![]() |
سلام به سلامتی هر کی که روز بسیار زیبای سپندار مذگان به تنها کسی که دوستش داره بهترین چیز رو هدیه میده |
من هم می گم
به سلامتی فرانک خانوم برای ایده ی جالبش به سلامتی تمامی پدر مادرهای دنیا.. به سلامتی تمامی دوستان خوب و یه رنگ به سلامتی دوستان پی سی :53: |
به سلامتی همه ی دوستای پی سی
به سلامتی هر چی آدم خوبه تو این دنیا.. به سلامتی هر چی دوسته یه رنگ و با مرامه... |
به سلامتی کسی که وقتی بردم گفت |
يه وقتايي هست كه.......
بايد لم بدي يه گو شه..... وجريان زندگيت رافط مروركني..... بعدشم بگي ...... به سلامتي خود كه اينقدر تحمل داشتم ..... نظر شما چيه ؟ |
به سلامتی
به سلامتی بچه هامون که بیشتر از همه اذیتمون میکنن و از جونمون بیشتر دوسشون داریم |
به سلامتي همه كسايي كه اول و آخر معرفت هستن ........
و به سلامتي همه كساني كه اين هواي باروني رو دوست داره و لذت ميبره . |
کودک که بودم ، وقتی زمین میخوردم ،مادرم مرا میبوسید،
تمام دردهایم از یادم میرفت ... دیروز زمین خوردم، ... ...... دردم نیامد ، اما... به جایش تمام بوسههای مادرم به یادم آمد به سلامتی همه ی مادرهای دنیا |
به سلامتیه آسمون که با اون همه ستارش ی ذره ادعا نداره
به سلامتیه دریا که ماهی گندیده هاشو دور نمی ریزه به سلامتیه سیم خار دار که پشت و رو نداره به سلامتیه سایه که هیچ وقت تنهامون نمیزاره به سلمتیه همه اونایی که دوستشون داریم اما نمیفهمن |
به سلامتی تک تک دوستان پی سی سیتی
وقتی میام اینجا ی حس خاصی دارم. برام خیلی عجیبه :) |
به سلامتی شب زنده داران پی سی سیتی
کاربران حاضر در انجمن: 302 (تعداد 3 عضو و 299 مهمان) است MAHDI, SHeRvin_kale, رزیتا ساعت :03:04 صبح روز دوشنبه 01/12/1390 |
به سلامتی
به سلامتی ایران و ایرانی به کوری چشم هرچی دشمنه
به سلامتی کِرم نه بخاطر کرم بودنش بخاطر خاکی بودنش به سلامتی گاو که نگفت من گفت ما به سلامتی انار نه بخاطر تاج رو سرش بخاطر دل خونش |
به سلامتي همه دوستاي عزيزم در پي سي :53:
|
به سلامتی تمامی دوستان پی سی :53:
به سلامتی تمامی مادران دنیا :53: به سلامتی مامان خودم که صبح برگشته به من میگه تا وقتی نفس می کشم دوستتون دارم و همیشه دعاتون می کنم . :53: به سلامتی تمامی بچه هایی که قدر مامان و باباهاشون رو دارن . و براشون احترام قائل می شن در تمامی لحظات زندگیشون ..:53: |
بسلامتیه اون دوستی که اولین قطره اشکتو میبینه
ذومی رو پاک میکنه سومی رو تبدیل به خنده میکنه به سلامتیه هر چی دوست خوبه به سلامتی همه اون چیزایی که تا از دستشون ندیم قدرشونو نمیدونیم |
سلامتیه اونایی که نه آدم خاصین
نه مخاطب خاصی دارن فقط حسشون خاصه خیلی خاص !!! |
به سلامتی مامان ها
به سلامتی بابا ها به سلامتی داداش ها به سلامتی آبجی ها به سلامتی هرکی دوس داشتنو وظیفه خودش می دونه به سلامتی هرکی دوس داشتنو به همه هدیه می ده |
به سلامتی دوستداران پی سی سیتی
به سلامتی همسران به سلامتی فرزندان به سلامتی تو که داری این پستمو میخونی :41: |
به سلامتی همه بچه های گل پی سی.
|
به سلامتي همه با مرام ها
به سلامتي همه با وفا ها به سلامتي همه باصفاها :53: به سلامتي خودتون به سلامتي خودمون به سلامتي هممون :53: |
سلامتی همه اون دلایی که تو خودشون یه راز دارن که هیشکی جز صاحب اون دل ازش باخبر نیست . .
|
به سلامتی کسی که دلتو شکسته اما خبر نداره اون چیزی که شکسته تصویر زیبایی بوده که از خودش ساخته ته دلت
|
به سلامتي ، خود خودت :53:
آره بابا ، به سلامتي تويي كه داري اين پست رو مي خوني :53::41: ;):cool: |
به سلامتی اونی که همیشه هوای اطرافیانش رو داره و دل کسی رو نمی شکنه .
به سلامتی دوستان خوب و یک رنگ |
به سلامتی هرچی مرد و یه رنگ...;););)
|
سلامتی هرکی که الان سر کار و دانشگاه و مدرسست و کلی خسته و نالونه و هنوز یه عالمه از کاراش هم مونده_:2:{قاط}
|
به سلامتی تمام بزرگان پی سی سیتی که سالها و ماه ها بی چشم داشت در سختی و شادی های خودشون و ما در کنار ما بودند و ما رو جزئی از خودشون و خودشون رو جزئی از جمع دونسته اند |
سلامتیه کسی که :
وقتی توی آغوش میگیریمش همه ی وجودمون میلرزه نه از ترس یا عشق بازی واسه وحشت از فردای بدون اون !!! |
بسلامتیه اونایی که ظاهر آرومی دارن اما توی دلشون سونامیه
بسلامتیه نیمکت آخر کلاس که عجب حالی میداد میدویدیم میرفتیم نیمکت آخر هر کی میومد کنارمون بشینه میگفتیم جای دوستمه الان میاد بعدم با دوستون تا آخر سال بازیگوشی میکردیم و ی ذره به درس گوش نمیدادیم اینم نتیجش و آخر عاقبتش شد :24: اشتباه نکنیاااا از این بهتر نمیشد |
بسلامتی هرچی ایرانیه از پیر و جوون خرد و کلون ، زن و مرد، همه بابا مامانا ، همه بچه های گلشون و بسلامتی استاد شهرام ناظری که در تاریخهای 1/12 و 2/12 تشریف آوردن قزوین و خلاصه هم به خودم بالیدم که این استاد ارجمند هم زبونمه و هم کلی از برنامش کیف کردم. یا حق
|
به سلامتی مادر که همیشه به فکر بچشه
به سلامتیه پدر که ستون خانواده هست به سلامتیه بچه های پیسی که همیشه یکی هست توشون که حال بقیه رو خوب کنه به سلامتیه کوروش به خاطر این که روحیه میده به خیلی از ماها به سلامتیه همه آدمهایی که میخوان حرف بزنن اما بغض جلو گلوشونو گرفته به سلامتی تار که تا سیم هاش رو نکشی چنگ نزنی صداش در نمی آد اگر صداش در بیاد هم آواز میخونه به سلامتیه همه اونهایی که شبها بیدار میمونن و مرام معرفتشون دریایی هست به سلامتی ماهی تو دریا که میدونه ممکنه یه روز شکار بشه ولی به زندگی ادامه میده به سلامتی آهو که هر وقت بی پناه میشه دوست داشتنی تر میشه به سلامتی اونایی که بلد نیستن سالی ، ماهی یکبار به خانومشون بگن دوستت دارم به سلامتی گل که اگر سر جنگ داشته باشی باهاش خارش دستتو خونی میکنه و اگر با لطافت باهاش رفتار کنی بوی خوشبوشو بهت هدیه میده به سلامتی اونی که میگه دوست دارم ولی دروغ میگه به سلامتی عسل که طبیعی اش خیلی کم پیدا میشه به سلامتیه همه با مرام ها به سلامتی همه بیریخت ها ، زشتها به سلامتی نون که سر سفره همه هست به سلامتی نمک که واسه صاحابش حرمت میاره |
به سلامتی پل عابر پیاده! که هم مردا از روش رد میشن هم نامردا !....
|
بسلامتیه میخی که هر چی زدن تو سرش خم نشد
به سلامتی سهراب، آن سپهری که به زیبائی گفت: تو مرا یاد کنی یا نکنی، من به یادت هستم، آرزویم همه سرسبزی توست! دقت کردین رو کیبورد i , u کنار هم هستند بسلامتیه سازندش |
سلامتيه رفيقي كه وقتی مردیم مياد سر خاكمون اما نميتونيم جلوش بلند شيم
. . . . . . . . ولي خاك زيرپاشيم.. |
به سلامتی اون پسری که وقتی تو خیابون نگاهش به یه دختر ناز و خوشگل میفته
بازم سرشو میندازه پایین و زیر لب میگه: اگه آخرشم باشی انگشت کوچیکه? عشقم هم نیستی . . . |
به سلامتي همه دوستان گلم كه دو روزه ازتون خبر نداشتم حسابي دلم واستون يه ذره شده بود .
حالا مي دونم چقدر دوستون دارم :53: |
آدما تا وقتي کوچيکن دوست دارن براي مادرشون هديه بخرن اما پول ندارن.
وقتي بزرگتر ميشن ، پول دارن اما وقت ندارن. وقتي هم که پير ميشن ، پول دارن وقت هم دارن اما . . . مادر ندارن!... به سلامتي همه مادراي دنيا... |
بسلامتیه همه اونایی که توی دلشون پر غمه
اشک میاد تو چشماشون اما اجازه نمیدن خنده رو از لبشون برداره بسلامتیه همه چارلی چاپلینای ایرانی بسلامتیه پی سی سیتی |
بسلامتی همه ی دوستان گلم در پی سی سیتی :53:
بسلامتی همه ی مادرانی که برای بچه هاشون هم مادرن هم پدر بسلامتی همه ی پدرانی که برای بچه هاشون هم پدرن هم مادر |
ارزوی یه دنیا سلامتی واستون . . .
|
اکنون ساعت 10:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |