![]() |
خیلی خیلی جالب بود دست گلتون درد نکنه
اگه کسی اطلاعات در موردکرم و درمان گیاهی چیزایی مثل این برا کک ومک جای جوش خود جوش و نمیدونم چی میگن روزنه های پوست فک کنم که بازن بنویسه ممنونم میشم :rolleyes::53: |
سلام به بچه های گل |
شکوفه جون تا چند ماه این حالت مو برات میمونه .؟(صافی مو).بعد از چند ماه باید دوباره تکرار بشه.؟یک بار کافیه؟؟
|
کیانا جون معمولا تا وقتی که موهای جدید در بیاد و به مقدار رنگ کردن مو بعد از کراتینه کردن بستگی داره |
خوب براتون بگم که من تازگی یک مارک جدیدی ماسک مو خریدم به نام نلی بی نظیره |
چه تاپیک خوبی!
آقا من فقط میگم از مارک نیترو خیلی خوشم میاد، چیزی درموردش نمیدونید؟:) معمولا استفاده میکنم از همه چیش. |
من خودم تا به حال از نیترو استفاده نکردم
ولی مهرگان جان بیا و از مشخصاتش برامون بگو ببینیم اگه خوبه استفاده کنیم |
شکوف ه خانوم من برا اینکه دستم بیاد که اینجا تا چه حدی میتونیم بگیم و اسم این لوازم رو ببریم و اینا تقریبا از اول تا آخر رو خوندم، دیدم مثلا یه جا کیانا خانوم هم گفتن فردا نیان بگن مشکل دارین و اینا:d |
قابل توجه دوستانی که لوازم ارایش زیاد استفاده میکنن
بنظر من باکیفیت ترین مارک لوازم ارایش اورفلایم است مخصوصا کرم دور چشمش وپنککش دوام وماندگاری بالایی هم داره حتی اگه شبم صورتتو نشوری اصلا لک نمیاره امتحان کنید حتما خشوتون میاد |
اوریفلایم که الان دیگه نیست جلوشو گرفتن |
شکوفه خانوم شما بگرد اوریفلایم هم پیدا میکنی
تهران راحت گیر میاد من سفارش میدم دوستان از تهران برام میفرستن حالا اوریفلایم گیر نیومد پرشیا بگیرین کیفیتش تقیربا با اوریفلایم برابره |
یاد این تاپیک بخیر...... |
یه چیزی یادم اومد مینا گیان گفتی سینره، من از یکی از محصولاتش استفاده میکنم، ژل بعد از اپیلاسیون!
خیلی خوبه صابون آلوئه ورا هم خوبه، خود برگشم که میفروشن، برای لک های صورت. |
پاک کننده پوست: شیر پاک کن سینره مخصوص پوست خشک و معمولی- Cinere Cleansing Milk
پاک کننده پوست: شیر پاک کن سینره مخصوص پوست خشک و معمولی - Cinere Cleansing Milk |
کرم مرطوب کننده کیو وی "QV" - سرم ابرو سینره
کرم مرطوب کننده کیو وی "QV" - سرم ابرو سینره |
رزی جون لطفا یک پاک کننده ارایش چشم هم معرفی میکنی.؟؟؟(هر کی از دوستان میدونه بگه.ممنون میشم.)
|
نقل قول:
کیانا جان همین سینره در قسمت طرز استفاده که به رنگ قرمز نشونش دادم گفته که میتونید برای چشم هم استفاده کنید |
اخه گفته برای دور چشم نه خود چشم. مثلا برای مژه و خود چشم فرق داره از این فکر نکنم بشه استفاده کرد.چون نوشته دور چشم !!اگر تو برای مژه استفاده کردی و چیزی نشده و چشمات نسوخت خوب من هم استفاده میکنم.....
|
منم از محصولات کیو وی استفاده می کنم خیلی راضیم .
ولی همه محصولات به هر نوع پوستی سازگار نیستند قبل از خرید حتما از تسترها باید امتحان کرد قبل از اینکه پولتون رو دور بریزید حتما از سازگاری اون محصول با پوستتون مطمِِین شوید. |
راستش بدون دقت به این موضوع برای چشم هم استفاده کردم |
مرسی بچه هااا |
تجربيات اعضاي پي سي سيتي در رابطه با استفاده از لوازم آرايشي
سلام |
آره مینا جان خوبه استفاده کن سرم ابرو سینره رو
|
اصلاح صورت
ببخشید من یه سوال فنی برام پیش اومده ! نمیدونم اینجا بپرسمش یا نه ! |
مهرگان جان وکس خیلی خوبه امتحان کردی؟ |
|
پاك كننده آرايش چشم ماي EYE Make_up remover
|
شیر پاک کن مای MY CLEANSING MILK JOJOBA EXTRACT
شیر پاک کن مای http://www.namayeshgah.com/files/812...190-MedPic.jpg - پاک کننده عمقی هر گونه آلودگی و آرایش از سطح پوست و کمک به اکسیژن رسانی بیشتر |
شیر پاک کن سی گل 3 در 1
شیر پاک کن سی گل 3 در 1 |
با سلام به دخترای گل تالار ........امیدوارم حالتون خوب باشه و شاداب و پوستتون زیبا................................................
عارضم خدمتتون که نه بخوام بی ادبی گنم شما خودتون استاد هستید.............منم یه چند نکته ای رو اضافه میکنم................................ در مورد کرم های ضد افتابی که استفاده میکنید و وسایلی که کلا میخواین استفاده کنید اول باید خودتون تشخیص بدید که صورتتون چه نوع پوستی داره........چرب ؟خشک ؟ عالیه و مرطوب؟ و ...انواع واقسام پوست که براتون میگم............................ تو کرمهای سفید کننده و برنز کننده من سینره رو پیشنهاد میکنم...................که کارش عالیه........................... تو ریمل بونژوا با تو جه به دوامش و فرمژه های بیشتر.......................... در مورد خط چشمها پودرهای گریم آکوا...................... بازم میگم براتون.......................... ولی من همه کاراموزامو تو کلاسا دعوت میکنم که پوست و موشونو با مواد گیاهی سالم نگه دارن که تا چند روز دیگه به عرضتون میرسونم...شاید بدردتون خورد. |
هشدار جدی یک آرایشگر !!!!
این پیام یک هشدار جدی است ... |
دوستان بچه ها سلام |
درود دوست جونا |
آناهیتا جان بستگی به رنگ لاکتون داره
اما میخواید یه لاک سفید زیرش بزنید ببینید تغییر میکنه؟؟؟؟؟ اما از اونجا که دیگه یه جورایی کلکسیون انواع لاکارو دارم و خیلی استفاده میکنم باید بگم لاکای نمازی اصلا به درد نمیخورن جز رنگ مشکیش اصلا کیفیتشون به پای لاک های معمولی نمیرسه..... |
درود
یه مدتی پیش یه دوستی در مورد روشن کننده ی پوست پرسیده بودن ... چند روز قبل که داشتم برای سالن خرید میکردم یه محصولی رو دیدم که یه نوع سفید کننده هست ...قبلا ازش استفاده میکردم و راضی بودم... CORPORE SANO هم روشن کنندست و هم ضد لک و از روغن زیتون درست شده، محصول اسپانیاست ... امیدواره بتونه کمکتون کنه ...{پپوله} |
سلام دوستان
شما راجع به کرم رژودرم چیزی شنیدین؟یا احیانا استفاده کردین؟؟؟؟ |
بچه ها بهترین پنککی که تا حالا استفاده کردین چیه؟؟؟؟؟؟؟
من خیلی مارک هارو استفاده کردم از هیچکدوم خوشم نیومده |
درود |
ماهین جان پوستم معمولیه
نه خشک و نه چربه آره پوستم صافه پن استیک چیه؟؟؟فرقش با پنکیک چیه؟؟؟ |
پن استیک فن فشرده هست که چرخشی میاد بیرون . از نظر پوشش دهی در پایین ترین حد فن های صورت هست . معمولا برای پوست های صاف و یکدست و بدون لک پیشنهاد میدیم . |
| اکنون ساعت 03:39 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |