقدر این مردا آقان !
.
.
.
مورد داشتیم پسره رفته خرید ، دست رو هرچی گذاشته فروشنده گفته جنسش خیلی عالیه ، خودم از همین جنس
برای خواهرم برداشتم خیلی هم راضیه
.
.
.
وقتی یه زن نظر شما رو میپرسه
در واقع نمیخواد نظرتون رو بدونه! بلکه فقط میخواد نظر خودش رو با یه صدای مردونه هم بشنونه!
.
.
.
نحوه شمردن پسرا زیر هالتر تو باشگاه بدن سازی:
عک
عو
عه
عار
...
عیده
عارده
.
.
.
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﻪ ﺩﻭست پسرش ﮔﻔﺘﻪ: ﻣﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﯾﺦ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﻋﺸﻘﻢ!
پسره ﮔﻔﺘﻪ: ﻋﺸﻘﻢ ﯾﻪ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺻﺐ ﮐﻦ ﺍﻻﻥ ﮐﺎﭘﺸﻨﺘﻮ ﺑﺖ ﭘﺲ ﻣﯿﺪﻡ!
.
.
.
دیگه کار از هدایت بعضی از پسر ها گذشته! اینا رو باید راهنمایی کرد
برادرا مداد ابروی روغنی نخرید؛ ریزش ابرو می گیرید!
.
.
.
دختره به دوس پسرش زنگ میزنه
دختر :سلام کجایی عزیزم؟
پسر :با بابام دارم میرم بانک پول بردارم برم ماشین بخرم تو کجایی؟
دختر :من تو همین اتوبوسی که هستی هستم
میخواستم ببینم خودت بلیطتو میدی یا من حساب کنم واست !؟
.
.
.
مورد داشتیم پسره زده تو گوش همکلاسیش
همکلاسیش برگشته گفته : نزن رژ گونم پاک میشه !
.
.
.

ترنم 10-06-2014 04:11 AM

مرد از دیدگاه طنز

شما آقا پسری که ابروهاتو ور میداری که خوشگل بشی
فقط با یه ابرو ورداشتن که خوشگل نمیشی، باید رژ بزنی، دامنم بپوشی که ناز بشی!
.
.
.
رو در یه رستوران نوشته بودن : ورود آقایان بدحجاب ممنوع !
یعنی تا این حد !؟
.
.
.
دوست دخترم فهمیده که با خواهرش هم دوست شدم
میخوان بیان به نامزدم بگن؛ خیلی بد میشه ، آخه نامزدم همکلاسی زنمه
(دغدغه فکری بیشتر مردهای امروزی)
.
.
.
امروز تن یه پسره یه شلوار دیدم
با هر فرمولی حساب کردم که ببینم این شلوارو چطوری پاش کرده نفهمیدم
لامصب فک کنم با پاشنه کش پوشیده بود!
.
.
.
مرد باید خشن باشه
محکم دستشو رو میز بکوبه و با فریاد بگه: امشب ظرفارو من میشورم!
.
.
.
مورد داشتیم پسره رو در حال گریه دیدن
بهش گفتن: چرا داری گریه میکنی؟
گفته: زنم بهم خرجی نمیده!
.
.
.
حالت پسرا بعد از امتحان :
۲۰ درصد ناراحتن که امتحانو بد دادن
۸۰ درصد خوشحالن که امتحان تموم شد
.
.
.
مورد داشتیم مامور گشت ارشاد بعد از 2 ساعت بحث و جدل و خواهرم حجابت! حجابت خواهرم!
تازه فهمیده طرف پسر بوده!
.
.
.
تو این دوره زمونه مردونگی به سیبیل و صدای کلفت نیست!
مرد واقعی کسیه که بتونه با شلوار کردی خلاف جهت باد بدوئه!
.
.
.
غول چراغ جادو: چه آرزویی داری؟
پسر: ضریب هوشى منو 10 برابر کن!
غول چراغ جادو: انجام شد سرورم!
پسر: پس چرا تغییری احساس نمی کنم؟
غول: چون 0 ضربدر 10 میشه همون صفر!
.
.
.
آی پسرایی که سوژتون شده کلیپس ما دخترا
والا ما هر کاری کردیم شما هم تقلید کردین!
ما مو رنگ کردیم شما هم رنگ کردین!
ابرو برداشتیم دیدیم ابرو شما از ما نازکتره!
مجبور شدیم کلیپس بذاریم تا حداقل پسرها با دخترها یه فرقی داشته باشن!
.
.
.
مورد داشتیم پسره تا روز عروسیش دست به ابروهاش نزده!
.
.
.
یک واقعیت :
این پسرهایی که ابرو بر میدارن، ناخن بلند میکنند
موهاشو رنگ میکنند و گوشواره گوش میکنند ، حامله هم میشن ؟
.
.
.
مورد داشتیم پسره با آرایش رفته بیرون ، خواهرش غیرتی شده زدتش!
.
.
.
چه حکایت جالبی است
کلمه زندگی با زن آغاز می شود و کلمه مردن با مرد !
.
.
.
آقا دیگه کار از ابرو برداشتنو شلوار قرمز پوشیدنو گوشواره انداختن پسرا گذشته!
امروز یه پسر دیدم وسط دعوا داشت جیغ میزد!
.
.
.
پسر:
من از مرگ نمی ترسم
من از چیز هایی می ترسم که پس از مرگ در کامپیوترم پیدا خواهند کرد !
.
.
.
سلام
شمارتو دادم به يه دختر ميخواد بهت زنگ بزنه باهاش حرف بزن
ازت حسابى تعريف كردم، عاشقت شده!
(ستاد ايجاد ذوق در پسران)
.
.
.
به بعضی از پسرها هم باید گفت:
شما شلوارتو بکش بالا ، پرچم ایشالا بمونه واسه مرحله بعد!
.
.
.

ترنم 10-06-2014 04:18 AM

مرد از دیدگاه طنز

ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﭘﺴﺮﺍ ﻫﺴﺘﻦ فکر ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺍﮔﻪ ﻭﺳﻂ ﺩﻋﻮﺍ ﺩﺍﺩ ﺑﺰﻧﻦ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﻣﯿﺸﻦ!
ﯾﮑﯽ ﻧﯿﺴﺖ بهشون ﺑﮕﻪ آﺧﻪ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﻦ، ﺗﻮ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﺩﻣﺎﻍ ﻋﻤﻠﯿﺖ ﻭ
ﺍﻭﻥ ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﯼ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ بیشتر شبیه ﺟﯿﮕﺮ ﻣﻨﯽ!
.
.
.
بهترین مدرک دروغ بودن قصه ها چیه؟
شاهزاده افسانه ای همیشه خوش تیپ و باهوش و پولدار و مجرده
.
.
.
امروز یه دختره روتو دانشگاه گرفتن!
آخه هیچی سرش نبود، تازه بدون مانتو ساپورتم پوشیده بود!
حراست دانشگاه: این چ وضعیه؟!
طرف: چی؟
حراست: چرا بدون مانتو و روسری اومدی؟
طرف: مگه پسرا هم باید حجاب بگیرن؟
.
.
.
- مامان اجازه هست ابروهامو بردارم؟
+ نه!
- مامان اجازه هست موهامو زیتونی کنم؟
+ نه!
- مامان اجاز هست تونیک صورتی بپوشم؟
+ نه!
- اجازه هست مثل باربی آرایش کنم؟
+ نه!
- مامان یعنی چی؟ همش میگی نه! من 18 سالم شده ها!
+ پسرم خفه میشی یا خفت کنم؟
.
.
.
موردم داشتیم پسره با نامزدش یه آرایشگاه میرفتن!
.
.
.
چگونه یک زن را خوشحال کنید :
او را ببوسید
بخندانید
دوستش داشته باشید
به نگرانی هایش اهمیت دهید
برایش هدیه بخرید
و ...
چگونه یک مرد را خوشحال کنید :
فقظ کافیست بهش بگید بریم خونه مامانت
.
.
.
قبلا از کسی خوشت میومد باید تحقیق میکردی تا بفهمی مجرده یا متاهل!
ولی جدیدا از یکی خوشت میاد باید بری تحقیق کنی ببینی دخدره یا پسر!
.
.
.
شباهت آقایون با آگهی بازرگانی چیست؟
شما نمی توانید یک کلمه از حرف های آنها را باور کنید
و هیچ چیزی برای زمانی بیش از ۶۰ ثانیه دوام نمی آورد !
.
.
.
بعضی از پسرا رو فقط به چشم خواهری میشه دید!
.
.
.
مورد داشتیم رفتن خواستگاری
داماد، برادر عروس رو با خود عروس اشتباه گرفته!
.
.
.
مورد داشتیم خواهر و برادر سر لوازم آرایش دعواشون شده
پسره الان دو روزه رفته تو اتاق در رو روی خودش بسته!
.
.
.
مورد داشتیم پسره اونقدر فاق شلوارش به زمین نزدیک بوده که زمین گیر شده!
.
.
.
یه زمانی پسرا سیبیل میذاشتن شبیه باباهاشون بشن
اما حالا چی؟ ابرو برمیدارن شبیه ماماناشون بشن
.
.
.
قانون دوم نیوتن :
عشق در پسر ها هرگز از بین نمی رود، بلکه از دختری به دختر دیگر انتقال می یابد!
.
.
.
شکسپیر میگه: هر وقت زنت گریه کنه می خواد خرت کنه!
و هر وقت خندید؛ مطمئن باش خرت کرده!
.
.
.
این گل پسرهایی که ابرو برمیدارن، مورنگ میکنن، برنزمیکنن
لباسهای تنگ با رنگهای جیغ میپوشن میخوان ثابت کنن دختربودن به دله و کلیپس بهانه اس!
.
.
.
اینجوری که داریم پیش میریم چند وقت دیگه باید به دخترا بگیم:
مگه پسری که ابروهاتو برداشتی؟
.
.
.
این پسرایی که زیر ابرو برمیدارن، کرم پودر میزنن
با ناز حرف میزنن و یقشونو باز میذارن به اینا متلک نندازین، اینا زن زندگین برین خواستگاریشون!
.
.
.
دختره نوشته : sghl fi ili
کامنت پسرا:
1- عزیزم گل گفتی
2- منم با شما موافقم
3- چه حرف فیلسوفانه ای منم مث شما فکر میکنم اگه میشه بیشتر باهم آشنا شیم
4- کتیبتون هم مث اسمتون با معنیه
.
.
.
فرق باطری با مرد چیست؟
باطری اقلا یک قطب مثبت داره ولی مرد هیچ چیز مثبتی نداره !
.
.
.

ترنم 10-06-2014 04:23 AM

كار از آرايش كردن و ابرو برداشتن و مو رنگ كردن و گوشواره گذاشتن پسرا گذشته!
ديشب پسره تو چت داشت يادم ميداد چطوری ماكاراني بپزم، به همين بركت قسم!
.
.
.
این همه از بدی های کلیپس گفتیم ، بذارید از خوبیاشم بگیم !
کلیپس گاهی اوقات تو تشخیص دختر ها از پسر ها خیلی کاربرد داره !
شما به مردی که همه چیز دارد چه میدهید !؟
جواب : زنی که به او نشان دهد چطور از آنها استفاده کند :))
.
.
.
این پسرایی که ابروشونو نخ میکنن بعد پیوند وسطشونو برنمیدارن
اینا می خوان بگن مجردن و هنوز شوهر نکردن !
.
.
.
ﺗﺎﻛﻴﺪی ﻛﻪ ﭘﺴﺮﺍ ﻣﻮﻗﻊ ﻋﻜﺲ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺭﻭ ﺑﺎﺯﻭﺷﻮﻥ ﺩﺍﺭﻥ
ﻫﻴﺘﻠﺮ ﺭﻭ سبیلش ﻧﺪﺍﺷﺖ !
.
.
.
این آقایونی که دماغشونو عمل میکنن هم میترسن شوهر گیرشون نیاد !؟
.
.
.
به هم نخندین
بیایین با هم به پسرا بخندیم !
.
.
.
ازدواج یعنی چی !؟
یعنی از دست دادن توجه جمع کثیری از مردان
و به دست آوردن بی توجهی یکی از آنها !
.
.
.
به زنی که همیشه میدونه شوهرش
کجاست چی میگن؟ (بیوه)
.
.
.
امروز اومدم به یه پسره بگم : غصه نخور رفیق ، بِدهی واسه مَرده ...
بعد یه لحظه زیر ابروهاشو دیدم و گفتم : درست میشه ، خدا بزرگه خواهر !
.
.
.
مرد رو باید بی دلیل ببوسی ...
حتی وقتی اعصاب نداره !
حتی وقتی ریشش خیلی بلند شده !
حتی وقتی همش داد میزنه !
حتی وقتی بی تفاوت شده !
حتی وقتی همش سرش تو گوشی و تلویزیونه !
مرد رو باید بوسید و گذاشت کنار !
.
.
.
دوره ی زندگی پسرا :
کودکی : مامان ذلیل
نوجوانی و جوانی : دختر ذلیل
میانسالی : زن ذلیل
پیری : فرزند ذلیل
بعد از مرگ : ذلیل مرده !
.
.
.
یکی نیست به این پسر هایی که ابرو بر میدارن بگه :
آخه عزیز من کدوم خری رو دیدی که با ابرو برداشتن شکل آهو بشه !
نه خدایی میشه ؟ نمیشه دیگه ؟ نکن عزیز من ! نکن !
.
.
.
زن خودش را خوشگل می کند چون خوب فهمیده که چشم مرد
تکامل یافته تر از مغز اوست !
دوریس دی
.
.
.
ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ ﻓﺮﻕ ﭘﺴﺮﺍ ﺑﺎ ﺗﻮﭖ ﭼﯿﻪ ؟
ﺗﻮﭖ ﺭﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺷﻮﺕ ﮐﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﭘﺴﺮﺍ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺷﻮﺗﻦ !
.
.
.
شما دخترا ﺩﯾﮕﻪ ﺷﻮﺭﺵ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺍﻭﺭﺩﯾﻦ ... ﺑﺴﻪ ﺩﯾﮕﻪ !
ﭘﻨﮑﮏ ﺯﺩﯾﻦ ، ﺯﺩﯾﻢ !
ﺯﯾﺮ ﺍﺑﺮﻭ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ، ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﯿﻢ !
ﺩﻣﺎﻏﺘﻮﻧﻮ ﻋﻤﻞ ﮐﺮﺩﯾﻦ ، ﺩﻣﺎغموﻧﻮ ﻋﻤﻞ ﮐﺮﺩﯾﻢ !
ﭘﺮﻭﺗﺰ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﻦ ، پرﻭﺗﺰ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﻢ !
ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺭﻭﻡ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﺑﯿﺎﻡ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﻣﺮﺩﯼ ﮔﻔﺘﻦ ﺯﻧﯽ ﮔﻔﺘﻦ !
.
.
.
اینکه پسرا مشکل "من چی بپوشم" رو ندارن ، به ارث و ژنتیک و جنسیتشون ربطی نداره !
به این ربط داره که کلا یه دست لباس تمیز بیشتر ندارن !
.
.
.
پیر پسر را تعریف کنید !
به مردی می گویند که فرصت بدبخت کردن یک و یا چند زن را ازدست داده باشد !

اکنون ساعت 02:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.