![]() |
3 فایل پیوست
افسانه جون قبلا هم گفتم باز هم ميگم سفره ات خيلي خوشگله خيلي دوستش دارم:) |
سلام به همه دوستان با سلیقه واقعا همه سفرهای هفت سین
زیبا وقشنگن :41: منم عکس سفره هفت سین خونمون رو میارم |
سلام و وقت دوستان بخیر |
در ضمن میشه محیط خوبی رو برای ماهی فراهم کرد...میشه تو تنگ ننداخت...این دیگه بستگی به ما داره که چطور ازشون نگهداری بکنیم!! برقرار باشید! :) |
سلام گلهای زیبای بهشتی ، واقعا سفره های هفت سین شماها قشنگه ، معرکست دستتون درد نکنه ، چقدر خوش سلیقه ، من که خیلی خوشم اومد ، به همه شما نمره 20 میدم .:53::53::53: |
نقل قول:
چند تا مساله رو باید ذکر کنم . این بسیار واضحه که اگر من هم ماهی بخرم محیط خوب و سالم براش فراهم میکنم و نخریدن من دلیل بر ترس از شیوه نگهداری خودم نیست من مشکلم با دبه های پر از ماهی پشت نیسانهاست با سطل هایی با اب کثیف و مملو از ماهی کنار خیابانه با ماهیاییه که توی خونه هاست و بعد از عید خیلی هاش معلوم نیست سر از کجا در میاره اگر من بخرم یعنی تقاضا هست یعنی اجازه میدم به تولید کنندگان و توزیع کنندگان که سیستم وحشتناک تهیه و توزیع و نگه داری فعلیشون رو ادامه بدن من و شما که به خودمون شک نداریم مساله اونهاییه که ابدا اهمیتی برای غیر استاندارد نگهداری کردن این ماهی قائل نمیشن . مساله بعدی این هست که در این تکست بالا که شما نوشتین نظر افرادی که معتقدند ماهی قرمز ایرانی نیست و ربطی به نوروز رو نداره بدون پشتوانه علمی و پژوهشی میدونه در حالی که از نگاه من خود نوشته بالا هم فاقد مستندات کافی هست اما 2 مساله رو قبول دارم : نظر افراد در مورد ایرانی نبودن این ماهی هم چندان با مستندات همراه نیست اما قابل تفسیر هست که من جلوتر تفسیر میکنم و دوم اینکه در متن بالا مستنداتی برای علاقه و پیشینه ی ماهی در باور های ایرانیان امده اما من اونها رو مرتبط به ماهی قرمز سفره هفت سین نمیدونم . توضیحاتم رو ارائه میکنم : ایرانی ها و ممکنه خیلی های دیگه به ماهی نگاه خاصی داشته باشند چه در مورد صور فلکی و چه در مدلی که در مورد زمین و اسمانها ارائه میدهند : در گذشتهها باور بر این بود که زمین بر بالای شاخ گاو و گاو بر پشت ماهی و ماهی در آب قرار دارد بنابراین استفاده از علامت ماهی بر روی فلان تبر زمان قاجار که در نوشته ی بالا هست به این مساله برمیگرده و نه لزوما به ماهی قرمز شب عید نقل قول:
ممکنه یه نوع خاصی از ماهی کپور وجود داشته باشه رنگ کلی ش به قرمز متمایل باشه اما ماهی قرمز سفره هفت سین قرمزی و زیبایی خاص خودش رو داره ایا همچین ماهی کپوری کسی سراغ داره ؟ فکر میکنم خیر . نقل قول:
نقل قول:
مثالهای دیگه شم در بالا در توضیحاتم اوردم . نوشتم که نظر افرادی هم که میگن ماهی قرمز ایرانی نیست و 200 سال پیش سر سفره های ما نبوده با ارائه مستندات همراه نیست اما قابل توضیح و تفسیره دلیلی که باعث میشه من اینطور فکر کنم اینه که چیزی که قرار باشه در تمام ایران مثلا 500 سال پیش به عنوان ماهی قرمز وجود داشته باشه و سر سفره همگان بوده باشه باید یه چیز فوق العاده رایج و پرتعداد بوده باشه که قطعا باید ازخود طبیعت گرفته شده باشه خب ما کجا در طرافامون در رودخانه ها در ابها به صورت کاملا وسیع و در تمام ایران این ماهی های قرمز رو میبینیم ؟ ابدا این ماهی ها به صورت پر تعداد و زیاد و گسترده در تمام اب های رودهای ایران دیده نمیشوند اصلا اب های ماه از این نوع ماهی ها نداشته و نداره احتمالا 100 ساله که به خاطر گسترش راه های ارتباطی این ماهی ها تونسته اند صادر شده باشند این ماهی ها به وفور در چین دیده میشه و ابدا در ایران و ابهای ایران دیده نمیشه پس هیچ وقت نمیتونسته به صورت رسم ازش استفاده شده باشه در سفره های هفت سین چون به تعداد خانوارهای ایرانی ازش وجود نداشته پیشتر هم هفت شین بوده احتمالا از یه دوره ای به بعد به خاطر انکه یکی از شین ها شراب بوده و نمیتونسته سر سفره ها باشه به هفت سین تبدیل میشه و بسیار محتمله که در این تغییر و در این گذار یه چیزی هم به اسم ماهی گلی که احتمالا یه چیز تجملاتی و تازه وارد به بازار ایران بوده به سفره ها اضافه شده و به خاطر ریشه دار بون ماهی در باورهای ایرانی ها خیلی سریع هم جا افتاده . من اصلا مشکلی با اینکه ایرانیه یا چینیه ندارم مشکلم رفتار وحشتناک با این ماهی هاست شما پراید میخری پس تقاضا هست و پراید تولید میشه و پراید باعث مرگ خودت و کلی ادم بی گناه دیگه میشه شما ماهی میخری چون زیباست چون نشان از زندگی و تحرک و دوستی با جانداران دیگر هست اما باعث میشی یه کار و کاسبی کاذب و سرتاسر زجراور و ضد حیوانی درست بشه سوال : پس چرا نمیگی شما مرغ میخوری پس باعث میشی که سالانه کلی مرغ با شرایط غیر استاندارد و زجر اور تولید و کشته بشه پاسخ تقریبا کاملا درسته و جای صحبت و بحث فراوان داره اما ایا اگه اون رو نمیشه فعلا متوقف کرد ایا باید اینم متوقف نکرد ؟ |
هفت سین خونه ی ما
|
چرا اینجا اینقد سوت و کوره؟؟!!!_:2:چرا کسی عکس هفت سینشو نمیذاره؟؟:confused:
|
سفره ی هفت سین
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان ...:53: |
امروز روز آخر مسابقه س آره؟یعنی فردا برنده اعلام میشه؟ولی واقعا تاپیک کم کاری بود..
|
2 فایل پیوست
در مورد هفت سین ها این که همه زیبا بودند ولی در مورد برنده به نظر من هر کس سلیقه ای داره مثلا" بعضی ها سنتی میپسندن و بعضی ها مجلل من به شخصه سنتی دوست دارم و میخواستم عکس سفرمو بزارم اما با این سفره های زیبا خجالت کشیدم چون مال من زیادی سنتیه البته برای این که تو مسابقه شرکت نکنم عکس سفره 2سال پیش و میزارم ;) |
با تشکر از اقا مهدی که این تاپیک را بالا اوردن ...
با تشکر از تمام دوستان که شرکت کردن ......... من چون قول داده بودم شرکت کنم شرکت میکنم و گرنه در مقابل هنر و سلیقه این دوستان من هیچ هنری ندارم . شکوفه جون کجا عکست را اپلود کردی بگو منم همونجا اپلود کنم..... |
از همه دوستان شرکتت کننده در مسابقه سپاسگزارم |
مگه نباید امروز برنده اعلام میشد؟؟؟؟؟؟پس کووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
{قیژه} |
نقل قول:
نقل قول:
|
اقا مهدی میشه دقیقا توضیح بدی......کجا.؟؟؟من که اینجا سایت اپلود عکس در ارسال پست نمیبینم.......
|
|
6 فایل پیوست
سلام این هم عکسهای من!!! البته این اولین سفره هفت سینی بود که خودم به سلیقه خودم درست کردم......خیلی هاش کار دست خودم هست............به نظر خودم خیلی شلوغ بود سال دیگه میخوام جمع و جور تر بگذارم.......
|
|
خانمه داره به يه زنه آمريكايي هفت سينو توضيح ميده:
It should be start with "S", like APPLE !!!!!!! -------- قرار بر این شد که بچه ها نظر سنجی کنن و رای هاشون رو بگن هر کی رایش بیشتر بود برنده س . |
نظر سنجی مسابقه سفره هفت سین نوروز 91
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان |
1 فایل پیوست
نمیخوام تو مسابقه شرکت کنم اما سفره هفت سین پارسالمو دوست داشتم میزارم اینجا...قبل عید در گیر سفر بودم نشد زیاد حضور داشته باشم...
پست رو من منتقل کردم چون جای عکس سفره هفت سین حتی با توجه به اتمام مهلت مسابقه اینجاست امضاء » اسقف اعظم |
4 فایل پیوست
دوستان سلام و وقت بخیر
خوب طبیعیه که زمان مسابقه گذشته و البته با اجازه دوستان من و همسرم تو تاپیک شرکت میکنیم ولی آگاهانه با درج تصاویر بعد از مهلت مقرر تو مسابقه شرکت نمی کنیم;) علتش هم در نوع هفت سین ما و شرایط خاص ما بود (دو سال پی در پی نو عید داشتن) که ترجیح دادیم با توجه به نداشتن کلیه آیتمهای عید امسال مشوق باشیم سال دیگه بیاییم تو رینگ:d اینم تصاویر سفره که چه عرض کنم!!! میز هفت سین ما عزیزان انشاءلله همه تون سال خوبی داشته باشید. :53::53::53: |
آقای انصاری ایشالا خدا هیچ عزیزی رو از هیشکی نگیره و شادی شما و همه همیشه بی کم و کاست و پایدار باشه
|
سلام دوستان و عزیزان |
سفره هفت سین نوروز 92
ما که قصد شرکت نداریم چون واسه مسابقه اماده نشدیم اتوبوس دیر رسید در رخت کن !اینو سارا نیم ساعته با کلی خواهش تمنا اوکی کرد {قاط}
http://upload.tehran98.com/img1/uz0m...az1r_thumb.jpg تخم مرغها شخصیت های عروسکی کلاه قرمزی هستند خیلی بامزه ن http://upload.tehran98.com/img1/4nom...u27y_thumb.jpg |
سفره هفت سین نوروز 92
ما قصد شرکت در مسابقه داریم :) پ ن پ اومدیم اینجا رای بدیم :21: اپلود اصلن دوشواری نداره که :d کو بمن نشانش بده شمایی! :21: من مسابقه به اون دوشواری ورزشی شرکت کردم کو جایزم بله مگه حدس نزدم اسپانیا اول میشه...:d کو جایزم هیچم ما مشکل نداریم خیلی هم جای خوبیه :24: الانم اگه اپلود بذاره هیچم سخت نیست :) ولی برنده شدم جایزمو بدین اینو به گوش مسولین هم برسونید:d کو این رییس اینجا بمن نشانش بده {قاط} شمایید! {شیت شدن} من که میدونم اخرش اخراجم :20: {داش مشتی} :20: اپلوووووووووود دوشواری داره :20: |
تاپیک نو نزنیم؟؟
بزنیم بهتره ها تصاویر نو تاپیک نو آرشیومون کمی پریده |
دوشواری ؟
دوشواری نداره که شوما دوشواری هستی ؟ به من نشون بده ببینم http://upload.tehran98.com/img1/2klwrk4tbn9a9wk2f0k.jpg هفت سین ساقی اینا که 2 تا سینش کمه لطف کرده !!!!!! |
خیلی هم دوشواری داره اپلود _:2: سپاس ادمین جان :53: ... |
منم نتونستم ببینم
نه سفره ادمینو و نه سفره ساقی جونو |
من چند روز پیش می تونستم سفره هفت سین ادمین و همینطور ساقی رو ببینم ولی امروز نمیتونم
منم تصمیم گرفتم توی مسابقه امسال شرکت کنم! اینم سفره هفت سین امسال ما http://maryamfm.persiangig.com/noroo.../IMG_41551.jpg |
اگر هنوز سفره من معلوم نیست بفرمایید سفره ساقیم دوباره درست کردم .
سفره مریم (islander) هم در ذیل تقدیم میگردد . در کل ما قهریم با هر کی ماهی میذاره سر سفره هفت سینش ! . http://upload.tehran98.com/img1/9ff8...tujjb708tv.jpg |
ادمین جان ممنونم. راستش من هم مراتب اعتراضم رو برای ماهی به مادرم اعلام کردم! اما ایشون گفتن که خواهر کوچیکت دلش می خواد, خیلی سخت نگیر. من هم تسلیم شدم! و باز هم در جهت چیزهای که خواهر جان دلش می خواد, تخم مرغ ها هم کار ایشونه!! |
فقط شما نه ! اون خانم قبلی هم تازه تخم مرغ بد نیست که .
حالا برنده اگه ماییم جایزه مو ن رو زود بدین بریم کار داریم . |
در جهت آشتی کردن گفتم که ما هم طرفدار ماهی نیستیم چندان!
فقط مدیر کل های سایت برنده می شن؟ پاسخ: خیر..... مسابقه برای کلیه کاربران فروم هست امیرعباس |
هفت سین میدان پاسداران کرمانشاه http://s2.picofile.com/file/7710250000/DSC01873_1_.jpg http://s3.picofile.com/file/7710251070/DSC01874_1_.jpg |
سفره های همتون خیلی قشنگ بود |
نقل قول:
شکوفه جون تایید میکنم ماهی تون پولو هم خیلی دوس داره :21: |
کی با کی قهره؟
خوب تقصیر ما چیه وقتی بچه اصرار و التماس میکنه ماهی میخوام؟ کار از بنیاد خرابه... این ماهی های بیچاره توی تنگ ما نمیرن دست فرشنده ها می میرن چه میشه کرد؟ بگذریم کی قراره نتایج مسابقه رو اعلام کنید؟ اصلا جایزه رو چه کسی میخواد بده؟ ادمین؟ |
اکنون ساعت 01:09 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |