پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   آرایشی بهداشتی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=149)
-   -   تجربيات اعضاي پي سي سيتي در رابطه با استفاده از لوازم آرايشي (http://p30city.net/showthread.php?t=31078)

ترنم 05-12-2011 01:43 AM

خیلی خیلی جالب بود دست گلتون درد نکنه
اگه کسی اطلاعات در موردکرم و درمان گیاهی چیزایی مثل این برا کک ومک جای جوش خود جوش و نمیدونم چی میگن روزنه های پوست فک کنم که بازن بنویسه ممنونم میشم :rolleyes::53:

shokofe 05-16-2011 01:20 PM

سلام به بچه های گل
یه تجربه جدید که البته من قبل عید اون و تجربه کردم

کراتینه کردن مو

میدونیم که ماده اولیه تشکیل دهنده مو و پوست کراتین هست یه کار جدیداومده به نام کراتینه کردن مو که مواد اصلی مو رو به اون میرسون مخصوصا برای اونایی که زیاد رنگ کردن و موهاشون حالت اصلیشو از دست داده

من این کار رو کردم البته یه کم هزینش زیاده برای موهای من که تا شونه هام هست حدود 150 هزار تومن شد و طرز استفادش هم مثل رنگ مو هست باید به سر بزنیم با برس رنگ مو ،البته دیگه نباید شسته بشه و باید با اتوی مو خشک بشه و تا 3 روز شسته نشه و بعد از 3 روز شسته بشه واونوقته که مو میشه مثل حریر

من خیلی راضیم که این کارو انجام دادم

kiana 05-16-2011 07:18 PM

شکوفه جون تا چند ماه این حالت مو برات میمونه .؟(صافی مو).بعد از چند ماه باید دوباره تکرار بشه.؟یک بار کافیه؟؟

shokofe 05-16-2011 08:25 PM

کیانا جون معمولا تا وقتی که موهای جدید در بیاد و به مقدار رنگ کردن مو بعد از کراتینه کردن بستگی داره
اما به من گفتن تا 6 ماه رو حتما میمونه من خودم الان 3 ماه هست که این کار رو کردم هنوز همون حالت روز اول رو داره و ازش راضیم

shokofe 12-09-2011 12:56 AM

خوب براتون بگم که من تازگی یک مارک جدیدی ماسک مو خریدم به نام نلی بی نظیره
یک کم قیمتش گرون هست ولی عالیه
بعد حمام کمی به موی سر میزنیم و دیگه مو رو آبکشی نمیکنیم و بعد که مو خشک شد فقط سشوار میکشیم مو مثل ابریشم میشه

خوب اینم یکی دیگه از تجربیات من;)

مهرگان 12-09-2011 10:25 AM

چه تاپیک خوبی!

آقا من فقط میگم از مارک نیترو خیلی خوشم میاد، چیزی درموردش نمیدونید؟:) معمولا استفاده میکنم از همه چیش.

shokofe 12-09-2011 02:15 PM

من خودم تا به حال از نیترو استفاده نکردم
ولی مهرگان جان بیا و از مشخصاتش برامون بگو ببینیم اگه خوبه استفاده کنیم

مهرگان 12-09-2011 09:55 PM

شکوف ه خانوم من برا اینکه دستم بیاد که اینجا تا چه حدی میتونیم بگیم و اسم این لوازم رو ببریم و اینا تقریبا از اول تا آخر رو خوندم، دیدم مثلا یه جا کیانا خانوم هم گفتن فردا نیان بگن مشکل دارین و اینا:d
چیزای جالبی هم دیدم:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط دانه کولانه (پست 208741)
بنده از یوگرت استفاده میکنم ازشم راضیم یه خورده بوش نامطبوعه اما خب به هر حال به نسبت قیمتش خیلی چیز خوبیه
هم برای دست هم برای صورت
برخلاف اونی که شکوفه خانم گفت روز و شب هم نداره هر وقت نان و ماست میخورم ماستش اضافه میاد یا میرزه روی دستم یه ذره ش میمالمش به صورت و دستهام تا امروزم ازش راضی بودم
همه جا هم پیدا میشه نمایندگی خاصی نمیخواد از سوپری سر کوچه-تون هم میتونین خرید کنین

:24::24:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط MosiGolpa (پست 208791)
مام صابونی خوب نیس و دورانش گذشت.

ادکلن باس جدیدش خوبه 50 تومنه ولی خودم 10 ساله فقط ورسوز مصرف میکنم وبوی محشری داره و ماندگاریش هم خوبه و بوی خنکی داره،

درمورد مام صابونی موافقم، بسیار. مغازه داره برا اینکه پول به جیب بزنه بد جوری ازش تعریف کرد و خریدیم و هیچی به هیچی! واقعا !
اون باس مردونه ش خیلی خوشبوه، ولی ادکلن مردونه، فکر کنم دانهیل خیلی عالیه

نقل قول:

نوشته اصلی توسط shokofe77 (پست 233172)
من خودم تا به حال از نیترو استفاده نکردم
ولی مهرگان جان بیا و از مشخصاتش برامون بگو ببینیم اگه خوبه استفاده کنیم

نیترو رو من پنکیکش رو بعد از کرم پودر میزنم، یک دانه جوش هم اگه باشه، ناپیدای نا پیدا میشه!
رژ لبش هم یه دونه گرفتم هم ماندگاره هم خوشرنگه، زیاد درگیر مارک رژ لب نبودم ولی عجیبه همیشه نیترو خوشم میاد! اما از این مایعا (بهشون میگم ماستی!) هم خوبه، 24 ساعتیام خوبن دونه 4 تومن از بازار اسلامی :d خریدم، یه کم رنگشون زیادی معلومه اما بد نیست.
آها یه چیزی در مورد ریمل یکی از دوستام به من گفت، ازش پرسیدم چه جوری این مژه هات دونه دونه میشن، میگفت مارک ریمل فرقی نداره هر چی باشه، توش دو سه قطره گلاب میریزی، بعد جهت ریمل زدن هم مهمه، رو به اونطرف هم باید بزنی، نه اینطرف! یعنی نه در جهت طبیعی مژه! امتحان کردم هم روی ریمل نیترو هم بروژوا! خوب بود!
کرم پودر هم زیاد استفاده میکنم، برا هر مارکی! بعضی وقتا اصلا ضد آفتاب یادم میره!
این صورت بیچاره ی من

SOHRAB_HAZHII 12-09-2011 10:29 PM

قابل توجه دوستانی که لوازم ارایش زیاد استفاده میکنن
بنظر من باکیفیت ترین مارک لوازم ارایش اورفلایم است
مخصوصا کرم دور چشمش وپنککش
دوام وماندگاری بالایی هم داره حتی اگه شبم صورتتو نشوری اصلا لک نمیاره
امتحان کنید حتما خشوتون میاد

shokofe 12-09-2011 11:04 PM

اوریفلایم که الان دیگه نیست جلوشو گرفتن
من ی مدت اساسی استفاده میکردم و راضی بودم

خوب مهرگان جون درباره مارک نیترو باید برم ی سری ازش بخرم ببینم چه جوریه حتما" خوبه
اما درباره ریمل ی کار دیگه هم انجام بدی خیلی خوبه این که یکی از ریمل هات که تموم میشه رو نگه داری وقتی که ریمل زدی اون ریمل خالی رو به مدت یک دقیقه بزنی هم مژه ها از هم باز میشه هم خیلی بلند میشه من معمولا" ریمل کلینیک استفاده میکنم خیلی هم راضی هستم البته قبل اون اورآل استفاده میکردم هر دوخوب بودن

ممنون میشم بقیه بچه ها هم تو بحث هامون شرکت کنن

ضمن تشکر از مهرگان جون و آقا سهراب:)

SOHRAB_HAZHII 12-10-2011 09:21 AM

شکوفه خانوم شما بگرد اوریفلایم هم پیدا میکنی
تهران راحت گیر میاد
من سفارش میدم دوستان از تهران برام میفرستن

حالا اوریفلایم گیر نیومد پرشیا بگیرین کیفیتش تقیربا
با اوریفلایم برابره

GolBarg 12-10-2011 04:13 PM

یاد این تاپیک بخیر......
من زیاد اهل لوازم ارایشی نیستم ولی پوستم واسم مهمه
واسه همین توی عمرم یه بار با صورت ارایش کرده نخوابیدم:p
کرم پودر وقتی میخوام یه مهمونی یا مجلس خاص برم استفاده میکنم
واسه بیرون پنکک میزنم این دفعه پنکک پاستل خریدم..خوبه ازش راضیم
کرم پودرشو خواهرم استفاده میکنه اونم دیدم خوبه

فقط میخوام یه ابرسان واسه پوستم بخرم....بهم سینره رو معرفی کردن..پوستم خیلی خشکه و بخاطر کرم هاش شبی که دکتر داده نازک شده

کسی تا حالا از سرم های ابرو سینره استفاده کرده..توی ارایشگاهها ازش چند باری تعریف شنیدم..ابروهامو توش یه کم خالی شده :d الان توی سایت سینره دارم دنبالش میگردم نیست ولی تبلیغشو زیاد دیده بودمااا

مهرگان 12-10-2011 05:55 PM

یه چیزی یادم اومد مینا گیان گفتی سینره، من از یکی از محصولاتش استفاده میکنم، ژل بعد از اپیلاسیون!
خیلی خوبه

صابون آلوئه ورا هم خوبه، خود برگشم که میفروشن، برای لک های صورت.

رزیتا 12-17-2011 11:26 PM

پاک کننده پوست: شیر پاک کن سینره مخصوص پوست خشک و معمولی- Cinere Cleansing Milk

پاک کننده پوست: شیر پاک کن سینره مخصوص پوست خشک و معمولی - Cinere Cleansing Milk

بهتره که برای پاک کردن مواد آرایشی از روی پوست از پاک کننده پوست و یا شیر پاک کن استفاده کرد، من قبلا از شیر پاک کن مای استفاده میکردم، خوب بود، مقدارشم زیاده و بصرفه است، اما جدیدا از شیر پاک کن سینره استفاده میکنم که واقعا آرامش دهنده و ضد التهاب پوسته و احساس خوبی بعد از پاک کردن مواد آرایشی میده، قیمتشم 4200 تومنه

http://www.tabiatshop.com//files/cac...b31050b85].jpg

پاک کننده طبیعی و موثر برای پوست های خشک و معمولی ترمیم و بازسازی سلولها ضد التهاب و آرامش دهنده پوست

پاکسازی کامل سطح و منافظ پوست از مواد آرایشی و گرد و غبار
نرم و شفاف نمودن پوست
ضدعفونی نمودن پوست بدون ایجاد اثرات التهابی

محتویات:
عصاره طبیعی گیاه همیشه بهار
روغن بادام
بابونه
اسطوخودوس
امولسیفایرها و مواد مجاز نگه دارنده

طرز استفاده:
مقداری از شیر را روی پنبه یا پد قرار داده و با حرکات دورانی به تمام پوست صورت و دور چشم بمالید و سپس از لوسیون پاک کننده صورت سینره استفاده نمایید.

رزیتا 12-17-2011 11:39 PM

کرم مرطوب کننده کیو وی "QV" - سرم ابرو سینره

کرم مرطوب کننده کیو وی "QV" - سرم ابرو سینره

نقل قول:

نوشته اصلی توسط GolBarg (پست 233330)

فقط میخوام یه ابرسان واسه پوستم بخرم....بهم سینره رو معرفی کردن..پوستم خیلی خشکه و بخاطر کرم هاش شبی که دکتر داده نازک شده

کسی تا حالا از سرم های ابرو سینره استفاده کرده..توی ارایشگاهها ازش چند باری تعریف شنیدم..ابروهامو توش یه کم خالی شده :d الان توی سایت سینره دارم دنبالش میگردم نیست ولی تبلیغشو زیاد دیده بودمااا

مینا جون پوست منم خیلی خشک و حساسه، اینجا نزدیک ما یه داروخانه هست که یه خانم دکتر مشاوره رایگان میده برای لوازم آرایشی، منم با کرم شب مشکل داشتم که بعد از مشاوره با این خانوم دکتر، خیلی تأکید کرد که هرشب یک ساعت قبل از استفاده از کرم شب حتما از یک مرطوب کننده استفاده کنم و مرطوب کننده QV "کیو وی" رو بهم معرفی کرد قیمتش 9700 تومنه و الان حدود دو هفته س که دارم ازش استفاده میکنم و کاملا راضی هستم

http://armis.shoploger.com/userimages/k7f63ofdwm.jpg

از سرم ابرو سینره هم استفاده کردم
در زمان بارداری ابروهام کم پشت شده بود که بعد از استفاده مدت خیلی کوتاهی به نتیجه دلخواه رسیدم

kiana 12-18-2011 12:39 AM

رزی جون لطفا یک پاک کننده ارایش چشم هم معرفی میکنی.؟؟؟(هر کی از دوستان میدونه بگه.ممنون میشم.)

رزیتا 12-18-2011 12:45 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا (پست 235166)
پاک کننده پوست: شیر پاک کن سینره مخصوص پوست خشک و معمولی - Cinere Cleansing Milk

بهتره که برای پاک کردن مواد آرایشی از روی پوست از پاک کننده پوست و یا شیر پاک کن استفاده کرد، من قبلا از شیر پاک کن مای استفاده میکردم، خوب بود، مقدارشم زیاده و بصرفه است، اما جدیدا از شیر پاک کن سینره استفاده میکنم که واقعا آرامش دهنده و ضد التهاب پوسته و احساس خوبی بعد از پاک کردن مواد آرایشی میده، قیمتشم 4200 تومنه

http://www.tabiatshop.com//files/cac...b31050b85].jpg

پاک کننده طبیعی و موثر برای پوست های خشک و معمولی ترمیم و بازسازی سلولها ضد التهاب و آرامش دهنده پوست

پاکسازی کامل سطح و منافظ پوست از مواد آرایشی و گرد و غبار
نرم و شفاف نمودن پوست
ضدعفونی نمودن پوست بدون ایجاد اثرات التهابی

محتویات:
عصاره طبیعی گیاه همیشه بهار
روغن بادام
بابونه
اسطوخودوس
امولسیفایرها و مواد مجاز نگه دارنده

طرز استفاده:
مقداری از شیر را روی پنبه یا پد قرار داده و با حرکات دورانی به تمام پوست صورت و دور چشم بمالید و سپس از لوسیون پاک کننده صورت سینره استفاده نمایید.

کیانا جان همین سینره در قسمت طرز استفاده که به رنگ قرمز نشونش دادم گفته که میتونید برای چشم هم استفاده کنید

kiana 12-18-2011 12:50 AM

اخه گفته برای دور چشم نه خود چشم. مثلا برای مژه و خود چشم فرق داره از این فکر نکنم بشه استفاده کرد.چون نوشته دور چشم !!اگر تو برای مژه استفاده کردی و چیزی نشده و چشمات نسوخت خوب من هم استفاده میکنم.....

donya elahi 12-18-2011 12:56 AM

منم از محصولات کیو وی استفاده می کنم خیلی راضیم .

ولی همه محصولات به هر نوع پوستی سازگار نیستند قبل از خرید حتما از تسترها باید
امتحان کرد قبل از اینکه پولتون رو دور بریزید حتما از سازگاری اون محصول با پوستتون
مطمِِین شوید.

رزیتا 12-18-2011 01:00 AM

راستش بدون دقت به این موضوع برای چشم هم استفاده کردم
البته در حدی که چشم بسته باشه و با پنبه آغشته به شیر پاک کن خط چشم و ریمل پاک کرده باشم، اگه منظورت برای بعد از استفاده از مژه مصنوعیه و پاک کردن چسب مژه هاست باید بگم که نه اصلا برای مژه استفاده نکردم

GolBarg 12-18-2011 01:05 AM

مرسی بچه هااا
رزیتا جان کیو وی اتفاقا یکی از دوستام چند روز پیش بهم معرفی کرد ..خیلی راضی بودن..قیمتش فک کنم 12 میگفتن..
من هموم مدیلین که دکتر داده بوده میزنم ولی اینم میخرم

پاک کننده ارایشی تا حالا استفاده نکردم
رزیتا این سرم ابرو سینره جواب داده بود؟..اخه سَر ابروم خالی شده..

ژل بعد از اپلاسیون سینره هم یه بار استفاده کردم مهرگان جان..نمیدونم واقعا موثر هستن اینا یا نه :d

دنیا جون با حرفت موافقم که حتما تست بشه

کیانا واسه مژه میخای چیکار..:d بخاطر ریمل میگی ؟
عزیزم راه حلش اب و صابونه :d

آناهیتا الهه آبها 02-14-2012 10:29 PM

تجربيات اعضاي پي سي سيتي در رابطه با استفاده از لوازم آرايشي

سلام
همگي دستتون درد نكنه مطالب خوبي نوشتين:)
مينا جون خواهر من سرم ابرو سینره رو استفاده كرده خوب بوده...
چند وقت پيش يه ادکلن مردانه خريده بودم بوش خيلي خوب بود
ماركش team sport بود يعني هست!
واسه جوونا خيلي مناسبه. تو خونه ما كه خيلي طرفدار پيدا كرد
به نظرم برا كادو دادن خوبه مخصوصا كه نزديك سال نو هم هست.

رزیتا 02-15-2012 02:01 AM

آره مینا جان خوبه استفاده کن سرم ابرو سینره رو

مهرگان 04-03-2012 09:17 PM

اصلاح صورت

ببخشید من یه سوال فنی برام پیش اومده ! نمیدونم اینجا بپرسمش یا نه !
بهترین راه برای اصلاح صورت چیه؟
اصلاح با شمع رو امتحان نکردم ولی میگن خوبه، اما بند انداختن به نظرم پوست رو شل میکنه و دردناکه! و اپیلاسیون با اپیلیدی هم درد آوره و زیاد جالب نیست، تمیز نیست خیلی
راه های دیگه م هست اما کدوم بهتره؟

shokofe 04-03-2012 09:19 PM

مهرگان جان وکس خیلی خوبه امتحان کردی؟
اغلب آرایشگاه ها ازش استفاده میکنن

مهرگان 04-03-2012 09:26 PM

مرسی شکوفه خانووم :) وکس نه تا حالا امتحان نکردم، چه طوریاس؟
الان یه جوریم یه حس بدی نسبت به بند انداختن دارم دوست دارم اینجا همه ش از مضراتش بگم !
پوستو شل میکنه و خیلی هم دردناکه، بعدشم آدم جوش میزنه و اصلا بهداشتی نیست !
آخیش! دلم خنک شد!

رزیتا 04-16-2012 09:34 AM

پاك كننده آرايش چشم ماي EYE Make_up remover

نقل قول:

نوشته اصلی توسط kiana (پست 235224)
رزی جون لطفا یک پاک کننده ارایش چشم هم معرفی میکنی.؟؟؟(هر کی از دوستان میدونه بگه.ممنون میشم.)

پاك كننده آرايش چشم ماي

EYE Make_up remover

این پاک کننده از دو فاز تشکیل شده که همونطور که در شکل می بینید نامحلولند و دو فاز جداگانه بی رنگ و آبی رنگ تشکیل دادن و قبل از استفاده باید حتما شیشه رو خوب تکون بدید و بعد استفاده کنید، قیمتش هم 5000 تومنه

رزیتا 04-16-2012 09:48 AM

شیر پاک کن مای MY CLEANSING MILK JOJOBA EXTRACT

شیر پاک کن مای

MY CLEANSING MILK JOJOBA EXTRACT

http://www.namayeshgah.com/files/812...190-MedPic.jpg
- پاک کننده عمقی هر گونه آلودگی و آرایش از سطح پوست و کمک به اکسیژن رسانی بیشتر
- پاک کنندگی بهتر از صابون بدون ایجاد خشکی در پوست
- نرم کننده و آرامبخش پوست با بهره گیری از عصاره گیاهی جوجوبا و پرو ویتامین B5
- مدرن ترین بسته بندی روز اروپا

قیمت در حال حاضر 4800 تومن

من از این محصول استفاده کردم و نسبت به شیرپاک کنهای دیگه خیلی راضی بودم
ولی یه گله دارم از شرکت مای که عنوان نکرده برای دور چشم استفاده نشه و یا اینکه پاک کننده دور چشم مای یه محصول جداگانه س، و این مطلبو اینجا ذکر کردم برای اینکه یه وقت دچار اشتباهی که من شدم نشید، پوست اطراف چشم نسبت به پوست صورت نازکتر و حساستره و نباید از هر شیرپاک کنی استفاده بشه

رزیتا 04-16-2012 10:07 AM

شیر پاک کن سی گل 3 در 1

شیر پاک کن سی گل 3 در 1

امروز میخوام شیر پاک کن سی گل 3 در 1 رو بهتون معرفی کنم، شاید خیلی از خانومها "منجمله خود من" ترجیح میدن که پاک کننده صورت و آرایش چشمشون یکی باشه، چون کارو راحت تر میکنه و البته به صرفه ترم هست;) خب این محصول میتونه جوابگوی این دسته از خانومها باشه

این شیر پاک کن سه منظوره هستش:

پاک کننده آرایش چشم
پاک کننده آرایش صورت
محافظت در برابر آلودگی هوا

قیمت درج شده روی جلد این محصول در حال حاضر 45000 ریاله

یه نکته دیگه که من در بین نوشته های زیر ندیدم ولی داخل بروشور خوندم اینه که بعد از استفاده از این شیر پاک کن باید صورت رو با آب سرد شست و بعدم خشک کرد

شیر پاک کن سی گل 3 در 1

شکل: کرم
سایز: 125 میلی‌لیتر

مواد اصلی تشکیل ‌دهنده:
  • پروتئین‌های طبیعی با منشاء گیاهی
  • سدیم PCA
  • سدیم لاکتات
  • ویتامین E
  • اوره

عملکرد:

پروتئین‌های طبیعی با منشاء گیاهی با افزایش نوسازی سلولی و تغذیه سلول‌های پوست و محافظت در برابر آلاینده‌ها باعث تسهیل اکسیژن رسانی به پوست می‌گردند. سدیم PCA و سدیم لاکتات به عنوان مرطوب کننده‌های قوی می‌باشند که در نهایت از ایجاد چین و چروک و پیری زودرس جلوگیری می‌کند. اوره نیز به عنوان کراتولیتیک عمل کرده و هم به شکل موضعی خاصیت آب رسانی دارد. اوره موجود، در غلظت‌های پائین بکار رفته و به همین دلیل مصرف دراز مدت آن بلامانع می‌باشد.

نحوه استفاده:

روزی یک تا دوبار برای پاک کردن پوست صورت و دور چشم از مواد آرایشی، چربی و آلودگی‌های محیطی قابل استفاده است. برای استفاده یک تکه پنبه استریل آغشته به شیر پاک‌کن سی‌گل را روی ناحیه مورد نظر(شامل دور چشم،صورت و گردن) کشیده تا آرایش و آلودگی‌های تجمع یافته و پاک گردند. این کار تا رفع کامل آرایش یا آلودگی‌ها قابل تکرار است.

موارد احتیاط:
  • با استفاده در ناحیه پشت پوست گوش از عدم حساسیت به این محصول مطمئن شوند.
  • از ورود آن به چشم و غشای مخاطی و سطوح باز پوست اجتناب گردد.

کرم‌های مکمل:

تونیک پاک کننده سی گل (متعاقب استفاده از شیر پاک کن قابل استفاده است و قادر است بقایای مواد آرایشی، آلاینده‌ها، سلول‌های مرده پوست و بقایای شیر پاک کن را از سطح صورت پاک نماید).

soltane eshg 04-21-2012 05:10 PM

با سلام به دخترای گل تالار ........امیدوارم حالتون خوب باشه و شاداب و پوستتون زیبا................................................
عارضم خدمتتون که نه بخوام بی ادبی گنم شما خودتون استاد هستید.............منم یه چند نکته ای رو اضافه میکنم................................
در مورد کرم های ضد افتابی که استفاده میکنید و وسایلی که کلا میخواین استفاده کنید اول باید خودتون تشخیص بدید که صورتتون چه نوع پوستی داره........چرب ؟خشک ؟ عالیه و مرطوب؟ و ...انواع واقسام پوست که براتون میگم............................

تو کرمهای سفید کننده و برنز کننده من سینره رو پیشنهاد میکنم...................که کارش عالیه...........................
تو ریمل بونژوا با تو جه به دوامش و فرمژه های بیشتر..........................
در مورد خط چشمها پودرهای گریم آکوا......................
بازم میگم براتون..........................
ولی من همه کاراموزامو تو کلاسا دعوت میکنم که پوست و موشونو با مواد گیاهی سالم نگه دارن که تا چند روز دیگه به عرضتون میرسونم...شاید بدردتون خورد.

ماهین 10-27-2012 12:22 PM

هشدار جدی یک آرایشگر !!!!

این پیام یک هشدار جدی است ...

درود دوست جونام...
همگی از اوضاع پیش اومده بعد از تحریم خبر دارید... به موارد دیگه کاری ندارم ،اما لطف کنید در مورد لوازم آرایشی و بهداشتی که استفاده می کنید و خدماتی که در آرایشگاه ها براتون انجام می دن توجه کنید...
در آینده ای نه چندان دور همین محصولات خوب و امتحان پس داده ای که وجود دارن تموم می شن و باید به دنبال جایگزین مناسبی باشیم...

اما نگرانی اصلی من در مورد آرایشگاه هاست ...
دوستان عزیزم اگه تمایل دارید از خدماتی مثل رنگ یا دکلره استفاده کنید یا از سالن مورد نظرتون و وجدان کاری آرایشگرتون مطمعن باشید و یا خودتون مواد رو تهیه کنید ...
پودر دکلره "ایگورا " 500 گرمی رو که 2 ماه پیش خریدم 37000 تومان الان شده 100000 تومان... رنگ موی اُکیا که جزو بهترین ها بوده و می خریدم 12000 الان شده 20000 و ...!
خب تایید میکنید که واقعا برای آرایشگر سخت می شه که مواد خوبی تهیه کنه ...این جاست که ممکنه تقلب در کار پیش بیاد ...
لطفا دقت کنید ...در مورد آسیب هایی که مواد نامطلوب مورد استفاده در سالن ها روی پوست و مو گذاشته حتما بارها مطلب خوندید ...از حالا به بعد خودتون باید مراقب پوست و موتون باشید...
هر سوالی که براتون پیش میاد که در محدوده ی کاریم باشه خوشحال می شم بتونم کمکی کنم...
خیلی ناراحتم ...خانومی اومدن سالنم که به خاطر استفاده از مواد نامناسب پیاز موشون اسیب جدی دیده که جبرانش خیلی سخته ...

آناهیتا الهه آبها 11-11-2012 08:35 PM

دوستان بچه ها سلام
یه سوال داشتم کسی تا حالا از لایه بردار کترل استفاده کرده؟
خوبه ؟بده؟ چطوریاس؟
بدون تجویز دکتر هم میشه از داروخونه گرفتش؟
بعد یه چیز دیگه
آنا من یه لاکی گرفتم از این لاک نمازی ها
رنگش تو شیشه یه رنگ دیگه اس رو ناخن که میزنی یه رنگ دیگه میشه
شما نمیدونین چیکارش کنم اینطوری نشه؟ اصلا میشه کاریش کرد؟

ماهین 01-27-2013 01:22 PM

درود دوست جونا
آناهیتا جون در مورد این لایه برداری که گفتی من چیزی نشنیدم ...اما یادتون باشه که لایه بردارها هم انواع مختلفی داره که باید با دقت انتخابشون کنید...
برای پوست های چرب معمولا دونه های رنگی داخلش هست که از انواع میوه هاست ...و چون پوستشون چربه شدت لایه برداریشون بیشتره ...برای پوستای خشک ملایم ترن و دونه های خیلی ریزی دارن که بهشون گماج میگن...
مسئله ی مهم تر این که هر نوع لایه بردار با هر نوع مارکی که استفاده میکنید یادتون باشه که اگه پوستتون در هر مرحله ای دچار سوزش شد ، فوری باید صورتتون رو بشورید چون سوزش یه هشدار محسوب می شه ...یعنی این که یا لایه بردارتون مناسب نیست و یا این که پوستتون تحملش رو نداره که در هر صورت با ادامش ممکنه دچار مشکل بشید ...

یه دوست دیگه سوالی ازم پرسیدن که مجبورم این جا بگم !!! ...
همونطوری که گفتم بهترین پیشنهاد درمان سنتیه ...مثل استفاده از ابلیمو و همینطور نشاسته ...اما با تحقیقی که که کردم متوجه شدم گاهی بعی از روشن کننده های بدن هم میتونن کاری رو که می خوایید انجام بدن...
یه مدت پیش یه محصولی ار "اوریف لیم " دیدم که طبق اطلاعاتی که راهنماش داده بود همین کار رو انجام میداد اما دو تا مشکل وجود داره ! اول این که نمی دونم میتونید پیداش کنید یا نه ! و دیگه اینکه "اوریف لیم " ماسفانه باعث می شه که پوست عادت کنه به همون محصول..."استدرم " "بیولاین " "مورد " هم روشن کننده ی بدن دارند اما کمی قیمتشون بالاست ...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم .{پپوله}

The best 01-27-2013 01:33 PM

آناهیتا جان بستگی به رنگ لاکتون داره
اما میخواید یه لاک سفید زیرش بزنید ببینید تغییر میکنه؟؟؟؟؟
اما از اونجا که دیگه یه جورایی کلکسیون انواع لاکارو دارم و خیلی استفاده میکنم
باید بگم لاکای نمازی اصلا به درد نمیخورن جز رنگ مشکیش
اصلا کیفیتشون به پای لاک های معمولی نمیرسه.....

ماهین 02-09-2013 01:18 AM

درود

یه مدتی پیش یه دوستی در مورد روشن کننده ی پوست پرسیده بودن ...

چند روز قبل که داشتم برای سالن خرید میکردم یه محصولی رو دیدم که یه نوع سفید کننده هست ...قبلا ازش استفاده میکردم و راضی بودم...

CORPORE SANO هم روشن کنندست و هم ضد لک و از روغن زیتون درست شده، محصول اسپانیاست ...

امیدواره بتونه کمکتون کنه ...{پپوله}

The best 02-14-2013 09:20 PM

سلام دوستان
شما راجع به کرم رژودرم چیزی شنیدین؟یا احیانا استفاده کردین؟؟؟؟

The best 02-21-2013 03:41 PM

بچه ها بهترین پنککی که تا حالا استفاده کردین چیه؟؟؟؟؟؟؟
من خیلی مارک هارو استفاده کردم از هیچکدوم خوشم نیومده

ماهین 02-21-2013 08:09 PM

درود
زهرا جون پوستت چربه ؟ پن کیک ها فقط برای پوست چرب مناسب هستند مگر اینکه پوستت کاملا بدون لک باشه و شما فقط احتیاج به یه پوشش سطحی داشته باشی که در اون صورت هم بهتره که از پن استیک ها استفاده کنی...
بهترین پنکیکی که میتونم بهت معرفی کنم ...پن کیکی از شرکت هلندی "گریماس " با شماره 1015 (پر مصرف ترین شمارش هست .)که فوق العادست و البته کمی گرون .
و البته یه محصول گیاهی از شرکت "اریس خاویار " که عالیه و اگه تا 12 ساعت هم رو پوستت بمونه مشکلی براش پیش نمیاد ...شماره 12 عالیه البته اگه بتونی پیداش کنی .

The best 02-22-2013 02:57 PM

ماهین جان پوستم معمولیه
نه خشک و نه چربه
آره پوستم صافه
پن استیک چیه؟؟؟فرقش با پنکیک چیه؟؟؟

ماهین 02-23-2013 12:27 AM

پن استیک فن فشرده هست که چرخشی میاد بیرون . از نظر پوشش دهی در پایین ترین حد فن های صورت هست . معمولا برای پوست های صاف و یکدست و بدون لک پیشنهاد میدیم .
اگر پوستت مشکلی از نظر لک و ...نداره و فقط می خوای یه پوشش روش داشته باشه ، بهتره از هر مارکی که مد نظرته پن استیکش رو بر داری .
علاوه بر گریماس و اریس خاویار "بورژوییس " هم فن های مخملی سبک و فوق العاده خوبی داره ...
فقط برای خرید هر کدون از این فن ها باید به نوع پوست و رنگ پوستت هم دقت کنی ...

اکنون ساعت 03:39 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.