![]() |
مهمون برنامه نود میشدم
|
من اگه یه روز جای آقایون بودم دنبال این قضیه می رفتم که چه لذتی داره وقتی یه خانم محترم می خواد از خیابون رد میشه این آقایون حتما باید دستشون روی بوق بره
|
خدا نکنه نمی تونم فکر هم بکنم که این زندگی الان و با بعضی از شرایطی که به خاطر جنسیتم الان دارم رو نداشته باشم دیوونه میشم!!!
|
می رفتم خواستگاری...
|
هیچی .فکر میکردم ببینم چه گلی بگیرم سرم......
|
به پسرها محل سگ هم نمیذاشتم !!
اصلاً آرایش نمیکردم! الکی نمیخندیدم ! به هیچ وجه من الوجود هم اعتماد به نفس خودم رو از دست نمیدادم ! |
نقل قول:
خوب دخترا همین الانم به هیچ وجه اعتماد به نفسشونو از دست نمیدن،کی همچین فکری کرده؟؟ من اگه یه روزی خدای نکرده تبدیل به جنس مخالف بشم اگه خودمو نکشم حتما تا آخر روز تو اتاق می مونم تا اون یه روز تموم بشه. |
وجود حقیقی مردا رو واسه همه رو میکردم:p
{شیت شدن}{شیت شدن} |
از شوخی گذشته |
اوه !اوه ! نه بابا !
پاشو بیا ما رو بزن چه خبره ! پسر یعنی عسل یعنی شیر و شکر ، پسر زرنگش خوبه از همه رنگش خوبه ! شما دخترا با یه من عسل نمیشه قورت داد . تا یه چیز میشه میزنین تو پر آدم اصلاً من اگه دختر میشدم همه پسرهای دنیا رو دوست میداشتم ! ((اگه پسر بودم هیچ وقت عاشق این زندگی لعنتی نبودم)) پسر بودن یعنی زندگی چی فکر کردی ؟ هر چند دختر بودن هم همون معنی رو میده !!!! در هر صورت ،من پسرم ،چون پسرم قند و عسلم ! |
اگر پسر بودم واقعا شرمنده خالقم می شدم... |
نقل قول:
وای یه تک به خودت بزن میدونی که روابط متقابلند اگه همه ی پسرای دنیا دختر میشدن تو رو دوس داشتن:21: |
بابا دختر و پسر نداره که چقدر کل کل الکی می کنید به قول معروف آدم باید انسان باشه!!!
|
اگه دختر می شدم هیچ وقت ازدواج (شوهر ) نمی کردم .همیشه 1 حلقه می انداختم تو دستم
می گفتم من نامزد دارم، من فلانم ، من بیسارم . خُب درک کنید خیلی خَطریه بابا .._:2:. احتمالا میرفتم فرانسه نقاش رئال می شدم .یا یک ترانه سرای قصه ی شاه و پریون می شدم . |
اگه دختر بودم بایستی اشپزی یاد میگرفتم ظرف میستم همه کارای خونه رو میکردم اخر دستم حرف میخوردم که چرا انقدر تنبلم ااا اصلان نخواستیم اقا ما از خیرش گذشتیم همینی که هستیم
|
:dشما،خودتون بگید:
خداییش حق داشتم خود کشی کنم یا نه؟؟؟؟؟ |
اول اینکه دور از جون
ولی اگه پسر میشدم اول میرفتم ورزشگاه آزادی از عشقم پرسپولیس یه بازی توپ میدیدم بعدم باموتور میفتادم تو خیابون کارامم تموم شد آرزو میکنم هرچه سریعتر دختر شم و به اصلم برگردم |
می سوزیم و میسازیم:21: بالاخره یک روزه دیگه:p
|
من یکی که 1 ساعت هم تحمل ندارم پسر باشم. آخه دخملا به این نازی واسه چی دلشون بخواد یه پسر خشن بشن.
|
تیغ زنی میکردم {قیژه}
|
اینجور که نظرات رو میبینم مثل اینکه تحملها کمه بهتر اینجا رو تخته کنید تا آمار کاربرها کم نشه.:21: |
وای چه عالی!!!{شیت شدن}{شیت شدن}
برم تو مدرسه پسرونه تا ببینم راجع به دخترا چی می گن!:eek: و کلی شیطونی کنم و همه بزنند پای حساب اینکه پسر است دیگه!:) آخه الان همه می گن:دختر باید خانم باشه!:confused: ومانع شیطونی آدم می شن!{قاط} |
مهلا راس میگه!!!
فک کن! منم اگه پسر بشم تموم دنیا رو به هم میریزم، بعدشم میگن پسره دیگه، شیطونه!!!!! |
که چه حالی میداد سوارموتورمیشدم تیپ مشکی هم میزدم اونوقت بلد بودم ماشین سوارای بیجنبه روکه تایه راننده خانم میبینند حسودیشون گل میکنه حالشون روجامیوردم به اندازه تمام سنم هم توخیابوناویراژمیدادم وکورس میذاشتم{جشن پتو}
|
من اگه پسر میشدم خانم شقایق (خواننده و مدل ایرانی) رو میگرفتم. عاشقشم.
|
:dهیچی مث بقیه روزاس روزیه از روزای خدا:d
|
من اگه برا يه روز دختر ميشدم، سعي ميكرم بفهمم اينا چطوري ميتونن در آن واحد با چند نفر دوست باشن!!{شیت شدن}
|
اگه پسر می شدم می رفتم به دنبال این که پسرا به چه منظور خودشونو مثل زن ها می کنن:rolleyes:
|
تاری جون تاپیک نابیه! مرسی!
من اگه پسر می شدم می شدم اون مدل پسری که (شاید مثل یه مدل دختر) از ستاره سهیل نایاب تره! مغرور، با شخصیت با ادب با انصاف کم حرف می زدم اما وقتی حرف می زدم درست حرف می زدم. اینقدم غیبت دخترا رو نمی کردم سعی نمی کردم به خاطر رفتارایی که خودم بهشون تلقین میکنم انجام بدن مسخرشون کنم یا جلو روشون باهاشون با ادب حرف بزنم همین که رفت با بچه ها بهش بخندم مهم تر از همه (همون طور که الآنم به عنوان یک دختر فک میکنم ): 1- دروغ کمتر می گفتم 2-آدم یه دل رو یک بار و به یک نفر میده بدون اینکه از ترس اینکه نکنه نشه، 100 نفر دیگه رو هم تو صف بذاره(سعی می کردم به دوس داشتن احترام بذارم) این کارار رو می کردم که به خودم ثابت کنم هنوز اینطور آدمی پیدا میشه! البته خدایی اینا دختر پسر نداره اما حتما یه روز گرم تابستون با یک تی شرت خوشگل و جین و کتونی می رفتم تو خیابون! یه احساسی بهم میکه اینا بیشتر از یه روز طول میکشه اما به قول خودتون خواستم برداشتمو از جنس مقابل بگم! |
میرفتم خواستگاری :d:d
|
اکنون ساعت 03:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |