پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تلویزیون (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=65)
-   -   سریال همسایه ها vecinos (http://p30city.net/showthread.php?t=22501)

تاتیانا 03-09-2010 01:07 PM

بابک جان لینکات *****ه

shaghayegh N 03-09-2010 11:10 PM

واييييييي چقد دوست دارم به قسمتهاي هيجانيش برسه!!
البته از داستانش خبر ندارم اما يه چيزاي جزيي ميدونم.....
فعلا اونقدر جا نيفتاده و جالب نشده‏ تازه داره قشنگ ميشه و مطمعنم كه كلي طرفدار پيدا ميكنه!!
look for book عزيز منم به خاطر تاتيانا از اين فيلم خوشم اومد خيلي نازه و مليحه.....

shaghayegh N 03-12-2010 03:25 PM

تیتراژ سریال همسایه ها

http://www.4shared.com/file/23668404...ecinos___.html

asora 03-14-2010 04:19 PM

سلام به نظر من تاتيانا وقتي دهنش بسته است يا ميخنده خشگله وقتي عصبانيه اصلا خوشگل نيست ؟چرا خوشگل هست اما نه اندازه ي وقتي كه ميخنده

Ahoy_eshgh_man 03-18-2010 03:58 PM

کسی میدونه دیشب چی شد چهار شنبه رو میگم
:20::20:_شکات

shaghayegh N 03-18-2010 05:47 PM

داستان از اين قرار بود كه:
اسكار با مادرش ميخواست بره محله قديميشون كه جشن سال نورو بگيرن و فهميدن كه تاتيانا تنهاست تو خونه و اسكار رفت و ازش خواهش كرد كه باهاش بره و تاتيانا اولش قبول نكرد ولي به اصرار اسكار بالاخره راضي شد....
از اون طرفم جسيكا و مادرش نقشه ميكشيدن كه اسكار و به دام بندازن و جسيكا كلي خوشحال بود كه امشب ميتونه با اسكار باشه كه يهو ديد اسكار با تاتيانا اومده و كلي حالش گرفته شد
بعدش رفتن خونه اسكار و جسيكا هي به تاتيانا تيكه مينداخت كه چرا نامزدتون نيومده؟آخي تنهاتون گذاشته؟!!هي ميگفت من يكي از ارزوهامو قصدم اينه كه سال جديد با اسكار ازدواج كنم! و روكا هم هي حال جسي رو ميگرفت و كلي هواي تاتيانا رو داشت بعدشم اسكار و تاتيانا با هم رقصيدن و 12 تا انگور (رسمشونه تو سال نو) انداختن تو دهن هم و داشتن همديگرو بوس ميدادن كه يهو فلاكو و بچه هاش سر رسيدن و كارشون ناقص موند!!
جسيكا هم هي حرص ميخورد و ميگفت ديگه بايد كارو يكسره كنم!(طبق نقشه مادرش ميخواست از اسكار حامله بشه!!)
فرداي سال نو هم طبق معمول فلاكو و زنش باهم دعوا گرفتن و فلاكو گفت من ديگه نميتونم اين سر كوفتاي تورو تحمل كنم و ميزارم ميرم و حرفشم عملي كرد و رفت پيش روكا كه يه چند روزي رو اونجا بگذرونه.....و پاچيكو هم كلي ناراحت و گريون بود فكر نميكرد كه فلاكو بزاره بره...
اسكار هم ميخواست صبح دوش بگيره ديد آب نداره به خاطر پرداخت نكردن قبض آب و رفت به تاتيانا گفت ميشه چند قابلمه آب بهم بدين!! كه تاتيانا گفت بيا تو حموم من دوش بگير و با اصرار اسكار قبول كرد....
اسكار كه رفت تو حموم رودولفو اومد و ميخواست كه از دل تاتيانا در بياره(چون شب سال نو تنهاش گذاشته بودو مثلا رفته بود دنبال خالش كه از خارج داشت ميومد!!!) كه ديد اسكار با يه حوله دورش از اتاق اومد بيرون و كلي جوشي شد و با تاتيانا دعوا گرفت و گفت تو چطور بهم خيانت ميكني!هرچي تاتيانا خواست بهش توضيح بده گوش نكرد و رفت پيش آلوارو دوستش و بهش گفت من ديگه نميتونم نمايش بازي كنم وقتشه تاتيانارو نابود كنيم!! و اون بهش گفت نه فعلا زوده دست نگهدار....
از اون طرفم تاتيانا به خاطر اين رفتار رودولفو ناراحت بودو ميگفت كه رفتارش اصلا درست نيست و فكر كنم بايد راجع به رابطه مون بيشتر فكر كنم....
رودولفو به اصرار دوستش اومد از تاتيانا معذرت بخواد كه تاتيانا حلقه نامزدي رو بهش پس داد و گفت ما به هم اعتماد نداريم و بهتره كمي فكر كنيم....

bb63 03-18-2010 06:11 PM

میشه این سریال را بدون سانسور و با زیرنویس انگلیسی خرید و یا داونلود کرد
ممنون میشم جواب بدید

تاتیانا 03-18-2010 09:55 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bb63 (پست 138158)
میشه این سریال را بدون سانسور و با زیرنویس انگلیسی خرید و یا داونلود کرد
ممنون میشم جواب بدید

فعلا نه

h.....i 03-21-2010 12:23 PM

من از قسمت اول این سریال دیدم واقعا قسمت هایی که اسکار و تاتی بهم نزدیکتر میشن عالی همچنین وقتی حال جسی و اون همسایه هایه داهاتی اسکار و نامزد تاتیانا که اسمش و الان یادم نیست گرفته میشه واقعا دیدنیه
راستی شقایق جون خواستم ازت تشکر کنم بابت زحماتی که میکشی واقعا مرسی اما یه سوال تو گفتی با امدن خواهر اسکار اتفاقاتی پیش میاد اما خواهر اون که نیمده مادرش امده می شه برام توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

h.....i 03-21-2010 12:54 PM

میشه یه جایی هم برای افسانه افسونگر درست کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

shaghayegh N 03-22-2010 01:05 AM

سلام دوست عزيز
خواهش ميكنم كاري نكردم.....
والا من اين فيلمو نديدم يعني جلوتر از فارسي1 و داستانش و خيلي خوب نميدونم اون خلاصه ايي هم كه نوشته بودم از سايت فارسي 1 گرفتم دوست عزيز...
حتما بعدا خواهرشم مياد دقيق نميدونم والا.......

براي افسانه افسونگر تاپيك زدن اينم لينكش:
http://www.p30city.net/showthread.php?t=22777

omid_vv 03-25-2010 08:33 AM

تاپیک خوبی شده
خیلی خوشحالم که این سریالو از اول دیدم
واقعا سریال جالبیه
فقط این سان.سو.رش میره رو اعصاب اما بازم خوبه
برم ببینم آهنگاشو میتونم گیر بیارم تا ملت حالشو ببرن

این آهنگ تیتراژ سریال هست
اصلیشم میگردم تا پیدا کنم

http://www.4shared.com/get/222685381/43c6c2eb/Hamsaye_Ha___Vecinos____wWwMus.html;jsessionid=C298262C642F3 FB43AB9AA5F875DBF0D.dc210

سلام به همه هواداران همسایه ها
یه کلیپ توپ فک کنم مربوط به آخرای سریال هست دارم
حجم: 3,2 mb
فقط اگه تو سایت بزارم پاک میشه(خودتون که بهتر میدونید)
در ضمن این کلیپ هرگز در فارسی 1 پخش نخواهد شد
ولی یکم داستانو لو میده
البته قابل پیش بینی بود
اما کاشکی نمیدیدم
مربوط به همون حرفی که یکی از بچه ها زد میشه
که گفت : "به زودی منتظر یک عروسی باشید"
هر کی خواست پیام بده

دوست عزیز
لطفا سعی کنید پست های شما پشت سر هم نباشد.
و حتما قوانین سایت را رعایت کنید.
از گذاشتن آیدی در سایت خودداری کنید شما میتوانید از پیغام خصوصی استفاده کنید.
عکس ها و کلیپ هایی که با شئونات اسلامی مغایرت داشته باشد حذف خواهد شد.
در نوشتن جملات دقت لازم را داشته باشید.
ممنون از همکاری شما.
ناظر سایت

mohammad2020 03-25-2010 10:48 AM

مرسی امید جالب بود
متاسفانه یا خوشبختانه این چیزا رو فارسی1 پخش نمی کنه با خیال راحت می تونیم ببینیم ;)

aminjq 03-25-2010 04:15 PM

سلام . وقت همه بخیر و ممنون بابت راه اندازی این تاپیک . من 6 پیج در به در دنبال موسیقی متن این سریال گشتم مخصوصا اون موزیک اسپنیشی که گاهی تو مهمانی هاشون می ذارن اما ... . خوب اگر محبت کنید موسیقی متن این سریالو هم بذارید خیلی ممنون می شم .

omid_vv 03-25-2010 08:30 PM

چرا این سایت اینجوریهههههههه ؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه جم بخوری
بازم از ناظر محترم ممنونم خیلی لطف دارن!

باور کنید خیلی گشتم تا اینو پیدا کردم
برید حال کنید موسیقی متن سریال همسایه ها( vecinos)
کاملا اوریجینال 26 آهنگ
هیج جا دیگه پیدا نمیکنید اگر هم بود خودم گزاشتم :p
حجمش بالاست اما ارزش داره اینم از لینکش: http://www.4shared.com/file/178227483/6b24a91/NOVELA_VECINOS.html?s=1

h.....i 03-25-2010 10:27 PM

چرا نوشته های من پاک میشهههه

GolBarg 03-25-2010 10:31 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط h.....i (پست 139699)
چرا نوشته های من پاک میشهههه

کاربر محترم کدوم نوشته شما پاک شده؟؟
خواهشا خارج از تاپیک مطلبی را ارسال نکنید.
دوستان هر جایی قوانین خاص خودشو دارد.
اینکه همه کاربران همکاری کنند به نفع خود شما دوستان هست.

آريانا 03-25-2010 10:58 PM

خيلي سريال باحاليه [IMG]http://*****************/2161/1269635732.gif[/IMG] تنها سرياليه كه توي عمرم همه قسمتاشو ديدم... فقط حيف سانسوراتش زياده وگرنه باحال تر ميشد[IMG]http://*****************/2161/1269627259.gif[/IMG]

دانه کولانه 03-25-2010 11:37 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط omid_vv (پست 139687)
چرا این سایت اینجوریهههههههه ؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه جم بخوری
بازم از ناظر محترم ممنونم خیلی لطف دارن!

باور کنید خیلی گشتم تا اینو پیدا کردم
برید حال کنید موسیقی متن سریال vecinos
کاملا اوریجینال الانم دارم دانلود میکنم
حجمش بالاست اما ارزش داره

http://www.4shared.com/file/178227483/6b24a91/NOVELA_VECINOS.html?s=1

لطفا چند تا کارشناس از جمله خود امید بعد از دانلود این اطمینان رو به من بدهند که این موسیقی واقعا مال این سریاله و اون چیزی هست که به درد بچه ها بخوره و دنبالش هستند
تا من ترتیبشو بدم توی سایت خودمون اپلودش کنم ..
نتیحه رو از طریق نامه خصوصی به من ارسال کنید.

از کاربران عزیز هم درخواست میکنم حتما به تذکرات و خواسته های کاربران ارشد سایت احترام بگذارند.

omid_vv 03-25-2010 11:40 PM

جالبه یه تیکه از فیلم اصلیشو دیدم
صدای تاتیانا مثل بازیگرای هندی هست یعنی خیلی نازکه
اگه اصلیشو کسی واسه فروش داره بگه
دوستان هرکسی میاد یه نظر بده تا تاپیک نخوابه

namakdoon 03-25-2010 11:48 PM

اگه میشه لینک دانلود فیلم رو که دوبله باشه رو توی سایت قرار بدید مخصوصا قسمتای اولشو
چون من اولاشو ندیدم
من از اون قسمتی دیدم که تاتیانا داشت برا اسکار توضیح میداد که توی ساختمون صدای ظبطو بلند نکنه و وقتی تاتیانا و رودولفو رفتن تو خونه ی تاتیانا و اسکار برا این که جداشون کنه صدای ظبطو بلند کرد

omid_vv 03-25-2010 11:55 PM

سلام جناب مدیر
ممنون که اهمیت دادین
من دانلود کردم مطمئن باشید
در هیچ سایت ایرانی پیدا نمیشه
من اسپانیایی سرچ کردم :p
تمامی آهنگهای سریال با کیفیت بالا در فایل رر وجود داره
مرسی که میخواین زحمت آپلودشو بکشید
راستی برای اینکه تایید بشه من خوم از تو اون فایل یک آهنگ جالبشو(که همه دنبالشن) براتون آپ کردم ببینید(برای dialup ها)
اگه خوب بود بقیشو که تو صفحه قبل گزاشتم دان کنید
http://www.4shared.com/file/24938211...Armando_h.html

اینم یکی دیگه که هنوز تو سریال پخش نشده اما فک کنم بعدا خاطره های خوبی با این آهنگ خواهیم داشت(فوق العاه زیباست هر دوشون)
http://www.4shared.com/file/24939360...te_Tu_-_D.html

namakdoon 03-26-2010 10:01 PM

کسی لینک دانلود قسمت های سریال همسایه ها رو نداره؟
اگه دارید لطفا بدید

aminjq 03-27-2010 01:41 AM

کسی به پست من در باره موسیقی متن سریال جواب نداداااااااااا !!!!!!!!! :)

omid_vv 03-27-2010 04:50 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط aminjq (پست 139917)
کسی به پست من در باره موسیقی متن سریال جواب نداداااااااااا !!!!!!!!! :)

دوست عزیز یعنی چی کسی جداب نداد؟؟ شما موسیقی متن میخواستی منم گذاشتم(صفحه 6)
خواهشا حد اقل به صفحات تاپیک یه نگاهی بندازید بعد پست بزنید دوست گرامی {قاط}
آهنگ مهمونی هاشونم که چند تا هست و همشون هم طبیعتا اسپانیش هست
اما فک کنم فهمیدم کدوم رو میگی آهنگ مخصوص رقص اسکار و تاتیانا ؟؟(شاید مخصوص نیست)
اون هم تو آهنگ هایی که گذاشتم هست
اگه حجمش زیاده بیا خودم واست آپ کردم برو حال کن
اینو به همه توصیه میکنم و همچنین پست شماره 65
اینم از لینک آهنگ پارتی های همسایه ها : http://www.4shared.com/file/25032748..._The_Lati.html

تاتیانا 03-27-2010 01:51 PM

تاپیک سریال سفری دیگر

فلاكو 03-29-2010 10:48 AM

كروازيو

سلام دوستان
به نظر من آقاي كروازيو پدر اسكار است به دليل اينكه:
1- مادر اسكار هيچ وقت درست حسابي درباره پدر اسكار حرف نمي زند!
2- مادر اسكار يك بار به او گفت كه شما دو تا(اسكار و كروازيو) خيلي شبيه هم هستيد
3- از صحبت هاي مامان اسكار و كروازيو معلومه قبلا رابطه داشتند همينطور كه مامان اسكار به نيكل گفت كه من قبلا زن دوم كسي بودم

نظر شما چيه

GolBarg 03-31-2010 04:53 PM

سلام به همه ی دوستان:53::53:
تاتیانا جان پست شما ویرایش شد چون بر اساس قوانین سایت شما اجازه ی زدن لینک به سایت یا وبلاگ را ندارید.
میتونید عکس ها را در سایت خودمان قرار بدهید.

ممنونم از همکاری همه ی دوستان.:53:

تاتیانا 04-01-2010 12:30 PM

آخه من هر وقت میزارم عکسارو میگین صفحه دیر باز میشه و از این حرفا

Arman44 04-20-2010 08:00 AM

دوستان خوشبختانه از روز شنبه برنامه های فارسی 1 تغییر کرده و سریال همسایه ها از ساعت شب به ساعت 10 شب تغییر کرده و به این وسیله خیلی بهتر میشد دید خصوصا برای کسانی مثل من که ساعت 7 خونه نیستند

ابریشم 04-22-2010 01:20 PM

درست دوست عزيز منم حدس ميزنم كه اسكار پسر كروازيو است
چون وقتي مادر اسكار مريض شد به اسكار و كروازيو گفت كه ميخواد يه چيزي بگه
و من مطمئنم كه اينها قبل از ازدواج با هم رابطه داشتند و پدر اسكار همون كروازيو است

omid_vv 04-23-2010 02:05 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط ابریشم (پست 147058)
درست دوست عزيز منم حدس ميزنم كه اسكار پسر كروازيو است
چون وقتي مادر اسكار مريض شد به اسكار و كروازيو گفت كه ميخواد يه چيزي بگه
و من مطمئنم كه اينها قبل از ازدواج با هم رابطه داشتند و پدر اسكار همون كروازيو است

آره همینطوره
فقط نمیدونم این پاتیکو مادرش کیه؟
اگه سن پاتیکو از اسکار کمتر باشه یعنی احتمالا بعد از اینکه کروازیو به روکا خیانت کرده به دنیا اومده و مادرش نا معلومه. اما به نظر شما ممکنه مادر اسکار,مادر پاتیکو هم باشه ؟؟ من که بعید میدونم :)

رزیتا 04-23-2010 10:47 PM

وقتی کرووازیو داشت زندگیشو برای هنری تعریف میکرد گفت که بعد از مرگ مادر پاتیکو دوباره برگشتم سراغ خانوم روکا اما اون دیگه هیچوقت منو قبول نکرده

shaghayegh N 04-23-2010 11:22 PM

سلام دوستاي عزيزم.خوب هستين؟؟؟
مدتيه كم ميتونم بيام اينجا و دلم براي همتون تنگ شده بود
يه سوال داشتم ميخواستم بدونم از اين به بعد كه همسايه هارو ساعت 10 قراره بده تكرارش چه ساعتيه؟؟؟؟اگه ميشه لطفا ساعتايي كه تكرارشو ميده بگيد.ممنون ميشم:)

فلاكو 05-25-2010 03:46 PM

پايان سريال همسايه ها

پايان سريال همسايه ها

خطر لو رفتن پايان سريال
اين مطلب از ويكي پدياي اسپانيايي اقتباس شده

سكار(رابينسون دياز)راننده تاكسي عشق مهماني دادن است كه با مادرش در بوگوتا زندگي فقيرانه دارند و عاشق جسيكا(سارا كارلوس)است اما اسكار طي اتفاقي عجيب برنده بليت بخت آزمايي شده و تصميم به خريد آپارتمان گراني در بوگوتا مي گيرد و همسايه خانم تاتيانا گومز(فلورا مارتينز)ميگردد كه نامزد رودلفو(لويس ميسا)است
با ورود اسكار به ساختمان همه چيز تغيير كرده و با مهماني دادن او همه همسايه ها از جمله كلارا با او بد مي شوند
رودلفو با گذشت زمان كسب و كاري با پلايز راه مي اندازد‌ كه طي شرايطي سعي مي كنند تاتيانا را به زندان بيندازند ولي هنري موضوع را مي فهمد و همين باعث مي شود پلايز و افرادش او را مورد ضرب و شتم قرار دهند
هنري به دليل تصادف رانندگي در بستر مرگ مي افتد و او ناراحت است زيرا به جسيكا در مورد بيماري دخترش دروغ گفته است. هنري در ساعت نه و سي و يك دقيقه از دنيا مي رود و در آخر تاتيانا با اسكار ازدواج مي كند و رودولفو بازداشت مي شود
بعد از مدتي اسكار و تاتيانا يك پسر دارند و در پايان اسكار براي فارغ التحصيلي پسرش مهماني بزرگي مي گيرد
اسكار
او عاشق مهماني دادن است كه باديدن تاتيانا عاشق او مي شود و با هم عروسي مي كنند و داراي يك پسر مي شوند
تاتيانا
اون زني عاقل و با كمال است كه بسيار عاطفي است و به دليل حفظ طبقه اجتماعي با اسكار بهم مي زند ولي بعد از مدتي به دليل خيانت رودلفو به زندان مي افتد ولي در پايان با اسكار عروسي مي كند
رودلفو
او مردي هوس باز و پولدار است و زنان را به بازي مي گيرد و در مشاور املاكي كه دارد كارهاي خلاف مي كند .او سر انجام زنداني مي شود
هنري/فلاكو
دوست اسكار كه با دختر كروازيو (پاتيكو)ازدواج كرد او 2 فرزند دارد ولي سرانجام طلاق ميگيرد.او سرانجام به علت تصادف رانندگي مي ميرد
پاتيكو
او همسر هنري است كه از او و آلبرتو جدا مي شود و مجرد مانده و بعنوان مدير بازرگاني مشغول به كار مي شود
خانم روكا
مادر اسكار كه با كروازيو عروسي كرده بود و در پايان مجددا با او ازدواج مي كند
آلفونسو
شوهر سابق سارا كه با تاتاي مدل عروسي مي كند ولي در پايان مجرد و ورشكسته مي شود
آلوارو
دستيار رودلفو كه در پايان به زندان مي افتد
كرووازيو
پدر اسكار و پاتيكو كه در آخر با روكا عروسي مي كند
كلارا
مادر آلواريتو و همسر آلوارو كه بدليل زنداني شدن آلوارو براي هميشه به صندوقدار سوپر ماركت تبديل مي شود
نيكول
منشي تاتيانا و نامزد سابق هنري كه در پايان با آلبرتو عروسي مي كند
ريكاردو
دروزبان سابق باشگاه اماراتي كه در پايان با سارا عروسي مي كند
سارا
داراي پنج فرزند ميشود
آلواريتو
پسر كلارا و آلوارو كه به الكل معتاد مي شود ولي به كمك اسكار و ليگيا آن را ترك مي كند و بعنوان معلم يوگا به هند مي رود(چقدر شبيه داستان ويكتوريا)؟
دون پدرو
درپايان با آليسيا ازدواج مي كند

اگر ترجمه ايراد داشت ببخشيد{شیت شدن}

---------------------
ادمین :
اگر خودتون ترجمه کرده اید بابت اینکه تولید محتوا کرده اید ازتون تشکر ویژه میکنم.

sepideh2007sh 05-25-2010 05:22 PM

سلام ممنون:53:
فقط مادر جسيكا و جسيكا چي ميشن؟
دلم سوخت هنري ميميره واقعا" دوست فداكاريه_:2:

فلاكو 05-25-2010 06:00 PM

جواب

نقل قول:

نوشته اصلی توسط sepideh2007sh (پست 153672)
سلام ممنون:53:
فقط مادر جسيكا و جسيكا چي ميشن؟
دلم سوخت هنري ميميره واقعا" دوست فداكاريه_:2:

منم خيلي هنري رو دوست داشتم ازعكس آواتارم معلومه
در ضمن در مورد جسي و مامانش هر دو تو متن گفته شده...

جسيكا بچه اي داره كه ظاهرا مريضه
مامانش هم با پدرو عروسي مي كنه
(جزئيات بيشتري نگفته)
در ضمن ترجمه خودم بوده با تشكر

-----------------
ادمین :
بنابراین این هم تشکر VIZHEH :)

arman sabz 05-26-2010 05:23 PM

سریال واقعا داره جذاب میشه.دیشب من تمام سریال رو گریه کردم.:20:
فلاکو عزیز واقعا ازت ممنونم که آخر سریال رو روشنیدی;)
فقط نمیدونم که چرا این تاپیک طرفدار نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟/_:2::53:

تاتیانا 05-26-2010 05:36 PM

ترجمه عالی بود فلاکو

shaghayegh N 05-27-2010 11:48 PM

واي تازه داستانش داره جذاب ميشه
عشق اسكار و تاتيانا خيلي قشنگههههههه
همه داستان يه طرف از اين به بعدش يه طرف!:rolleyes:

اکنون ساعت 09:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.