![]() |
نقل قول:
مجتب ترجمه کن تا خندم واقعی بشه:d |
نقل قول:
من فهمیدم ماشالله به خودم:21::21::21: یه روز یه :24::24:مازندرانیه یه مار توی شیشه الکل میبینه :24::24: میگه یا امامزاده پهنه کلا همه چی دیده بودم مار ترشی ندیده بودم!:d:24::24: |
آفرین خاله...:41:
آره درست گفتی... حالا میگم بچه های مازندران بیان چندتا ضرب المثل بگن اگه بلدن... البته ماها انقدر با حالیم که ضرب المثلامون همه صحنه داره:21::21: مثلا: لوه(lave) لاقلی ره گنه ته کینگ سیو:21: (یعنی دیگ به دیگ میگه روت سیاه) گندم پشتی ورمز (varmez)او خینه. (یعنی اینکه سر گندمزار وقتی گندم رو اب میدن اون علف هرز هم اب میخوره) کنایه به آدم سوء گر... بچه ها اگه بلدین بگین... سعی کنین تلفظ درست باشه... |
بوینین مه خاخر شقایق چه مازندرانی بلد هسته
|
مجتبی جان خله ت چیزای زیاذی بلتی من باید از م مار بپرسم تا عقب نکفمه. راستی من این 2 روز ورسک رفته بودم یکی از فامیلامون ویلا داره. اولین بار بودکه رفتم خیلی قشنگ وسرد بود .اومدیم تهران ضد حال خوردیم فهمیدیم تعطیله وما برگشتیم._:2:حالا عکساشو میذارم 80 سال پیش تو دل کوه چه کردن:41:
|
شمه جا خالی منم بورد بیمه رشت و بندر انزلی و لاهیجان و این جاها. خله خوش بگذشته.
چنتا عکسم بیتمه بیشتمه تو http://p30city.net/showthread.php?p=164122#post164122 بورین هارشین نظر هادین... |
یه قطعه ادبی:
در کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم، بی وفا مره شل نپج...:21::21::21: |
ايييي دمت گرممممم
حال هدايي.خله با حال بيه.:21: |
زنبور یه مازندرانی رو موقع قنوت نماز نیش میزنه ، میگه :
ربنا ، آتنا ، نَزنا ، آ نِنا ، آ بابا ، دَردِنا ، سوزنا!!! |
خوش بیمویی اکرم خانم.
کجه مازرون نیشتی؟ |
سِلام مجتبی جان
خله ممنون . ساری نیشتمی . |
مازرونیهای عزیز کجه درینی
همین چن تا بینی؟ |
از پر رفت و امد بودن پاتوقتون خوشحالم ..
.ان شاالله خوش باشید یه چند تا از اون چیزایی که شمالی های عزیز نام دوم براش دارند بگین مثل شیشه مثل اینه دیگه چی دارین :d ؟ |
آقاي كوروش فك كنم ايني كه گفتين ماله خطه گيلانه شايد هم نباشه از بچه ها ميخوام راهنمايي كنن. ولي ما هم يه سري اصطلاح داريم وحتما" ميگيم.
خا در ويمبه كه وچون در انه . اكرم خانم خوش تشريف بياردين جان . در ضمن اق مجتبي جان واكرم جان جوك هاتون خله خار بيه كلي حال هاكردمي:21::21::41: |
مه دتر شکوفه هم با اینکه بورده تهرون و تهرونی بوویه خوب مازرونی رو یاد نکوردیا
|
آخه م گته مار خدابيامرز با ما مازروني اختلاط ميكردش
تازه از م مار هم كمك گيرمه ريكا جان ولي خله خوشحال هستمه كه رگ مازروني دارمه من عاشقه اون خطه هستمه ريكا جان. |
مه خاخر خله خاره
شکوفه خاخر ته دیگه کی هستی؟ منم خاخر خله خوشحالمه که مازرونی هستمه |
سلام.
کوروش من منظورتو کامل نگرفتم؟ اما اگه چند تا لغت می خوای باشه. دوری= بشقاب رسن= طناب کرک(kerc)= مرغ سیکا= اردک تلا(tela)= خروس چین دکا = جوجه تلا ونگ= خروس خون یا همون صبح زود شما دونسنی که؟
|
آق مجتبي جان ت اين چيزا ر از كجه يباردي خله باحال هسته واقن كه فرهنگ كهني دارميا!!!!!!!!!
اسا اتا سوال؟ نماشون چي بونه؟ |
نماشون یا همون نماشون سر = به هنگام غروب میگیم.
هاها... راستی یه نوشته بود که خیلی قدیمیه و یادمه وقتی ابتدایی بودم خوندم. یه چیزاییش یادمه.شاید شنیده باشین. نامه عاشقانه. مخلوط فارسی و مازندرانی من شبها به عشق تو وشنا بتیم میخوابم و روزها تیسابه لینگ در تیل تپیل راه میروم. یک روز خواستم پلا درست کنم، از قضا پلا رندی شد و می گلی سر جر بورده. دیگه خیلی یادم نیست. راستی اگه کسی آهنگ محلی تونده پیدا هاکنه لینکه دانلود بیله... |
سلام.
چه اینجه سر نزنّی.؟ اته کم به این باوین بزنین تا تش بیره... حالا یه قطعه ادبیه دیگه. از شب پرسیدم چه بنویسم برای کسی که دوستش دارم؟ گفت: الان بخس مست نواش:d شکوفه خانم. اکرم خانم چه کم پیدا بیئنی؟ |
نیمایوشیج امرو دنیا بیمو (22تیرمای 1409تبری)
۱) لوش كُلُمي دروازِه نَوونُ / درچوبي آغل،هيچگاه دروازه نمي شود كلين بِنِه اِسًپي رازه نوونُ / زمين سوخته، سبزه زار نمي شود بُخوشتُ هسكا تازه نَوونُ /استخوان خشكيده ديگر جوان نمي شود نامرد جور تلي سازه نَوونُ /درختچه هاي خار دار،جارو نمي شوند نمي شوند ۲) كيجا سارِه فِرِنگي رِ مونِسُّ /دختر، ساره شبيه فرنگي ها بود مِ وُرً نيشتُ وِ اَميري خونِسُّ/كنارم مي نشست و اميري مي خواند گُني مِ دِلِ درد وِ چونِسُّ /تو گويي او از درد دل من چگونه خبر داشت وِ دِل خواس مُن گُمُ وي دونسُّ /اگر چه دلش مي خواست، اما من مي گويم او مي دانست ۳) صباحي سر دريو بوي طلاهي/صبحدم دريا طلايي رنگ مي شود اوي دله زنجير بنسِّ ماهي /در درون دريا ماهيان چون زنجيري به هم پيوستند بزونن تخت و بشتن صراحي/تختي بر پا كردند و صراحي گذاشتند خيال مُني انجه هاكردِ شاهي/درخيال خود، من پادشاه آنجا بودم ۴) نيمام مِن، يگانِهِ رستمدار/من نيما هستم يگانه رستمدار نيما وُرو ، شَهرآگيم تَبار/از نسل شراگيم نام آور و كماندار هنَرِ مني ونِ مِ نوم دار /هنر من باعث شهرتم مي شود كلين نيم ، تَشِ كله سُرِكل مار/خاكستر نيستم ، بلكه چوب آتشين اجاقم |
کهو دریو (شعر مازندرانی سراینده ارجمند مریم دست داده )
مه دل کهو دریوی او ر مونه نور زمی سر تیل او ر مونه مه دل که شونه لزیر سامون و لخ لخ چشمه سنگ سو ر مونه me del kahoo daruy o re monne nore zami sar tile o re monne me del ke Šoneh lazire samoon ve leЌ leЌ geŠmah sang so re monne دلم آب کبود دریا را می ماند. دلم شبیه گل آلودگی زمین های شالی شده دلم که می رود به منطقه لزیر شبیه سنگ سابیده لخ لخ چشمه می شود |
سلام اقا مجتبی
شمه حال چتیه ؟؟ من هر شو اِمبه، هر وقت من درمه ، شما دَنینی . |
امه وچون کم پیدانه؟
کجه درینی؟ شما ر نویمبی؟ |
سلام
منم بيمومه دباره با يه ضرب المثل همسايه كيسه 1 سر ندانه! 2 سر دانه |
سلام بچه ها:53:
شمه حال چتیه ؟؟:d لطفا کمی با ترجمه بنویسین که آدمای کنجکاو مثل منم یه چیزایی دستگیرشون بشه;) زبان مازنیم داره خوب میشه:21: |
ها ها...
اسا خوار بیه... دیگه رسوایی ره خی نکشنه... بونین خاله مینا بیموئه اینجه محلی بنویشته.:24: می حال که خواره، ته حال چتیه:21:؟ خاله مینا یه سوال؟ بوینم چنده بلدی. به قول امیر عباس اگه جواب هادایی سپاس طلایی گیرنی... شمه مار کجه دره؟ کی شونی ونه پلی؟:53: sheme mar keje dare? key shoni vene pali? |
سلام خدمت مازنی های عزیز پی سی تی:53::53:
به به، به کلوپتون، امیدوارم موفق باشین.{پپوله}{پپوله}{پپوله} من با بچه های مازندرانی زیادی بودم و البته بچه های مازندرانی زیادی هم با من بودن و در نتیجه کلا مازندرانی رو یاد گرفتم!!!!!!!!! :d:dکلا آ !!!:d:dمثلا: مرغانه تازه یکی از استادای خیلی خوبمونم :53:آملی هستن. خوب دیگه مزاحمتون نمیشممرافه راستی آقای مختاباد و حمیرا هم شمالی اند،شمام بیان بزرگان خطه ی سبز رو معرفی کنین{جشن پتو}{جشن پتو} |
سلام وچون جان چيتي هستني؟ خارين؟
آق مجتبي جان ته دس درد نكنه كه به ياد من دري. ودر ضمن مينا خانم جان خله خوش تشريف بياردي(معاونت عزيزمحفل ما رو مزين كردين) وهمچنين ناتاناييل جان شما هم همين طور . برار جان خله ته سوالي كه از مينا جان هاپرسيدي سخت هسته جان تا وچون معني مار ر پيدا هاكنن(غير شمالي) كي بونه؟ خا اسا خامبه اتا غذاي شمالي ياد هدم . نام غذا:كرك بپرس=ترجمه :مرغش پريده است خا همين طور كه از نام غذا پيدا هسته اين غذا كرك ندارنه يعني همه چي به غير كرك! مواد لازم:كيي (كدو)-وينگوم(بادمجان)پياز-گووجه-سيب زميني واتا آشپز ماهر شمالي كه با عشق به خانواده كار هكنه والبت آشپزي. خا همه مواد رو سرخ هاكنين وبعد رو هم بچينين وات ذره آب ونيم ساعته شمه خوراك آماده هسته . اي مره ياد بورده نمك وفلفل وزرد چوبه واتا ذره آب نارنج هم لازم هسته ش ما ياد نكنين. نوش جان وچون جان;) ويه پيشنهاد دارمه:حتما"اامشو به ته مار باوين كه شما استراحت هاكنين ووچون جان خودتون اين خوراك رو درس هاكنين حتما"خار بونه اگه اين كار رو كردين از مزه غذا مره خبر هادين:) |
يه ضرب المثل:
واي به حال پرلا او بلند وچك كتا:d ترجمه:پرلا :نام يك گونه مرغابي وتو همين مايه ها( درضمن خله خوشمزه) او:آب چك:پا در كل يعني واي به حال مرغابي(يه گونه خاص) تو آب زياد بره وپاش هم كه كوتاهه. اين كنايه از آدم هايي كه ادعاي زيادي دارندولي چيزي در چنته ندارن;) |
نقل قول:
می حال هم خواره:21: خیلی بلدم کجاشو دیدی;) شمه مار کجه دره؟ کی شونی ونه پلی؟ = مادر شما کجاست؟ تا شب بر میگرده؟:24: |
دست همتون درد نکنه...
خاله جان قسمت اول درست بائتی ولی سوال دوم اشتباهه...{پپوله}:53: بعد خانم ناتانائیل همه میدونیم که آدمای مشهور زیاد داره مازندران. مثل: ارسطو. لئوناردو داوینچی. کریستف کلمپ. نیوتون و خیلی های دیگه که تو ذهنم نیست. و همچنین ستار خان و باقر خان مازندرانی که تو تاریخ خوندیم و شما بهتر باید بدونین... ضمنا ضرب المثل : موقع كاره حسن براره موقع مزد حسن دزده. خوب معنیش تابلوه و خیلی ها شنیدن دست که نِمِک نِدارنِه بِل ساتور بِن. دست که نمک نداره بايد اونو زير ساتور گذاشت. شاه شاخ دار بِخاستِه ليسِک هم راه دَکِتِه. شاه خواستار حيوان شاخ دار شد حلزون هم به عنوان شاخ دار راه افتاد. |
آقا مو نمدنوم
تا همین جا یاد داشتوم و نوشتوم از رگای شمالیم استفاده کردوم بره ترجمه دگه رگ نداشتوم:24: لطفا مشهدی خونده بشه:d:21::21::21: اما مجتبی جر نزن همونی که نوشتم درسته {شیت شدن} بگو آره{قاط} نه؟!!!!!!!!!{B Adabi} |
کی شونی ونه پلی؟ یعنی کی میری پیشش؟:53:
اما خاله من میگم شما درست گفتی. ما بد معنیش میکنیم:d http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000204E4.gif دوتا ضرب المثل دیگه:d:d تِه تَش مِرِه گَرم نَكِردِ تِه دي مِرِه كور هَاكِردِه. آتیش تو منو گرم نكرد كه هيچ ! دودش چشممو كور كرد:p تِه بَوّي گل دسته همه گِنِنِه هَسِّه. شما كه بگی گل دسته همه مي گن درسته. |
3لام چيتي هستني؟ خارين ؟ كجه درين؟ چه اينجه ر سر نزنين؟
خا اسا تصميم هاگيرين كه هروقت p30 ر سر زني يه سر هم اينجه بين .اشكال ندارنه اتا ذره اتلاط هاكنيم ام دلا وا بونه از هر چي كه شمه دل بخواسته حرف بزنين. راستي هر كي ملا قورمه بلد هسته وارد عمل شه. به بهترين دست پخت يك تشكر تعلق گرنه ها!!!!!!!! |
سلام بچه هاي......چرا اين جا نمي آييد كجا هستين اين جا ديگه پاتوق نيست كوره راه شده
راستي : آق مجتب جان ته تولد مبارك و از خدا خامبه كه عاقبت به خير دباشي جان اين جا هم كيك يادت نره;) |
شمه خنا بدون.
هههییییییییییی... زنان مازندراني بوردنه قله اورست فتح هاكردنه ، خبرنگاران وشون جا سوال هاكردنه شمه انگيزه چي بيه كه بيمانه كوه اورسته تك ؟ جواب هادانه : اما بيمامه اوجي بچينيم !!! |
اما وچه ها کجه درنه؟
مازنی اینجه ندارمی؟ |
هچي آقا رضا جان وچون دنينه
خله بي حال هستنه آبروي هر چي مازرونيه بوردنه جان ته خودت هم دني بيي كم اينجه اني بيشتر بي جان و |
اکنون ساعت 08:43 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |