پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   برنامه 90 - اخبار و حواشي برنامه 90 (http://p30city.net/showthread.php?t=25148)

مهدی 08-20-2010 10:49 PM

انتقاد تند حامیان عادل از عادل برای پخش رپرتاژ دایی در نود!

شبکه ایران - پس از پخش برنامه تلویزیونی نود با حضور علی دایی انتقادهای زیادی به نوع برنامه نود صورت گرفت، بیشتر منتقدان معتقد بودند عادل فردوسی‌پور با در اختیار گذاشتن میکرفن برنامه‌ خود لطف بزرگی در رسیدن علی دایی به منافع شخصی‌اش کرد، این منتقدان حالا در میان دوستان عادل هم دیده می‌شوند، سایت گل دیروز مطلبی انتقادی از سیاست‌های جدید عادل فردوسی‌پور انتقاد کردند.

یکی از نویسندگان سایت گل که از حامیان عادل فردوسی‌پور هم به شمار می‌رود در این خصوص نوشته است:مخاطب این یادداشت ابدا علی دایی نیست. آن چه باعث نگارش این کلمات می شود دریغ و افسوسی است که از رویکرد جدید عادل فردوسی پور و برنامه نودش پدید آمده است. ما فردوسی پور را یکی از منتقدان شاخص فوتبال ایران می دانستیم اما فرصتی که او دیشب در میان حیرت همگان به علی دایی داد باعث نگرانی همه دوستداران و علاقمندان برنامه نود شده است.
داستان شکایت علی دایی از فدراسیون فوتبال و آشوبی که به تازگی دوباره خبر اول ورزش ایران شده تازگی ندارد. دایی سالهاست که با تمام توان و قوا در زمین و کنار آن برای "چیزی" به شدت و بیش از همگان زحمت می کشد و کسی در این از جان مایه گذاشتن تردیدی ندارد.

تنها اختلاف ما و آقای دایی نام آن "چیز" است. ایشان معتقد است از زمانی که راه بیله سوار به تهران را برای درس خواندن در دانشگاه شریف و بازی در بانک تجارت می پیمودند تا ضرباتی که در بازیهای مقدماتی جام جهانی 94 و بازیهای آسیایی هیروشیما مقابل کره شمالی و بحرین به سر و شکمشان وارد شده، همه و همه برای اعتلای نام ایران و شادی دل مردمان بوده و ما فکر می کنیم لزوما چنین نیست.

روزگاری بود که داستانهای مربوط به علی دایی از کمیک بوکهای کلاسیکی مثل سوپرمن و بتمن و اسپایدرمن هم بیشتر خواننده و خواهان داشت و امروز دیگر آن روزگار نیست.
دایی برای مردم همان روزی تمام شد که تصمیم گرفت حتی شکرگزاری اش از خداوند و تشکرش از مردم را نیز با نفرت نمایش دهد. نفرت از زمین و زمان و هرکس و هرچیزی که دایی را شهریار نداند و ذره ای به شایستگی او در تصاحب موقعیتی که دراختیار گرفته شک کند. بهانه جدید آقای دایی در ابراز این نفرت جهان شمول اخراج به ظاهر برنامه ریزی شده و "به فرموده" ایشان از نیمکت تیم ملی ایران است.

این یادداشت لازم می داند تاکید کند که دایی تا روزی که در این کشور و این فوتبال حضور دارد به رویه مالوفش ادامه خواهد داد و تنها شکل بازیهای اوست که تغییر می کند. پس روی سخن این یادداشت با دایی نیست.

سوال اصلی این است که چرا فردوسی پور به محض درخواست دایی برای طرح ادعاهای کهنه اش بهترین فرصت را به او می دهد و به جای 30 دقیقه درخواستی با گشاده دستی 2 ساعت همه چیز را در اختیارش می گذارد که برای هزارمین بار صدها میلیون تومان پول بی زبان این مردم را هیچ بداند و پس از گذشت 16 سال از لگد دروازه بان بحرینی همچنان خودش را به خاطر آن لگد جادویی مستحق بسیار بیش از آنچه تا به حال از این فوتبال کسب کرده معرفی کند؟

مشاوران آقای دایی دو سه سالی است که به او آموخته اند خودش را در مقابل خدا و مردم متواضع نشان دهد. زیرا این کار خرجی ندارد و درعوض به او این فرصت را می دهد که حملاتش به دیگران را بی پرواتر انجام دهد. دایی بسیار از خدا یاد می کند و ثروت و قدرت و موقعیت افسانه ایش را فقط و فقط لطف و مرحمت او می داند. فقط اشکال کار اینجاست که مردمان این مرز و بوم چنین ادعاها و اداهایی را سالیانی است که به سنگ محک آزموده اند. از خدا و الطاف بی پایان او سخن گفتن و مخالفان را به تیر غیب او حواله دادن سکه رایج این حوالی است .

این است که علیرغم تمام محبت فردوسی پور در طراحی سوال پیام کوتاه باز هم مردم نظرشان را رک و صریح بر ضد دایی ابراز می کنند.(پس از آنکه خود دایی گزینه یک را انتخاب کرد دیگر تردیدی در تفسیر نظر مردم وجود ندارد) اما برنامه نود بهتر بود سوالش را این طوری طراحی می کرد: «آیا شما موافقید که فدراسیون حتی یک ریال بابت مربیگری تیم ملی به علی دایی بپردازد یا خیر؟» و آن وقت می دید که ترکیب نظرات مردم چگونه این حربه دوم را هم از دست دایی خارج می کرد.

اینکه کسی چنان خودش را به ندیدن و نشنیدن بزند که بارها و بارها نارضایتی و نخواستن مردم را نبیند و نشنود هم در تاریخ این مرز و بوم تازگی ندارد. علی دایی یکی از ساده ترین راهها و بهترین موقعیتها برای صعود تیم ملی به جام جهانی را به هدر داد و از 5 بازی به لطف معجزات رحمتی و داوران(برای اولین بار در تاریخ فوتبال آسیا تیمی به ریاض سفر کرد و داوری در ورزشگاه ملک فهد به جای آن تیم سر عربستان را برید، راستی کسی خبر دارد چرا مارک شیلد جوان پس از آن بازی به یکباره از داوری خداحافظی کرد؟)6 امتیاز گرفت و بخت صعود را عملا به باد داد و هشتصد میلیون تومان دستمزد هم بابت این خدمت نوش جان کرد و حالا و پس از ماهها به جای عذرخواهی تمام قد از مردم با تمام قوا هل من مزید سر داده و باز هم بیشتر و بیشتر می خواهد.

البته ما باید باور کنیم که علی دایی نه تنها این بار که هرگز به دنبال پول نبوده است. چرا؟ به این دلیل که در اردبیل مدرسه ای هزار و خرده ای متری ساخته و به آموزش و پرورش داده و لابد با درشت ترین حروف ممکن بر سردر آن ننوشته: "مدرسه شهریارعلی دایی"!

اگر استدلالهای حقوقی آقای دایی در مطالباتشان هم به این اندازه دندان شکن بوده اند که باید به آقای دکتر شریفی دست مریزاد گفت که رای بدویشان را به نفع ایشان صادر کردند. این یادداشت ادعای حقوق دانی ندارد ولی سستی ادعاهای دایی آن قدر اظهر من الشمس بود که آرزو می کند ای کاش ایشان هرچه زودتر دعوایشان را به فیفا ببرند تا آن جا هم بی میلی حیرت انگیز آقای دایی به پول معلوم شود.

دکتر صالحی برطبق قرارداد می گوید که "مبلغ" قرارداد(و نه "مدت" آن) در سالهای دوم و سوم توافقی بوده و شما با فدراسیون توافق کتبی بر سر مبلغ نکرده اید و بر اساس صریح مندرج در متمم، قرارداد فسخ می شود. اما جناب دایی با حرارت و اعتماد به نفسی حیرت انگیز فریاد می کشد که: شما چه دلیلی دارید که ما توافق نکردیم؟!! و قاعده جهان شمول «البینه علی المدعی»(کسی که ادعایی دارد باید دلیل ارائه کند و نه آن که انکار می کند) را هم مثل فهم بینندگان میلیونی نادیده می گیرد.

چنین است که دعوای آقای دایی و فدراسیون بی هیچ دلیل منطقی به پربیننده ترین برنامه تلویزیون ایران می آید و کسی نیست که ضرورت دعوت از دایی را برای مردم توضیح دهد.

منبع

Omid7 08-21-2010 11:58 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط younes (پست 178002)
میگم بچه ها منظور دایی کدوم آقایون بود؟
یعنی کی به مسئولای فدراسیون خط میده؟ یه زمان که علی آبادی خیلی دخالت می کرد. منظورش همون بود؟

آره یونس جان، دقیقا منظورش همون بود
نمی دونم اون برنامه 90 رو که دادکان اومده بود رو دیدی یا نه، اونجا دادکان هم به همین موضوع اشاره کرد
علی آبادی خیلی به فوتبال مملکت ضربه زد، تا زمانی که دادکان بود، اجازه دخالت بهش نمی داد
ولی بعدش که کفاشیان اومد و به قول دادکان در واقع همون علی آبادی ریاست می کنه، فوتال ایران یه روز خوش ندیده

Omid7 08-21-2010 11:59 PM

افشاي رازي كه علي دايي در برنامه نود نگفت

در مرحله مقدماتی جام جهانی تمام تیم های گروه ما که به جام جهانی صعود کردند امارات را شکست داده بودند،اما ما به دلیلی که نمی توانم آن را بیان کنم و برای همیشه پیش خودم نگه اش می دارم نتوانستیم امارات را شکست دهیم و اين راز اين است كه...

راز مگوی علی دایی از بازی ایران و امارات ، فرار دو ملی پوش از اردو بود!

دست و بال دایی برای زدن حرف های پشت پرده تیم ملی و اینکه شب بازی با امارات چه اتفاقاتی در سرزمین اعراب افتاده بود در نود بسته بود.او می خواست تا این اتفاق برای همیشه به عنوان یک راز برایش باقی بماند.

وقتی بامداد جمعه و در برنامه نود علی دایی در مورد تیم ملی و نتایجی که آن زمان گرفته بود حرف می زد در لابلای صحبت هایش این حرف را به میان آورد:«در مرحله مقدماتی جام جهانی تمام تیم های گروه ما که به جام جهانی صعود کردند امارات را شکست داده بودند،اما ما به دلیلی که نمی توانم آن را بیان کنم و برای همیشه پیش خودم نگه اش می دارم نتوانستیم امارات را شکست دهیم.»

دایی این حرف را زد تا روی اتفاقی که در امارات افتاده بود سرپوش بگذارد.درست چند روز پس از اتفاقی که روی زبان دایی نمی چرخد تا آن را از رسانه ملی بیان کند،بیشتر روزنامه ها این اتفاق را روی جلد بردند و به صورت کاملا کد دار پرده از ماجرا برداشتند.

اما اصل ماجرا چه چیزی بوده که سرمربی وقت تیم ملی از آن به عنوان عاملی برای توقف مقابل امارات نام برده است؟

ماجرا خبری بود که همان زمان رسانه ای و البته خیلی زود از سوی فدراسیون تکذیب شد تا همه درباره اش سکوت کنند اما 18 ماه بعد دایی با زبان بی زبانی بر آن اتفاق تلخ مهر تائید می زند.

شب قبل از بازی با امارات و در حالی که دو بازیکن ملی پوش ایران اردوی تیم را ترک کرده بودند دایی متوجه این قضیه می شود.آنها تا صبح روز بعد به هتل بر نمی گردند و این اتفاق خشم دایی را به همراه دارد. آن شب دایی تا صبح در لابی هتل نشسته بوده و منتظر شاگردانش ماند تا ببیند چه ساعتی به هتل بر می گردند.

آن دو بازیکن که هر دو سابقه سالهای متمادی زندگی در امارات را داشتند. شب را به خانه مجردی شان رفتند و ساعت 9 صبح روز بعد به هتل برگشتند.

این اتفاق در حالی افتاده است که وقتی آنها به هتل بر می گردند دایی حرفی به آنها نمی زند و فقط برای اینکه ثابت کند مچ آنها را گرفته است نگاه معنی داری به آنها می کند.

البته در این بین نباید فشار فدراسیون برای عدم رسانه ای شدن این خبر را نادیده گرفت.مقامات فدراسیون از جمله علی کفاشیان تاکید می کنند تا دایی چشمش را روی این قضیه ببندد و به خاطر منافع ملی، به همان اخم و کنایه پس از رویت آنها در لابی هتل بسنده کند.

دایی پس از آن این دو بازیکن را در بازی با امارات بازی می دهد و اصلا به روی خودش هم نمی آورد که چه چیزی را دیده است.این همان اتفاقی بود که دایی با توجه به اینکه این دو بازیکن از مهره های کلیدی تیم ملی بوده اند مجبور به قرار دادن شان در ترکیبت اصلی مقابل امارات شده است.

مساوی مقابل امارات نه ربطی به مسائل سیاسی داشت و نه ربط به دعوا و درگیری در اردوی تیم ملی. ماجرا شیطنت دو بازیکن سرشناس و البته حرفه ای ایران بود که در باشگاه های سرشناس اروپایی بازی می کنند. آنها که حتما در اردوی تیم باشگاهی شان هم می توانند اینگونه مخفیانه فرار کنند!

منبع: خبر آنلاين

r0zs0rkh 08-22-2010 12:13 AM

من نه اینکه طرفدار پرسپولیسم این و میگم نه اما بنظرم 90درصد حرفای علی دایی درست بود و من میگم حق با دایی بود .بنظرم تنها کسی که میتونه با این فدراسیون دربیفته همین علی داییه.یه بار میخواستن حذفش کنن از فوتبال ملی اومد وقتی هم اومد برای طرفدارای پرسپولیس محبوب شد خیلی بیشتراز قبل میخواستن علی دایی رو حذف کنن همون کاری که الان میخوان با علی کریمی بکنن چون بنظرشون دم درآورده.بنظر من هم دایی نه با رای فدراسیون اومد نه بارای فدراسیون رفت...

deltang 08-22-2010 01:52 AM

چرا عادل از دایی نپرسید ؟

چرا کل‌کل حقوقی علی دایی و فدراسیون فوتبال برای بسیاری از مخاطبان برنامه 90 باید جالب می‌بود؟ چرا عادل در هیچ زمانی نپرسید آقای دایی آن موضوع قرارداد پیراهن تیم‌‌ملی چه شد؟ یا چرا شما باید 800 میلیون تومان بابت نرفتن به جام‌جهانی بگیرید؟

اصلاً چرا باید ما تا ساعت 3 بامداد در یک رسانه عمومی مباحث حقوقی و سنگین سرمربی سابق تیم‌‌ملی را دنبال کنیم، چند نفر قانع شدند؟...

البته این وسط نکته جالب برای من، رقم‌های کلان فوتبال بود که گفته می‌شد عرف است، 300 میلیون تومان به محض اینکه سوت آغاز تمرین تیم‌‌ملی را زدی و... در کشور ما توسعه یافتگی در تمام سطوح انجام نشده است، بیایید بررسی کنیم بهترین صنعتگران این مملکت در هر رشته‌ای در سال چقدر درآمد دارند؟ یا دانشجویان و متخصصان علمی که در واقع قهرمانان فکری کشور هستند با چه حقوق و مزایایی می‌روند فوتبالی را می‌بینند که سرمربی و بازیکن آن به ترتیب چهار و سه میلیون تومان برای یک پیروزی پاداش گرفته‌اند...

از نگاه دیگر آیا فقط فوتبال شادی را به ما ارزانی می‌کند یا هر کسی در هر مسئولیتی با رفتار درست و سالم می‌تواند برای جامعه و کشور نشاط و شادابی را به ارمغان بیاورد. آیا همین رفتگر محل بدون اینکه او را بشناسید و هر روز محله شما را تمیز و پاکیزه نگه می‌دارد اسباب شادی نیست؟

تنها تفاوت مهم او با فوتبالیست‌ها در طلبکار نبودن از عالم و آدم است. معتقدم این شکل پرداخت سوژه‌ها در تلویزیون برای بیننده عام که از همه جای ایران 90 را دنبال می‌کند به جای امیددهی و حداقل تفهیم برخی حقایق این فوتبال، سرخوردگی ایجاد می‌کند.

Omid7 08-22-2010 01:36 PM

مردم نیازمند هستند و حرف از 800,000,000 است!

با وجود اینکه درصد بالایی از مردم ایران زیر خط فقر به سر می برند و هستند مردمانی که نان شب برای خوردن ندارند، آقایان با دلی خوش و از روی شکم سیری به فکر گرفتن طلب میلیونی خود هستند

عصر ایران ورزشی- برای بسیاری از اهالی ورزشی و غیر ورزشی بسیار عجیب بود که عادل فردوسی پور مدت زیادی از زمان برنامه خود را به احقاق حق یک شهروند ایرانی از دولت اختصاص دهد.

شایان ذکر است که این شهروند مذکور همان علی دایی بازیکن پر آوازه سالهای دور ایران و همچنین سرمربی سابق تیم ملی ایران و سرمربی فعلی پرسپولیس است.

با علم به اینکه دایی را نمی شود صرفاً یک شهروند عام تلقی کرد، ولی باید پذیرفت که تلویزیون ملی یک کشور که با خرج و هزینه مردم اداره می شود نباید این چنین در خدمت عده ای قرار بگیرد.

با این حرکت فردوسی پور در 90، اگر بر فرض مثال هر شهروند ایرانی با دولت مشکلات مالی داشته باشد، بی شک حق این را خواهد داشت که بیاید و طلب این را کند که وقت تلویزیون را بگیرد تا از حق خود دفاع کند.

حال تصور کنید که با این شرایطی که مردم ایران دارند، چه خواهد شد! بله، تلویزیون مکانی می شود برای حق گیری مردم، آن هم از صبح تا شب!

حالا اگر بخواهیم از این مساله نیز بگذریم، مساله ای که بسیار آزار دهنده است این است که با وجود اینکه درصد بالایی از مردم ایران زیر خط فقر به سر می برند و هستند مردمانی که نان شب برای خوردن ندارند، آقایان با دلی خوش و از روی شکم سیری به فکر گرفتن طلب میلیونی خود هستند و ...

نمی خواهیم علی دایی را متهم کنیم، ابداً این فکر را نکنید. اما چیزهایی که در جامعه مشاهده می کنیم ما را بر آن داشته که از سیستمی این چنینی انتقاد کنیم و دلمان خون شود از اینکه 800000000 برای یک نفر پولی نیست و برای شخصی دیگر در همین مملکت یک رویا است.

هستند کسانی که هنوز نمی توانند صفرهای هشتصد میلیون را به درستی بخوانند و این آقایان...

در برنامه نودی که با حضور علی دایی پخش شد، بحث هایی مطرح شد که مرورش خالی از لطف نیست.

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال کشورمان صحبت هایش را با پاسخی عجیب و تأمل برانگیز به اظهارات اخیر مایلی کهن در خصوص تحمیل هزینه به بیت المال شروع کرد و گفت:«من هیچ وقت نخواستم در برنامه ای حاضر شوم و در مورد خودم صحبت کنم چرا که داشته هایم را مدیون مردم می دانم و هنوز هم وقتی که من را در خیابان می بینند به گونه ای دعایم می کنند که مو به تنم سیخ می شود.

با این حال اما در مورد صحبت هایی که به نسبت داده شده باید بگویم من اصلا به فکر بیت المال نیستم و تا به امروز هم نه تنها از بیت المال برداشت نکردم که به آن اضافه کردم و در این زمینه هم گواه دارم از مدرسه ای با مساحت هزار و چهارصد متر که توسط من و با پول شخصی خودم در اردبیل تأسیس شده، تا حالا چه کسی در فوتبال چنین کارهایی کرده است.»

دایی سپس مدارکی که با کمک وکلایش تهیه کرده بود را از پوشه خارج کرد و به ایراد سخن در مورد اصل قرارداد و متمم های این قرارداد پرداخت. سرمربی سابق تیم ملی با نشان دادن اصل قرارداد و مبلغ آن که ششصد میلیون تومان برای یکسال بود گفت:«این پول باید در چند قسط به من داده می شد ضمن اینکه سیصد میلیون تومان را باید پیش از شروع تمرینات تیم ملی می گرفتم که چنین اتفاقی نیفتاد ومن چندماهخ بعد پول را گرفتم. توافق قرارداد سال بعد ما هم به صورت شفاهی به تصویب رسیده بود که قرار شد با همان ششصد تومان به کارم ادامه بدهم که آن اتفاقات افتاد.»

مهمترین مواضعی که سرمربی سابق تیم ملی بر روی آنها اصرار داشت -و به گفته خودش ریشه شکایت از این مسئله سرچشمه گرفته است- مربوط می شد به ادعای فدراسیون فوتبال در خصوص مبلغ مالیات کسر شده از قرارداد وی، او گفت:«پيش از امضاي قرارداد در صحبتي که با کفاشيان کردم قرار شد مبلغ ماليات را فدراسيون فوتبال بپردازد.

اين از زمان صفايي فراهاني، دکتر دادگان و کفاشيان رسم بوده که فدراسيون ماليات سرمربي تيم ملي را مي‌دهد. اگر من دروغ مي‌گويم بيايند و بگويند که دايي دروغ مي‌گويد. من سر تمرينات بودم که ابراهيمي سرپرست تيم ملي قرارداد را آورد و من امضا کردم. سه، چهار ماه بعد يک نسخه از قرارداد را برايم آورد.

پس از آن يک متن را با عنوان "متمم قرارداد ‌٨٧/١١/٢٣" آوردند که من امضا کردم اما کفاشيان آن را امضا نکرد و اين قرارداد را به من برنگرداندند. سپس بر خلاف قوانين متن ديگري با عنوان "متمم قرارداد ‌٨٨/١/١" به امضاي کفاشيان رسيد. در حالي که بر اساس قانون کارفرما نبايد ابتدا قرارداد را امضا کند. من تاکيدم اين است که اگر خلافي صورت گرفته به من مربوط نيست.»

علی دایی در این باره نیز می گوید:«فدراسیون مبلغ 230 میلیون تومان را بابت مالیات قرارداد برای خودش نگه داشته و این در صورتی است که قانون اجازه کسر پنج درصد از مبلغ قرارداد را برای مالیات داده و اینطور که آقایان گفتند پس باید قرارداد من چهار میلیارد و ششصد میلیون تومان بوده باشد که چنین رقمی از آن بعنوان مالیات کسر شده. در حالیکه مجموع مالیات من در همه مشاغلم به عنوان مودی نمونه مبلغ 166 میلیون تومان است و شواهد موجود با گفته آقایان فاصله زیادی دارد. اصلا ریشه شکایت من هم در همین زمینه بود و اگر مسئله بیخ پیدا نمی کرد که به اینجا نمی رسیدیم.»

پس از اتمام صحبتهای دایی در خصوص رأی کمیته انضباطی و کمیته استیناف، عادل فردوسی پور مجری برنامه نود که از دیدن چنین مناظره ای به وجد آمده بود به نقد صحبت های دایی پرداخت و اظهار داشت:«همین مثالهایی که شما می زنید، فرانک ریکارد و پیگرینی و خیلی های دیگر وقتی قطع همکاری کردند و به باشگاه دیگری رفتند، حق و حقوق شان هم قطع شد. حالا شما فکر می کنید که باید برای مدت زمانی هم که در تیم ملی به هیچ شکل فعالیت نداشتید، پول دریافت کنید؟» پس از این موضوع بود که دایی هم به دفاع از خودش پرداخت و گفت:«پول اصلا برایم اهمیتی ندارد و مهم تر از همه این است که بتوانم ثابت کنم که حق با من است. من هیچوقت از این پولها تو زندگی ام نبرده ام...»

دایی همچنین خطاب به مسئولان فدراسیون آنها را قسم داد که اگر دست روی قرآن بگذارند و بگویند که برای سال دوم و سوم توافق مالی نشده او حتی از آبدارچی فدراسیون هم عذرخواهی می کند!»

نمی خواهیم از علی دایی انتقاد کنیم، نه اینکه بترسیم و این حرفا؛ بلکه نمی خواهیم این شبهه به وجود بیاید که داریم علی دایی را نقد می کنیم.

بلکه ما داریم اشخاصی را نقد می کنیم که به راحتی پول های هنگفت را به جیب این ستارگان( آه بلند نویسنده!) می ریزند و جزئی از حقشان می کنند.

حرف و سخن بسیار است، ولی ترجیح می دهیم که با درد خود کنار بیاییم و صحبت را کوتاه کنیم و قضاوت را به خواننده فهیم بسپاریم.

منبع: عصر ایران ورزشی

Omid7 08-23-2010 12:45 AM

اسنادی که دایی در نود رو کرد، از فدراسیون ربوده شده‌اند؟!

سند مالیاتی که علی دایی در برنامه نود پنجشنبه شب گذشته رو کرد و آن را به همه نشان داد، سندی بود که باید در پرونده‌های فدراسیون فوتبال باشد.

زمانی که دایی این سند را نشان داده، مسئولان فدراسیون فوتبال بسیار تعجب کرده‌اند که دایی این سند را از کجا به دست آورده است. سیدمصطفی طباطبایی، برادر زن علی کفاشیان است که به طور همزمان سرپرستی تیم‌‌ملی جوانان و ریاست امور مالی فدراسیون فوتبال را برعهده دارد در مورد این سند می‌گوید: «این نسخه دوم سند بود که به همراه نسخه اصلی‌اش در پرونده ایشان در کمیته انضباطی وجود داشت.»

او ادامه می‌دهد: «شنبه که من به فدراسیون آمدم گفتم این پرونده را ببینند و مشخص شد آن سند زردرنگ که آقای دایی نشان داد در پرونده نبود! البته من فعلاً نمی‌توانم حرفی بزنم، اما حراست فدراسیون فوتبال دنبال این است که چگونه این سند از داخل پرونده برداشته شده و به دست آقای دایی رسیده است. حراست کارش را بلد است و قطعا آن‌ها متوجه خواهند شد این سند از کجا به دست دایی رسیده است.»

منبع:خبرآنلاین

مهدی 08-27-2010 04:20 AM

کفاشیان: دایی به فیفا شکایت نکند، 400 میلیون او را می‌دهیم

علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال در برنامه نود حرف‌های عجیبی زد.

کفاشیان خیلی واضح اعلام کرد که فدراسیون فوتبال حاضر است حکم کمیته انضباطی را بپذیرد و در مقابل علی دایی به فیفا شکایت نکند.

کمیته انضباطی در حکم خود اعلام کرده بود فدراسیون فوتبال باید به علی دایی 400 میلیون تومان بدهد اما هم علی دایی، هم فدراسیون فوتبال به این رای اعتراض داشتند.

کفاشیان در برنامه نود به عادل فردوسی‌پور گفت: «ما فکر می‌کنیم علی دایی از خانواده فوتبال است و ما حاضریم حکم کمیته انضباطی را بپذیریم که این پرونده به فیفا کشیده نشود.

آقای فردوسی‌پور اگر شما هم به این زخم نمک نپاشید با دایی به توافق می‌رسیم. یک مذاکراتی هم انجام داده‌ایم.»
او ادامه داد: «مشکل ما این بود که چک را با واسطه به علی دایی دادیم. این چک را به آقای ابراهیمی سرپرست تیم ملی دادیم که به علی دایی بدهد. او چک را داد اما امضای دایی را نگرفته بود. من هم که اصلا عادت ندارم سر کسی داد بزنم، سر او داد زدم و گفتم چک را داده‌ای اما امضا نگرفته‌ای؟»

منبع

Omid7 08-31-2010 12:45 AM

برنامه نود اسمش با جملات معنادار فردوسي پور به باپان رسيد
فردوسي پور با گفتن اين جمله كه :
" مصاحبه علي كريمي در همه بخش هاي خبري پخش شد و فقط در برنامه ما پخش نشد" برنامه رو به شكل غير عادي تموم كرد
حتي اجازه ندادند اين برنامه همه بازي ها رو پخش كنه و در حالي كه 7 دقيقه ديگه از وقتش باقي مونده بود، گفتند كه بايد برنامه تموم بشه
صبح حتما همه خبرگزاري ها راجع به اين موضوع صحبت خواهند كرد

Omid7 08-31-2010 01:29 AM

ناراحتی فردوسی پور؛ مصاحبه نود با علی کریمی سوخت

سایت گل- برنامه نود دوشنبه شب با اتفاقات جالب همراه بود. در این برنامه قرار بود مصاحبه علی کریمی پس از بازی استیل آذین- تراکتورسازی با دوربین نود پخش شود که کریمی در ان اظهار کرده بود از هیچکس عذرخواهی نکرده است و فقط به خاطر هدایتی به تیم برگشته است. اما ظاهرا پخش این مصاحبه در اخبار ورزشی شبکه 3 و خبر 20:30 باعث شد تا این مصاحبه به نوعی سوخت شود و عادل فردوسی پور نیز در برنامه خود با ناراحتی به این موضوع اشاره کرد که صحبتهای علی کریمی را همه شنیدید و در بخش های خبری امروز بارها تکرار شده است و به طرز عجیبی در پخش این مصاحبه مشکل فنی بوجود آمده است! و نمی تواند از برنامه نود مجددا پخش شود. اما در پایان برنامه و در حالی که به گفته عادل 7 دقیقه از وقت قانونی برنامه باقی مانده بود، به ناگاه فردوسی پور زمان برنامه را پایان یافته اعلام کرده کرد در حالی که هنوز بحث داوری 3 بازی از لیگ برتر باقی مانده بود و قرار بود تلفنی با مهدی تاج درباره قرارداد علی دایی صحبت شود. فردوسی پور بار دیگر ناراحتی خود را از پخش مصاحبه کریمی در بخش های خبری امروز اعلام کرد و با عصبانیت از کم شدن وقت برنامه و سوخت شدن مصاحبه علی کریمی، اعلام کرد که باید خداحافظی کند به امید روزی که بتواند صریح تر در برنامه های آینده درباره اتفاقات فوتبال صحبت کند.

Omid7 08-31-2010 12:03 PM

عصبانیت فردوسی پور؛ مصاحبه نود با علی کریمی غیرقابل پخش!

سایت گل- برنامه نود دوشنبه شب با اتفاقات جالب همراه بود. در این برنامه قرار بود مصاحبه علی کریمی پس از بازی استیل آذین- تراکتورسازی با دوربین نود پخش شود که کریمی در ان اظهار کرده بود از هیچکس عذرخواهی نکرده است و فقط به خاطر هدایتی به تیم برگشته است. این مصاحبه که در اخبار ورزشی شبکه 3 و خبر 20:30 پخش شده بود، در برنامه 90 اجازه پخش پیدا نکرد و عادل فردوسی پور نیز در برنامه خود با ناراحتی به این موضوع اشاره کرد که صحبتهای علی کریمی را همه شنیدید و در بخش های خبری امروز بارها تکرار شده است و به طرز عجیبی در پخش این مصاحبه مشکل فنی بوجود آمده است! و نمی تواند از برنامه نود مجددا پخش شود.

اما در اواخر برنامه و در حالی که به گفته عادل 7 دقیقه از وقت قانونی برنامه باقی مانده بود، به ناگاه فردوسی پور زمان برنامه را پایان یافته اعلام کرده کرد در حالی که هنوز بحث داوری 3 بازی از لیگ برتر باقی مانده بود و قرار بود تلفنی با مهدی تاج درباره قرارداد علی دایی صحبت شود. عادل رو به دوربین با نارحتی گفت:« درحالی که وقت اضافه ای به ما داده نشد ، 7 دقیقه هم زودتر مجبوریم از حضورتان مرخص شویم . به هر حال وقتی مصاحبه علی کریمی که در همه شبکه ها و بخش های خبری پخش شده را در این برنامه نمی توانیم پخش کنیم ، این اتفاق هم خیلی دور از انتظار نیست. امیدوارم که بتوانیم در برنامه ای کامل و صریح در خدمت تان باشیم.» جالب این بود که کمتر از 30 دقیقه قبل از این فردوسی پور دلیل پخش نشدن مصاحبه کریمی را مشکلات فنی اعلام کرده بود اما حرف های پایانی اش نشان می داد که دلیل عدم پخش مصاحبه کریمی فنی نبوده است

این برای اولین بار بود که فردوسی پور روی آنتن از برخوردهای پشت پرده با برنامه نود گلایه می کرد.

پس از مخالفت با پخش مصاحبه کریمی

عادل فردوسی‌پور روی آنتن قهر کرد!

برنامه نود دوشنبه شب در شرایطی که با جنجال‌های زیادی همراه بود در نهایت با قهر عادل فردوسی‌پور مجری و تهیه کننده این برنامه پایان یافت تا یک بار دیگر این برنامه در راس خبرهای داغ محافل ورزشی قرار گیرد.

به گزارش شبکه ایران، برنامه نود این هفته با اجرای عادل فردوسی‌پور حاشیه‌ها و جنجال بسیاری زیادی را به همراه داشت که این جنجال‌ها با قهر عجیب او در پایان برنامه زنده تمکیل شد، او که تمام آیتم‌های خود را طبق کنداکتور جلو می‌برد بر سر پخش مصاحبه علی کریمی با مدیران شبکه سه سیما به مشکل برخورد و نتوانست مصاحبه علی کریمی در خصوص اتفاقات هفته گذشته را به طور کامل پخش کند به همین دلیل تصمیم گرفت پس از مخالفت با این قسمت از برنامه نود نارضایتی خود را از مسوولان شبکه علنی کند لذا زمانی که وی درخواست وقت بیشتری برای ادامه برنامه نود کرد و مدیران شبکه با این خواسته وی موافقت نکردند با حالتی عجیب از ببیندگان خداحافظی کرد و بدون این که به آیتم‌های بعدی خود ادامه دهد برنامه را به پایان برد.

عادل فردوسی‌پور قصد داشت در زمان باقیمانده از برنامه نود بحث کارشناسی سه دیدار باقیمانده از هفته هفتم را با محمد فنایی انجام دهد و سپس با مهدی تاج در خصوص قرارداد دایی به گفت و گو تلفنی بپردازد که این ماجرا هرگز عملی نشد تا فردوسی‌پور در حرکتی عجیب برنامه زنده تلویزیونی را بدون مقدمه به پایان ببرد.

وی قبل از پایان این برنامه با طرح این جمله که:« درحالی که وقت اضافه‌ای به ما داده نشد ، 7 دقیقه هم زودتر مجبوریم از حضورتان مرخص شویم . به هر حال وقتی مصاحبه علی کریمی که در همه شبکه ها و بخش های خبری پخش شده را در این برنامه نمی توانیم پخش کنیم ، این اتفاق هم خیلی دور از انتظار نیست. امیدوارم که بتوانیم در برنامه ای کامل و صریح در خدمت تان باشیم.» تلاش کرد این مطلب را به ببینده تفهیم کند که اختیار از دست او خارج شده و او از این بابت به شدت ناراحت است.

بدون تردید این حرکت عادل فردوسی‌پور و قطع ناگهانی برنامه زنده تلویزیونی برای وی تبعاتی را به دنبال خواهد داشت که در روزهای آینده از این مساله اخبار بیشتری خواهید شنید.

Omid7 08-31-2010 12:04 PM

قرارداد 50 میلیون تومانی فدراسیون با دایی برای فرار از مالیات!

سایت گل- هر روز که می گذرد نکات جدیدی از ابعاد قراداد علی دایی با فدراسیون فوتبال مشخص می شود که نشان دهنده وضعیت مدیریتی حاکم بر فدراسیون فوتبال است. احمد ابراهیمی سرپرست سابق تیم ملی برگه قراردادی رو کرد که نشان از تخلفی بزرگ دارد. ابراهیمی که از سوی فدراسیون فوتبال متهم به خیانت در امانت شده بود در پاسخ به این اتهام در مصاحبه با برنامه نود گفت:« من خیانت کردم ؟ من اتفاقا کاملا امانت را به صاحبش رساندم.» او سپس برگه قرارداد اولیه دایی را به مردم نشان داد که در آن رقم قرارداد سال اول سرمربی تیم ملی تیم ملی 50 میلیون تومان بود. او در این باره گفت:« همان طور که می بینید قرارداد 50 میلیون تومان است و غیر از این رقم باید 750 میلیون تومان به او پاداش پرداخت می شده است. این قرارداد را آقای تاج به نمایندگی از آقای کفاشیان امضا کرده بودند.» اتفاقی که مفهوم ساده آن تلاش دو طرف بوده برای فرار از پرداخت مالیات . البته ابراهیمی ادامه داد:«متمم در حقیقت به این دلیل تنظیم شد که دو طرف می خواستند شرایط قرارداد از نظر وضعیت مالی اصلاح شود.»

Omid7 08-31-2010 01:31 PM

توضیحات مهدی تاج درباره برنامه نود دیشب: قرارداد 50 میلیونی صحت ندارد

سایت گل- مهدی تاج نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال در گفتگو با سایت رسمی فدراسیون درباره برنامه 90 دیشب نکاتی را در خصوص قراردادی که توسط احمد ابراهیمی، سرپرست وقت تیم ملی فوتبال ایران نشان داده شد.

تاج در این باره گفت: «دیشب سندی نشان داده شد که قرار شد من در این باره پس از صحبت های سرپرست وقت تیم ملی روی آنتن بیایم و صحبت کنم اما وقت یاری نکرد که توضیحاتی در این باره ارائه کنم. در آینده حتما در برنامه 90 صحبت خواهم کرد. »

تاج ادامه داد: «همانطور که می دانید ندادن مالیات توسط هر فردی جرم است و همه می دانند قراردادی که حاصل آن ندادن مالیات باشد، جرم است، حتی فدراسیون فوتبال. در گفتگوی دیشب نیز ابراهیمی سرپرست وقت تیم ملی اعلام نکرد فدراسیون فوتبال نمی خواهد مالیات بدهد و این خبرنگار برنامه 90 بود که اعلام کرد 50 میلیون مبلغ قرارداد و 750 میلیون پاداش قرارداد علی دایی با فدراسیون فوتبال بوده است. به هر ترتیب باید بگویم حتی پاداش هم مالیات دارد و اصلا نمی توان از زیر بار پرداخت مالیات فرار کرد یا شانه خالی کرد.»

نایب رئیس اول فدراسیون در پایان گفت: «امضایی که از من نشان داده شد، بابت قراردادی بود که کلا قبل از قرارداد متمم امضا شده بود و مربوط به 600 میلیون قرارداد سال اول علی دایی بود و طبق این قرارداد علی دایی موظف شد با تیم ملی ادامه دهد. من همانطور که تصاویر تلویزیونی نشان داد نوشته بودم بنا بر مذاکرات با رئیس فدراسیون مبلغ 600 میلیون مورد تایید است. البته جالب اینجا بود که متن قرارداد و نوشته ها درست عکس برنامه ای که علی دایی قراردادش را در اختیار برنامه 90 قرار داده بود، نشان داده نشد. بنابراین اعلام می کنیم هیچگونه قراردادی با مواد 50 میلیون قرارداد و 750 میلیون پاداش بین فدراسیون فوتبال و علی دایی منعقد نشده است و این موضوع را هم علی دایی سرمربی سابق تیم ملی قبول دارد و هم سید احمد ابراهیمی سرپرست وقت تیم ملی.»

Omid7 08-31-2010 01:35 PM

چه كسي نگذاشت 90 مصاحبه كريمي را پخش كند ؟

در پايان برنامه ديشب 90 ، فردوسي پور بار ديگر ناراحتي اش را از مديران شبكه 3 با مخاطبان برنامه 90 درميان گذاشت

سایت گل - برخلاف بيشتر برنامه هاي ورزشي شبكه هاي مختلف صدا و سيما ، برنامه تلويزيوني 90 كه دوشنبه شب ها از شبكه 3 پخش مي شود از پخش گفت و گوي انتقادي علي كريمي در پايان بازي استيل آذين مقابل تراكتورسازي ، منع شد.

عادل فردوسي پور ، تهيه كننده و مجري برنامه 90 در هنگام پخش اين برنامه توضيح داد كه آيتم گفت و گوي كريمي آماده شده اما به دلايلي كه او هم از آنها بي خبر است نبايد در شبكه 3 پخش شود. فردوسي پور اشاره اي به دلايل نكرد با اين حال او هوشمندانه تلاش كرد نشان دهد كه مشكل به سايت هاي كلي سازمان صدا و سيما بر نمي گردد و تنها مختص شبكه 3 است.

گفته مي شود مصطفي آجورلو ‏، مديرعامل باشگاه استيل آذين كه كريمي بعد از بازي با تراكتورسازي غير مستقيم او را مسبب مشكلات تيم معرفي كرد ، رابطه صميمانه اي با غلامحسين آقازماني ، مدير ورزش شبكه 3 و حسين زكايي ‏، دبير شوراي هماهنگي ورزش صدا و سيما دارد.

در پايان برنامه ديشب 90 ، فردوسي پور بار ديگر ناراحتي اش را از مديران شبكه 3 با مخاطبان برنامه 90 درميان گذاشت.او گفت نه تنها اجازه نداده اند گفت و گوي كريمي را پخش كند ‏،كه با اضافه كردن 10 دقيقه به زمان برنامه اش هم مخالفت شده است.به همين دليل و در حالي كه هنوز دو بازي از بازيهاي هفته هفتم ليگ و نيز گفت وگو با مهدي تاج نايب رئيس ‏، فدراسيون فوتبال پخش نشده بود ، فردوسي پور 7 دقيقه پيش از پايان برنامه ، خداحافظي كرد.

پيش از خداحافظي اما او كار خودش را كرد.تقريبا همه حرفهاي كريمي را كه انتقاد غيرمستقيم از مديريت استيل آذين بود ، تكرار كرد .

حالا ديگر اختلاف فردوسي پور با برخي مديران شبكه 3 آشكار شده است اختلافي كه البته هميشه با حمايت علي اصغر پورمحمدي ، مديرشبكه 3 پاياني خوش براي تهيه كنده 90 داشته است.

Omid7 08-31-2010 02:33 PM

گزارش روز: نود در چالش جديد؛ افشاگري فردوسي‌پور روي آنتن

احمد ابراهيمي سرپرست وقت تيم ملي قراردادي را به نمايش گذاشت كه مسئولان فدارسيون براي فرار از ماليات با علي دايي قرارداد 50 ميليوني بسته و 750 ميليون پاداش برايش در نظر گرفته بودند. قراردادي كه در صورت صحت نشان مي‌دهد همه دروغ گفته‌اند

سايت گل ـ شايد هيچ مجري ديگري در ايران وجود نداشته باشد كه با تركيبي از شجاعت و بي‌كله‌گي نسبت به مديران بالادستي و مسئولان پخش يك شبكه واكنش نشان داده و آنها را متهم به سانسور كند.

اين كاري است كه عادل فردوسي‌پور بعد از برنامه جنجالي دو سال پيش مجدداً‌ انجام داد و ديشب ناگهان و در پايان برنامه با انتقاد از اينكه نمي‌تواند مصاحبه علي كريمي را پخش كند ابراز اميدواري كرد روزي اين برنامه را در شرايط نرمال روي آنتن ببرد.

در برنامه شب گذشته كه خيلي‌ها بخش انتهايي‌اش را به دليل پخش ديرهنگام آن مشاهده نكردند چند اتفاق مهم افتاد:

1. در بخش معرفي برنامه به ناگاه آيتمي كه به بازي ملوان و راه آهن اشاره داشت كات خورد و دوربين ناگهان به استوديو بازگشت درست در لحظه‌اي كه عادل به بزرگنمايي چيزي مبهم مشغول بود و از كبك و خروس نام مي‌برد.

2. افشاي قرارداد علي دايي بعد از حساسيت‌هاي پيش آمده يك بسته خبري جديد بود. احمد ابراهيمي سرپرست وقت تيم ملي قراردادي را به نمايش گذاشت كه مسئولان فدراسيون براي فرار از ماليات با علي دايي قرارداد 50 ميليوني بسته و 750 ميليون پاداش برايش در نظر گرفته بودند. قراردادي كه در صورت صحت نشان مي‌دهد همه دروغ گفته‌اند از علي كفاشيان تا خود علي دايي كه در برنامه معروفش گفته بود مبلغ قرارداد وي 600 به اضافه 200 ميليون تومان بوده است اين قرارداد جديد چيزي نيست كه بشود به راحتي از كنارش گذشت. درست مثل يك پنالتي در دقيقه 90 يك مسابقه.

3. قرار بود مهدي تاج كه امضايش پاي قرارداد ديده مي‌شد به توضيح در اين زمينه بپردازد كه از وي خبري نشد، شايد مسئولان فدراسيون براي جمع كردن اين ماجرا به زمان بيشتري نياز داشته باشند.

4. عدم پخش مصاحبه علي كريمي از نود در حالي است كه به گفته خود عادل اين گفت‌‌وگو در بخش‌هاي مختلف خبري روي آنتن رفته بود. فردوسي‌پور در برنامه اعلام كرد كه مجوز پخش مصاحبه كريمي به وي داده نشده است.

5. پخش مجدد فحاشي امير قلعه‌نويي به جواد كاظميان و سوال درباره قهر قلعه‌نويي با نود در برنامه نيز نكته بسيار مهمي بود.

6. برنامه نود زودتر از حد معمول به پايان رسيد. زماني كه به گفته فردوسي‌پور طبق كنداكتور او 7 دقيقه ديگر براي اتمام رسمي برنامه زمان داشت. طبق تجربه او هميشه با رأيزني با پخش شبكه به اين زمان مي‌افزود اما اين‌بار با دستوري از بالا برنامه ناگهان قطع شد.

نكته بسيار مهم فاش‌گويي عادل درباره سازوكار اتفاقاتي بود كه ديشب رخ داد. ابراز اميدواري او براي پخش مجدد برنامه در شرايط نرمال نشان از آغاز دوره تازه‌اي از جنجال دارد. دو سال پيش او برنامه‌اش را با اين جمله تمام كرد كه:«اگر مجالي براي گفتن حقيقت روي اين صندلي بود برنامه را اجرا خواهد كرد ...» تاريخ خيلي زودتر از آنچه كه تصورش را مي‌كرديم تكرار شده است و سوال اين است كه آيا قرمه‌سبزي برنامه‌اي كه سر مجري‌اش هميشه بوي قرمه‌سبزي مي‌داد بار گذاشته شده است؟

deltang 08-31-2010 03:45 PM

برنامه دیشب نود دوباره بوی خون می داد !

بازی از آنجا آغاز شد که بر خلاف همیشه بخش نود درجه که وقایع فوتبال را با دید طنز بیان می کند اولین بخش برنامه نبود. پس از پخش یکی دو بازی لیگ بالاخره این بخش ، پخش شد (گویی منتظر اجازه از جایی بود) اما در کمال تعجب به یک باره در اواسط آن شاهد چهره درد خنده عادل بودیم و نصفه ای که هرگز نفهمیدیم چه در آن بود. اما عادل هیچ نگفت ، حتی عذر خواهی نکرد...

به اواخر برنامه رسیدیم. چرا بازی استیل آذین پخش نمی شود تا یکبار دیگر صحبت های کوبنده کریمی را بشنویم و لذت ببریم. او که گویی همانگونه حرف می زند که همه ما دوست داریم ولی می ترسیم!

بازی استیل آذین پخش شد اما مصاحبه کریمی نه ! عادل اینبار چیزی گفت اما صادق نبود. او گفت که مصاحبه کریمی دچار مشکل شده و نتوانسته اند آن را پخش کنند. مصاحبه را با آب و تاب هر چه تمام تر شاید طولانی تر از خود مصاحبه تعریف کرد.

سکانس بعدی عادل را با لبخندی پهن بر صورت دیدیم. او اینبار گفت اما حقیقت را نگفت. فقط گفت 7 دقیقه از وقت قانونی برنامه باقیست و در تلاشیم 10 دقیقه وقت اضافه بگیریم.

اما سکانس بعدی . او گفت که مصاحبه کریمی در همه بخش های خبری پخش می شود اما فقط در این برنامه اجازه پخش ندارد. و اندکی که فکر کردیم یادمان افتاد که نود درجه قبل از بازی استیل آذین قطع شده بود. و باز هم که فکر کردیم یادمان افتاد که قرار بود راجع به شاهکار فدراسیون دست نشانده با مدیریت سرداران پرسش شود (50 میلیون مبلغ قرارداد و 700 میلیون پاداش). و باز هم که فکر کردیم یادمان افتاد که کریمی راجع به سردار آجرلو آن طور صحبت کرده که به گفته خودش فقط برای فوتبال نیامده بلکه تنها هدفش حفظ انقلاب است.

عادل گفت امیدوارم در فرصتی در خدمتتان باشم که بتوان به صراحت راجع به مسائل مختلف صحبت کرد. ممنون... این آخرین جمله عادل بود.

نه خداحافظی و نه التماس دعایی. بدون ترس ، بدون پنهان کاری و شاید برای اولین بار

حتی فرصت نکرد آمار پیام کوتاه را اعلام کند که دیشب دوباره به بیش از 2 ملیون رسیده بود که شاید همین ما بودیم که به او جرات دادیم دوباره همان عادل خودمان باشد. و حتی فرصت ندادند که تیتراژ برنامه پخش شود که شاید باز هم برای اولین بار بود.

Omid7 09-01-2010 10:46 PM

پشت پرده خشم فردوسی پور در اجرای برنامه نود

قهر عادل فروسی پور در حین اجرای برنامه نود ناشی از دعوای او با یکی از مسئولان شبکه 3 بود.

فردوسی پور که بامداد سه شنبه و در لحظات پایانی برنامه به ناگهان خشمگین شد ، لحظاتی قبل از اینکه روی صحنه بیاید با مدیر پخش شبکه سه اختلاف پيدا کرده بود و صدای شان را براهم بالا برده بودند. فردوسی پور برای تکمیل برنامه اش نیاز به 7 دقیقه وقت اضافه داشت اما مسئول پخش شبکه اصرار داشت راس ساعت 1:35 دقیقه آنتن از فردوسی پور گرفته می شود. او حتی اصرار داشت اگر تا قبل از این ساعت ، عادل برنامه را تمام نکند ، شبکه وسط برنامه هم که باشد ، نود را قطع می کند. اتفاقی که خشم فردوسی پور را به همراه داشت . البته مدیر پخش شبکه 3 هم برای رفتار خود دلیلی منطقی داشت ؛«عادل همیشه در کنداکتور سه ساعت زمان می خواهد اما هر بار باید به او 30 دقیقه وقت اضافه بدهیم. طولانی شدن برنامه دایی و به تاخیر افتادن ویژه برنامه های سحر مشکلات فراوانی برای مدیران شبکه ایجاد کرد. اگر وقت بیشتر می خواهد باید از همان سر شب به شبکه اعلام کند.»

دیگر مشکل فردوسی پور با مسئول پخش برنامه بر سر مصاحبه کریمی بود که بعد از توصیه های یکی ازمدیران سابق این شبکه ، اجازه پخش نگرفته بود اما عادل تمام آن حرف ها را روی آنتن بازگو کرد و خشم مدیران چخش را برانگیخت.

اگرچه عادل تمام ساعات اداری سه شنبه را خواب بود و به شبکه نرفت اما همکاران او معتقدند فردوسی پور برای این رفتارش توبیخ خواهد شد و حتی اگر مشکلی برای پخش نود ایجاد نشود او جریمه سنگینی را باید بپردازد.

منبع:خبرآنلاين

Omid7 09-04-2010 12:52 PM

نود با اجرای فردوسی‌پور دوشنبه روی آنتن می‌رود

یکی از عوامل اجرایی برنامه نود در گفت و گو با خبرنگار شبکه ایران گفت:« دو شنبه شب هفته جاری نود به طور زنده از شبکه سوم سیما پخش خواهد شد و هیچ مشکلی بابت پخش این برنامه ورزشی وجود ندارد.»

به گزارش شبکه ایران، پس از این که عادل فردوسی‌پور هفته گذشته برنامه خود را با حالت قهر تمام کرد و نارضایتی خود را از مدیران رسانه ملی به شکلی مشهود ابراز داشت، گمانه‌زنی‌های زیادی در خصوص پخش برنامه نود صورت گرفت اما یکی از عوامل اجرایی برنامه نود ضمن رد تمامی شایعات موجود از پخش این برنامه در هفته جاری خبر داد.

اما نکته جالب توجه در این میان سکوت عادل فردوسی‌پور بود،آنهایی که از نزدیک عادل فردوسی‌پور را می‌شناسند می‌دانند که او اصولا در روزهایی که اتفاقات غیرمترقبه‌ای در برنامه‌اش رخ می‌دهد خود را از دیده‌ها پنهان می‌کند تا پاسخ هیچ مدیری را ندهد.

عادل فردوسی پور در این مواقع موبایل خود را خاموش می‌کند و چند روزی هم حوالی خانه آفتابی نمی‌شود تا کسی نتواند او را پیدا کند این یک رویه همیشگی و شناخته شده از طرف مجری برنامه نود است که این هفته مجدداً‌ با برنامه‌اش خبرساز شد.

فردوسی‌پور که این هفته اعتراض خود را به مسئولان شبکه سه و پخش را روی آنتن به زبان آورد پس از برنامه دوباره به خلوت رفت و پاسخ هیچ کس حتی خبرنگاران شهرستان برنامه نود را نداد. بچه‌های شهرستان‌ها که با فردوسی‌پور همکاری می‌کنند در این هفته دنبال او بودند تا برای برنامه هفته آینده کسب تکلیف کنند اما پاسخ موبایل عادل فقط یک جمله انگلیسی بود مبنی بر اینکه مشترک مورد نظر خاموش است.

البته عادل در این چند روز موبایل خود را دو بار روشن کرد اما تمایلی به صحبت کردن نداشت چون معتقد بود نیازی به صحبت کردن در این باره نیست.

با این حال برنامه نود این هفته با توجه به تعطیلی لیگ بیشتر روی تیم ملی متمرکز خواهد بود و البته فردوسی‌پور قصد دارد یک میهمان ویژه را نیز به برنامه‌اش بیاورد. بررسی اتفاقات باشگاه استیل آذین موضوعی است که با جزییات به آن پرداخته خواهد شد.

منبع:شبكه ايران

Omid7 09-05-2010 11:48 AM

نود روی آنتن می‌رود

فردوسی پور که بامداد سه شنبه و در لحظات پایانی برنامه به ناگهان خشمگین شد، لحظاتی قبل از اینکه روی صحنه بیاید با مدیر پخش شبکه سه اختلاف پيدا کرده بود و صدای‌شان را برای هم بالا برده بودند.

حسین ذکایی دبیر گروه ورزش سیما در مورد ابهام‌هایی که در پخش برنامه نود وجود دارد می‌گوید: «هیچ مشکلی برای پخش برنامه نود در طول هفته‌های آینده وجود ندارد. نود این هفته هم مثل هفته‌های گذشته روی آنتن می‌رود.»

چیزی که باعث شده دبیر گروه ورزش سیما این حرف را بزند جملات پایانی عادل فردوسی‌پور در برنامه نود دوشنبه شب هفته گذشته بود. او در آن برنامه گفت: «امیدوارم بتوانیم برنامه نودی را اجرا کنیم که کامل و صریح در آن حرف بزنیم.» پس از این جمله بود که صحبت از قهر عادل فردوسی‌پور و انصراف او از اجرای برنامه نود در هفته‌های آینده مطرح شد. قهر عادل فروسی‌پور در حین اجرای برنامه نود ناشی از دعوای او با یکی از مسئولان شبکه 3 بود.

فردوسی پور که بامداد سه شنبه و در لحظات پایانی برنامه به ناگهان خشمگین شد، لحظاتی قبل از اینکه روی صحنه بیاید با مدیر پخش شبکه سه اختلاف پيدا کرده بود و صدای‌شان را برای هم بالا برده بودند. فردوسی‌پور برای تکمیل برنامه‌اش نیاز به 7 دقیقه وقت اضافه داشت اما مسئول پخش شبکه اصرار داشت راس ساعت 1:35 آنتن از فردوسی پور گرفته می‌شود. او حتی اصرار داشت اگر تا قبل از این ساعت عادل برنامه را تمام نکند، شبکه وسط برنامه هم که باشد، نود را قطع می‌کند.

خشم عادل فردوسی‌پور هم از همین مسئله بود. اما ذکایی در مورد این مسئله می‌گوید: «هفته قبل که به عادل وقت داده نشد، واقعا امکان این وجود نداشت که به برنامه نود وقت اضافه بدهیم. طبق برنامه‌های شبکه، نود باید در آن ساعت تمام می‌شد.»

منبع: خبر آنلاين

Omid7 09-06-2010 09:57 AM

چه کار به عادل و برنامه نود دارید؟!

این رویکرد نه تنها دردی را دوا نمی کند، بلکه مسبب اتفاقات ناگوار دیگری هم می شود که شاید هزینه هایی سنگین تر از برنامه نود را برای افراد تنگ نظر در پی داشته باشد.

عصر ایران ورزشی- در این وضعیتی که هیچ چیز سر جای خود نیست و نیاز به یک برنامه صریح در تلویزیون به شدت حس می شود، برنامه نود با اجرای بسیار به جای عادل فردوسی پور تا حدود زیادی مرهمی است بر زخم های عمیقی که از بی صداقتی ناشی می شود.

اما عده ای از افراد سیاسی و غیر سیاسی این کشور در پی این هستند که برنامه نود، یعنی تنها روزنه شفافیت صدا و سیما را نیز مسدود کنند و عادل فردوسی پور را از صحنه محبوبیت محو کنند.

حال اینکه این واکنش ها چه دلیلی می تواند داشته باشد، سوالی است که پاسخ دادن به آن زیاد سخت نیست.

گذشته ثابت کرده است که برای در کانون توجه قرار گرفتن ایران در این روزها، کافیست درباره چیزی که به خود مربوط نیست اظهار نظر کرد و مثل بمب صدا کنی و معروف شوی.

اما معروف شدن فقط هدف آدم های فضولی نیست که کار خود را درست انجام نمی دهند و در کارهای دیگر سرک می کشند و دخالت می کنند، بلکه اهداف دیگری که پشت این حرف ها است بیشتر مد نظرشان است.

پس از آنکه عادل فردوسی پور در برنامه نود هفته قبل خود به جهت وقت ندادن مسئولین پخش به برنامه اش، حسابی دلخور شد و جلوی دوربین این ناراحتی را با مردم در میان گذاشت، افرادی که صراحت و صداقت عادل برایشان ضرر دارد به شدت علیه او موضع گرفتند و مصاحبه هایی را در این باره انجام دادند.

در بین این اشخاص، نمایندگان مختلف مجلس بیشتر از بقیه توجهات را به خود جلب می کردند؛ کسی نیست که از این آقایان سوال کند که آیا شما در مجلس نان حلال می خورید و تمام و کمال در حال خدمت به مردم هستید، یا اینکه دائم درباره چیزی که هیچ ربطی به شما ندارد حرف می زنید.

یکی از نمایندگان مجلس درباره نود می گوید:« یکی از نکاتی که درباره این برنامه جنجال به پا کرده رویکرد حاشیه محور آن است. شخصا اعتقاد دارم وقتی در جامعه خطا و مشکلی بروز می کند اگر پرده دری کنیم ، پرده دری ها اثر مثبت ندارد. این مسایل ، ادبیات غالب کشور ما نیست .

وقتی با یک برنامه پر مخاطب می توانیم مفهوم بزرگی را القا کنیم چرا فحش و ناروا را پخش کنیم؟ فکر می کنم در سیاستگذاری یک برنامه موفق یک هدف مناسب و پویا باید نهفته باشد اگر صرفا بخواهیم چالش درست کنیم خوب این چه رسالتی است این چه ثوابی برای جامعه دارد.»

به نظر می رسد که این افراد دلشان می خواهد که تلویزیون پاستوریزه تر از این باشد و حتی مسائل پیش پا افتاده فوتبالی هم در آن بیان نشود، آنها دلشان می خواهد که مردم در جریان امور قرار نگیرند و افرادی مثل عادل فردوسی پور وجود نداشته باشند که مردم را آگاهی بدهند و از مسائلی که در فوتبال کشور در حال رخ دادن است با خبر نکند.

شاید این استراتژی باشد از سوی کسانی که همیشه به فردوسی پور حسادت کرده اند و چشم دیدن پیشرفت وی را نداشته اند؛ حالا هم این فرصت را برای براندازی امپراطوری صداقت عادل مغتنم شمرده اند و می خواهند به اهداف شوم خود دست پیدا کنند.

این رویکرد نه تنها دردی را دوا نمی کند، بلکه مسبب اتفاقات ناگوار دیگری هم می شود که شاید هزینه هایی سنگین تر از برنامه نود را برای افراد تنگ نظر در پی داشته باشد.

منبع:عصر ايران

Omid7 09-07-2010 11:02 AM

150 عليه نود: فردوسي پور كم آورد!

پخش شبكه سه براي برنامه نود سقف 150 دقيقه‌اي گذاشت تا برنامه با ابهام در مباحث مطروحه به پايان برسد

سايت گل ـ جنجال هفته گذشته برنامه نود، عليه پخش شبكه سه، در برنامه ديشب نود گريبان مجري و تهيه كننده اين برنامه را گرفت.

در حالي كه اين هفته در كنداكتور برنامه نود اثري از بازي‌هاي ليگ نبود، كش پيداكردن گفت‌وگو با سيدمحمد حسيني مدافع مشهدي ذوب آهن، باعث شد كه فردوسي‌پور در انتهاي برنامه براي نتيجه‌گيري از دو موضوع بسيار مهم دچار كمبود وقت بشود. اين دو موضوع به نتيجه‌گيري در مسأله دوپينگ و مشاركت رضا چلنگر در آن باز مي‌گشت و همچنين بحث قرارداد مخدوش علي دايي و فدراسيون نيز قسمتي از آن بود.

در مسأله دوپينگ، عادل كه دكتر هاشميان رئيس كميته آنتي‌دوپينگ را دعوت كرده بود، سرانجام با اعتراض شديد وي مواجه شد. او كه براي توضيح مقابل دفاعيات چلنگر و حملات شاه‌حسيني رئيس سابق كميته انضباطي، مداركي كافي با خود به برنامه آورده بود. در نهايت موفق نشد حرف‌هاي خود را به طور كامل به زبان بياورد. دكتر هاشميان در اين‌باره به فردوسي‌پور گفت:«شيوه شما اين است كه شبهه‌افكني مي‌كنيد و بعد براي توضيح وقت كافي نمي‌دهيد. من از شما خواهش مي‌كنم كه از اين روش دست برداريد.»

اين جملات در حالي از زبان هاشميان خارج مي‌شد كه فردوسي‌پور در تمام اين لحظات مشغول مذاكره با چشم و ابرو با بچه‌هاي پشت صحنه بود تا بتواند چند دقيقه وقت اضافه بگيرد اما در نهايت تيتراژ نود روي صحبت‌هاي دكتر هاشميان پخش شد و عادل بدون اعلام نتيجه مسابقه اس ام اس مجبور شد برنامه را قطع كند.

سخت‌گيري به برنامه‌اي كه سطح زماني خاصي نداشته به عادل مي‌آموزد كه در دفعات بعد كنداكتور را دقيقا مطابق زمان تنظيم كند. گرچه در مورد اهالي فوتبال عموما وقت كم مي‌آيد.

منبع:سايت گل

Omid7 09-07-2010 11:29 AM

رونمایی از "ح.ک" دوپینگی در 90 !

سایت گل- حامد کاویانپور در مصاحبه با برنامه نود، سرانجام اعتراف کرد همان «ح.ک» دوپینگی فوتبال است و به طور رسمی و علنی در مورد اتهاماتی که به او وارد شده صحبت کرد.او که مدت‌ها با نام اختصاری «ح.ک» به عنوان یک بازیکن دوپینگی معرفی می‌شد، تا دیشب هیچ گاه در گفت‌وگو با رسانه‌ها به دفاع از خودش نپرداخته بود، اما سرانجام تصمیم گرفت در گفت‌وگو با برنامه نود، ماجرای محرومیت خود را توضیح دهد.

کاویانپور در این مصاحبه گفت با این‌که تکه‌ای از ناخن داخل نمونه او بوده، افسر دوپینگ به او اجازه نداده نمونه جدید بدهد و به او گفته نگران نباشد و مشکلی برایش پیش نمی‌آید. اما بعد که این افسر دوپینگ گزارش خود را به کمیته ضد دوپینگ می‌دهد، تازه مشکلات کاویانپور شروع می‌شود.

البته در مصاحبه کاویانپور تقریبا هیچ نکته قابل توجه و جدیدی گفته نشد و تنها موضوع مهم این بود که حامد کاویانپور سرانجام حاضر شد جلوی دوربین‌های تلویزیونی آفتابی شود و از مشکلات پیش امده در موضوع دوپینگش بگوید.

منبع:سايت گل

Omid7 09-08-2010 06:32 AM

چرا برنامه 90 سانسور شد؟

برخلاف بيشتر برنامه هاي ورزشي شبكه هاي مختلف صدا و سيما ، برنامه تلويزيوني 90 كه دوشنبه شب ها از شبكه 3 پخش مي شود از پخش گفت و گوي انتقادي علي كريمي در پايان بازي استيل آذين مقابل تراكتورسازي ، منع شد.

عادل فردوسي پور ، تهيه كننده و مجري برنامه 90 در هنگام پخش اين برنامه توضيح داد كه آيتم گفت و گوي كريمي آماده شده اما به دلايلي كه او هم از آنها بي خبر است نبايد در شبكه 3 پخش شود.

فردوسي پور اشاره اي به دلايل نكرد با اين حال او هوشمندانه تلاش كرد نشان دهد كه مشكل به سياستهاي كلي سازمان صدا و سيما بر نمي گردد و تنها مختص شبكه 3 است.

گفته مي شود مصطفي آجورلو ‏، مديرعامل باشگاه استيل آذين كه كريمي بعد از بازي با تراكتورسازي غير مستقيم او را مسبب مشكلات تيم معرفي كرد ، رابطه صميمانه اي با غلامحسين آقازماني ، مدير ورزش شبكه 3 و حسين زكايي ‏، دبير شوراي هماهنگي ورزش صدا و سيما دارد.زكايي يكي از معدود نفرات بانفوذ در شبكه 3 است كه در كنار مهدي هاشمي ‏، تهيه كنندگي بيشتر برنامه هاي ورزشي اين شبكه را به عهده مي گيرد.او و آقازماني از دوستان نزديك سعيد آجورلو ، برادرزاده و مشاور عالي مديرعامل استيل آذين هستند.

در پايان برنامه ديشب 90 ، فردوسي پور بار ديگر ناراحتي اش را از مديران شبكه 3 با مخاطبان برنامه 90 درميان گذاشت.او گفت نه تنها اجازه نداده اند گفت و گوي كريمي را پخش كند ‏،كه با اضافه كردن 10 دقيقه به زمان برنامه اش هم مخالفت شده است.به همين دليل و در حالي كه هنوز دو بازي از بازيهاي هفته هفتم ليگ و نيز گفت وگو با مهدي تاج نايب رئيس ‏، فدراسيون فوتبال پخش نشده بود ، فردوسي پور 7 دقيقه پيش از پايان برنامه ، خداحافظي كرد.

پيش از خداحافظي اما او كار خودش را كرد.تقريبا همه حرفهاي كريمي را كه انتقاد غيرمستقيم از مديريت استيل آذين بود ، تكرار كرد .

حالا ديگر اختلاف فردوسي پور با برخي مديران شبكه 3 آشكار شده است اختلافي كه البته هميشه با حمايت علي اصغر پورمحمدي ، مديرشبكه 3 پاياني خوش براي تهيه كنده 90 داشته است.

سایت حامی دولت خواستار تغییر مجری 90 شد!

سایت رجا نیوز، یکی از وبسایت‏های حامی محمود احمدی نژاد در گزارشی به سیما پیشنهاد می دهد با تغییر مجری 90 تنوع در مجری را دستور کار قرار دهد تا راهگشا باشد. این سایت همچنین با جمله «این موقعیت می‌تواند همانند شمشیری دولبه برای مدیران سیما باشد که در صورت هر اتفاقی چه مثبت چه منفی با واکنش‌هایی رو به رو خواهد شد.» تلویحا از سیما می خواهد واکنشی نسبت به رفتار فردوسی پور نشان دهند. جالب تر از همه آن که فردوسی پور در این گزارش به «فضاسازی کاذب» متهم شده و این گزارش نتیجه می گیرد که فردوسی پور عمدا و برای این که سناریوی تبلیغاتی خود را اجرا کند برنامه اش را پیش از موعد و به قهر به پایان رسانده است.

روابط عمومی استیل آذین: قطع 90 به ما ربطی نداشت

باشگاه استیل آذین هر گونه ارتباط این باشگاه یا مدیرعامل آن با پخش نشدن گفت و گوی علی کریمی در برنامه تلویزیونی 90 را منکر شد.

به دنبال انتشار اخباری مبنی بر احتمال وجود ارتباط بین پخش نشدن مصاحبه کریمی از 90 با رابطه دوستانه مدیران شبکه 3 و مصطفی آجورلو ، مدیرعامل استیل آذین ، مدیر روابط عمومی این باشگاه گفت:«باشگاه استیل آذین و آقای آجورلو هیچ نقشی در اتفاقات دوشنبه شب برنامه 90 نداشته اند.»

محمد جواد پاینده ، تاکید کرد که استیل آذین هیچ گاه با فعالیت آزاد رسانه ها در چارچوب های قانونی مشکلی نداشته و نخواهد داشت :«از نظر ما برنامه 90 برنامه ای است که به فوتبال کمک کرده و در رشد و توسعه فوتبال نقش مثبت داشته.بین مردم هم طرفداران زیادی دارد.هیچ وقت اعمال فشاری از سوی ما بر این برنامه و هیچ برنامه دیگری انجام نشده.رسانه ها در انتشار اخبار فوتبال آزادند و از این گذشته مصاحبه علی کریمی در رسانه های دیگر هم منتشر شده و هیچ تلاشی برای جلوگیری از انتشار آن صورت نگرفته است.این مصاحبه انجام شده و طبیعی است که رسانه ها آن را بازتاب دهند.»

منبع

سالومه 11-12-2010 12:17 AM

خبرآنلاین نوشت:

عادل فردوسی پور در برنامه نود کنایه عجیبی به حسین رضا زاده سرپرست فدراسیون وزنه برداری ایران زد.

فردوسی پور زمانی که مشغول پخش آیتم نود درجه بود به انتقاد از حسین رضا زاده پرداخت و با کنایه او را یکی از مقصران در محرومیت مادام العمر سعید علی حسینی از دنیای وزنه برداری دانست!

در این آیتم صحنه ای از علی دایی پخش شد و در آن عادل با اشاره به ممنوع المصاحبه شدن سرمربی پرسپولیس گفت:«کمیته انضباطی دایی را ممنوع المصاحبه کرده است،اما او اگر می خواهد مادام العمر محروم شود سری به همشهری اش بزند!»

بدون شک و با توجه به محرومیت مادام العمری که برای سعید علی حسینی وزنه بردار جوان کشورمان پیش آمده منظور مجری برنامه نود از همشهری دایی کسی نیست به جز حسین رضا زاده.کسی که به گفته خودش تلاش زیادی کرد تا جلوی این محرومیت را بگیرد اما نتوانست.

sharareh1 01-29-2011 11:53 AM

از سرگیری نود با عادل فردوسی پور
«توقف بازي هاي ليگ فوتبال» در حالي علت تعطيلي برنامه «90» عنوان شده است كه پيش از اين هر زمان كه قرار بود برنامه «90» با اجرا و تهيه‌ي عادل فردوسي پور با تغييراتي در زمان پخش مواجه شود، اين مساله از سوي عادل فردوسي پور و همچنين شبكه سه سيما اعلام مي شد.
برنامه‌ي «نود» با پايان جام ملت‌هاي آسيا و شروع ليگ برتر از دوشنبه اين هفته مجددا در كنداكتور شبكه سه سيما قرار گرفته است.
به گزارش ايسنا، برنامه «90» شامگاه 13 دي‌ماه بدون اعلام قبلي پخش نشد در حالي كه عادل فردوسي‌پور در آخرين برنامه نود اعلام كرده بود در طول تعطيلات ليگ نيز پخش «نود» با تحليل بازي‌هاي تيم‌ ملي در جام ملت‌هاي آسيا ادامه خواهد داشت، اما اين برنامه با شروع جام ملت‌هاي آسيا به صورت ناگهاني از پخش خارج شد.
علي اصغر پورمحمدي ـ مدير شبكه سه سيما ـ در گفت‌وگو با ايسنا، در پاسخ به پرسشي درباره‌ي پخش نشدن برنامه «90»، به روي آنتن رفتن اين برنامه را به برگزاري مسابقات ليگ فوتبال كشورمان منوط دانسته و گفته بود: برنامه «90» به دليل تعطيلي ليگ پخش نشد و با آغاز ليگ فوتبال، «90» هم پخش مي شود.
«توقف بازي هاي ليگ فوتبال» در حالي علت تعطيلي برنامه «90» عنوان شده است كه پيش از اين هر زمان كه قرار بود برنامه «90» با اجرا و تهيه‌ي عادل فردوسي پور با تغييراتي در زمان پخش مواجه شود، اين مساله از سوي عادل فردوسي پور و همچنين شبكه سه سيما اعلام مي شد.
حسين آقازماني، مدير گروه ورزش شبكه سه نيز علت توقف برنامه «نود» را «عدم نياز به برنامه نود در طول جام ملت‌هاي آسيا» عنوان كرده و گفته بود: ما براي بازي‌هاي جام ملتها ويژه برنامه فوتبال برتر را مخصوص اين بازي ها برنامه ريزي کرده‌ايم که همان شب و بعد از بازي‌هاي تيم ملي ، بازي‌ها را کارشناسي مي‌کنند و ديگر نيازي به برنامه 90 نبود.

sharareh1 01-30-2011 07:25 PM

ظهار نظر نیکی کریمی در مورد برنامه عادل فردوسی​پور
پارس توریسم نوشت:

نیکی کریمی بازیگر سینمای ایران در گفت وگویی با نازنین قنبری در نشریه پردیس به تمجید از برنامه نود پرداخته است .
او درباره برنامه 90 گفته :به نظرم 90 یک برنامه خوب ودیدنی است و یک جورهایی لازم است که چنین برنامه​ای در حوزه ورزش وجودداشته باشد .
وی درادامه گفته :جذابیت برنامه 90دراین است که در هر قسمت آن تازگی وجوددارد و هربار اتفاقی می​افتد که به جذابیت آن اضافه می​کند .

نیکی کریمی در پاسخ به این پرسش که برخی معتقدند اتفاقات حاشیه ای برنامه 90ممکن است به متوقف شدن آن منجر شود، گفت : فکر می​کنم 90 جایگاه خودش را دارد و نمی​توان این برنامه را متوقف کرد .
فکر می​کنم مجری هر برنامه تلویزیونی روی آن برنامه تاثیر دارد . عادل فردوسی پور هم آدم باهوشی است . او در همه این سال​ها کاری کرده که حسابی دربرنامه و بین مردم جا افتاده است.

sharareh1 02-04-2011 09:43 PM

خاطرات جذاب و شنیدنی فردوسی پور از جام جهانی!!
خاطرات فردوسی پور از جام جهانی

http://img.tebyan.net/big/1387/11/20...0227239167.jpg
عادل فردوسی*پور یکی از موفق*ترین و بهترین* گزارشگران فوتبال ایران خاطرات جالبی از مسابقات جام جهانی فوتبال دارد.
تهیه کننده برنامه نود تاکنون 9 جام جهانی را پشت سر گذاشته که خاطرات زیبایی از این 9 جام دارد.
فردوسی پور در مجله زندگی ایده آل کدهای خاطرات خود را از 32 سال حضور جام جهانی در زندگی*اش منتشر کرد.

1978 آرژانتین

4 ساله هستم ....... چیز خاصی یادم نیست ...... فقط نقل قول*هایی از پدر و مادرم که نیمه*های شب آنها را بیدار و مجبورشان کردم فوتبال تماشا کنند ...... تنها چیزی که در خاطراتم باقی*مانده تلویزیون کوچک سیاه و سفیدی است که تشخیص تیم*ها را برایم سخت کرده.
1982 اسپانیا

کم*کم با فوتبال آشنا شدم ........ پخش بازی*های با تأخیر هم برایم جذاب بود ....... بازی آلمان ـ فرانسه و حرکت خشن شوماخر که باتیستون را راهی بیمارستان کرد و پیروزی ناعادلانه آلمان در ضربات پنالتی، نفرتم از تیم ملی آلمان را کلید زد.
http://img.tebyan.net/big/1387/09/17...0231748247.jpg
1986 مکزیک

جادوی مارادونا، بی*ذوق*ترین آدم را هم عاشق فوتبال می*کرد ....... بازی رویایی برزیل ـ فرانسه و گزارش به یادماندنی بهرام شفیع*زاده، سرآغازی به علاقه*ام به این کار شد ....... شکست برزیل در ضربات پنالتی برابر فرانسه، اولین اشک*های فوتبالی*ام را سرازیر کرد.
1990 ایتالیا

اولین پخش**های زنده فوتبالی پدیده تلویزیون را بیشتر برایم جا انداخت ..... لذت فوتبال دیدن برای فوتبالی*هایی که به دیدن بازی با تأخیر عادت کرده بودند و برای لذت بردن از فوتبال و ندانست نتیجه خود را در محاق خبری قرار می*دادند، تازه معنا پیدا کرده بود ....... اواسط نیمه اول برزیل ـ اسکاتلند ......... همه جا می*لرزد ....... زلزله ........ ولی مگر می*شود از لذت دیدن ضربه آزاد برانکو گذشت؟
1994 آمریکا

اولین شب*نیشینی*های فوتبالی .......... بازی*های ساعت 4 صبح، فوتبال دیدن با رفقا ........ ایراد گرفتن از گزارشگران ......... کلید خوردن تلاش برای گزارشگر شدن ............
1998 فرانسه

به آرزویم رسیدم ........ گزارش بازی افتتاحیه برزیل ـ اسکاتلند .......... انگلیس ـ آرژانتین .......... چه می*کنه این مایکل اوون ....... پیروزی حماسی ایران و شادی مردم در خیابان*ها ........ حسرت جاه*طلب نبودن ایران در دیدار برابر ضعیف*ترین آلمان تاریخ جام جهانی ......... ایویچ، 7 ـ یک، کم*کاری و .........
2002 ژاپن ـ کره

بازی*های وسط روز ........ اجرای ویژه برنامه جام جهانی با رضا جاودانی .......... عشق و علاقه ........ گزارش ........ بینندگان، کیک! ......... گزارش فینال ......... دوباره برزیل.
http://img.tebyan.net/big/1389/03/10...8861824918.jpg
2006 آلمان

حضور در جام جهانی ....... گزارش از داخل ورزشگاه ....... شور و شوق جهانی بین سیاه و سفید، پیر و جوان، دختر و پسر ......... حذف تلخ ایران .......... خداحافظ جام جهانی، خداحافظ برانکو ایوانکوویچ ........ اخراج دادکان در برلین پس از تساوی برابر آنگولا ......... نشستن کف قطار و محرومیت از دیدن بازی*ها ........ برلین، فینال جام جهانی، زیدان ـ چیپ، زیدان ـ ماتراتزی ........... ایتالیا، فتح جام، جشن قهرمانی باشکوه ....... این کجا و آن کجا.
2010 آفریقای جنوبی

نرفتن ایران به جام جهانی ....... یاس فوتبالی اهالی فوتبال ....... محو شدن لبخند از چهره مردم .......... کلمنته، قطبی، جلالی، ذوالفقارنسب، لابی، دایی، اخراج ....... سکوت ........ هیاهو .......... مایلی کهن، بیانیه، گروهبان قندلی، قطبی، کف دست، نیمه دوم، حسرت ........ خلاء فوتبالی ........ درد مشترک

sharareh1 02-14-2011 02:15 AM

آقای فردوسی*پور!دیکتاتوریعنی خائن
حسین عسگری که آرام آرام با مشکلات مسئولیت جدید آشنا می*شود با انتقاد از فردوسی*پور می*گوید:

«اهانت و اعتراض به داور از جمله مشکلاتی بوده که از گذشته در داوری فوتبال وجود داشته و من سعی کردم فضای مناسبی را برای قضاوت داوران فراهم کنم تا آنها به دور از هرگونه تنشی بتوانند قضاوت قابل قبولی داشته باشند.

برای رسیدن به نقطه مطلوب به حمایت رسانه*ها نیاز داریم اما متاسفانه برخی از آقایان مراقب ادبیات خود نیستند و هر لفظی را در رسانه ملی به زبان می*آورند.

به کار بردن اصطلاح دیکتاتور از جانب فردوسی*پور در مورد من اصلا کار درستی نبود. دیکتاتور در فرهنگ ما معنی خائن هم می*دهد من فکر می*کنم فردوسی*پور نباید این واژه زشت را در مورد سرپرست کمیته داوران به کار می*برد.»

shokofe 06-18-2011 10:20 AM

رازي که در 90 فاش شد: پيشنهاد 1/2ميلياردي به دايي از کجا بود؟

«اگر دنبال پول بودم پيشنهادات ديگرم را قبول مي​کردم. در همين تهران تيمي بود که براي يک فصل يک​ميليارد و 200ميليون تومان به من مي​داد.»

http://u.goal.com/120000/120007_news.jpg

سايت گل- از برنامه پرحاشيه و طولاني 90 دو روز گذشت اما حاشيه​ها و تبعات آن هنوز ادامه دارد و هنوز هم با کنکاش در تک​تک جملاتي که دوشنبه​شب در 90 به کار رفت مي​توان نکات زيادي پيدا کرد.

يکي از نکاتي که علي دايي در لابه​لاي حرف​هايش به آن اشاره کرد و البته به سرعت از آن گذشت ماجراي يک پيشنهاد سنگين از طرف يکي از تيم​هاي ليگ برتري بود. دايي براي اين​که ثابت کند در پرسپوليس پول برايش اهميتي نداشته گفت: «اگر دنبال پول بودم پيشنهادات ديگرم را قبول مي​کردم. در همين تهران تيمي بود که براي يک فصل يک​ميليارد و 200ميليون تومان به من مي​داد.»

به نظر شما تيمي که حاضر بود با پرداخت اين مبلغ دايي را به گران​ترين مربي ليگ برتر تيديل کند کدام تيم بوده؟ با آدرسي که شهريار داده پاسخ به اين سوال کار سختي نيست. به نظر مي​رسد از جوش نخوردن اين معامله هر دو طرف ضرر کرده​اند. هم دايي که اين پول کلان را از دست داد و در پرسپوليس هم روزگار خوشي نداشت، و هم مالک باشگاه مورد نظر که مبلغي در همين حدود (و شايد بيشتر) را به چندين و چند مربي پرداخت کرد و بالاخره هم عاقبت​به​خير نشد

Mmohamad hosin 09-27-2011 08:21 PM

اخبار برنامـــــــــــه 90

"90" در شبي كه رويانيان تهديد شد!

http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics...%5CTv%5C76.jpg

برنامه اين هفته «90» در حالي از شبكه سوم سيما پخش شد كه موضوع اصلي اين برنامه بررسي انتخاب اعضاي هيات مديره‌هاي جديد دو باشگاه پرسپوليس و استقلال بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين برنامه كه حدود سه ساعت به طول انجاميد، تعدادي از اعضاي جديد هيات مديره سرخابي‌ها و يك نماينده مجلس شوراي اسلامي در ارتباط‌هاي تلفني جداگانه در بحث برنامه شركت كردند كه از نكات عجيب اين صحبت‌ها درگيري لفظي شديد عليرضا دهقان و محمد رويانيان در برنامه بود؛ جايي كه مدير عامل باشگاه پرسپوليس، خطاب به دهقان گفت: «شمايي كه از نداشتن سابقه ورزشي من انتقاد مي‌كنيد، خودتان چه سابقه‌اي در ورزش داريد، جز اين كه فقط چند سال مجري اخبار ورزشي بوده‌ايد؟» كه اين خطاب رويانيان با واكنش صريح رييس كميته تربيت بدني مجلس شوراي اسلامي روبرو شد كه در طي آن دهقان، مدير عامل جديد پرسپوليس را تهديد كرد كه از اين پس بايد پاسخگوي سوالات نمايندگان مجلس باشد.
روند برنامه دوشنبه شب «90» كه به بحث درباره هيات مديره سرخابي‌ها پرداخت به اين شرح بود:

* در ابتداي برنامه عليرضا دهقان روي خط تلفن برنامه حاضر شد و با اشاره به انتخاب اعضاي جديد هيات مديره سرخابي‌ها اين انتخاب وزارت ورزش و جوانان را « نوعي عقب گرد در مديريت ورزش» توصيف و اظهار كرد: از وزارت ورزش و جوانان انتظار مي‌رفت عملكرد مديرانش با شعارهاي پيش از انتخاب‌شان هم خواني داشته باشد. اين چه برخوردي است كه با جامعه ورزش كشور انجام مي‌شود. نبايد اعضاي هيات مديره و مسئولان يك باشگاه ورزشي بر اساس روابط و دوستي‌ها انتخاب شوند.
وي ادامه داد: وقتي گفته مي‌شود حضور نمايندگان مجلس در هيات مديره‌ها براي كمك به دو باشگاه است، بايد پرسيد مگر اين آقايان مي‌خواهند از جيب خودشان به تيم‌ها كمك كنند؟ اين گونه نيست و اين پول بيت المال است كه قرار است خرج شود، پس چرا براي مديريت اين پول از افراد متخصص استفاده نكنيم. مديران ورزش ما با چه كسي رودربايستي دارند؟ چه كساني پشت اين قضايا هستند كه اين گونه اتفاقات رخ مي‌دهد؟
رييس كميته تربيت بدني مجلس شوراي اسلامي همچنين خاطر نشان كرد: نگراني ما براي انتخاب‌هاي بعدي فدراسيون‌ها است. بايد اين مساله كاملا بررسي شود، چون اصلا اتفاق خوبي نيست و اين گونه انتخاب كردن هيات مديره‌ها توهيني به هواداران فوتبال است. البته تك تك افراد عزيزي كه به عضويت هيات مديره در آمده‌اند محترم هستند، اما بحث ما نحوه انتخاب آن‌ها و مديريت اين دو باشگاه براي رسيدن به اهداف ورزشي است.
دهقان در پايان اين بخش از صحبت‌هايش گفت: متاسفم كه بگويم پس از اعلام اسامي هيات مديره‌ها در ناهارخوري مجلس از زبان فروزنده دهكردي شنيدم كه گفت «روحش هم از اين انتخاب‌ها خبر ندارد!».
پس از صحبت‌هاي دهقان، حميدرضا صدر نيز ميهمان تلفني برنامه شد تا درباره هيات مديره دو باشگاه استقلال و پرسپوليس صحبت كند. وي با تاييد سخنان دهقان اظهار كرد: امروز سوء تعبير بزرگي در تعريف باشگاه و مديريت ورزشي انجام شده است. مديريت موفق از دو جانبه قابل بررسي است، اول از نظر ساختار و ايجاد زير ساخت‌هاي فني و آكادميك و دوم در زمينه قهرماني و نتايج ورزشي.
صدر ادامه داد: در اينجا مي‌خواهم مثالي از باشگاه‌هاي اروپايي بزنم. باشگاه‌ بارسلونا اسپانيا نزديك به 150 هزار عضو دارد كه در سال 100 دلار به عنوان حق عضويت و 200 دلار به عنوان بهاي بليت به باشگاه مي‌دهند. همچنين اين اعضا مدير باشگاه را انتخاب مي‌كنند، اما در ايران دو باشگاه استقلال و پرسپوليس با وجود دارا بودن ميليونها هوادار نتوانسته‌اند از اين پتانسيل براي درآمدزايي استفاده كنند. در واقع بايد بگويم اين اراده در هيچ يك از مديران اين دو باشگاه در طول تاريخ ديده نشده است كه به درآمدزايي روي بياورند و هميشه چشم به بودجه‌هاي دولتي داشته‌اند.
كارشناس فوتبال در ادامه با طرح اين سوال كه آيا دو باشگاه بزرگ ايران قرار نيست درآمدزا شوند؟ گفت: با تيم جديدي كه به عنوان هيات مديره‌ها روي كار آمده اند به نظر مي‌رسند كلا اين بحث منتفي شده باشد، چرا كه اگر قرار است اين دو تيم به صورت دولتي اداره شوند، اين مساله با خصوصي سازي ورزش تناقض دارد. شان طرفداران دو باشگاه بيش از اين است كه در منگنه‌هاي دولتي و مديريتي قرار گيرند.
در ادامه برنامه لطف الله فروزنده دهكردي كه به عنوان يكي از اعضاي هيات مديره پرسپوليس انتخاب شده است، در تماس تلفني برنامه حضور پيدا كرد و گفت: بايد بگويم من هرگز آقاي دهقان را در مجلس نديدم كه بخواهم بگويم «روحم از انتخاب هيات مديره‌ها آگاه نبوده است» و در واقع آقاي دهقان دروغ گفته است. من خود هوادار پرسپوليس هستم و رشته تحصيلي‌ام نيز مديريت است. ما در آينده خواهيم گفت كه برنامه‌هاي‌مان چيست و عملكردمان را نشان خواهيم داد.
وي ادامه داد: ما با ورزش بيگانه نيستيم. ضمن اين كه با رشته فوتبال هم آشنا‌ييم و حتي بازي هم كرده‌ايم. همچنين حضور پروين و پنجعلي در هيات مديره بار فني را بالا مي‌برد، ضمن اين كه باشگاه‌داري فقط مسايل فني نيست‌، مسايل مالي و اداري هم دارد.
فروزنده در ادامه در پاسخ به اين سوال مجري برنامه كه آيا دليل عضويتش در هيات مديره دارا بودن پشتوانه سياسي نيست؟ گفت: اولا راه بسته نيست و اگر كساني باشند كه بتوانند كمك كنند، وزير ورزش آن‌ها را به هيات مديره فرا مي‌خواند و دوم اين كه حضور من در هيات مديره براي كمك به پرسپوليس است و اين كار به من چيزي اضافه نمي‌كند، چون من هم اكنون معاون رييس جمهور هستم.
در ادامه بار ديگر عليرضا دهقان روي خط برنامه آمد تا پاسخ فروزنده را بدهد. وي گفت: من نگفتم كه با فروزنده رودررو شده‌ام و درباره هيات مديره با او صحبت كرده‌ام، بلكه گفتم در ناهار خوري مجلس شنيدم كه گفت «روحش از ماجرا خبر ندارد»، اما چرا او در برنامه «90» پاسخ سوال اصلي را نمي‌دهد و نمي گويد كه انتخابش چگونه انجام شده است؟
برنامه «90» در ادامه سهمي به مدير عامل جديد باشگاه پرسپوليس داد تا از انتخابش به عنوان مدير عامل دفاع كند. وي گفت: به همه مديران سابق پرسپوليس احترام مي گذارم، اما بايد بگويم وقتي حبيب كاشاني و معاونانش از پرسپوليس استعفا دادند، مديران ورزش به اين نتيجه‌ رسيدند كه اين باشگاه بزرگ نمي‌تواند بدون مديريت ادامه كار دهد، بنابراين ما را به عنوان هيات مديره انتخاب كردند.
رويانيان ادامه داد: هنوز هم در حال بررسي هستم و اگر ببينم نمي‌توانم كار كنم، كنار مي روم و اگر كساني مانند دادگان و ديگران اعلام كنند كه آمادگي كار در باشگاه را دارند، تمام تلاشم را مي‌كنم كه اين مسئوليت به آن‌ها برسد. به دهقان هم مي‌گويم مگر خودشان چقدر سابقه ورزشي دارند كه اكنون رييس كميته تربيت بدني مجلس شده‌اند؟ ايشان فقط چند سال مجري اخبار ورزشي بودند.
مدير عامل جديد پرسپوليس در ادامه با رد اين مساله كه انتخابش به عنوان مدير عامل پرسپوليس به اين دليل بوده است كه دولت قصد داشته است او را از مديريت سوخت كشور بركنار كند، گفت: تمام تلاشم را مي‌كنم تا بر اساس مقررات كار كنم و براي همين منظور با مسئولان سازمان بازرسي كل كشور نيز مشورت كرده‌ام.
وي در ادامه با تكذيب خبر اهداي كارت سوخت 500 هزار توماني گفت: من فقط به بازيكنان پول دادم تا آن‌ها براي بازي‌هاي بعد شارژ روحي شوند، حال آن‌ها مي‌خواهند با پولشان هر چه خريده باشند!
رويانيان در پايان با اشاره به حضور چند باره عليرضا دهقان به عنوان مهمان تلفني برنامه با كنايه به فردوسي‌پور گفت: انتخابات مجلس نزديك است و آقايان بايد حواس‌شان را جمع كنند.
صحبت پاياني رويانيان بار ديگر با واكنش عليرضا دهقان روبرو شد. وي در اين رابطه گفت: من ليسانس تربيت بدني و فوق ليسانس مديريت ورزش دارم و 30 سال هم در بطن ورزش بوده‌ام. من واقعا براي آقاي رويانيان متاسفم كه اين گونه صحبت مي‌كند و بايد بگويم، آيا اين افراد مي‌خواهند در ورزش كشور مديريت كنند؟ فكر مي‌كنم با اين حساب بايد وزير ورزش را به مجلس بكشانيم تا به زير دستانش ياد دهد كه چطور صحبت كند! آقاي رويانيان نيز از اين پس بايد پاسخگوي سوالات من و همكارانم باشد.
در اين لحظه فردوسي پور از دهقان پرسيد، آيا اين صحبتش مصداق تهديد است؟ كه او حرف مجري برنامه «90» را تاييد كرد.
در ادامه برنامه نژاد فلاح، عضو هيات مديره پرسپوليس، رسولي نژاد و مقداد نجف نژاد، دو عضو هيات مديره باشگاه استقلال روي خط تلفني برنامه آمدند. رسولي نژاد در صحبت‌هايش از مجري برنامه «90» خواست كه يك جانبه بحث نكند و به مردم براي شركت در مسابقه پيامكي برنامه خط ندهد كه فردوسي‌پور در واكنش به صحبت‌هاي رسولي نژاد گفت: مردم درك و شعور كافي دارند و با شنيدن بحث‌ها تصميم مي‌گيرند كه چه پاسخي به سوال برنامه بدهند.
نجف نژاد نيز در صحبت‌هايش دو تذكر به برنامه «90 » و يك تذكر به عليرضا دهقان داد. وي درباره برنامه «90» گفت: مجري برنامه بايد به درك و شعور مردم اهميت مي‌داد و بايد همان طور كه چهار بار به آقاي دهقان وقت صحبت كردن داد، يك بار هم به ما وقت مي‌داد.
وي همچنين خطاب به مجري برنامه «90» نيز گفت: شما بايد عدالت را چاشني برنامه‌تان كنيد و اين قدر درباره مساله حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا در زمان مدير عاملي من صحبت نكنيد، چرا كه در آن زمان تمام تقصيرات به گردن فدراسيون فوتبال بود.
نجف نژاد همچنين درباره صحبت‌هاي عليرضا دهقان نيز گفت: ايشان يك هفته است دارند ما را تهديد مي‌كنند. شما بگوييد كه مردم از هيات مديره باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس چه انتظاري دارند؟ آيا ما بايد برويم داخل زمين و بازي كنيم؟ يا سياستگذاري كنيم؟
برنامه اين هفته «90» علاوه بر بحث درباره هيات مديره باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس درباره مسايلي مانند فوتبال ساحلي و مساله تخلف باشگاه سپاهان در بازي با السد قطر و شكست 3 بر صفر اين تيم بر اساس راي AFC نيز بحث كرد.
بر همين اساس مجري برنامه در ارتباط‌هاي تلفني جداگانه با مدير عامل باشگاه سپاهان و مهدي تاج صحبت كرد و در جمله‌اي كنايه آميز گفت: «بهتر است AFC براي ايران استثنايي قائل شود تا بازيكنان دو اخطاره ايراني بتوانند بازي كنند تا از اين گونه مشكلات پيش نيايد».
تاج نيز در گفت‌وگو‌ي تلفني‌اش با برنامه «90» گفت: درباره صحبتي كه يكي از بازيكنان فوتبال ساحلي در برنامه قبلي 90 انجام داده بود، تحقيق كرديم و چون حقيقت داشت، فردي كه تخلف را انجام داده بود را تا اطلاع ثانوي محروم كرده‌ايم. همچنين درباره تيم فوتبال اميد نيز بايد بگويم اعتراض‌مان را به AFC ارسال كرده‌ايم و كنفدراسيون فوتبال آسيا نيز اعتراض ما را پذيرفته است و اميدواريم اين مساله نيز براي فوتبال ما نتيجه‌ خوبي داشته باشد.

برنامه اين هفته «90» حاشيه‌هايي نيز داشت.
* فردوسي پور در ابتداي برنامه و در ميان صحبت‌هاي عليرضا دهقان پرسيد، چرا بايد در آستانه انتخابات مجلس تعدادي از نمايندگان وارد هيات مديره سرخابي‌ها شوند و چرا بايد همه اين نماينده‌ها اهل يك منطقه باشند؟

* مجري برنامه «90» همچنين با كنايه به افرادي كه در حذف چند سال پيش استقلال از ليگ قهرمانان آسيا عضو هيات مديره استقلال بودند، گفت: اگر اين اتفاق در ژاپن رخ مي‌داد، مسببينش «هاراگيري» مي‌كردند. ما انتظار اين كار را نداريم اما چرا اين افراد ارتقاي رتبه پيدا كردند!

* در بخش «90 درجه» برنامه اين هفته فردوسي‌پور چندين بار به مديريت رويانيان در پرسپوليس و ارتباط آن با كارت سوخت كنايه زد.

* در ميان صحبت‌هاي دهقان و در جايي كه او از سوابق ورزشي‌اش صحبت مي‌كرد، ارتباطش به يكباره با برنامه قطع شد و نكته جالب اين بود كه ارتباط رويانيان نيز كه همزمان با دهقان صحبت مي‌كرد و صحبت‌هاي‌شان به درگيري لفظي منتهي شده بود، در همان لحظه قطع شد.

* در بخش «از 90 تا 90» برنامه اين هفته به مسايلي مانند عدم تمايل قلعه نويي به صحبت در مسايل داوري، گلايه محمد نوري از انتقاد برخي ليدرهاي پرسپوليس از او و بازي كردنش با پاهاي سوخته، نظر اميررضا واعظ آشتياني درباره «ورود سياسي‌ها به ورزش» و مخالفت او با حضور نمايندگان مجلس در هيات مديره‌ها، حضور هواداران پرسپوليس يك روز پيش از ديدار با فجر سپاسي در كنار ورزشگاه و محروميت دو بازيكن شاهين بوشهر به دليل انجام رفتار غير اخلاقي در بازي با شهرداري تبريز پرداخت.

* همچنين عادل فردوسي پور قصد داشت براي بررسي كار غير اخلاقي ميثم منيعي و صادق كرمي دو بازيكن شاهين بوشهر با افراشته،‌ عضو هيات مديره اين باشگاه صحبت كند كه او تلفنش را جواب نداد.

* در ميان برنامه حاشيه‌هاي بازي‌هاي پرسپوليس و فجر سپاسي پخش شد كه جالب‌ترين بخش آن اعتراض شيرازي‌ها به اختصاص 50 درصد از سكوهاي ورزشگاه حافظيه به تماشاگران پرسپوليس بود.

سيد ايمان موسوي، مهاجم تيم فوتبال نفت تهران كه در پايان هفته هشتم ليگ برتر با بيشترين گل زده در ميان سايرين در صدر جدول گل‌زنان قرار دارد، ميهمان برنامه دوشنبه «90» بود. وي گفت: ما اميدوار هستيم بتوانيم در پايان فصل سهميه ليگ قهرمانان آسيا را كسب كنيم و خودم نيز قصد دارم آقاي گل مسابقات شوم.

در برنامه اين هفته «90» مانند برنامه‌هاي گذشته گزيده‌ بازي‌هاي هفته هشتم ليگ برتر فوتبال و ليگ دسته يك پخش شد. ابراهيم ميرزابيگي كه كارشناس داوري برنامه بود، درباره صحنه‌هاي داوري بازي‌ها صحبت كرد و گفت: گل راه‌آهن به داماش صحيح نبود، گل اول سايپا به استقلال كه روي ضربه كرنر به ثمر رسيد، نيز درست نبود، چون اعلام كرنر توسط داور اشتباه بود و همچنين گل تيم استقلال نيز آفسايد بود.

سوال پيامكي برنامه «90» نيز درباره هيات مديره سرخابي‌ها بود. در اين سوال از بينندگان پرسيده شده بود آيا با تركيب هيات مديره‌ها موافق هستند يا خير؟ كه در پايان برنامه از ميان حدود دو ميليون شركت كننده 21 درصد با اين تركيب‌ها موافق و 79 درصد مخالف بودند.

برنامه «90» اين هفته در ساعت 02:09 بامداد تمام شد.

Mmohamad hosin 09-27-2011 08:22 PM

در واکنش به برنامه دیشب نود؛ امیدوار رضایی استعفا کرد

امیدوار رضایی طی نامه ای خطاب به وزیر ورزش، از هیئت مدیره باشگاه استقلال استعفا کرد.

http://www.jamnews.ir/Images/News/Sm...3881242500.jpg
http://www.jamnews.ir/images/kind/null.gif

به گزارش جام نیوز به نقل از فارس، امیدوار رضایی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در پی انتقادهای صورت گرفته از انتخاب اعضای هیئت مدیره دو باشگاه پرسپولیس و استقلال صبح امروز با ارسال فکسی از استعفای خود از حضور در هئیت مدیره باشگاه استقلال خبر داد.
این استعفا که خطاب به محمد عباسی وزیر وزارت ورزش و جوانان است به شرح زیر است:
برادر گرامی جناب آقای عباسی
وزیر محترم وزارت ورزش و جوانان
با سلام و احترام
ضمن تشکر از حسن نظر جناب عالی نسبت به انتخاب بنده به عنوان عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال ایران بدین وسیله آمادگی خود در جهت استعفا در این جایگاه را تقدیم می‌دارم.
بنده در طول 6 سال گذشته بارها به عنوان رئیس و عضو هیئت مدیره باشگاه مردمی و پر افتخار آسیا استقلال با کمک سایر دوستان در مدیریت کادر فنی بازیکنان و هواداران عزیز و شایسته چندین مقام قهرمانی لیگ برتر جام حذفی و نایب قهرمانی باشگاه‌های کشور و همچنین افتخار حضور و راه یابی به مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را تجربه کردیم.
مردم و هواداران آگاه و صادق استقلال به خوبی به یاد دارند که در این مدت بارها شده بود مدیر عامل، سرمربی و یا هیئت مدیره با همه استعفا کرده و این تیم شایسته را با هواداران بی‌شمار تنها گذاشتند و بنده با تمام توان ایستادم تا با کمک سایر دوستان در باشگاه و حمایت هواداران استقلال به افتخارات فوق نائل آمد و همانگونه که مطلع هستید بنده چندین سال رئیس کمیسیون فرهنگی ورزش شورای عالی انقلاب فرهنگ و رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون پزشکی ورزشی کمیته ملی المپیک ایران و سوابق ورزشی از تیم‌های مختلف قبل و بعد از انقلاب اسلامی در شهرستان و تهران را داشته‌ام و در جهت حمایت ورزش کشور به ویژه فوتبال حداکثر توان خود را به کار بردم.
هر چند ورزش فوتبال یک ورزش با ابعاد مختلف اجتماعی فرهنگی فرهنگی، علمی، فنی و سیاسی و اقتصادی است نمی‌دانم چطور بعضی از رسانه‌ها و تلویزیون آقای ضرغامی در جهت گیری‌های خاص تخریب توهین، بداخلاقی و تهمت بدون محکمه عادلانه و با حضور متهم مسائل نادرستی را به عرصه اجتماعی جامعه می‌کشاند.
بنده حقیر ضمن قبول بسیاری از کوتاهی‌های خود نسبت به وظایف و نسبت به این مردم جواب این دوستان را به خدا واگذار می‌کنم باشد که در فرصت مناسب ناگفته‌های بسیاری که در دل دارم برای مردم عزیز بازگو نماییم. از آنجا که همیشه خود را هوادار و حامی ساده این تیم می‌دانم و آن را به هر پست و مقام دیگر باشگاه ترجیح می‌‌دهم و دوست ندارم دشمنان، حسودان و نااهلان برای این باشگاه به بهانه نام من در مدیریت و امور آن حاشیه سازی کنند و باشگاه استقلال قهرمان و صدر نشین را دچار مشکل و حاشیه نمایند به این دلیل چنین پیشنهادی را تقدیم می‌نمایم.
با تشکر
من الله توفیق
امیدوار رضایی

Mmohamad hosin 09-27-2011 08:23 PM

شب جنجالی و پرحاشیه 90 / درگیری لفظی نمایندگان و اتهام به فردوسی‌پور/ "گوش کن تا من برات بگم"!

برنامه دوشنبه شب نود با محور نحوه انتخاب اعضای هیئت مدیره استقلال و پرسپولیس در شرایطی روی آنتن رفت که برخی اعضای هیئت مدیره و نمایندگان مجلس یکدیگر را متهم به دروغگویی کردند و البته هر یک تلاش کردند سوابق ورزشی‌شان را به رخ دیگری بکشند! به گزارش خبرنگار مهر، سوال نظرسنجی این برنامه در مورد انتخاب اعضای هیئت مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بود که از مردم سوال شده بود آیا با این انتخابات موافق هستند یا نه؟ دست اندرکاران برنامه 90 در راستای همین سوال گفتگوهای تلفنی با نمایندگان مجلس و اعضای هیئت مدیره این دو باشگاه را در دستور کار قرار دادند که البته در ادامه به یک درگیری لفظی و البته کمی توهین آمیز بین آنها تبدیل شد.
در ابتدای این بحث علیرضا دهقان عضو کمیسیون تربیت بدنی مجلس و حمیدرضا صدر کارشناس ورزشی به عنوان مهمان تلفنی در مورد انتخاب اعضای هیئت مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اظهار نظر کردند که البته دهقان در بخشی از صحبت هایش گفت: در روزی که اعضای هیئت مدیره پرسپولیس انتخاب شده بودند در ناهار خوری مجلس آقای دهکردی عنوان کردند که روحش از این انتخاب خبر نداشته است.
این اظهار نظر دهقان لحظاتی بعد با روی خط آمدن فروزنده دهکردی بی پاسخ نماند و او گفت: من اصلا آقای دهقان را ندیده ام که بخواهم چنین حرفی زده باشم. امیدوارم اگر کسی صحبتی را مطرح می کند رعایت جوانمردی را بکند.
وی در ادامه به انتقادات مطرح شده پاسخ داد و گفت: ما بیگانه با ورزش نیستیم. در این لحظه عادل فردوسی پور قصد داشت وارد بحث شود و صحبت های دهکردی را قطع کند که وی خطاب به فردوسی پور گفت: "گوش کن من برات بگم". و ادامه داد: فوتبال تنها مسائل فنی نیست. ما آمده ایم تا کمک کنیم و سابقه ورزشی هم داریم. تعجب من از این است که چرا آقای دهقان دروغ گفت؟
بعد از این اظهار نظر دهقان دوباره روی خط آمد و تاکید کرد که در ناهار خوری مجلس بین دوستان این حرف مطرح شده است و خودش مستقیم از دهکردی نشنیده که گفته باشد روحش از حضور در هیئت مدیره پرسپولیس خبر نداشته است.
احمد رسولی نژاد عضو هیئت مدیره استقلال هم مهمان تلفنی این برنامه بود و در همان کلمات اولیه به عادل فردوسی پور تاخت که شما به مردم خط می دهید و همان اول برنامه رفته اید دو مخالف را آورده اید که نظر مردم را عوض کنید. او ادامه داد: از آقای ضرغامی تعجب می کنم که اجازه می دهد شما در این برنامه به مردم خط بدهید. در ماجرای ارسال نشدن مدارک استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا اصلا هیئت مدیره مقصر نبود اما شما مدام این را گردن آنها می اندازید.
عضو هیئت مدیره استقلال هم البته مثل بقیه تاکید کرد که سابقه ورزشی دارد و فردوسی پور سوابق او را در کارنامه اش نیاورده است. او تاکید کرد که سهام استقلال و پرسپولیس نیمه دوم امسال واگذار خواهد شد.
محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس نیز مهمان دیگر تلفنی برنامه نود بود که او هم تاکید کرد با فوتبال بیگانه نیست و همه برنامه های نود را از ابتدا تا انتها نگاه می کند و به عنوان یک ایرانی با ورزش بیگانه نیست. رویانیان در ادامه صحبت هایش با بیان اینکه به وی تکلیف شده است مدیریت پرسپولیس را بپذیرد گفت: اگر احساس کنم که نمی توانم برای این تیم مفید باشم اعلام می کنم و از این سمت کنار می روم.
مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس البته به همه سوالاتی که فردوسی‌پور از او پرسید پاسخ منفی داد و حتی برای بعضی ها قسم هم خورد که دروغ است. او دادن کارت سوخت 500 هزار تومانی به بازیکنان پرسپولیس را هم رد کرد و گفت به انها پول داده است نه کارت سوخت.
بعد از اظهار نظر رویانیان که دهقان دوباره روی خط آمد و این بار تندتر از قبل برای مدیرعامل پرسپولیس ابراز تاسف کرد و گفت: دیدید که ایشان با چه ادبیاتی حرف می زد. من متاسفم که ایشان می خواهد مدیریت یک باشگاه را برعهده داشته باشد. ما از این پس به هر بهانه‌ای آقای عباسی را به مجلس دعوت می کنیم تا ایشان به زیر دستانش یاد بدهد که باید چطور با یک نماینده مجلس صحبت کند. دهقان در پاسخ به این پرسش فردوسی پور که عنوان کرد این یک تهدید است گفت: بله دقیقه همینطور است.
برنامه نود در ادامه شاهد حضور ایمان موسوی مهاجم گلزن تیم نفت تهران بود و در ادامه نیز به بررسی رقابتهای هفته هشتم لیگ برتر پرداخت و در پایان هم حدود 2 میلیون نفر در نظرسنجی شرکت کردند و حدود 80 درصد آنها به انتخاب هیئت مدیره استقلال و پرسپولیس پاسخ "خیر" دادند.

ROJINAjoON 11-19-2011 03:26 PM

رازهای موفقیت عادل فردوسی پور

رازهای موفقیت عادل فردوسی پور

http://www.persianpersia.com/images/mimage/55-4085.jpg

عادل فردوسی پور را باید موفق ترین برنامه ساز تلویزیون در ۳۰ سال اخیر دانست. این را نه تنها از تعداد اس ام اس هایی که برای برنامه اش ارسال می شود بلکه از این رو که او بعد از نزدیک به ۱۰سال ، هنوز آن قدر جالب هست که مردم را هر دوشنبه شب پای تلویزیون بکشاند و تا ساعت ها بیدار نگه دارد. حتما می دانید که برنامه های زیادی چه ورزشی و چه سینمایی – در این سال ها تولید شده اند تا با عادل فردوسی پور و برنامه ۹۰ رقابت کنند اما هیچگاه به توفیق نرسیدند. ۹۰ همان عادل است و البته عادل فراتر از ۹۰. جدا از این که او بهترین گزارشگر فوتبال این مملکت به شمار می رود، اگر همین امروز کرکره ۹۰ را پایین بکشد و برنامه ای تازه را راه اندازی کند باز هم بینندگان زیادی را جذب خواهد کرد. راستی دلیل این همه جذابیت چیست؟

موفقیت و محبوبیت ۲ عنصر جدا از یکدیگر هستند. توماس ادیسون یک آدم موفق است اما ناپلئون که یک دیکتاتور بوده محبوب است اما موفقیت به ۲ صورت فردی و گروهی تعریف می شود. موفقیت فردی یکسری برنامه ریزی هایی است که برای خود فرد اهمیت ویژه ای دارند و شاید برای افراد دیگر و جامعه اهمیتی نداشته باشند.

رسیدن به این اهداف موفقیت فردی است اما یک نگاه کلان هم وجود دارد. ادیسون ۱۰۷۹ اختراع به ثبت رسانده و همه دنیا بر این اتفاق نظر دارند که او فرد موفقی است. جالب است که معمولا ما به موفقیت های کلان فکر می کنیم درحالی که این موفقیت فردی است که تبدیل به موفقیت کلان می شود. سهراب سپهری هیچگاه تصور این که شاعری جهانی شود را نداشته او علاقه مند بوده که به موفقیت فردی برسد یعنی آنچه برای رسیدن به آن برنامه داشته است.

● صداقت
با وجود این که این کار ممکن است او را در حرفه اش دچار مشکل کند اما عادل صداقتش را با وجود این نیز حفظ می کند. این صداقت از کجا سرچشمه می گیرد؟! این توانمندی از دوران بچگی شکل می گیرد و در سن رشد به مرحله انتخاب می رسد. این توانمندی به گونه ای است که حتی می تواند آسیب رسان نیز باشد اما همه چیز به خود فرد بستگی دارد. این که چه مسیری را انتخاب می کند. ما در تلویزیون کسانی را داشتیم که به واسطه رک گویی، حرفه شان به خطر افتاده است.

● راحتی

عادل فردوسی پور راحت حرفش را می زند. او چیزی را که در ذهنش هست بیان می کند مثلا در صحبت هایی که در برنامه آخرش با کاشانی داشت نتایج جالبی از گفت وگو استنباط می کرد که بسیار جالب بود.

● خانواده
خانواده محیطی است که افراد در آن رشد می کنند و خیلی از مسائل از همین دوران شکل می گیرد اما مسئله ای که وجود دارد این است که بسیار دیده ایم در یک خانواده یکی از فرزندان موفق می شود، یکی دیگر نه... !ممکن است فرزندان توانمندی هایی داشته باشند اما به هر دلیلی از آن ها استفاده نکرده یا درست استفاده نکنند.

● جسارت

مثالی هست که زیاد زده می شود. این که چه بسیار سهراب سپهری هایی که پشت میزهای ادارات خاک می خورند! چه شاملوها و چه دولت آبادی هایی... !این موضوعی است که واقعیت دارد چون هرکسی جسارت این را ندارد که به آنچه می خواهد دست یابد. چندی قبل داشتم گزارش وضع هوا را از تلویزیون می دیدم؛ مجری این برنامه کارش را به نحوی انجام داد که من را به فکر فرو برد. فیلمی به نام «هواشناس» هست که نیکلاس کیج در آن نقش یک کارشناس هواشناسی را بازی می کند. مجری برنامه هواشناسی تلویزیون من را به یاد نیکلاس کیج انداخت به طوری که احساس کردم تحت تاثیر این فیلم قرار دارد. با این وصف باید گفت که حتی در عرض چند دقیقه هم می توان توانایی های خود را نشان داد.

● خلاقیت
در کار عادل فردوسی پور خلاقیت وجود دارد. او خیلی از مواقع در بحث هایش نوعی جدل سقراطی هم دارد. او بحث را با سوال های خاص و تیزهوشانه اش به بن بست می رساند و بعد با لبخندی که می زند تاثیری اساسی را به مخاطب منتقل می کند.

● رو بازی می کند

فردوسی پور رو بازی می کند و این برای بینندگان خیلی اهمیت دارد. به همین دلیل هست که حتی در مواقعی که او به اصطلاح نمی تواند در بحث موفق باشد باز هم حق را به او می دهیم.

● چهره
درباره نظراتی که در مورد زیبایی چهره عادل بیان می شود، تردید وجود دارد اما نکته جالبی که باید در اینجا به آن اشاره کنم این است که وقتی به هر بهانه ای تصاویر برنامه های قدیمی۹۰ پخش می شود، متوجه می شویم که طی این سال ها چهره عادل تفاوتی نکرده است. او همان عادل است.

● اعتماد و عزت نفس

اعتماد به نفس و عزت نفس از مولفه های اساسی موفقیت هستند. ما هر ۲ این موارد را در عادل فردوسی پور می بینیم. کسی که عزت نفس و اعتماد به نفس بالا دارد بدین معنی است که در زندگی با خودش درست رفتار کرده است. خودش را خوب می شناسد. یکسری چیزها را در این رابطه خانواده به انسان می دهد و یک مقدار نیز توسط خود شخص به دست می آید. عادل به نظر می رسد، خیلی خوب خودش را می شناسد.

shokofe 01-04-2012 10:32 PM

دادگاهی که عادل را احضار کند من هم با مستندات همراهش خواهم رفت

علیپور: با اکراه به برنامه نود رفتم/ دادگاهی که عادل را احضار کند من هم با مستندات همراهش خواهم رفت

قطعا همه می‌دانند که عادل با کسی تعارف ندارد. اگر قرار بود میهمان برنامه‌اش به او تحمیل شود امروز نود تاثیرگذار ترین برنامه فوتبالی این مملکت نبود

سایت گل - حجت‌الاسلام علیپور دوشنبه شب میهمان عادل فردوسی‌پور و برنامه نود بود. برخی رسانه‌ها در یکی دو روز اخیر حضور دبیر ستاد منشور اخلاقی در برنامه نود را امری تحمیلی به فردوسی‌پور خوانده‌اند و شایعاتی را درباره اختلاف مجری نود با این مقام مسئول مطرح کرده‌اند. در این باره با علیپور همصحبت شدیم. گفت‌وگوی قانون با حجت‌الاسلام محمد علیپور را می‌خوانید.

آقای علیپور! آیا شما به برنامه نود تحمیل شدید؟
(می‌خندد) من نمی‌دانم این حرف‌ها از کجا مطرح می‌شود. آنها که چنین صحبت‌هایی را مطرح می‌کنند نه ما را خوب می‌شناسند نه آقای فردوسی‌پور را.

اما این شایعه به صورت جدی در رسانه‌ها مطرح شده است؟
اتفاقا من برای حضور در برنامه نود اکراه داشتم. برای این تصمیم هم دلایل خاصی داشتم اما خب عادل و دیگر دوستان اصرار داشتند که من به نود بروم و درباره پرونده‌های مختلف به صورت مستند حرف بزنیم.

پس شما این شایعه که گفته می‌شود عادل دوست نداشت شما میهمان نود باشید را قویا تکذیب می‌کنید. نه؟
بله، تکذیب می‌کنم. از خود عادل هم بپرسید. قطعا همه می‌دانند که عادل با کسی تعارف ندارد. اگر قرار بود میهمان برنامه‌اش به او تحمیل شود امروز نود تاثیرگذار ترین برنامه فوتبالی این مملکت نبود. دوستانی این شایعات را مطرح می‌کنند که علاقه‌مندند موضوع مبارزه با دلالی و فساد در فوتبال به حاشیه برود اما این خیال باطلی است.

اما گفته می‌شود آیتم‌هایی در نقد خود شما و ستاد مبارزه با تخلفات حرفه‌ای وجود داشت که پخش نشد.
تا جایی که به من مربوط می‌شود می‌توانم به جرات این را بگویم که 4 روز قل از برنامه به عادل فردوسی‌پور گفتم چون خودم شخصا در برنامه حضور دارم می‌توانید هر نقد، مخالفت یا حتی شکایتی که درباره من مطرح شده است را پخش کنید من هم مستند جواب می‌دهم.

حتی وقتی بخش‌هایی از مصاحبه درودگر که به من مربوط می شد پخش نشد اما در سایت‌ها آمده بود من به آن مطالب اشاره کردم و خودم شخصا پاسخش را دادم. بنابراین این عین بی انصافی است که دوستان در رسانه‌ها چنین شایعاتی را مطرح کنند.

عادل فردوسی‌پور از شما دلخور نشد؟
نه، اما شاید انتظار داشت که من از افرادی اسم ببرم.

و شما اسم نبردید. چرا؟
چون بار حقوقی دارد. من نمی‌توانم اسم افرادی را ببرم که درباره تخلفشان سند و مدرکی وجود ندارد. این کار درست نیست.

اما از عده‌ای هم نام برده شد که امروز تهدید کرده‌اند از عادل فردوسی‌پور و نود شکایت می‌کنند. نظر شما چیست؟
اشکالی ندارد این دوستان می‌توانند از عادل و نود شکایت کنند اما شک نکنید که ما در ستاد مبارزه با تخلفات حرفه‌ای و منشور اخلاقی عادل فردوسی‌پور را تنها نمی‌گذاریم.
شخصا هر دادگاهی که عادل را احضار کند من هم با مستندات همراهش خواهم رفت و در کنار او خواهم بود. متاسفم که بگویم این دوستان که تهدید به شکایت کرده‌اند تنها قصد فرافکنی دارند و مطمئن باشید من هر سند و مدرکی که عادل بخواهد در اختیارش قرار می‌دهم.

عده‌ای معتقدند چون در ویژه برنامه اول اتهاماتی به سازمان لیگ وارد شد شما شخصا به این برنامه رفتید تا از سازمان لیگ دفاع کنید.
نه، این طور نیست. عزیز محمدی خیلی خوب، مستند و منطقی سخن گفت. من به برنامه نود رفتم چون بیشتر از سایر دوستان به پرونده‌ها تسلط دارم. همین.

آقای علیپور! گفته می‌شود ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای نمی‌تواند به ماجرای شکایت خبرنگاران از امیر قلعه‌نویی رسیدگی کند. آیا این صحت دارد؟
خیر، این حرف درست نیست. با استناد به ماده 21 آیین نامه ستاد منشور اخلاقی ما می‌توانیم به این بحث ورود کنیم.
خبرنگاران هم جزیی از خانواده فوتبال هستند و هیچ کس حق ندارد به آنها توهین کند یا حرفی بزند که حیثیت شغلی آنها را زیر سئوال ببرد.
باید احترام متقابل حاکم باشد. جامعه خبری برای ما همان قدر قابل احترام است که دیگر اعضای شاغل در فوتبال.
بنابراین به این شکایت حتما رسیدگی می‌کنیم اما قبل از پیشروی و رسیدگی به این پرونده دوستانه از آقای قلعه‌نویی می خواهیم که آن اظهار نظر دردسرسازش را اصلاح کند.

shokofe 02-04-2012 09:19 AM

اس.ام.اس بازی عادل فردوسی‌پور در برنامه‌ی نود

اس ام اس بازی شب گذشته‌ی عادل فردوسی‌پور در حین اجرای برنامه قابل توجه بود.

به گزارش سیتنا، همانطور که در عکس مشاهده می‌شود فردوسی پور در حال چک کردن موبایلش در برنامه‌ی نود است. به نظر می‌رسد او دارد اس ام اس های دریافتی‌اش را چک می کند؛ چون دوستان مطبوعاتی عادل هر از گاهی در طول اجرای برنامه‌هایش نکاتی را به او گوشزد می‌کنند

FereShteH 02-07-2012 10:50 AM

در برنامه دیشب 90 چه گذشت؟

تابناک: شب گذشته، فردوسی پور همچون همه دوشنبه شب ها، پربیننده‌ترین برنامه سال‌های اخیر صدا و سیما، برنامه جنجالی خود را روی آنتن برد.

در این برنامه همان گونه که پیش‌بینی شده بود، بیشتر وقت برنامه پیرامون بازي استقلال و پرسپولیس و حاشیه‌های این بازی بود.

مهمانان برنامه 90 ؛ علی خسروی کارشناس داوری برنامه نود

خسروی کارشناس داوری برنامه نود بود که در مورد صحنه بحث انگیز گل عماد رضا به داماش عنوان کرد که گل این مهاجم صحیح بود هر چند عابدینی مدیر داماش نظر دیگری داشت . در ضمن وی اعتقاد داشت خطای بازیکن سایپا که موجب گل اول استقلال شد به اشتباه گرفته شد . همچنین گل دقیقه 90 آبی پوشان به درستی خطا اعلام شده.

مچ گیری فردوسی پور و گلایه مدیر عامل باشگاه پرسپولیس از عزیز محمدی

فردوسی پور بخاطر بازی مکرر در ورزشگاه آزادی از عزیز محمدی انتقاد کرد و گفت اگر الان در دو روز متوالی در این ورزشگاه بازی می شود چرا دربی 73 جام حذفی انجام نشد! در ادامه مدیر عامل باشگاه پرسپولیس، مهمان تلفنی برنامه 90 بود و به نوعی اعتقاد داشت سازمان لیگ در برنامه ریزی عدالت را رعایت نمی کند البته عزیز محمدی که برنامه بازیها را به همراه نداشت نظر دیگری داشت.

واکنش رویانیان به مرگ هوادار پرسپولیس

محمد رویانیان در واکنش به مرگ هوادار پرسپولیس به خاطر شکست دادن استقلال گفت: «متاسفم. من تسلیت عرض می کنم به خانواده این مرحوم اما باید بگویم که ما از این قضیه مطلع نبودیم ولی بلافاصله پس از اطلاع تیمی از باشگاه را به اهواز فرستادیم تا با خانواده این مرحوم ابراز همدردی کنند.این وظیفه ما است که همدردی خودمان را ادامه بدهیم. مطمئن باشید که ارتباط ما با خانواده این مرحوم برقرار خواهد بود.

او که این حرف ها را در برنامه نود می زد این را گفت و ادامه داد: «اولین دفتر طرفداران در خوزستان را به نام ایشان ثبت می کنیم. ولی به جوانان توصیه می کنم که شور بازی استقلال و پرسپولیس را در خودشان کنترل کنند. استقلال و پرسپولیس از تیم های بزرگ ایران هستند و همه عضو یک خانواده. ما همه ایرانی هستیم و باید به هم احترام بگذاریم.

رویانیان، در پاسخ به این سوال که شما گفته بودید پولادی را در لیگ برتر هم بازی می دهید و می خواهید قانون را دور بزنید، گفت: «ما مخلص قانون هم هستیم. اصلا این طور نیست و پولادی را فقط برای حضور در لیگ قهرمانان به خدمت گرفته ایم.»

رویانیان در ادامه حرف هایش یک بار دیگر با انتقاد از برنامه ریزی سازمان لیگ برتر گفت: «من باید یک بار دیگر به این برنامه ریز گله کنم. مسئولان سازمان لیگ دو روز پس از بازی ما در لیگ قهرمانان می خواهند بازی ما با داماش را برگزار کنند که این واقعا انصاف نیست. در ضمن دوستان می گفتند که نمی شود به فاصله دو روز از هم در ورزشگاه آزادی دو بازی را برگزار کرد اما دوشنبه استقلال با سایپا بازی کرد و ما باید روز سه شنبه در همین ورزشگاه به مصاف حریف خود برویم.»
اما حرف های پایانی مدیر عامل پرسپولیس که در مورد رتبه این تیم در جدول رده بندی حرف زد و گفت: « تمام تلاش ما این است که پرسپولیس بتواند سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را کسب کند.»

انجام حرکات منشوری در برنامه نود !

فردوسی پور خوشحالی هواداران پرسپولیس را به انجام دادن حرکات منشوری تشبیه کرد. در زمان پخش دوربین نود فردوسی پور آیتمی از شادی هواداران در بندر کنگان را روی آنتن برد. در این آیتم هواداران پرسپولیس مشغول شادی به دلیل پیروزی مقابل استقلال بودند که عادل در این لحظه گفت: حرکات منشوری توسط هواداران پرسپولیس!

مرگ یک جوان اهوازی

پدر این جوان گفت: وقتی گل سوم پرسپولیس را دید از خوشحالی به هوا پرید و بعد بی هوش شد. ما هم سریعا وی را به بیمارستان رساندیم و سپس مشخص شد که سکته مغزی کرده و قلب فرزندم نیز کار نمی کند. دوربین نود صحنه هایی را پخش کرد که شوکی بزرگ را به بینندگان تلویزیونی وارد کرد.

پس از به ثمر رسیدن گل سوم پرسپولیس در دربی روز پنج شنبه یکی از جوانان اهوازی هنگام تماشای گل پیروزی بخش ایمون زاید به هوا پریده و بعد از بازگشت به زمین بی هوش شده است.

پدر این جوان گفت: وقتی گل سوم پرسپولیس را دید از خوشحالی به هوا پرید و بعد بی هوش شد. ما هم سریعا وی را به بیمارستان رساندیم و سپس مشخص شد که سکته مغزی کرده و قلب فرزندم نیز کار نمی کند.

شاید این حادثه یکی از تلخ ترین خوشحالی های دربی 74 باشد که منجر به مرگ یک جوان اهوازی شد.

جشن طرفداران پرسپولیس در برخی شهرها

در ادامه برنامه 90 جشن طرفداران پرسپولیس در برخی شهرها به تصویر کشیده شد که در نوع خود جالب بود . جشن طرفداران پرسپولیس در شهرهای رامهرمز، گجساران، گراش، هشتگرد، کاشان و چند شهر دیگر دیدنی بود.

ماجرای برق ورزشگاه آزادی

دوربین برنامه نود پیش از آغاز مسابقه صحنه ای را شکار کرد که طی آن یکی از کارکنان استادیوم آزادی مشغول تعمیر دستگاه برق این استادیوم بود.

دوربین نود صبح روز دربی هفتاد و چهارم صحنه هایی از حاشیه های پیش از آغاز مسابقه را ضبط کرده بود که پس از پخش آن در برنامه دوشنبه شب نود مشخص شد علت قطعی برق ورزشگاه آزادی در بین دو نیمه چیزی جز چشم زدن خبرنگار نود نبوده است.

در این هنگام خبرنگار نود از فرد تعمیرکار سوال که یک وقت برق استادیوم وسط مسابقه قطع نشود که همین سوال کافی بود تا بین دونیمه مسابقه برق استادیوم آزادی قطع شود.

مصاحبه تند مهدی رحمتی

در ادامه عادل مصاحبه مهدی رحمتی را پخش کرد که از برنامه ریزی سازمان لیگ و عزیز محمدی شدیدا گله مند بود.

وي ادامه داد: برگشتن به اين بازي با آن خستگي كه در تن بازيكنان مانده بود واقعا سخت بود. ما در اين روزها حتي نمي‌توانيم يك سرما خوردگي ساده را از خود دور كنيم.

رحمتي در ادامه با كنايه به برنامه فشرده سازمان ليگ گفت: فكر مي‌كنم سازمان ليگ مي‌تواند بعد از بازي جمعه‌ي ما با ذوب‌آهن يكشنبه هم براي ما بازي بگذارند. خود من از اين بابت خنده‌ام مي‌گيرد و نمي‌دانم چرا بايد اينقدر فشرده بازي كنيم. فقط به خاطر اينكه نشان دهيم ليگ‌مان مثل ليگ برتر انگليس برگزار مي‌شود مي‌خواستيم جام حذفي را خيلي زودتر از ليگ برتر تمام كنيم اما بعد از نيم فصل ما بهترين بازيكنان‌مان را از دست داديم. آندرانيك تيموريان مصدوم شد و مجتبي جباري هم همين‌طور.

وي در ادامه با انتقاد مجدد از برنامه سازمان ليگ گفت: فقط براي اينكه خويشتن داري كنيم و به بقيه دنيا نشان دهيم كه فينال جام حذفي ما در يك زمين خوب برگزار مي‌شود، پشت سر هم زمان اين بازي را عقب مي‌اندازيم تا زمين حافظيه شرايط برگزاري بازي را پيدا كند. اگر بخواهند فاصله بوشهر تا شيراز را نصف كنند بايد بازي را در آباده برگزار كنند تا محل برگزاري بازي بيشتر از قبل به بوشهر نزديك شود.

دروازه‌بان استقلال در پاسخ به اين سوال كه چرا چنين اتفاقي بايد بيفتد و برنامه ليگ اين طور باشد گفت: اين از بدبختي ما فوتباليست‌هاست كه براي خودمان يك اتحاديه نداريم و نمي‌توانيم با هم هماهنگ باشيم. مهدي رحمتي حرف مي‌زند او را به كميته انضباطي احضار مي‌كنند. علي كريمي حرف مي‌زند او را هم به كميته انضباطي مي‌برند. شما ببينيد سپاهان كه ملي‌پوش‌هاي زيادي ندارند دارد آرام آرام خود را به صدر جدول نزديك مي‌كند و فاصله‌اش را بيشتر مي‌كند، اما استقلال كه اين همه ملي‌پوش دارد بايد به اين روز دچار شود اما عزيز محمدي مي‌گويد ما چاره‌اي نداريم و باشگاه‌ها بايد با اين شرايط كنار بيايند.

حرفهای فتح الله زاده در 90

فتح الله زاده مهمان تلفنی برنامه 90 بود و اعتقاد داشت بازیکنان این تیم چشم خوردند! و میداودی هم مصدوم است و منتظریم تا بعد از گرفتن ام آر آی از وضعیت وی آگاه شویم.

پرسش و پاسخ نظرسنجی نود ؛ پرسش نظرسنجی در مورد بهترین بازیکن دربی بود؟

نظرسنجی نود نیز درباره بهترین بازیکن دربی هفتاد بود که در پایان نزدیک 75 درصد هواداران ایمون زائد را برترین بازیکن دربی خواندند و حدود 25 درصد استقلال به فریدون زندی رأی دادند. در این نظرسنجی حدود 2 میلیون و 300 هزار نفر شرکت کردند.

البته فردوسی‌پور قصد داشت از ایمون زائد مهاجم سه گله پرسپولیس در دربی برای برنامه دیشب دعوت کند اما از آنجایی که سرخپوشان سه شنبه در ورزشگاه آزادی به مصاف فجرسپاسی خواهند رفت زائد این دعوت را رد کرد.

این برنامه در ساعت 2 و 35 دقیقه بامداد به پایان رسید.

mohammad.90 02-07-2012 05:57 PM

هر آنچه در برنامه 90 ديشب گذشت

سه‌شنبه 18/11/1390 10:10

ببيندگان برنامه نود مهاجم پرسپوليس را به عنوان بهترين بازيکن دربي 74 انتخاب کردند.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036493.jpg
در برنامه شب گذشته 90، در مورد بهترین بازیکن دربی 74 نظرسنجی صورت گرفت. سؤال برنامه این بود که زائد بهترین بازیکن بود یا زندی که در پایان که ایمون ‌زائد با 75 درصد به عنوان بهترین بازیکن دربی انتخاب شد.
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس روی خط آمد و در خصوص درگذشت هوادار نوجوان و خوزستانی پرسپولیس گفت: تیمی را از تهران به اهواز فرستادیم که به خانواده این بازیکن سر بزند و قرار است اولین کانون هواداران پرسپولیس در اهواز به نام ایشان ثبت شود. البته خواهش من از هواداران استقلال و پرسپولیس این است که تحت تاثیر جو بازی قرار نگیرند و خودشان را کنترل کنند.
وی در ادامه در خصوص اینکه آیا سفر هیئت دولت به کرمان باعث شد مقدمات حضور مهرداد پولادی در پرسپولیس فراهم شود گفت: اصلا اینگونه نیست و من شخصا با داوری و گنجعلی‌خانی مذاکره و از بلاژویچ عذرخواهی کردم که در نهایت آنها تسلیم ادب و سماجت ما شدند.
رویانیان در خصوص اینکه چگونه می‌خواهند پولادی را در لیگ برتر بازی بدهند در حالی که قانون چنین اجازه‌ای به آنها نمی‌دهد و آیا این مسئله دور زدن قانون نیست گفت: ما مخلص قانون هم هستیم و اگر اینگونه است تنها در بازی‌های آسیایی از او استفاده خواهیم کرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درخصوص چگونگی جذب ایمون ‌زائد گفت: خودم این مسئله را دنبال کردم چون به دنبال یک تمام کننده بودم. کمیته استعدادیابی نیز در این مسئله دخیل بود و از علی پروین، زادمهر و خوردبین نیز مشاوره گرفتم.
رویانیان همچنین در مورد اینکه چه جایگاهی را برای پرسپولیس پیش‌بینی می‌کند گفت: آرزو می‌کنیم در این فصل سهمیه آسیا را کسب کنیم.
وی ضمن انتقاد از برنامه‌ریزی لیگ گفت: تناقض زیادی می‌بینیم در حالی که بعد از بازی الغرافه و تنها در فاصله دو روز باید به مصاف داماش برویم. یکی از دلایلی که سازمان لیگ دربی جام حذفی را جلو ‌انداخت این بود که نباید دو روز پیاپی در ورزشگاه آزادی مسابقه برگزار شود اما می‌بینیم که دیروز و امروز این اتفاق افتاده و این مسئله کم‌لطفی به ما است. اعتقاد دارم تعامل باید بیشتر شود و اینگونه در حق ما اجحاف می‌شود. هواداران با ما تماس می‌گیرند و می‌گویند چرا دربی جام حذفی جلو افتاد ولی حالا شاهد هستیم که دو روز پشت سر هم در آزادی بازی برگزار می‌شود.
در ادامه عزیز‌ محمدی رئیس سازمان لیگ روی خط آمد و گفت: می‌خواستیم بازی استقلال و سایپا در ورزشگاه تختی برگزار شود اما دوستان سایپایی خودشان با مسئولان ورزشگاه آزادی صحبت و استادیوم آزادی را معرفی کردند. ضمن آنکه رویانیان در زمان دربی جام حذفی می‌‌داند که تاریخ جای خالی نداشت و نمی‌توانستیم آن بازی را در زمان دیگری برگزار کنیم.
محمدی تاکید کرد: شک نکنید اگر فاصله بازی الغرافه با داماش دو روز باشد تاریخ آن را عوض خواهیم کرد.
پس از صحبت‌های رئیس سازمان لیگ عابدینی مدیرعامل داماش روی خط آمد و در خصوص داوری‌ها صحبت‌هایی را با علی خسروی کارشناس برنامه انجام داد.
وی همچنین در خصوص حسین هدایتی گفت: من از او خواهش کردم که برای کمک به داماش وارد گود شود و هیچ دعوایی مبنی بر نام باشگاه و تغییرات آن وجود ندارد و تا هفته آینده تکلیف تیم مشخص خواهد شد.
عابدینی در خصوص اینکه آیا تارتار در داماش می‌ماند یا خیر گفت: او قطعا به فعالیتش ادامه خواهد داد.
در ادامه برنامه علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال روی خط آمد و در خصوص شرایط این تیم صحبت‌هایی را انجام داد.
گفتنی است، در این برنامه در خصوص اتفاق و سانحه‌ای که برای کیوان ساجدی بازیکن پیشین ملوان، استقلال و ذوب‌آهن رخ داده بود صحنه‌هایی پخش شد. وی در اثر سانحه رانندگی در بستر بیماری بسر می‌برد و پایش را جراحی کرده است.
غلامرضا بهروان در بخش دیگری از برنامه نود در خصوص لیگ آزادگان صحبت کرد و گفت:‌ اینکه از شرایط زمین‌ها انتقاد می‌شود و برگزاری بازی در زمین بارانی به عهده چه کسی است تقصیر من نیست و داور مسئول این است که آیا بازی در یک شرایط خاص برگزار شود یا خیر.
وی در خصوص صحبت‌هایی که پیرامون تماس کفاشیان مبنی بر بازی کردن 4 بازیکن برق شیراز شنیده می‌شود گفت: در آن زمان تلفن همراه من خاموش بود و از این جریان بی‌خبر هستم.
در پایان این برنامه در خصوص داوری دیدار تیم‌های استقلال و سایپا بحث و مشخص شد گل عمران‌زاده به سایپا خطا و تصمیم داور در نپذیرفتن آن درست بوده است.

mohammad.90 02-07-2012 06:28 PM

گاف تصویری فردوسی‌پور در برنامه ۹۰

گاف تصویری فردوسی‌پور در برنامه ۹۰

فیلمی از یک مراسم در مسجد شوشتر پخش شد که مردم حاضر در آن جمع، لباس‌های قرمز رنگ به تن کرده بودند.

به گزارش موج قانون، در برنامه شب گذشته ۹۰ که عادل فردوسی پور، مجری با سابقه و مشهور ورزشی اجرای آن را بر عهده دارد اتفاقی رخ داد که از عوامل و دست اندرکاران این برنامه بعید بود.

در قسمت پخش تصاویر و فیلم‌های ارسالی مردم، فیلمی از یک مراسم در مسجد شوشتر پخش شد که مردم حاضر در آن جمع، لباس‌های قرمز رنگ به تن کرده بودند. این مراسم که شب قبل از بازی استقلال، پیروزی، یعنی چهارشنبه هفته گذشته برگزار شده بود توسط عادل فردوسی پور جشن طرفداران پرسپولیس برای پیروزی ۳ بر ۲ خوانده شد.

این در حالی است که مراسم برگزار شده در مسجد شوشتر به مناسبت نهم ربیع الاول و اقدام افراطی برخی "فرق” برگزار شده بود از همین رو لباس‌های قرمز رنگ برتن افراد دیده می‌شد. ضمنا این مراسم روز قبل از بازی برگزار شده بود.

طبق فرمایش مقام معظم رهبری و دیگر علما برگزاری چنین مراسمات وحدت شکن در شرایط فعلی جایز نبوده و اشاعه آن توسط رسانه ملی جای شبهه دارد.

mohammad.90 02-14-2012 04:01 PM

سه‌شنبه 25/11/1390 04:17

شب گذشته، فردوسي پور همچون دوشنبه هاي گذشته برنامه 90 را روي آنتن برد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032250.jpg
برنامه دیشب طیق معمول همیشه بیشتر به پخش بازیهای لیگ و کارشناسی داوری بازیها اختصاص داشت . در ضمن محمد رویانیان که شایعه استعفایش از مدیر عاملی باشگاه پرسپولیس به گوش رسیده بود به تفصیل حرف زد و در ادامه درگیری لفظی دایی و تاتار در این برنامه جالب توجه بود هر چند بعد از بحث این دو عابدینی روی خط آمد و طرفین را به آرامش دعوت کرد . ضمنا در پایان برنامه فردوسی پور با دعوت از ابراهیمی و ابراهیم زاده به تفصیل به موشکافی این تیم پرداخت .

مهمانان برنامه 90 / ایرج نظری کارشناس داوری برنامه نود

ایرج نظری کارشناس داوری برنامه نود در بازی پرسپوليس برابر فجر اعتقاد داشت که گل سوم فجر با از خطای آشکار مدافع فجر روی محمد نوری به ثمر رسید و داور ضعیف بود ، در ضمن وی معتقد بود که در بازی راه آهن و شهرداری داور خطای پنالتی روی عباسفرد را نادیده گرفت .

کنایه عادل فردوسی پور به انتخابات فدراسیون فوتبال

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد که با قدرت به کارش در این تیم ادامه خواهد داد. به گزارش خبرآنلاین؛محمد رویانیان که شایعه استعفایش از مدیر عاملی باشگاه پرسپولیس از بعد از ظهر دهان به دهان چرخید امشب مهمان تلفنی برنامه نود بود.او بلافاصله پس از روی خط آمدن خطاب به همه هواداران این تیم گفت:«اجازه بدهید من اول خیال هواداران را راحت کنم.رویانیان از پرسپولیس نمی رود و با قدرت به کارش ادامه می دهد.» او این را گفت و توضیحات لازم در مورد خبری که بعد از ظهر منتشر شد را ارائه داد:«من در گفت و گو با سایتی که مصاحبه بنده را منتشر کرد چیز دیگری گفتم.خبرنگار آنها پرسید شما در برای شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت می کنید یا نه؟ که من گفتم در پرسپولیس هم یک ماه پیش استعفا داده بودم و از چاله به چاه نمی افتم.این ماجرا مربوط به یک ماه پیش بود و حالا شرایط فرق کرده است.»

غرور برد دربی کار دستتان داد!

در این لحظه بود که فردوسی پور گفت:«استقلال را بردید و گفتید چه کیفی می دهد این فوتبال و بعد ماندگار شدید.»که رویانیان هم جواب مجری برنامه نود را اینطور داد:«این تعبیر شماست.من یک ماه پیش استعفا دادم و آقای وزیز با این استعفا مخالفت کردند.ایشان اصرار داشتند که بنده این استعفا را نادیده بگیریم.من مدتی است که به دنبال یک سری تحولات در باشگاه هستم.» پس از این اظهار نظرها فردوسی پور سوال دیگری را مطرح کرد و از سردار در مورد گلایه هایش پرسید.رویانیان چند روز پیش گفته بود که باشگاه آنها نه دولتی است و نه خصوصی:«حرف من این است که اگر دولتی هستیم باید یک سری بودجه را برای ما در نظر بگیرند.اما اگر قرار است به بخش خصوصی واگذار شویم ما تمهیدات لازم را اندیشیده ایم و اقدامات خوبی انجام داده ایم.اما امروز شنیدیم که معاونت محترم برنامه و بودجه اعلام کرده است شال آینده هم استقلال و پرسپولیس دولتی باقی می مانند.این همه در این راه قدم برداشته شده و اقدامات حرفه ای انجام شده و واقعا حیف است.با این شرایط انگیزه ای برای مدیری مثل من باقی نمی گذارند و آدم دلسرد می شود.»

در گیری دایی و تارتار !

در حاشیه پخش بازی دو تیم راه آهن و داماش وقتی دو مربی روی خط آمدند مهدی تاتار خطاهایی که کارشناس برنامه آنها را درست اعلام کرده بود را قبول نکرد و این تصمیم کارشناس برنامه را تحت تاثیر صحبت های علی دایی عنوان کرد.همین اظهار نظر کافی بود تا دایی خطاب به تاتار بگوید:«چرا این حرف ها را می زنی؟تو این حرف ها را می زنی اما پس از بازی برای من اس ام اس می فرستی که زیر فشارم؟»در این لحظه تاتار گفت:«ما با هم رفیق هستیم و من دستیار شما بوده ام اما این اتفاق دلیلی نمی شود که شما به من بی احترامی کنید.شما در جریان باز حرف هایی به من زدید که ...» که علی دایی حرف تاتار را قطع کرد و این واکنش را نشان داد:

من حرفی نزدم و بازیکنان نیمکت نشین من هم شاهد هستند.شما به عباس فرد گیر دادید و من گفتم که زدن این حرف ها در زمین فوتبال درست نیست و نباید این طور داد و فریاد کنید.اگر شما اشتباه نکردید چرا کمک داور چهارم آمد و به شما تذکر داد؟من نه از کسی می ترسم و نه نان من را کسی می دهد.» اما حتی این صحبت ها هم باعث نشد تا تاتار از موضع خودش کوتاه بیاید.او با تاکید بر حرف هایش ادامه داد:«آقای دایی شما به من اهانت کردی.اگر نظر شما این است ایرادی ندارد من از این به بعد شما را طور دیگری میشناسم.این صداقت نیست.»که علی دایی هم گفت:« شما بروید همان کارهایی را که یاد گرفته اید را انجام بدهید»و سرانجام حرف پایانی تاتار:«من دستیار شما بودم آقای دایی و این کارها را از شما یاد گرفتم.

امیدوارم این بار رییس انتخاب شود،نه انتصاب

عادل فردوسی پور در برنامه دیشب نود اعلام کرد که هفته آینده یک ویژه برنامه در مورد انتخابات فدراسیون فوتبال دارد.قرار است در این برنامه نفراتی که برای ریاست فدراسیون فوتبال کاندید شده اند با یکدیگر به مناظره بپردازند.
فردوسی پور با نام بردن از افرادی که گزینه احتمالی وزارت ورزش برای کاندیدا شدن هستند از اسامی اشخاصی چون سعیدلو،سجادی و کیومرث هاشمی نام برد و گفت:«امیدوارم که این آدم ها مستقل کاندید شوند تا رقابت ها سالم باشد و رییس فدراسیون انتخاب شود نه انتصاب!»
این اتفاق در حالی افتاد که همزمان با این صحبت های عادل گزینه مورد حمایت دولت هم مشخص شد و باید گفت که خوشبختانه این بار یک فرد فوتبالی کاندید شده است و می تواند رقابتی سالم با کفاشیان داشته باشد.

پرسش و پاسخ نظرسنجی نود / پرسش نظرسنجی در مورد بهترین برنامه رئیس فدراسیون

نظرسنجی نود نیز درباره بهترین برنامه رئیس فدراسیون بود که 4 گزینه داشت 1- اقتدار و استقلال 2- برگزاری منظم لیگ 3- توجه به تیمهای پایه 4- صعود به جام جهانی که در پایان گزینه اول با 68 در صد آرا انتخاب شد .

این برنامه در ساعت 2 و 15 دقیقه بامداد به پایان رسید .

mohammad.90 02-21-2012 08:06 PM

گزارش دوشنبه شب برنامه 90برنامه نود

گزارش دوشنبه شب برنامه 90برنامه نود در شرایطی روی آنتن رفت که عادل فردوسی پور در معدود برنامه هایی که به رشته های غیر فوتبال می پرداخت سراغ انتخابات دوومیدانی رفت و از دخالت بالا دستی ها در انتخاب رئیس خبر داد اما زمانی که مهمان او قصد افشاگری داشت ارتباط به شکل خودجوشی قطع شد!
در شرایطی که بسیاری منتظر بودند تا فردوسی پور برنامه این هفته اش را به انتخابات فدراسیون فوتبال اختصاص دهد، او وعده هفته آینده را داد و در طول برنامه بارها تاکید کرد که هفته آینده با حضور علی کفاشیان و عزیز محمدی و اگر شرایط فراهم شود محمدحسین قریب، بحث انتخابات فدراسیون فوتبال را بررسی خواهند کرد.
تهیه کننده برنامه 90 که این موضوع را در ابتدای برنامه اش اعلام کرد بارها ابراز امیدواری کرد از سوی مقامات بالادستی دخالتی در انتخابات فدراسیون فوتبال نشود و بلایی که سر انتخابات فدراسیون دوومیدانی آمد بر سر فوتبال نیاید. فردوسی پور البته برای تکمیل صحبت هایش به اتفاقی که در انتخابات فدراسیون دوومیدانی افتاده بود اشاره کرد و برای مستند کردن حرف هایش با حسین جلالی یکی از نامزدهای ریاست این فدراسیون تماس گرفت.
حسین جلالی که قبل از این رئیس فدراسیون دوومیدانی بود روی خط تلفنی آمد و با ارائه گزارشی از چگونگی حضور سرپرست و رئیس دوومیدانی قصد داشت در مورد شب قبل از انتخابات و تماس هایی که از سوی مقامات بالادستی با برخی اعضای مجمع گرفته شده بود صحبت کند و دست به افشاگری بزند که تلفن او به طرز مشکوکی قطع شد و البته دیگر برقرار هم نشد تا فردوسی پور مات و متحیر تنها به تکرار جمله همیشگی اش بسنده کند که "ارتباط به شکل خودجوشی قطع شد و امیدواریم مشکل از تلفن باشد".
بررسی بازیها و قضاوت های هفته بیست و ششم رقابتهای فوتبال لیگ برتر از بخش های دیگر برنامه این هفته نود بود که مهمترین آن به دیدار تیم های صبای قم و پرسپولیس اختصاص داشت. ابراهیم میرزابیگی که به عنوان کارشناس داوری در این برنامه حضور داشت سه پنالتی را تایید کرد و اعتقاد داشت پنالتی دوم پرسپولیس درست نبود و سعید مظفری زاده مرتکب اشتباه شده است. عبدالله ویسی سرمربی تیم فوتبال صبای قم هم روی خط تلفنی آمد و با بیان اینکه آن حرف ها را بعد از بازی از روی عصبانیت زده است از میرزابیگی به خاطر کارشناسی داوری اش تشکر کرد.
یکی از مهمترین بخش های برنامه این هفته نود به بررسی حکم چهار بازیکن دوپینگی فوتبال اختصاص داشت که البته بخش عمده این بررسی به بازیکنان متهم به دوپینگ استقلال و پرسپولیس تعلق گرفت. در این میان فردوسی پور و کارشناس حقوقی معتقد بودند حکم تذکر کتبی به بازیکنان استقلال و پرسپولیس به هیچ وجه منطقی نیست و این بازیکنان باید محروم می شدند.
احمدرضا براتی که به عنوان کارشناس حقوقی مهمان برنامه نود بود، در این مورد گفت: اصلا اهمیت ندارد که بازیکن از چه ماده‌ای استفاده کرده است. مهم این است که ماده ممنوعه در بدن او هست. مشخص نیست کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال چطور به این نتیجه رسیده که این ماده با یک مکمل وارد بدن بازیکنان شده و از طریق دیگری و با قصد دیگری وارد بدن آن‌ها نشده است؟! وی تاکید کرد بازیکن اگر هم بی خبر باشد چون ماده ممنوع در بدنش هست محکوم است.
با این حال موضوع دوپینگی که کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال رای خفیفی در مورد سه بازیکن استقلال و پرسپولیس صادر کرده است یک موضوع داغ بود که علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال را هم روی خط تلفنی آورد تا از بازیکنانش دفاع کند. او که نشان داده در مجادله با عادل فردوسی پور ید طولایی دارد در قسمتی از حرف هایش به مجری نود گفت که مغالطه می کند که چند لحظه بعد فردوسی پور این جمله را به مدیرعامل استقلال گفت تا فتح الله زاده بگوید: این را من گفتم، تقلب نکن برادر!
مدیرعامل باشگاه استقلال که البته عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نیز هست با اشاره به انتخابات پیش روی این فدراسیون هرگونه دخالت وزارت ورزش و جوانان و تماس آن با اعضای مجمع برای رای دادن به گزینه مورد نظر این وزارتخانه را رد و تاکید کرد که هیچ تماسی با او برای انجام این کار گرفته نشده است.
سوال نظرسنجی این هفته برنامه نود هم به انتخاب بهترین گل ماه قبل اختصاص داشت که از بین پنج گل منتخب، گلی که فریدون زندی از روی یک ضربه ایستگاهی به تیم فوتبال سایپا زد به عنوان بهترین گل بیشترین رای را به خود اختصاص داد. فردوسی پور در پایان برنامه اش مجددا وعده داده که هفته آینده حضور عزیز محمدی و علی کفاشیان در برنامه قطعی است و رایزنی خواهند کرد تا محمدحسین قریب هم حضور داشته باشد تا به انتخابات فدراسیون فوتبال بپردازند.

اکنون ساعت 06:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.