![]() |
نانوایی...رو دوست ندارم
قبض برق ...سرسام اور میاد سر کلاس...خیلی خوش میگذشت مدیر مدرسه........ گل من............ اشتباه........... |
نانوائی..... همیشه خدا شلوغه و باید صف وایستاد. اه
قبض برق.....قرار چند برابر بیاد بعد از برداشتن یارانه. سر کلاس.....اگه یه کم به استاد گوش میدادم الان لیسانسمو گرفته بودم. باغ... تو دل برو.... عکاسی........ |
مدیر مدرسه........ما خیلی کارش درسته.
گل من............تو هستی. اشتباه...........نکن ، من اون کارو نکردم. باغ.....جای خوبی هست ولی نه هر شب. تو دل برو....که عالیه. عکاسی........یه هفته است که تعطیله. آخرش..... ای وای..... چی...... |
آخرش.....که چی؟
ای وای.....دیرم شد.. چی......با من بودی؟ سمند .... بیرون.... دیر شده... |
سمند ....اصلا دوست ندارم، ماشین خوبی نیست.
بیرون....نمیرم، اصلا حالم خوب نیست. دیر شده...ربع ساعت تاخیر دارم. تابستان..... شراکت با ...... تو کارگاه...... |
سمند ...ماشین شوهر ابجیم
بیرون...هوا سرده دیر شده...پس چراشام حاضر نیست مجتب........ بادبادک ..... گربه..... |
مجتب........دوست خوبیه.
بادبادک .....را خیلی دوست دارم. گربه.....را با سنگ نزن با تفنگ بزنش. تابستان..... شراکت با ...... تو کارگاه...... |
تابستان.....هوا خیلی گرمه
شراکت با ......بد قول فایده نداره تو کارگاه......همدیگرو دیدیم ستاره................. کاشکی................. یادمه................ |
ستاره................ها واقعا دیدنی هستند.
کاشکی.................میدونستی چقدر دوستت دارم. یادمه................همیشه این ترانه رو میخوندی. نماز....... واقعا....... پی سی سیتی....... |
نماز.......ستون دینه
واقعا.......نمی دونستی پی سی سیتی.......میتونه بهترین سایت دنیا باشه سرسری............... شاغل................ عمو............ |
سرسری..............نگیر عمر دو روزتو.
شاغل...............شدن خیلی خوبه. عمو...........یواشتر الان میزدی به ماشینم. بانک..... تبر..... باتری......... |
بانک.....جای خوبیه
تبر.....دشمن درخت است باتری.........ساعتم خرابه دوست......... ساعت.......... گلابی......... |
دوست.......خوب، بد، زشت
ساعت......سه سرباز گلابی........امتحان معادلات یار............ کفش....... لامپ 100....... |
یار............در خانه و ما گرد جهان میگردیم
کفش.......باید راحت باشه لامپ 100.......یه خورده ضعیفه امتحان.............. شانس................. توقع................... __________________ |
امتحان...........شب زنده داري
شانس..........لب دريا هم اگه برم،دريا خشك ميشه توقع.............انتظارات وفا....... صفحه كليد........ amini8511........ |
وفا.......خیلی کم شده این روزا
صفحه كليد........میتونه نباشه و فقط از موس استفاده بشه amini8511........کاربر علاقمند انشااله........... لابد............... زنگ تفریح |
انشاالله...بزودی دختر داداشم به دنیا میاد
لابد...تو درمورد کار فکری کردی؟ زنگ تفریح...وقت نشاط ما بود شیفت شب..... سیدی....... موج سواری......... |
شیفت شب.....گاهي خوب، گاهي كسل كننده
سیدی.......پدربزرگ Dvd موج سواری.........آخر هيجان وطن.......... مادر.......... اضافه كاري......... |
وطن..........ای ایران من
مادر..........جانم فدات اضافه كاري.........زیادشم خوب نیست یکدلی....................... آرامش................. سکوت................ |
يكدلي ................. يك رنگي |
آسمون .................آبیه
زمستون ...............خیلی قشنگهم فيلم ....................رو باید با آرامش دید زادگاه/................. لیوان............. نقاشی................. |
زادگاه................. من اینجاست
لیوان............. آب شکست نقاشی................. من خوب است خواب.......... مامانم.............. صندلی.............. |
خواب..........زیادی کسلی میاره
مامانم..............خیلی خیلی مهربونه صندلی.............. چهار درسته که چهارتا پا داره ولی چهارپایه که نیست میری روش:21: غرور......... ریا.............. خوش اخلاق |
غرور...یکی از افات زندگیه
ریا...تو کار نیک خوب نیست خوش اخلاق...سعی میکنم باشم. خانه داری ......... کار بیرون.......... زحمت.......... |
خانه داری .........نمی دونم
کار بیرون...........پول داره زحمت..............مال حلال دلنوازان........ مسافران...... دوچرخه....... |
دلنوازان .................. پيش داوري
مسافران ................. نديدمش دوچرخه .................. سرعت اسكيت ............. درخت ............... حلزون ............... |
اسكيت .............هیجان
درخت ...............برگ، میوه، سایه حلزون ...............دوست داشتنیه رادیو........ هیتلر....... اروپا......... |
رادیو........یک وسیله ی اطلاع رسانی ست
هیتلر.......مرد بزرگی بود اروپا.........جای سرسبزی ست آمریکا............. آسیا.............. استرالیا.......... |
آمریکا........قدرت،تکنولوژی
آسیا........وسیع و جالب استرالیا......خیلی قشنگه جانماز...... همسایه........ مهمان........ |
جانماز......چیز خوبیه
همسایه........ما مهربونه مهمان........تنفر انگیزه خر............ پسر......... دختر.......... |
خر عاقل ترین حیوانات (اگر قلعه حیوانات را خوانده باشی میدانی )
پسر بد نیست دختر خوب است کتاب ....... فیلم ........ موسیقی...... |
کتاب .......نمی خونم
فیلم ........زیاد میبینم موسیقی......خیلی گوش میدم چرا........... ناراحت.............. حرف بد.......... |
چرا...........به دلیل اینکه
ناراحت..............کسی که راحت نیست حرف بد.........خدا مرگم بده سربازی..... قلب........ شهروند....... |
سربازی..... فقط مختص پسراست
قلب........ تو قد یه دریاست شهروند....... خوب تویی گله............ دیروز............. امید............... |
گله............دارم از زلف سیاهت گله چندان که مپرس
دیروز.............رفت امروز را دریاب امید...............ماهواره ایرانی سیستم بوقچی دل شکسته |
سیستم........... باید به روز باشه
بوقچی............ بوق نزن سرم رفت دل شکسته........... نشی الهی مادر................. توقع.................. انتظار................. |
مادر.................زیباترین موجود هستی
توقع..................زیاد بالا نباشه انتظار................انتظار معشوق قشنگه تاکسی مترو اتوبوس |
تاکسی................ میتونه فقط به رنگ زرد نباشه
مترو............ لازمه اتوبوس............ سر هر ایستگاه می ایسته لابد............... انگار............. کاش می شد................. |
لابد...............چاره ای نداری
انگار.............انگار باید تا ابد ستاره ها را بنگرم... کاش می شد.................کاش میشد لحظه ها را پس گرفت عشق دوست معرفت |
عشق..........مثل یک گل نیاز به مراقبت داره.
دوست.........واقعی شریک شادی و غمه. معرفت.......واقعی این روزا خیلی کم شده. قسم درون تبسم |
اکنون ساعت 02:41 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |