![]() |
باور نکردنی بود :41:
تمام موارد با واقعیت زندگی من مطابقت داشت بدون هیچ خطایی :eek: چقدر جالب بود ممنونم :53: |
تست روانشناسی : نیمکره راست مغز شما فعالتر است یا چپ؟
نیمکره راست مغز شما فعالتر است یا چپ؟
1- آیا خودتان را متخصص تلقی میکنید؟ الف- خیر. ب- بله. ج- در برخی از زمینهها. 2- یادآوری اسم اشخاص برایتان راحتتر است یا چهره آنها؟ الف- چهره اشخاص. ب- اسم اشخاص. ج - هر دو به یک اندازه. 3- در مواجهه با شکست، کدام یک از گزینههای زیر، طرز برخوردتان را بهتر نشان میدهد؟ الف- نا امید شدن، دست کشیدن از آن کار و امتحانکردن چیزی جدید. ب- سعی، تلاش و کوشش دوباره و دوباره. ج- شکست نابود کننده روح و روان است. 4- کدام یک از صفات زیر، بیشتر از بقیه، وصفِ حالتان هستند؟ الف- شهودی و درونی. ب- اهل مطالعه و سنجیده. ج- دقیق. 5- کدام یک از گزینههای زیر، بیشتر با شما همخوانی دارد؟ الف- مایلم قوانین و مقررات خاص خودم را رعایت کنم. ب- از گردن نهادن به قوانین و مقررات راضی و شاد هستم. ج- گاهی اوقات، قوانین و مقررات دست و پاگیر میشوند و عصبانیم میکنند. 6- زمانی که در یک جلسه گفتگو یا سخنرانی حضور دارید، کدام یک از گزینههای زیر بیشتر در شما صدق میکند؟ الف- اکثر اوقات حواسم پرت میشود و به موضوعات دیگری میاندیشم. ب- به راحتی حواسم را میتوانم روی مسأله سخنرانی متمرکز نمایم. ج- فقط اگر موضوع را جالب تلقی کنم، میتوانم حواسم را روی آن متمرکز کنم. 7- یا خودتان را شخص منظمی تلقی میکنید؟ الف- به هیچ وجه. ب- بله، کاملا. ج- نسبتاً، بله. 8- هر چند وقت یک مرتبه به دنبال حدس و گمانهای شخصی خود میروید؟ الف- هر وقت که بتوانم. ب- به ندرت. ج- گاهی اوقات. 9- اگر یک دفعه، هوس امتحان کردن یک کار و سرگرمی خلاقانه جدید، مثل نقاشی یا سفالگری به سرتان بزند، چه میکنید؟ الف- آن را امتحان میکنم و بعد آن را به عنوان یکی از سرگرمیهای بیشمار دیگرم توسعه میدهم. ب- به احتمال زیاد، فقط به آن فکر میکنم و فراتر نمیروم. ج- چندین مرتبه آن را امتحان میکنم و بعد به سراغ سرگرمی دیگری میروم. 10- در مدرسه و دوران تحصیل، سر کلاس کدام یک از درسهای زیر، بیشتر احساس راحتی میکردید؟ الف- هنر. ب- ریاضیات. ج- جغرافی. 11- هر چند وقت یک بار، مایلید مبلمان و تزیینات منزلتان را عوض کنید؟ الف- بیش از سه مرتبه ظرف پنج سال. ب- هر پنج سال یک مرتبه. ج- ظرف هر پنج سال، دو تا سه مرتبه. 12- وقتی مشغول شنیدن اخبار از تلویزیون هستید، کدام یک از موضوعات زیر، بیشتر از همه توجه شما را به خود جلب میکند؟ الف- مسایل و موضوعات مربوط به جهان و محیط. ب- سیاسی. ج- ورزشی. 13- کدام یک از گروههای زیر، بیشتر با روحیات شما سازگار هستند؟ الف- شخصی که از قوه تخیل زنده و پرشوری برخوردار است. ب- شخصی که بلند پرواز و جاه طلب است. ج- شخصی که از عقل سلیم و شعور خوبی برخوردار است. 14- نظرتان در مورد هنر مدرن چیست؟ الف- آن را جالب و مهیج تلقی میکنم. ب- اهمیت زیادی برایش قایل نیستم. ج- گاهی میتوانم آن را جدی تلقی کنم و گاهی بیاعتنا از کنارش میگذرم. 15- هرچند وقت یکبار، به افکار و اندیشههای خصوصی خودتان پناه میبرید؟ الف- به وفور. ب- خیلی به ندرت. ج- گاه و بیگاه. 16- زمانی که وارد یک سالن یا تالار میشوید، در حالی که بلیط رزرو شده ندارید، ترجیح میدهید که روی صندلی کدام سمت بنشینید؟ الف- سمت چپ. ب- سمت راست. ج- فرقی نمیکند 17- به نظر شما، مزیت بازنشسته شدن چیست؟ الف- برخورداری از وقت بیشتر برای آغاز فعالیتهای جدید بیشمار دیگر. ب- برخورداری از وقت بیشتر برای هم نشینی با اقوام و دوستان. ج- رهایی از برنامه یکنواخت و منظم و کسلکننده کاری. 18- کدام یک از صفات زیر، بیشتر از بقیه با شما سازگار است؟ الف- پیچیده. ب- واقع بین. ج- عادی و گاهی منحصر به فرد. 19- در حال حاضر، کدام یک از حالات زیر بیشتر با روحیه شما سازگار هستند؟ الف- متفکر، جدی و دقیق. ب- تحت فشار روحی. ج- پرکار، پر مشغله و پرجنب و جوش. 20- آیا قادرید به طور تقریبی بگویید که چند روز را بدون نگاه کردن به ساعت پشت سرگذاشتهاید؟ الف- راستش درست نمیدانم، چون گاهی زمان را به کلی فراموش میکنم. ب- بله، به راحتی. ج- گاهی اوقات. 21- در صورت مواجهه با کدام یک از موارد زیر، بهشدت سر خورده، نا امید و عصبانی میشوید؟ الف- زمانی که وقت کافی برای انجام کارهایی که دوست دارم، نداشته باشم. ب- زمانی که در رأس امور مربوط به حرفهام قرار نداشته باشم. ج- زمانی که پیشرفتها، موفقیتها، دستاوردها و سختکوشیهایم نادیده گرفته شوند. 22- در مورد این جمله: بزرگترین معلم و راهنما، تجربه است، نظرتان چیست؟ الف- کاملاً با آن موافق هستم. ب- اصلاً موافق نیستم. ج- موافقم. 23- در شریط مطلوب، کدام یک از گزینههای زیر را ترجیح میدهید؟ الف- حرفهای که کاملاً غیرقابل پیشبینی و توأم با تجربیات بیشمار و جدید باشد. ب- داشتن یک حرفه مشخص و یکنواخت. ج-حرفهای که فرصت یادگیری چیزی جدید را در اختیارتان قرار دهد. 24- آیا تصور میکنید که توضیح دهنده خوبیهستید؟ الف- خیر. ب- بله. ج- در حد متوسط. 25- در هنگام انجام کدام یک از موارد زیر، بیشتر احساس راحتی به شما دست میدهد؟ الف- در حین انجام یک کار تخصصیتر مثل ور رفتن با موتور ماشینتان به منظور تعمیر آن. ب- در حین نوشتن یک نامه یا گزارش. ج- در حین انجام یک کار دستی مثل نقاشی. برای هر سوال، به گزینه الف 2 امتیاز ، به گزینه ب 0 امتیاز و به گزینه ج 1 امتیاز بدهید بین 35 تا 50 این امتیاز نمایانگر آن است که شما یک شخص راست مغز هستید. سمت راست مغز کنترلکننده تواناییهای فضایی، درک و احساس هنرمندانه و افکار خلاقانه و مبتکرانه است. نیمکره راست مغز است که مسایل را به طور کلی و کلنگرانه مجسم و ادراک میکند. به عبارت دیگر، شما مایلید به جای مشاهده جزییات سازنده و تشکیل دهنده، تصویر اصلی و بزرگ را ببینید. بههمین شکل، نیمکره راست مغز است که یک الگوی کلی را از قطعات جزیی و فردی بازسازی میکند و نقطهنظرات و نگرشهای جدید را به وجود میآورد. یک شخص راست مغز، از استعداد هنر و موسیقی برخوردار است و به کند و کاو در آداب، مناسک، تشریفات، آیین، شعائر، عرفان و تصوف علاقه خاصیدارد. بهعنوان یک شخص راست مغز، عمدتاً مایلید به شیوهای خلاقانه و ناخودآگاه مسایل جدید را یاد بگیرید و همین منتهی به یک واکنش احساسی، عاطفی نسبت به شرایط و موقعیتهای تحلیلگرایانه میشود. در بسیاری از موارد، وقتی پاسخ صحیح یک سؤال یا مشکل را دریافت میکنید، بدون آن که بفهمید این پاسخ چگونه حاصل شده است، به شهود و الهام (حس ششم) خودتان تکیه مینمایید. نیمکره چپ مغز مسایل را به صورت سلسلهوار تجزیه و تحلیل میکند، در حالی که نیمکره راست به ندرت چنین پردازشی را ایفا مینماید. در نتیجه، بهعنوان یک شخص راست مغز، بدون آن که اولین کار را به اتمام برسانید، مایلید از این شاخ به آن شاخ بپرید و به سراغ کار دیگری بروید. یان یک نقطه ضعف محسوب میشود، چرا که گاهی اوقات خودتان را با کارهای متعدد ناتمامی مواجه میبینید. از این رو، فهرستسازی و برنامهریزی زمانبندی شده را از همین حالا آغاز کنید تا نظم و ترتیب یافته و بدون فرار از کاری و شروع کار دیگری، به نحو مؤثری کارها را به پایان برسانید. بین 16 تا 34 امتیاز امتیاز شما نمایانگر آن است که شما از تعادلی متناسب بین دو نیمکره چپ و راست مغزتان برخوردارید. به عبارت دیگر، هیچ نیمکرهای بر دیگری غلبه و سلطه ندارد. اگرچه، ممکن است این حالت یک مزیت چشمگیر به حساب بیاید، ولی دال بر آسودگی خاطر نیست. مشکل در رابطه با این افراد، این است که شما بیشتر از یک شخص راست مغز یا چپ مغز، از کشمکشها و تضادهای درونی رنج میبرید. گاهی اوقات، این کشمکشها و تضادها بین نحوه احساس و نحوه تفکر شما خواهد بود و هم چنین در مواجهه با مشکلات و تعبیر و تفسیر اطلاعات با موانعی روبرو میشوید. گاهی، جزئياتی که برای نیمکره راست مغز، مهم هستند، به واسطه نیمکره چپ نادیده گرفته میشوند و بالعکس. و همین میتواند یک مانع و سد راه در جهت مرحله مؤثر یادگیری یا به پایان رساندن کارها باشد. از جنبه مثبت، نقطه قوت این اشخاص در این است که آنها در هنگام حل یک مشکل میتوانند همزمان و توأماً تصویر اصلی و بزرگ و جزییات ضروری را ادراک کنند. هم چنین، از مهارتهای کلامی مؤثری در جهت ترجمه و تعبیر مسایل شهودی برخوردارند، طوریکه دیگران میتوانند آن را به راحتی درک کنند و در عین حال قادرید نقطه نظرات برتر را تشخیص دهید. یکی از مزایای این افراد در این است که آنها از توانایی طبیعی انعطاف بالای ذهنی و فکری برخوردارند و از این رو میتوانند به راحتی در مواجهه با مشکلات چند بعدی به حل آن بپردازند. زیر 16 امتیاز امتیاز شما نمایانگر آن است که شما عمدتاً یک شخص چپ مغز هستید. نیمکره چپ مغز، تحلیلگراست و به شیوهای منطقی و عقلی و ترتیبی عمل میکند. این نیمکره مسئول و کنترلکننده زبان، بررسیهای علمی، عقلانیت، و خردمندی است. شخص چپ مغز، مایل است به شیوهای خطی، به پردازش اطلاعات عمل کند، به عبارت دیگر از بخشهای کوچک شروع کرده و به بالا میرود، درحالیکه شخص راست مغز بر عکس عمل میکند و ابتدا تصویر اصلی و بزرگ را مجسم مینماید. هم چنین، نیمکره چپ به توالی به پردازش اطلاعات عمل میکند، برعکس نیمکره راست که بهصورت اتفاقی عمل میکند، از این رو، اشخاص چپ مغز، میتوانند حسابدار و برنامه دهندههای خوبی ازکار در آیند. هم چنین، نقطه قوت این اشخاص در شرح و بسط و توضیح خوب مسایل به صورت پیاپی و متوالی است. به کارگیری برخی از راهکارهای نیمکره راست، یکی از مزایای نیمکره چپ محسوب میشود، به خصوص در زمینه توسعه و گسترش مهارتهای خلاقانه اندیشی و شهودی . به عنوان مثال، یکدانشآموز راست مغز در کلاس درس، ممکن است در هنگام سخنرانی معلم در وضعیت نامطلوبی قرار داشته باشد، مگر آن که ابتدا یک برداشت و دید کلی از مطلب به او داده شود. چرا که آنها اساساً نیاز دارند که به دقت علت و عملی را که انجام میدهند، بدانند. به عبارت دیگر، ممکن است یک دانشآموز راستمغز، نگرش زیاد و دقیق به مسایل را ضروری تلقی نکند، در حالیکه انجام آن را مؤثر و مفید در نظر بگیرد. |
تکراری بود{قاط}
ولی ممنون{پپوله}:){پپوله} |
بی نظیر بود_شکات_چپله_شکات_چپله_شکات_چپله _شکات
|
جالب بود {جشن پتو}
|
این تست چند ثانیه هم طول نمی کشه:)
يك جراح استخوان مي گويد: به نظر من يك سري اعمال و حركات وجود دارد كه مغز انسان قادر به انجام نيست و يا اينكه براي آنها برنامه ريزي نشده است. تست زير اين نكته را ثابتميكند تست زير نمونهي از حركاتي است كه با انجام آن مغز درگير و گيج ميشود. حتي اگر بارها و بارها اين عمل را انجام دهيد، مغز با سردر گمي زياد همان نتيجه را نشان خواهد داد و هيچ تغييري بوجود نخواهد آمد يعني شما نميتوانيد، با سعي و تمرين مداوم پاي تان را با هوش كنيد. چرا كه مغز شما از قبل برنامه ريزي شده است http://negahak.net/images/stories/b/mehr89/b218.jpg اين تست بسيار هيجان انگيز تنها چند ثانيه طول ميكشد. باور كردني نيست، ولي كاملا صحت دارد. همين حالا آن را امتحان كنيد در حاليكه مقابل مانيتورتان نشستيد (هر جاي ديگر مانند؛ صندلي، مبل...) پاي راستتان را كمي بالا آوريد و در جهت عقربههاي ساعت بچرخانيد در همين حال با دست راست شماره 6 را در هوا بنويسيد. مسير چرخش پاي شما تغيير كرد نه؟!! يعني پاي شما خلاف عقربههاي ساعت شروع به چرخيدن كرد. درسته؟ هنوز دانشمندان علتي براي اين عكس العمل مغزپيدا نكردهاند. در نتيجه هيچكاري براي تغيير آن نميتوان انجام داد. جالب بود نه؟!!.... شما ميتوانيد بارها و بارها اين آزمايش را انجام دهيد و بارها و بارها همان نتيجه را مشاهده كنيد |
خیلی خیلی عالی بود.:cool:
|
خیلی جالب بود
فقط عدد 6 یا هر چیزی؟ |
من هم احساساتی بودم!!!!{جشن پتو}
|
تست جالب
تست جالب |
بچه ها به نطر من حتما این تست بالا را انجام بدین
خیلی جالبه من که کلی باهاش کیف کردم رزیتا جون ممنون:53: |
ممنون خيلي جالب بود ! خودم هم يه جورايي جا خوردم!:p
|
تست خود شناسی There is a very, very tall coconut tree and there are 4 animals, یک درخت بسیار بسیار بلند نارگیل بود و 4 حیوان زیر : A Lion یک شیر A Chimp یک میمون A Giraffeیک زرافه AND... و ... A Squirrel یک سنجاب They decide to compete to see who is the fastest to get a banana off the tree. آنها تصمیم گرفتند که مسابف بدهند تا ببینند که کدامیک برای برداشتن یک موز از درخت از همه سریعتر است Who do you guesswill win? فکر میکنی کدامیک برنده می شود؟ Your answer will reflectyour personality. جواب سوال بازگو کننده شخصیت توست So think carefully .... پس بادقت فکر کن Now scroll down tosee the analysis. جواب را در زیر ببینید . . . . . . . . . . . . . . . . . If youranswer is: :اگر جوابت Lion = you're dull. شیر است = خسته و کسل هستی Chimpanzee = you're dense. میمون = خنگ هستی Giraffe = you're a complete moron. زرافه = کاملا احمق هستی Squirrel = you're hopeless. سنجاب = ناامید هستی Why?! چرا ؟! For This Reason : براي اينكه : A COCONUT TREE DOESN'T HAVE BANANAS. درخت نارگیل که موز ندارد !!!!! Obviously you're stressed andoverworked. You should take some time off and relax مشخصه که تحت فشارید و زیاد کار کرديد ... باید یه مدتی کار نكنيد و خستگی در كنيد |
تست روانشناسی: شخصيت پنهانيتان را بشناسيد
تست روانشناسی: شخصيت پنهانيتان را بشناسيد سوالات زیر را با دقت خوانده و با تمرکز پاسخ دهید، وقت زیادی برای پاسخ دادن به هر سوال صرف نکنید! در انتها مطابق جدول امتیاز خود را محاسبه کرده و شخصیت خود را بیشتر بشناسید. شما ويژگي هايي داريد كه ممكن است خودتان هم از آنها بي خبر باشيد. 1 - فكر ميكنيد چه زماني در طول روز بيشترين كارايي را داريد؟ الف) وقتي صبحهاي زود از خواب بيدار ميشوم. ب) در ساعتهاي بعد از ناهار و هنگام عصر. ج) وقتي همه خوابند و در سكوت آخرهاي شب. ۲- تا به حال به راه رفتن خود دقت كردهايد؛ فكر ميكنيد راه رفتن شما مانند كدام گزينه است؟ الف) با گامهاي بلند و تند راه ميروم. ب) با اينكه راه رفتنم كند نيست اما گامهايم بلند است. ج) سرم را بالا نگه ميدارم و به اطراف نگاه ميكنم هر چند آرام راه ميروم. د) آرام راه ميروم و سرم را پايين مياندازم. ۳- زماني كه يك نفر را مخاطب قرار ميدهيد و با او حرف ميزنيد، حالت اندامتان به چه شكلي است؟ الف) نميدانيد با دستهايتان چه كنيد و دست به سينه ميايستيد. ب) مجبور ميشويد دستهايتان را روي هم بگذاريد و آنها را در هم قفل كنيد. ج) دست به كمر ميايستيد يا آنها را در جيب ميگذاريد. د) وقتي كسي با شما حرف ميزند مدام سعي ميكنيد با لمس او بهش بفهمانيد دركش ميكنيد. ه) با مو، ساعت يا بقيه اندام خود بازي ميكنيد. ۴- زماني كه خسته هستيد و جلوي تلويزيون استراحت ميكنيد، كدام يك از رفتارهاي زير را انجام ميدهيد: الف) چهار زانو مينشينيد. ب) پاهايتان را روي هم مياندازيد. ج) پاهايتان را دراز ميكنيد يا ميكشيد. د) يكي از پاهايتان را زير تنتان ميگذاريد و مينشينيد. ۵- معمولا وقتي كسي برايتان يك جوك تعريف ميكند يا هنگامي كه سريالي طنز ميبينيد، چه ميكنيد؟ الف) بلند ميخنديد و صداي قهقههتان همه جا را پر ميكند. ب) ميخنديد اما نه با صداي بلند. ج) ريز ريز و نخودي ميخنديد. د) تنها به يك لبخند اكتفا ميكنيد. ۶- وقتي به جمعهاي خانوادگي ميرويد يا به محل كارتان وارد ميشويد: الف) با صداي بلند سلام ميكنيد تا همه متوجه شما بشوند. ب) معمولا بدون سر و صدا وارد ميشويد و سراغ كسي ميرويد كه بيشتر دوستش داريد. ج) آرام وارد ميشويد و سعي ميكنيد توجه كسي را جلب نكنيد. ۷ -اگر يك نفر بهعنوان شوخي شما را از پشت سر بترساند يا در حال كار تمركزتان را بر هم بزند: الف) سعي ميكنيد با يك لبخند اين وقفه را با روي خوش بپذيريد. ب) از كوره در ميرويد و طرف بايد سوراخ موش قرض كند. ج) بسته به شرايط يكي از 2 حالت بالا. ۸- چه رنگي را بيشتر دوست داريد؟ الف) قرمز يا نارنجي ب) سياه ج) زرد يا آبي د) سبز ه) سرمهاي يا بنفش و) سفيد ز) قهوهاي يا خاكستري ۹- شبها پيش از اينكه به خواب برويد: الف) طاق باز ميخوابيد. ب) دمر ميخوابيد. ج) به پهلو ميخوابيد. د) سرتان را روي دستتان ميگذاريد. ه) سرتان را زير پتو ميكنيد. ۱۰-اغلب خواب ميبينيد: الف) داريد ميافتيد. ب) دعوا ميكنيد. ج) بهدنبال چيزي يا كسي ميگرديد. د) پرواز ميكنيد يا شناوريد. ه) بهطور معمول خواب نميبينيد. و) هميشه خوابهاي تان لذت بخش است. http://www.bartarinha.ir/files/fa/ne.../36337_694.jpg نتيجه
|
تست سلامت روحی ;) |
شخصیت خود را با این ۷سوال بشناسید
شخصیت خود را با این ۷سوال بشناسید
به سوالات زیر با دقت و صادقانه پاسخ بدهید و در پایان تعبیر پاسخ هایتان را بخوانید و شخصیت خودتان را محک بزنید. ۱ـ دریا را با کدام یک از ویژگی های زیر تشریح می کنید؟ آبی تیره، شفاف، گل آلود، سبز ۲ـ کدام یک از اشکال زیر را دوست دارید؟ دایره، مربع یا مثلث ۳ـ فرض کنید در راهرویی راه می روید. دو در می بینید، یکی در ۵ قدمی سمت چپ تان و دیگری در انتهای راهرو و هر دو در نیز باز هستند. کلیدی روی زمین درست جلوی شما افتاده است، آیا آن را برمی دارید؟ بله، خیر ۴ـ این رنگ ها را ترجیح می دهید چگونه اولویت بندی شوند؟ قرمز، آبی، سبز، سیاه و سفید ۵ـ دوست دارید از نظر ارتفاع در کدام قسمت کوه باشید؟ ۶ـ در ذهنتان اسب چه رنگی است؟ قهوه ای، سیاه یا سفید ۷ـ طوفانی در راه است، کدامیک را انتخاب می کنید؟ یک اسب یا یک خانه . . . . . .. .. .. .. .. . . . . . . . پاسخ ها : ۱٫ آبی تیره: دارای شخصیتی پیچیده. شفاف: به سادگی قابل درک. سبز: آسان گیر و بی خیال. گل آلود: آشفته و سردرگم. ۲٫ دایره: سعی می کنید طوری رفتار کنید که خوشایند همه باشد. مربع: خودرای و خود محور هستید. مثلث: یک دنده و لجباز. (اندازه اشکال با خودخواهی و منیت شما ارتباط مستقیم دارد) ۳٫ بله: شما آدم فرصت طلبی هستید. خیر: آدم فرصت طلبی نیستید. ۴٫ این سئوال، اولویت های شما در زندگی را مشخص می کند. قرمز: شهوت و دلبستگی. آبی: دوستان و روابط. سبز: شغل و حرفه. سیاه: مرگ. سفید: ازدواج. ۵٫ میزان ارتفاعی که انتخاب می کنید رابطه مستقیم با میزان جاه طلبی شما دارد. ۶٫ قهوه ای: فروتن و خاکی. سیاه: غیرقابل پیش بینی و سرکش و هیجان انگیز. سفید: برتر و مغرور و تاثیرگذار. ۷٫ این سئوال، اولویت های شما به هنگام مشکلات را تعیین می کند. اسب: همسر. خانه: فرزندان. |
تست روانشناسی: چقدر مضطرب هستيد؟
در زندگي روزمره هر كدام از ما با هر شغل و شخصيتي، ميزان كم يا زيادي از اضطراب و استرس را تجربه ميكنيم. در زندگي شهري امكان اينكه روزانه اضطرابي را تجربه نكنيد بسيار كم و تقريبا غيرممكن است. شلوغي خيابانها، دير رسيدن به محل كار، هماهنگ نگهداشتن دخل و خرج منزل، رسيدگي به درس و مشق كودكانتان و... همه و همه باعث ايجاد نگراني و اضطراب ميشود اما اينكه ميزان اين استرس عادي است يا خير را ميتوانيد با جواب دادن به سوالات زير متوجه شويد. تست كوتاه زير كمك ميكند تا تشخيص دهيد آيا مبتلا به اختلالات اضطرابي هستيد يا خير. اتفاقات 2هفته اخير را با خود مرور كنيد و با توجه به اينكه اين اتفاقات به چه ميزان بر شما تاثير گذاشته، به سوالات زير پاسخ دهيد. 1. احساس ميكنم عصبي، مضطرب و حساس شدهام. الف)هرگز در مورد من صدق نميكند. ب)بعضي روزها ج)نيمي از هر روز د)تقريبا تمام روز 2. نميتوانم نگرانيهايم را كم يا فراموش كنم. الف)هرگز در مورد من صدق نميكند. ب)بعضي روزها ج)نيمي از هر روز د)تقريبا تمام روز 3. هر مسئلهاي از هر نوع و شكلي مرا مضطرب ميكند. الف)هرگز در مورد من صدق نميكند. ب)بعضي روزها ج)نيمي از هر روز د)تقريبا تمام روز 4. نميتوانم خود را آرام كنم. الف)هرگز در مورد من صدق نميكند. ب)بعضي روزها ج)نيمي از هر روز د)تقريبا تمام روز 5. آنقدر بيقرار ميشوم كه حتي نميتوانم لحظهاي بنشينم. الف)هرگز در مورد من صدق نميكند. ب)بعضي از روزها ج)نيمي از هر روز د)تقريبا تمام روز 6. به راحتي ناراحت و بد اخلاق ميشوم. الف)هرگز در مورد من صدق نميكند. ب) بعضي از روزها ج)نيمي از هر روز د)تقريبا تمام روز 7. بهشدت ميترسم نكند اتفاق وحشتناكي رخ دهد. الف)هرگز در مورد من صدق نميكند. ب)بعضي از روزها ج)نيمي از هر روز د)تقريبا تمام روز طريقه امتياز دهي گزينه الف) صفر امتياز گزينه ب) يك امتياز گزينه ج) 2 امتياز گزينه د) 3 امتياز شما فردي مضطرب نيستيد اگر مجموع امتيازات شما بين 7-صفرباشد شما فردي مضطرب نيستيد. جاي تبريك دارد. ميزان اضطراب شما در حد عادي است. ممكن است گاهي نشانههاي اضطراب را داشته باشيد ولي اين مسئله اصلا نگرانكننده نيست زيرا اكثر افراد برخي اوقات نوعي از اختلالات اضطرابي را تجربه ميكنند كه عادي و قابلقبول است. با اين حال اگر زماني احساس كرديد دفعات اين اضطرابها بيشتر شده و در زندگي روزمره شما اثر منفي گذاشته، حتما به يك متخصص بهداشت روان مراجعه كنيد و براي تشخيص و درمان از او كمك بگيريد. شما كمي مضطرب هستيد اگر مجموع امتيازات شما بين 11-8 است، شما كمي مضطرب هستيد. احتمالا به نوعي خفيف از اختلالات اضطرابي مبتلا هستيد. بسياري از مردم زندگي طبيعي دارند با اين حال اضطراب، مشكلات كوچكي را در زندگي روزمره آنها ايجاد ميكند. تنها درصورتي كه اين اضطراب باعث پريشاني قابل توجه يا اختلال در عملكرد روزانه شما شود بايد به يك متخصص بهداشت روان براي تشخيص و درمان مراجعه كنيد. اضطراب شما متوسط است اگر مجموع امتيازات شما بين 16-12 است، اضطراب شما در حد متوسط است. در برخي شرايط احساس اضطراب ميكنيد و مبتلا به اختلالات اضطرابي با شدت متوسط هستيد. افرادي كه مثل شما به سوالات پاسخ دادهاند معمولا نياز به تشخيص اختلال اضطرابي توسط متخصص بهداشت روان و بهدنبال آن درمان حرفهاي اضطرابشان دارند. شما فردي مضطرب هستيد اگر مجموع امتيازات شما بين 21 - 17 است، شما فردي شديدا مضطرب هستيد. اضطرابتان از حد متوسط بيشتر است و پيشنهاد ميشود به يك متخصص بهداشت روان مراجعه كنيد. |
تست: ازدواج شما ماندگار است یا ...؟
آزمون زير براي مستحكمتر كردن رابطه طولاني مدت خود با نامزد / همسرتان و سنجش ميزان دوام آن تهيه شده است. براي هر سوال مشخص كنيد چه ميزان با آن موافق يا مخالف هستيد. سوالات را صادقانه جواب دهيد تا به نتيجهاي صحيح برسيد. 1.اگر چه ما شرايط سختي را با هم پشت سر گذاشتيم اما حداقل ميتوانيم به فرزندانمان بگوييم پدر/مادري دارند كه لايق احترام آنها هستند. الف) كاملا مخالفم. ب) مخالفم. ج) احساسي خنثي دارم./ادغام هر دو د) موافقم. ه) كاملا موافقم. و) ما فرزندي نداريم. 2. من و همسر/نامزدم از ابتداي آشناييمان تا به امروز رابطه خوبي داشتهايم. الف) كاملا مخالفم. ب) مخالفم. ج) احساسي خنثي دارم./ادغام هر دو د) موافقم. ه) كاملا موافقم. 3. اگر ازدواج ما به جدايي بكشد/ نامزديمان بهم بخورد و مدتي بعد همسر قبلي خود را در خيابان با زن/مردي ديگر ببينم، احساس غم و حسادت شديدي خواهم كرد. الف) كاملا مخالفم. ب)مخالفم ج) احساسي خنثي دارم./ادغام هر دو د) موافقم. ه) كاملا موافقم. 4. اگر مجبور شوم براي فرزندانم توضيح دهم كه چرا زندگي كردن با پدر/مادرشان به نفع خودم و آنها بوده، به گمانم بهترين دلايل را ميتوانم به زبان بياورم. الف) كاملا مخالفم. ب) مخالفم. ج) احساسي خنثي دارم./ادغام هر دو د) موافقم. ه) كاملا موافقم. و) ما فرزندي نداريم. 5.حتي در بدترين روزهاي زندگي مشتركمان ميدانستم اگر مشكلمان جدي باشد، او هر كاري از دستش بر بيايد براي نجات زندگيمان انجام ميدهد. الف) كاملا مخالفم. ب) مخالفم. ج) احساسي خنثي دارم./ادغام هر دو د) موافقم. ه) كاملا موافقم. 6. ما خصوصيات اخلاقي خاص خودمان را داريم و با هم متفاوتيم، با اين حال من هميشه اطمينان داشتم كه او به خاطر آزردهخاطر كردنم عذر خواهي خواهد كرد. الف) كاملا مخالفم. ب) مخالفم. ج) احساسي خنثي دارم./ادغام هر دو د) موافقم. ه) كاملا موافقم. 7. از ابتداي آشناييمان تا به امروز تفريحات مشخصي داشتهايم و با هم لحظات خوشي را گذراندهايم. الف) كاملا مخالفم. ب) مخالفم. ج) احساسي خنثي دارم./ادغام هر دو د) موافقم. ه) كاملا موافقم. 8. اگر يكي از بهترين دوستانم يا بستگان درجه يك من ازدواج كند و روابط او با همسرش بهخوبي پيش نرود به او پيشنهاد خواهم داد كه روي رابطهاش بيشتر كار كند. الف) كاملا مخالفم. ب) مخالفم. ج) احساسي خنثي دارم./ادغام هر دو د) موافقم. ه) كاملا موافقم. 9. به ياد دارم كه از ابتداي آشناييمان همسر/نامزدم همواره پشتيبانم براي رسيدن به اهداف و آرزوهايم بوده است. الف) كاملا مخالفم. ب) مخالفم. ج) احساسي خنثي دارم./ادغام هر دو د) موافقم. ه) كاملا موافقم. 10. رفتار و اخلاق همسرم باعث ايجاد احساس آرامش و امنيت در من ميشود. الف) كاملا مخالفم. ب) مخالفم. ج) احساسي خنثي دارم./ادغام هر دو د) موافقم. ه) كاملا موافقم. طريقه امتيازدهي: الف) صفر امتياز ب) يك امتياز ج) 2 امتياز د)3 امتياز ه) 4 امتياز و) 4 امتياز اگر مجموع امتيازات شما بين صفر تا 20 است، رابطه شما بسيار نگرانكننده است. واقعا متاسفيم اگر به فكر اصلاح رابطه خود نباشيد، اين رابطه دوام زيادي نخواهد داشت. شما بايد با اين واقعيت روبهرو شويد كه رابطه شما مشكلات زياد و معايب اساسي دارد. اگرچه در برخي شرايط افرادي بودهاند كه لحظات و روزهاي بسيار بدي را در زندگي مشترك خود تجربه كردهاند اما توانستهاند رابطه خود را سالم نگه دارند. در باقي شرايط شايد اين نشانهاي است براي اينكه بيشتر نگران زندگي خود باشيد. حالا زمان آن رسيده تا در زندگي خود تغيير ايجاد كنيد. اگر مجموع امتيازات شما بين 29-20 است، رابطه شما كمي در خطر است. شايد در حال گذراندن دورهاي مايوسكننده اما موقتي هستيد، شايد هم كمي جديتر باشد و مشكلات پايهاي در رابطه خود داشته باشيد. مجموع امتيازات شما نشان ميدهد كه رابطه شما بهطور كلي رابطهاي مستحكم است اما در بعضي مواقع مشكلاتي در آن بهوجود ميآيد. اين مشكلات در اكثر روابط بسيار شايع است اما اگر براي سالهاي متمادي ادامه پيدا كند يا بدتر شود، بهتر است به فكر مراجعه به يك مشاور ازدواج باشيد. اگر مجموع امتيازات شما بين 40-30 است، رابطه شما رابطهاي ايدهآل و سالم است. جاي تبريك دارد، شما رابطه عالي و مستحكمي داريد. براساس مجموع امتيازاتي كه بهدست آورديد بهنظر ميآيد اين رابطه باثبات و سالم باشد. اگر چه ممكن است گاهي يك يا شايد هم 2 شوك در زندگي زناشويي خود تجربه كنيد اما مطمئنا شما و نامزد/همسرتان در برطرف كردن آن حرفهاي عمل خواهيد كرد. |
اشتهای شما چه رنگی است؟
نقش وجذابیت رنگ ها در سیری ، گرسنگی و اشتهای شما http://www.up.kiousk.com/uploads/1318663306.jpg دانشمندان عقیده دارند رنگ نارنجی، اکسیژن رسانی به مغز را افزایش میدهد، نیروبخش است و فعالیت ذهن را تحریک میکند. رنگها نقش مهمی در دنیای ما بازی میکنند. رنگها میتوانند افکار ما را تحت سلطه خویش درآورند، اعمال ما را تغییر دهند و واکنش هایی را سبب شوند. رنگها میتوانند چشمهای شما را آزار داده یا آرام کنند، فشار خون را بالا ببرند و بر درجه سیری یا گرسنگی ما تأثیر بگذارند. در واقع آنچه که ما از آن خواهیم نوشت، تأثیر رنگها بر اشتهای ماست. بازی با رنگها رنگها نقش مهمی در دنیای ما بازی میکنند. رنگها میتوانند افکار ما را تحت سلطه خویش درآورند، اعمال ما را تغییر دهند و واکنش هایی را سبب شوند. رنگها میتوانند چشمهای شما را آزار داده یا آرام کنند، فشار خون را بالا ببرند و بر درجه سیری یا گرسنگی ما تأثیر بگذارند. در واقع آنچه که ما از آن خواهیم نوشت، تأثیر رنگها بر اشتهای ماست. برخی رنگها اشتها را سرکوب میکنند (که این مورد برای کسانی که قصد کم کردن کالری را دارند سودمند است) در حالی که سایرین سرعت تنفس و ضربان قلب را بالا میبرند. جذابیت رنگ اما چرا؟ اصولا دو نکته در غذا هست که اشتهای ما را تحریک میکند؛ رنگ و بو. رستوراندارها و مدرسان آشپزی سالهاست که میدانند جذابیت غذاهای گوناگون با رنگ آنها ارتباط تنگاتنگی دارد. وقتی که در مجلهای مثل پردیس صفحات آشپزی را مرور میکنید، احساس گرسنگی به شما دست میدهد و این دلیلی ندارد جز اینکه شکل غذا موجب خروج نورونها از هیپوتالاموس میشود و حس گرسنگی در ما بیدار میشود. رنگ های خوراکی و غیرخوراکی بسیاری از رنگهای سرد به طور طبیعی در طبیعت وجود ندارند و متخصصان به تازگی موفق به ساخت آن شدهاند. با این حال شما کمتر خوراکیای پیدا میکنید که رنگهایی مثل آبی را در خود داشته باشد. این رنگ با توجه به تربیت ذهنی ما به هیچ وجه اشتها برانگیز نیست و این موضوعی است که فراریان از چاقی باید به آن توجه کنند و رژیم خود را به نوعی رنگ سرد بزنند. نارنجی: از آبگوشت تا آب پرتقال دانشمندان عقیده دارند رنگ نارنجی، اکسیژن رسانی به مغز را افزایش میدهد، نیروبخش است و فعالیت ذهن را تحریک میکند. نارنجی جزء رنگهای گرم و مطلوبی است که به شما احساس راحتی میبخشد. مثلا برای وعده صبحانه استفاده از آب هویج یا آب پرتقال کاملا در خدمت کسانی است که دوست دارند صبحانه مفصل بخورند. زردچوبه به عنوان یکی از اصلیترین ادویهها، رنگ نارنجی را به غذا میدهد و همین مسأله غذا را خوشمزهتر نشان میدهد. تجربه خوردن آبگوشت، نشاندهنده این است که قوم ایرانی با این رنگ الفت دیرینه دارد. سبز: شکموهای سالم سبز رنگ طبیعت، سلامتی و فراوانی است و طرفداران بسیاری دارد. به دلیل ارتباط رنگ سبز با طبیعت اغلب از آن به عنوان رنگی آرامش بخش یاد میشود و خوراکیهای سبز رنگ در باور عمومی سالم و مناسب برای خوردن هستند. اگر شما به رنگ سبز علاقه دارید، میتوانید از ترکیبات انواع سبزیهای خشک و تازه و انواع صیفیجات در سفره خود استفاده کنید و تا میتوانید بدون نگرانی آنها را میل کنید. البته برای برخی از ایرانیها خوراکیهای سبزرنگ اشتهابرانگیز هستند و تازه بعد از قلع و قمع کردن غذای سبز نوبت به غذای اصلی میرسد. زرد: شادی شیرین مهمترین ادویهای که رنگ زرد را به غذا تحمیل میکند، زعفران است که طیفی تند از این رنگ شاد محسوب میشود. به غیر از این روغنهای معطر سنتی و کره هم این رنگ را در خود دارند. رنگ زرد محرک اشتهاست چون موجب برانگیختن احساس شادی میشود. جوجهکباب یکی از خوشمزهترین خوراکیهایی است که به این طیف نزدیک است. این روزها استفاده از فلفل زرد نیز به شدت مورد توجه آشپزها قرار گرفته است چون ترکیب اشتهابرانگیزی به غذا میدهد. خاکستری: حالم بد شد! رنگ خاکستری اشتها را کم میکند و حتی موجب دلزدگی شما از غذا خوردن میشود. به گفته پزشکان متخصص نکته مثبت این رنگ آن است که موجب کاهش اضطراب - در کنار آن اشتها - میشود. اگر میخواهید خیلی به خودتان سخت بگیرید در محیط خاکستری غذا بخورید. البته این کاری است که باعث می شود خیلی از غذاخوردنتان لذت نبرید. به هر حال خود دانید. قرمز: رنگ گرسنگی رنگ قرمز از لحاظ احساسی فوق العاده قدرتمند بوده و سرشار از انرژی است. این رنگ، سرعت تنفس و فشار خون را بالا میبرد و همچنین اشتها را تحریک میکند. به دلیل همین تاثیر اغلب در رستورانها از رنگ قرمز استفاده میشود. اصولا قرمز رنگی تند و اشتهابرانگیز است که طیف مختلفی از غذاها با آن ارتباط تنگاتنگی دارند. مهمترین رنگهای خوراکی هم از رنگ قرمز نشأت میگیرند. همچنین بسیاری از چاشنیها سرخرنگاند. به نظر میرسد مغز ما دربرابر این رنگ کاملا تربیت شده است. فیروزهای: یار و یاور لاغرها رنگ فیروزهای اشتها را تحریک میکند. این روزها پاستاهای جدیدی به این رنگ تولید شده است اما بیش از آنکه این رنگ تعریف خوراکی داشته باشد، در دکور آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرد. اگر تصویری شامل دو رنگ فیروزهای و نارنجی بر دیوار آشپزخانه آویزان کرده و هنگام صرف غذا به آن نگاه کنید، خیلی زود از شر هیکل لاغر و استخوانی خود خلاص خواهید شد. آبی: لاغری همین جاست سرمای رنگ آبی، در تضاد با اشتهاست. این رنگ موجب کند شدن متابولیسم شده و اثر آرامش بخش دارد. رنگ آبی قویا با احساس خونسردی و آرامش همراه است. به دلیل اینکه این رنگ به ندرت به صورت طبیعی یافت میشود، اغلب از آن به عنوان کاهشدهنده اشتها استفاده میکنند. بنابراین هنگام غذا خوردن یا آشپزی نباید از این رنگ استفاده کنید. بنا بر توصیه کارشناسان اگر قصد رژیم گرفتن دارید، بهتر است یک لامپ آبی روی سر یخچال قرار دهید تا میل به خوردن را در خود سرکوب کنید. همچنین میتوانید از بشقاب یا رومیزی آبی استفاده کنید یا در یک فضای آبی رنگ غذا بخورید... البته اگر اضافه وزن دارید. |
تست شخصیت شناسی با انگشتان
تست شخصیت شناسی با انگشتان
با استفاده از عکس و انتخاب انگشت شخصیت خود را بشناسید.آیا تا به حال بطور دقیق به انگشتان دستان خود نگاه کرده اید؟ تا به حال فکر کرده اید که به کدامیک علاقه بیشتری نسبت به بقیه دارید؟ با دقت نگاه کنید، سپس توضیح مربوط به آن را بخوانید. انگشت شماره ۱ این انگشت نماد مسایل مادی و ثروت است و کسانی که این انگشت را انتخاب میکنند، اقتصاد دانان خوبی هستند و معمولا از نظر مالی در وضعیت خوبی قرار دارند. انگشت شماره ۲ این انگشت نماد کار میباشد و اشخاصی که به این انگشت اهمیت بیشتری میدهند انسانهای کاری هستند و بطور کلی وجدان کاری خوبی دارند و موفقیت زیادی در کارها دارند. انگشت شماره ۳ این انگشت میزان اهمیت به خود فرد را نشان میدهد، افرادی که این انگشت را انتخاب میکنند، در مورد همه چیز اول به خود اهمیت داده و تا حدودی خودپرست و خودخواه هستند. انگشت شماره ۴ این انگشت نماد محبت و عشق است و کسانی که این انگشت را انتخاب میکنند، انسانهای احساساتی و عاطفی هستند و همواره به دنبال محبت و خوشحال کردن دیگران هستند. انگشت شماره ۵ این انگشت نماد خانواده و فرزند هست و کسانی که به این انگشت علاقمند هستند، افرادی هستند که به خانواده پایبند بوده و به زندگی مشترک و بطور کلی روابط بین افراد اهمیت می دهند. |
نمره خوشبختی شما چند است؟
نمره خوشبختی شما چند است؟ (تست بسیار جالب) خوشبختی موضوعی نسبی است. بعضی از ما اگر در غار زندگی کنیم راضی هستیم و برخی دیگر اگر در قصر باشیم باز هم ناراحت هستیم.دکتر فرناز عطائی متخصص روانپزشکی گفت: در تمام اعصار، اندیشمندان درباره معنای خوشبختی بررسی کرده اند. راستی خوشبختی چیست؟ وی با طرح سوالات زیر میزان رضایت شما را از زندگی ارزیابی می کند. اگر می خواهید بدانید که نسبت به دیگران چقدر خوشبخت هستید، پرسشنامه زیر را تکمیل کنید. 1 ـ وقتی مسابقه ای را می بازم از آن لذت نمی برم. Rدرست Qغلط 2 ـ وقتی کسی درباره من لطیفه ای می گوید از آن لذت می برم. Rدرست Qغلط 3 ـ وقتی کسی از دوستانم در حضور من جایزه ای را می برد خوشحال می شوم. Rدرست Qغلط 4 ـ اگر کسی در صف از من جلو بزند اعتراض می کنم. Rدرست Qغلط 5 ـ خیلی زود از سرگرمیها و تفریحات حوصله ام سر می رود Rدرست Qغلط 6 ـ اغلب روزها خیال پردازی می کنم. Rدرست Qغلط 7 ـ آرزوهای زیادی دارم. Rدرست Qغلط 8 ـ بیش از اندازه چاق هستم. Rدرست Qغلط 9 ـ از خواندن رمان لذت می برم. Rدرست Qغلط 10 ـ از خوابیدن متنفرم Rدرست Qغلط 11 ـ فکر می کنم جذاب هستم. Rدرست Qغلط 12 ـ انتقادات را به خوبی پذیرا می شوم. Rدرست Qغلط محاسبه امتیازات: با توجه به جوابهای زیر ، در ازای هر جواب مشابه به خود یک امتیاز بدهید. 1.غلط 2.درست 3.درست 4.غلط 5. غلط 6. غلط 7. غلط 8. غلط 9. درست 10. غلط 11. درست 12. درست امتیاز 12 – 9 : نسبت به دیگران شما انسان خوشبختی هستید. میان انتظاری که از زندگی دارید و آنچه از آن می گیرید تعادلی برقرار کرده اید. اشخاص با امتیاز بالا ، مانند شما ، از تعادل اجتماعی خوبی بهره مندند. شما از آن جهت مورد توجه دیگران قرار دارید که از سیاست "زندگی کن و بگذار زندگی کنند" پیروی می کنید. امتیاز 8 – 5 : شما فراز و نشیبهای خودتان را دارید. اما در اغلب مواقع به شکل متعادل و متوسطی خوشبخت هستید. اشتیاق سوزانی برای تغییر دادن زندگی تان ندارید. شما اگر با اشخاص خوشبخت تر از خود معاشرت کنید در وضعیت بهتری قرار می گیرید. امتیاز 4 – 0: می توانید به مراتب خوشبخت تر از این باشید. جوابهای خود را مرور کنید. سعی کنید ببینید چه می توانید بکنید تا از این که هستید بهتر شوید. توضیحات: این پرسشنامه براساس اهتمام دکتر تئو لنتز ، مدیر سابق انجمن پژوهشهای شخصیتی در سن لوییز میسوری تهیه شده است. دکتر لنتز بزرگ ترین پژوهش درباره خوشبختی را انجام داده. اشخاصی که مورد بررسی قرار گرفتند زنان و مردانی بودند که طیف سنی 16 تا 50 سال را تشکیل می دادند. حداقل تحصیلات این اشخاص دوازده سال بود. دکتر لنتز براساس ارقام و اطلاعاتی که به دست آورد به "معیار خوشبختی" دست یافت. مباحث دوازده گانه زیر را به دقت بخوانید تا در این مورد اطلاعات بهتری به دست آورید. 1 ـ غلط. انسان خوشبخت حتی اگر چیزی را از دست بدهد ، باز هم خودش را دوست دارد. او می داند که خصوصیات مطلوب و تحسین برانگیز دیگری دارد و با اتکا به آنها برای خود تصویر ذهنی مثبتی درست می کند. 2 ـ درست. اشخاص خوشبخت به راحتی بیشتری می توانند به خودشان بخندند ، زیرا از تصویر ذهنی مطلوبی برخوردارند. آنها خودشان را بیش از اندازه جدی نمی گیرند. 3 ـ درست. انسان شاد و خوشبخت با دیگران برخوردی همدلانه دارد. او به قدر کافی احساس خوب دارد و از این حیث به کسی غبطه نمی خورد. 4 ـ غلط. انسان خوشبخت می تواند تا حدودی رفتارهای ناخوشایند دیگران را تحمل کند. 5 ـ غلط. نسبت به کسی که خشنود و خوشحال نیست ، انسان خوشبخت از انعطاف لازم برخوردار است. او به راحتی مایوس نمی شود. می تواند زمانهای ناراحتی را تحمل کند و به هدفهای خود برسد. 6 ـ غلط. انسان خوشبخت برای جبران ذهنیتی بد در خیال فرو نمی رود. 7 ـ غلط. افراد خوشبخت آرزوهای زیادی ندارند و با آنچه دارند راضی هستند. 8 ـ غلط. اگر خوشبخت باشید ، در چیزی افراط نمی کنید. افراد پرخور اغلب احساس خوشبختی نمی کنند. 9 ـ درست. افراد خوشبخت آن قدر انعطاف پذیر هستند که از واقعیت فاصله بگیرند و از تصورات دیگران لذت ببرند. 10.غلط. دلیلش روشن نیست ، اما اشخاص خوشبخت به راحتی بیشتری می خوابند. شاید برای آنان که احساس خوشبختی نمی کنند پایان دادن به روز از آن رو سخت است که لحظات لذت بخش کافی را تجربه نکرده اند. از این رو دیرتر می خوابند تا شاید لحظه خوشایندی را تجربه کنند. 11. درست. افراد خوشبخت پذیرای خود هستند و در مقام لعن و نفرین خود حرف نمی زنند. افراد غیرخوشبخت اغلب تصویر جسمانی بدی دارند و درباره خود اندیشه منفی دارند. 12. درست. افراد خوشخبت وقتی اشکالاتشان برملا می شود چیزی از خود کم نمی کنند. آنها می توانند بدون اینکه حالت تدافعی بگیرند ، انتقادات را قبول کنند. |
بچه ها حتما انجام بدبد
جالبه واقعا ----- من 8 شدم |
تست روانشناسی
تست روانشناسی
http://www.beytoote.com/images/stori...logy/hhp16.jpg تست روانشناسی در این مطلب سه تست روانشناسی برای شما عزیزان گردآوری شده است. تست روانشناسی اول-تست روانشناسی اعتماد به نفس نمره اعصاب شما چند است؟ این یک تست روانشناسی استاندارد است.شما باید خودتان را در هر یک از ده موقعیت زیر تصور کنید و گزینه مناسب خودتان را پیدا کنید و علامت بزنید. بعد از آن، باید نمره مناسب خودتان را در پرانتز انتهای هر گزینه بخوانید و مجموع نمرات تان را حساب کنید تا بفهمید که آیا شما از آن آدم هایی هستید که زیر فشارهای زندگی، به هم می ریزند و تسلیم می شوند یا اینکه با صبر و اعتماد به نفس، در برابر مشکلات زندگی مقاومت می کنید و می ایستید. سوالات تست روانشناسی اول • 1. فرض کنید کارفرمایتان از شما می خواهد به دفتر او بروید و هنگامی که شما را در دفترش می بیند، با لحن تندی با شما برخورد می کند. شما در این حالت، کدامیک از کارهای زیر را انجام می دهید؟ الف. احساس شکست و تحقیر می کنید و هنگامی که به محل کارتان برمی گردید، ماجرا را برای بقیه همکاران تان هم تعریف می کنید. (2 نمره) ب. به محل کارتان برمی گردید و سعی می کنید همه چیز را فراموش کنید. (5 نمره) ج. موضوع را با یکی از صمیمی ترین دوستان تان در میان می گذارید و سعی می کنید با کمک او راه حلی برای مشکل تان پیدا کنید. (7 نمره) • 2. فرض کنید که یک هفته است وارد محل کار جدیدی شده اید اما هر چه تلاش می کنید، نمی توانید با هیچ کدام از همکاران جدیدتان دوست شوید. چه کار می کنید؟ الف. حوصله تان از این کار جدید سر می رود. دیر سر کار می روید و زود برمی گردید. (2 نمره) ب. کارتان را به درستی انجام می دهید اما هم زمان به دنبال کار مناسب تری هم می گردید. (5 نمره) ج. سعی می کنید بفهمید که مشکل از شماست یا همکاران تان. سعی می کنید علت این نوع رابطه را کشف کنید و راه حلی برایش پیدا کنید. (7 نمره) • 3. فرض کنید چند ساعت روی یک پروژه وقت گذاشته اید اما کامپیوترتان دچار مشکلی می شود و تمام اطلاعاتی که روی سیستم ذخیره کرده بودید، از دست می رود. آن وقت شما ... الف. دل تان می خواهد با مشت به صفحه مونیتور بکوبید و آن را خرد کنید. (2 نمره) ب. با عصبانیت از محل کارتان بیرون می آیید و از صحنه دور می شوید. (5 نمره) ج. ناراحت می شوید اما به این فکر می کنید که از چه راهی می شود دوباره این اطلاعات را به دست آورد و ذخیره کرد. (7 نمره) • 4. فرض کنید که یک هفته برای پروژه تان زحمت کشیده اید و فقط چند ساعت دیگر تا موعد تحویل پروژه، وقت دارید اما هنوز قسمت هایی از کارتان مانده است که باید کامل شود. چه کار می کنید؟ الف. می خواهید کارتان را تمام کنید ولی آن قدر هیجان زده و عصبی هستید که نمی توانید روی کارتان تمرکز کنید. (2 نمره) ب. با خودتان می گویید: شاید بد نباشد اگر کمی هم استراحت کنم. (5 نمره) ج. با خودتان می گویید: من که تا اینجا آمده ام، این چند ساعت را هم کار می کنم و بعدش هم تصمیم می گیرید کارتان را به اتمام برسانید. (7 نمره) • 5. فرض کنید کارفرمایتان شما را از سر کارتان اخراج می کند. چه کار می کنید؟ الف. آنقدر نگران و پریشان می شوید که شب خواب تان نمی برد. (2 نمره) ب. تصمیم می گیرید که چند روزی از کار به دور باشید (مثلا بروید مسافرت) و بعدش برگردید و به یک شغل جدید فکر کنید. (5 نمره) ج. نیازمندی های روزنامه را باز می کنید و به دنبال کار می گردید و از طریق دوستان و آشنایان تان هم جویای کار می شوید. (7 نمره) • 6. فرض کنید در ارتباط با صمیمی ترین دوست تان دچار شک و تردید شده اید. چه کار می کنید؟ الف. مدام به این فکر می کنید که دوست تان قصد دارد شما را فریب بدهد و به شما خیانت کند. (2 نمره) ب. ارتباطتان را با او قطع می کنید. (5 نمره) ج. تصمیم می گیرید با او حرف بزنید و بفهمید که مشکل کجاست. (7 نمره) • 7. فرض کنید رابطه تان با صمیمی ترین دوست تان به هم خورده است. آن وقت شما ... الف. خودتان را به بی خیالی می زنید و می گویید تقصیر خودش بود! (2 نمره) ب. سعی می کنید با دوست دیگری، یک ارتباط صمیمانه برقرار کنید. (5 نمره) ج. سعی می کنید بفهمید مشکل تان کجای کار بوده و اگر رفع شدنی است، مشکل را رفع کنید؛ وگرنه، در ارتباط های بعدی، بیشتر دقت کنید. (7 نمره) • 8. شب است و شما دارید در بزرگراه رانندگی می کنید که ناگهان اتومبیل تان دچار مشکل می شود و در تاریکی تنها می مانید. آن وقت شما ... الف. وحشت می کنید که مبادا به شما حمله کنند یا ماشین تان را بدزدند. (2 نمره) ب. ماشین را قفل می کنید و برای کمک گرفتن به نزدیک ترین محل می روید. (5 نمره) ج. سعی می کنید از ماشین های دیگر کمک بگیرید. (7نمره) • 9. دارید درست رانندگی می کنید اما ماشین پشت سرتان دستش را گذاشته است روی بوق و می خواهد از شما سبقت بگیرد. چه کار می کنید؟ الف. می گذارید رد شود ولی به او ناسزا می گویید. (2 نمره) ب. اهمیت نمی دهید چون هنوز فاصله اش با شما زیاد است. (5 نمره) ج. کنار می کشید تا از شما سبقت بگیرد و رد شود. (7 نمره) • 10. پلیس دارد به اشتباه شما را جریمه می کند در حالی که شما اطمینان دارید هیچ خلافی مرتکب نشده اید. چه کار می کنید؟ الف. با پلیس جر و بحث می کنید و به او می گویید به هیچ عنوان این جریمه را قبول نخواهید کرد. (2 نمره) ب. می دانید که بحث کردن با او هیچ فایده ای ندارد و به همین خاطر جریمه را سریع قبول می کنید. (5 نمره) ج. سعی تان را می کنید که در کمال آرامش او را متقاعد کنید اما وقتی می بینید که او به هیچ وجه، قبول نمی کند جریمه را قبول می کنید. (7 نمره) ... .. . تفسیر تست روانشناسی اول : به کسانی که در این آزمون، بیشتر از 65 امتیاز آورده اند باید تبریک گفت و آنهایی هم که امتیازشان بین 30 تا 65 شده است، باید بدانند که در مواجهه با استرس های زندگی شان کمی مشکل دارند و بهتر است درباره راه های مقابله با استرس بیشتر مطالعه و تمرین کنند. **************** تست روانشناسی دوم http://www.beytoote.com/images/stori...logy/hhp17.jpg تست روانشناسی تست روانشناسی شناخت احساسات روزی پرنده ای آبی رنگ ناگهان از پنجره وارد اتاق شما میشود و در آنجا به دام می افتد.چیزی در این پرنده شما را به خود جذب میکند و تصمیم میگیرید آن را نگه دارید.اما روز بعد در عین شگفتی متوجه میشید رنگ پرنده از آبی به زرد تغییر کرده است.این پرنده استثنایی دوباره تغییر رنگ می دهد و در صبح روز سوم به رنگ قرمز روشن در می آید ودر روز چهارم سیاه رنگ است. سوال؟ اکنون روز پنجم است، وقتی از خواب برمی خیزید این پرنده چه رنگی است؟ 1. پرنده تغییر رنگ نمی دهد و سیاه باقی می ماند. 2. پرنده به رنگ آبی که در ابتدا داشت باز میگردد. 3. پرنده سفید می شود. 4. پرنده طلایی می شود. جواب ها باید در همین 4 جواب بالا جستجو بشه و رنگ های دیگه مثل سبز ، بنفش ، زرد و بی رنگ مد نظر نیست. خوب فکر کنید، هر وقت به نتیجه رسیدید پایین این پست رو بخونید،با توجه به توضیحات بالا باید متوجه شده باشید که به هیچ وجه سرکاری نیست.پس با احساس خودتون جواب بدید و بعد جواب رو ببینید! . . . . . جواب تست روانشناسی شناخت احساسات : در این تست روانشناسی ،پرنده ای که در اتاق شما بدام افتاد، نماد خوشبختی است، اما ناگهان تغییر رنگ داد و در شما دلهره و اضطرابی نسبت به ناپایداری خوشی و شادمانی بوجود آورد.عکس العمل شما در این وضعیت نشان دهنده ی پاسخ شما به مشکلات و بلاتکلیفی ها در زندگی واقعی است. 1. کسانی که گفتند پرنده سیاه باقی میماند دیدگاهی بدبینانه دارند.آیا شما باور دارید اوضاع هیچ وقت بهبود نمی یابد؟ به یاد داشته باشید همیشه پایان شبه سیه سپید است. 2. کسانی که گفتند پرنده دوباره آبی میشود خوش بین و عمل گرا هستند.شما باور دارید زندگی ترکیبی از خوب و بد است و مقابله کردن و سرسختی نشان دادن در برابر این واقعیت سودمند نیست.مشقات و ناملایمات را با خونسردی می پذیرید و اجازه می دهید زندگی روال طبیعی خود را طی کند.این دیدگاه باعث میشود از تلاطم ناملایمات و سختیها با موفقیت بیرون آیید. 3. کسانی که گفتند پرنده سفید میشود در برابر فشارهای زندگی مصمم و خونسردند.شما در زمان بحران وقت خود را در تردید و دودلی تلف نمی کنید اگر وضعیت بغرنج شود ترجیح میدهید جلوی ضرر را بگیرید و به دنبال راه دیگری برای رسیدن به هدفتان می گردید و در غم و اندوه گرفتار نمی شوید. این روش محتاطانه بدین معنی است که اوضاع بطور طبیعی بر وفق مراد شما پیش خواهد رفت. 4.کسانی که گفتند پرنده طلایی میشود ، بی باک و نترس هستند.شما معنی بحران را نمیدانید برای شما هر بحرانی ، یک فرصت است. این جمله ناپلئون که گفته است،«غیر ممکن ... ، این واژه فرانسوی نیست » درمورد شما صدق میکند.اما مواظب باشید این اعتماد به نفس زیاد ، مرز بین شجاعت و حماقت را از بین نبرد. **************** تست روانشناسی سوم تست روانشناسی شخصیت از روی تصاویر در این تست روانشناسی،تصویر مورد علاقه خود را انتخاب كنید . توجه داشته باشید كه رنگ و شكل،هر دو برای شما خوشایند باشند.سپس توضیح مربوط به هر شكل را بخوانید و ببینید چه شخصیتی دارید. http://www.beytoote.com/images/stori...logy/hhp18.jpg . . . . . . . . . . . . . تفسیر تست روانشناسی شخصیتhttp://www.beytoote.com/images/stori...logy/hhp14.jpg تحلیل گر، قابل اعتماد و متکی به خود" حساسیت کنونی شما همیشگی است. همیشه تمایل دارید که اطراف خود را با چیزهای زیبایی محصور کنید تا مورد توجه دیگران قرار گیرید. فرهنگ نقش مهمی در زندگی شما دارد. خود را با وقار و کم نظیر می دانید و به سطح فرهنگی افرادی که با آنها در ارتباط هستید، اهمیت می دهید. http://www.beytoote.com/images/stori...logy/hhp13.jpg آسوده خاطر ، سرحال و بانشاط عاشق زندگی آزاد هستید و سعی می کنید که حداکثر استفاده و لذت را ببرید. اعتقاد دارید که هر فرد فقط یک بار زندگی می کند. نسبت به مسائل مختلف بسیار کنجکاو و صادق هستید هیچ چیز برایتان بدتر از مقید بودن و محدود کردن نیست. همیشه آماده و مشتقاق رویدادهای غیر منتظره هستید. http://www.beytoote.com/images/stori...ology/hhp9.jpg مستقل و نامعلوم خواستار زندگی آزاد و بدون وابستگی هستید تا خودتان مسیر زندگی را مشخص سازید. تمایل هنرمندانه ای در کار و فعالیت های خود دارید. به آزادی خود اعتقاد دارید و بعضی اوقات کارهایی می کنید که برخلاف موردی است که از شما انتظار می رود. شیوه زندگی شما بسیار فرد گرایانه است. برطبق عقاید و باورهای خود زندگی می کنید و از تقلید خوشتان نمی آید. http://www.beytoote.com/images/stori...logy/hhp15.jpg درون گرا " احساس و متفکر" ترجیح می دهید تنها باشید تا این که بحث و گفت و گوی کلیشه ای با دیگران داشته باشید. رابطه ی محکمی با دوستان خود دارید و این کار به شما یک آرامش درونی را که به آن احتیاج دارید، تقدیم می کند. از سطحی بودن بیزارید. می توانید برای مدت طولانی تنها باشید و خیلی کم خسته می شوید. http://www.beytoote.com/images/stori...ology/hhp8.jpg عمل گرا، مطمئن به خود و ماهر مسئولیت زندگی خود را به عهده می گیرید و به رفتار و کار خود بیشتر از شانس اهمیت می دهید. مسائل مختلف را به صورت عملی و ساده حل می کنید. نگاه واقع بینانه ای به اتفاقات روزمره زندگی دارید و سعی دارید مسائل را بدون تزلزل حل کنید. http://www.beytoote.com/images/stori...logy/hhp10.jpg "آرام و محتاط" شما شخص بی تکلف، راحت و محتاطی هستید. به راحتی دوست پیدا می کنید اما از خلوت خود لذت می برید. بعضی اوقات دوست دارید تنها باشید تا به معنای واقعی زندگی بیندیشید و لذت ببرید. به آرامش احتیاج دارید، بنابراین به مکان های مخفی زیبایی می روید. اما گوشه گیر نیستید با این کار آرام می شوید و سپاسگزار زندگی خواهید بودhttp://www.beytoote.com/images/stori...logy/hho11.jpg عاطفی ، خیال پرداز و احساساتی شخصی بسیار حساس هستید. از دید منطقی و عاقلانه به مسائل نمی نگرید. احساس تنها چیزی است که برایتان مهم است. همچنین رؤیا و آرزو در زندگی تان با اهمیت می باشد. نسبت به افرادی که احساسات و عواطف را نادیده می گیرند و فقط منطق برایشان مهم است، بی اعتنا هستید، و اجازه نمی دهید که احساسات و روحیه شما محدود شود. http://www.beytoote.com/images/stori...logy/hhp12.jpg فعال و اجتماعی به ریسک در زندگی علاقه مندید. دوست دارید کارهای متفاوت و جالبی انجام دهید و یا از دیگران بیاموزید. از یکنواختی زندگی بیزارید و دوست دارید نقش فعالی در کارها داشته باشید مایلید در همه کارها پیشقدم باشید. |
بایک نگاه بفهمید او چه خصوصیاتی دارد !
با یک نگاه بفهمید او چه خصوصیاتی دارد ! |
یا غرغرو هستید؟
آیا غرغرو هستید؟
هدف از هفته ای بدون غرزدن آگاه شدن از این موضوع است که افکار و کلمات ما چقدر می توانند منفی باشند. هدف حذف شکایت ها و افکار منفی بی مورد تا جای ممکن و جایگزین کردن آنها با افکار و عادت های منفی است. لطفا یک هفته به این تمرین اختصاص دهید تا نتایجش را ببینید. ● روز اول: افکار و کلمات تان را بازبینی کنید امروز را به بازبینی افکار و کلمات بگذرانید. از افکاری که به ذهنتان می رسد و کلماتی که از دهانتان خارج می شود، شگفت زده می شوید. نکته کلیدی بیشتر از افکار و صحبت هایتان است. ● روز دوم: یک لیست شکرگزاری بنویسید صبح، هنگامی که از خواب بیدار شدید لیستی از مواردی که به خاطر داشتنشان قدردان هستید، تهیه کنید. هنگامی که خودتان را در حال شکایت کردن می یابید، بر مواردی که به خاطرشان سپاسگزارید، تمرکز کنید. ● روز سوم: پیاده روی شکرگزاری کنید صبح که بیدار شدید، پیاده روی شکرگزاری انجام دهید. درحالی که قدم می زنید، به همه چیزهایی که برای داشتنشان سپاسگزارید، فکر کنید. تلاش کنید این حالت از سپاسگزاری را به خاطر بسپارید و در طول روز آن را به خاطر آورید. ● روز چهارم: بر کارهای خوب تمرکز کنید امروز باید به جای تمرکز بر چیزهای بد بر چیزهای درست تمرکز کرد. ترجیحا بر آنچه در زندگیتان درست است، نه خطا، تمرکز کنید. بر آنچه دیگران درست، نه اشتباه، انجام می دهند تمرکز کنید. به جای انتقاد، تحسین کنید. در عوض آنچه مجبور به انجام آن هستید، بر آنچه به دست می آورید، تمرکز کنید. ● روز پنجم: با یک دفتر وقایع روزانه موفقیت شروع کنید همه ارتابط های عالی و پیشرفت های امروزتان را بنویسید. این کار را در طول روز و قبل از رفتن به رختخواب انجام دهید. ● روز ششم: رها کردن لیستی از مواردی تهیه کنید که مایلید درباره آنها شکایت کنید. با کمک این لیست، چیزهایی که در کنترلتان است و قدرت تغییر آن را دارید و چیزهایی را که ماورا کنترلتان است، شناسایی کنید. راه حل ها و پیشنهادهای ممکن و یک طرح قابل اجرا برای چیزهایی که در کنترلتان است، بنویسید. کلمه صرف نظر را در کنار موضوعاتی که خارج از کنترلتان است، بنویسید. ● روز هفتم: تنفس ده دقیقه را در سکوت بگذرانید. هنگام دعا یا مدیتیشن، استرش را به انرژی مثبت تغییر دهید و برتنفستان تمرکز کنید. تمام روز هر زمان که احساس استرس می کنید، یا قصد شکایت کردن دارید، ده ثانیه مکث کنید و چند نفس عمیق بکشید. به نفس ها و موهبت های الهی اهمیت دهید. ● تعیین درجه غرغروبودن شما در زیر پنج جمله مشاهده می کنید که با آن موافق یا مخالفید. هر جمله را بخوانید، سپس بهترین گزینه را انتخاب کنید. ▪ من معمولا مشکلاتم را با دیگران درمیان می گذارم. ۷ خیلی موافقم ۶ موافقم ۵ کمی موافقم ۴ نه موافقم، نه مخالف ۳ کمی مخالفم ۲ مخالفم ۱ خیلی مخالفم ▪ من معمولا احساسات منفی ام را با دیگران درمیان می گذارم. ۷ خیلی موافقم ۶ موافقم ۵ کمی موافقم ۴ نه موافقم، نه مخالف ۳ کمی مخالفم ۲ مخالفم ۱ خیلی مخالفم ▪ من بر علت مشکلات بیشتر از راه حل ها تمرکز می کنم. ۷ خیلی موافقم ۶ موافقم ۵ کمی موافقم ۴ نه موافقم، نه مخالف ۳ کمی مخالفم ۲ مخالفم ۱ خیلی مخالفم ▪ اگر زندگی ام به صورت یک فیلم نمایش داده شود من آن را به جای یک داستان عاشقانه، کمدی یا الهام بخش، یک درام توصیف می کنم. ۷ خیلی موافقم ۶ موافقم ۵ کمی موافقم ۴ نه موافقم، نه مخالف ۳ کمی مخالفم ۲ مخالفم ۱ خیلی مخالفم ▪ من خیلی غرغر می کنم. ۷ خیلی موافقم ۶ موافقم ۵ کمی موافقم ۴ نه موافقم، نه مخالف ۳ کمی مخالفم ۲ مخالفم ۱ خیلی مخالفم حالا امتیازهای مربوط به هر جواب را جمع کنید. به عنوان مثال اگر جوابتان به همه سوالات، «خیلی موافقم» باشد، پس جمع همه آنها، ۳۵ می شود؛ یعنی جمع پنج تا هفت با هم. ۳۰ ۳۵: شما یک غرغروی واقعی هستید. غر زدن برایتان یک عادت شده و حالا زمان آن است که روزه غرنزدن بگیرید و یک طرح عملی را اجرا کنید. ۲۴ ۲۹: شما یک غرغرو هستید. زمان زیادی را به تمرین غرغرکردن می گذرانید. به جای این کار، سوار اتوبوس انرژی و مثبت اندیشی شوید. ۱۸ ۲۳: شما در نیمه های جاده قرار دارید. دنده را عوض کنید، بر نکته های مثبت تمرکز کنید، زمان زیادی را در جاده مثبت اندیشی بگذرانید. ۱۲ ۱۷: غرزدن برای شما، مشکلی جدی محسوب نمی شود، مثبت باشید. ۶ ۱۱: شما هرگز غرغر نمی کنید، انرژی مثبت را تقویت و با دیگران قسمت کنی |
|
……………………. تست احساسات كوكولوژي (kokology) تركيب دو واژه كوكورو (kokoro) به معناي ذهن، روح و احساسات در زبان ژاپني و لوژي (logia) به معناي شناختن و مطالعه به زبان يوناني است. مطالب و مباحث اين كتاب براي هر فردي در سنين مختلف جذاب خواهد بود و به همين دليل يكي از پرفروشترين كتابها در دو كشور آمريكا و ژاپن بوده است. پرنده آبی روزی پرنده ای آبی رنگ ناگهان از پنجره وارد اتاق شما میشود و در آنجا به دام می افتد. چیزی در این پرنده شما را به خود جذب میکند و تصمیم میگیرید آن را نگه دارید. اما روز بعد در عین شگفتی متوجه میشید رنگ پرنده از آبی به زرد تغییر کرده است. این پرنده استثنایی دوباره تغییر رنگ می دهد و در صبح روز سوم به رنگ قرمز روشن در می آید و در روز چهارم سیاه رنگ است. سوال؟ اکنون روز پنجم است، وقتی از خواب برمی خیزید این پرنده چه رنگی است؟ 1. پرنده تغییر رنگ نمی دهد و سیاه باقی می ماند. 2. پرنده به رنگ آبی که در ابتدا داشت باز میگردد. 3. پرنده سفید می شود. 4. پرنده طلایی می شود. جواب ها باید در همین 4 جواب بالا جستجو بشه و رنگ های دیگه مثل سبز ، بنفش ، زرد و بی رنگ مد نظر نیست. خوب فکر کنید، هر وقت به نتیجه رسیدید پایین این ایمیل رو بخونید با توجه به توضیحات بالا باید متوجه شده باشید که به هیچ وجه سرکاری نیست. پس با احساس خودتون جواب بدید و بعد جواب رو ببینید! . پرنده ای که در اتاق شما بدام افتاد، نماد خوشبختی است، اما ناگهان تغییر رنگ داد و در شما دلهره و اضطرابی نسبت به ناپایداری خوشی و شادمانی بوجود آورد. عکس العمل شما در این وضعیت نشان دهنده ی پاسخ شما به مشکلات و بلاتکلیفی ها در زندگی واقعی است. 1. کسانی که گفتند پرنده سیاه باقی میماند دیدگاهیی بدبینانه دارند. آیا شما باور دارید اوضاع هیچ وقت بهبود نمی یابد؟ به یاد داشته باشید همیشه پایان شبه سیه سپید است. 2. کسانی که گفتند پرنده دوباره آبی میشود خوش بین و عمل گرا هستند. شما باور دارید زندگی ترکیبی از خوب و بد است و مقابله کردن و سرسختی نشان دادن در برابر این واقعیت سودمند نیست. مشقات و ناملایمات را با خونسردی می پذیرید و اجازه می دهید زندگی روال طبیعی خود را طی کند. این دیدگاه باعث میشود از تلاطم ناملایمات و سختیها با موفقیت بیرون آیید. 3. کسانی که گفتند پرنده سفید میشود در برابر فشارهای زندگی مصمم و خونسردند. شما در زمان بحران وقت خود را در تردید و دودلی تلف نمی کنید اگر وضعیت بغرنج شود ترجیح میدهید جلوی ضرر را بگیرید و به دنبال راه دیگری برای رسیدن به هدفتان می گردید و در غم و اندوه گرفتار نمی شوید. این روش محتاطانه بدین معنی است که اوضاع بطور طبیعی بر وفق مراد شما پیش خواهد رفت. 4. کسانی که گفتند پرنده طلایی میشود ، بی باک و نترس هستند. شما معنی بحران را نمیدانید برای شما هر بحرانی ، یک فرصت است. این جمله ناپلئون که گفته است «غیر ممکن ... ، این واژه فرانسوی نیست » درمورد شما صدق میکند. اما مواظب باشید این اعتماد به نفس زیاد ، مرز بین شجاعت و حماقت را از بین نبرد |
تست خودشناسی: دیداری، شنیداری یا لمسی هستید؟
|
کاملا درست بود!
مرسی پسر دایی! |
منطق بر شما غالب تر است یا احساسات ؟!
|
شناخـت میـزان اعتـماد بین همـسران
آزمـونی برای شناخـت میـزان اعتـماد بین همـسران |
تست روانشناسی: از کدام در وارد می شوید؟
|
اکنون ساعت 03:58 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |