![]() |
تست هوش (این خانم به چه جهتی می چرخد)
|
البته چون خودم خیلی نابغه ام از سه جهت دیدم چپ ،راست یه بار هم داشت سینه خیز میرفت:d
|
من این عکس رو قبلا دیده بودم خیلی هم ازش توی خونه تست گرفتم از افراد مختلف چیز خیلی جالبیه..
یکی از افراد خانواده که چپ دست هست بر خلاف بقیه که راست دست هست اونرو دید .. بعدا که بیشتر تست گرفتم همین تکرار شد راست دست ها با چپ دست ها از این نظر متفاوتن من میبینم که پاد ساعتگرد میچرخه به طور معمول ولی اونها برعکس هستند. اما به سادگی میتونم ساعتگردشو هم ببینم... زانوی پای محور رو که نگاه کنین راحت تر میتونین جهت رو عوض کنین |
ای بابا پس معلومه من خیلی خنگ هستم چون این خانم به هیچ طرفی نمی چرخه !!:20:اصلا تکان نمی خوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
شوخی میکنی دیگه سامان جون نه
؟ یکی این عکس جالبه یکی یه عکس دیگه که تست مستیه.. عکس یه زنه که مثلا 2 تا چش و 2 تا گوش و .. داره هر کی مست باشه اونا رو یکی میبینه یعنی زنه رو کامل و درست حسابی میبینه توی سایت گذاشتم.. دوست داشتم واقعا یکی یه چیزی ازش میگفت ببینیم راسته یا نه.. نه لزوما مست باشه! یه منبع درست و حسابی ببینه واقعا این عکس راسقانیه یا نه! |
ولي جدا من ميتونم به هردو طرف سوئيچ كنم پس بگين انيشتن بياد در فرمول e = mc2 مشكلي بوجود اومده كه باس بهش توضيح بدم مرسي حامد جان من تازه خودمو پيدا كردم واااااااااااااي خدا جون:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
دم خودم گرم با هوش بالاي 160 خودم حالا دو دوتا چندتا؟؟؟
|
من خیلی تلاش کردم ولی فقط چرخش ساعتگرد رو میبینم. طرف چپ مغزم کلا تعطیله!!!!
|
به نظر من خود تصوير از همون اول پيداست كه در جهت عقربههاي ساعت چرخش داره
ولي سايه تصوير، از نظر من، خلاف عقربههاي ساعت چرخش داره. از آقاي حامد تشكر بابت مطلب مفيدش |
نقل قول:
سلام من در هر دو جهت متوجه شدم دور میزنه!!! خیلی راحته خوب سوییج میکنه جهت عوض میشه الان بیشتر دقت کردم که دو دور میزنه در جهت عقربه های ساعت بعد خلاف جهت میشه توی دور سوم هوشمم والا 25 صدم هست!_:2: |
سلامممممممممممممم
وای چه خوشامد گویی خوبی!!!اینکه آدم بفهمه هوش بالای 160 داره اما در واقعیت درسته یا فقط درمان تلقینیه؟!!!!!!!{B Adabi}{شیت شدن}_چپله |
جالبه.
ولی اگه هرکی فهمید قطعا نمیشه گفت هوشش 160 باشه.. |
آقا من از 7 8 جهت دیدم داشت میچرخید,حساب کنید ضریب هوشی من و...http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif
|
سلام دوستان
نابغه هستم در خدمتتون.خواهش می کنم بفرمایید بشینید،خجالتزدم نکنید.من متعلق به همه ی شمام.:41: |
چقدر نابغه زیاد شده:دی
|
این زن به چه جهتی می چرخد؟ (تست عملکرد مغز)
این زن به چه جهتی می چرخد؟ (تست عملکرد مغز)
|
والا من جفت جهت ها رو میبینم ولی نابغه نیستم.
|
به اطلاع تمام دوستاني كه قصد خواستكاري از اين خانوم را دارند من در يك نظر فهميدم كه اين خانوم بدليل مشكلي كه مادر زادي است يك باي او كوتاه تر است و براي راه رفتن دارن لي لي مي رن
(افرين به خودم) و براي جرخ زدن نياز به صندلي جرخدار دارند اماده مشاوره براي دوستاني كه قصد انتخاب همسر دارند ، هستم |
من فقط جهت عقربه های ساعت رو دیدم اما به سایه زیر پاش که نگاه میکنم او رو خلاف عقربه های ساعت میبینم
|
1-فکر کنم من تو خانواده نابغه ای بزرگ شدم چون چرخش به دو طرفو دیدم مامانمم دید
2-نه دوباره که دیدم به سمت راست میچرخید دیگه نمیرم ببینم میترسم به سمت چپ بچرخه اونوقته که به خودم شک کنم :21::24: |
این سوالات دیگه پاسخ دهنده نداشت؟؟
|
کدوم سوالات ؟ :d
|
سوالات واقعا جالب بودن.
پنجمی رو درست گفتم. چهارمی گفتم که تخم مرغ پرت نمیشه و سر می خوره ولی یاد خروس نبودم. بقیه رو اشتباه گفتم. |
از اول تا آخرشو درست جواب دادم چون تکراری بودن خودم این سوالا رو از دوستام همیشه می پرسیدم
|
3 نفر با هم ميرن ساعت فروشي ، ساعت ميخرن 30000 تومن. يعني نفري 10000 تومن دادن. صاحب مغازه به شاگردش ميگه قيمت ساعت 30000 تومن نبوده 25000 تومن بوده. برو 5000 تومن بهشون برگردون. شاگرد مغازه از اين 5 تومن 2تومنشو واسه ي خودش برميداره .
3 تومن ديگرو ميده به اون سه نفر. (نفري 1000 تومن). پس با برگشت 1000 تومن نفري، اونها هركدوم 9000 تومن دادند. حالا سوال اينجاست اگه 9×3= 27 2تومنم كه شاگرد مغازه برداشته ، ميشه 29 تومن پس اون 1000 تومنه كجاست؟ طراح سوال : پروفسور حسابي -------------------------------- شرمنده جوابشو خودم هم نمیدونم :"> |
3 ضرب در 9 مساوي 27 مي شود و 27 منهاي 2 برابر 25 مي شود.
25 تومان پولي است که اين 3 نفر به فروشنده پرداخت کردند.:d |
خوبه امیدوار شدم
من به هردو طرف دیدم :d |
منم که چپیم
|
وای چه خوب:)
من به هر دو طرف می بینم یعنی با هوشم؟:d |
در جهت عقربه های ساعت من دیدم ولی تستش اشتباس چون من از دو طرف مغزم استفاده میکنم:p
|
در اینجا4 تا سوأل هستش. باید اونهارو سریع جواب بدی. حق فکر کردن نداری، حالا بزار ببینیم، چقدر باهوش هستی. |
آخ جون من همه شو درست جواب دادم
بدون غلط هوشم چنده؟ . . . . . . . . . . . . به کسی نگین قبلا اینو ازم پرسیده بودن :24: |
من فقط سوال سومو درست جواب دادم{داش مشتی}
|
بازم ایول فرانک خانوم و بهاره خانوم :53: |
kordi bud khosham omad , :53:
من گفتم از هر دو جهت ولی اولش پاد ساعتگرده بعدش فهمیدم هر دو جهته بی خودی نیس اسمم رو گذاشتم مخ کوچولو :p:p |
راست دستم و به جهت ساعت می بینم!
100%درسته بهاره جون!{داش مشتی} |
من گفتم از هر دو جهت ولی اولش پاد ساعتگرده بعدش فهمیدم هر دو جهته بی خودی نیس اسمم رو گذاشتم مخ کوچولو :p:p
|
منم پیداش نکردم اول فکر کردم سرکاریه اومدم پایین دیدم نه خیر سرکاری نیست بلکه مغز ما رفته مسافرت:)
|
نقل قول:
خوش به حالت مال تو حداقل مسافرته!_:2: مال من که اصلا............................. |
خیلی جالب بود. منم فکر کردم سر کاریه ، ولی گفتم میشه 1 دقیقه رو تحمل کرد، وقتی دیدمش کلی به این نیم کره مغزم امیدوار شدم . :d
|
| اکنون ساعت 10:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |